دقيقا نميدونم ولي voc فكر ميكنم چند مدل ledmonitor از ش ديدم توي بازار كيفيت خيلي خوبي هم داشت :46:نقل قول:
دقيقا نميدونم ولي voc فكر ميكنم چند مدل ledmonitor از ش ديدم توي بازار كيفيت خيلي خوبي هم داشت :46:نقل قول:
آقا یکیم جواب منو بده...نقل قول:
آقا یکیم جواب منو بده...نقل قول:
واسه چه كاري ؟؟؟نقل قول:
بدون گارانتي نميخري ؟؟؟
هزينه رو دقيق بگو ...
:18:يعني كيفيت سونيex500وساميb650 يه اندازست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18:!!!!!!!! :18:نقل قول:
من فكر ميكردم باهم خيلي تفاوت دارن!!!!!!!
اگه امكان داره بيشتر توضيح بديد
من دنبال وضوح تصوير و امكانات بالاام
thanks
شما مشكي b650 رو توي ex500نميتونيد پيدا كنيد ودقت وگرمي رنگهاي سوني رو توي سام نميتونيد پيدا كنيدنقل قول:
در مورد امكانات خوب سام معمولا بيشتر هست توي اقلب مدلهاش مخصوصا بانه اي ها شما dlna wireless.----t و يك usb قدرتمند امكانات شبكه و.. دارين در حاليكه توي سوني توي بعضي مدلها اين ها رو دارين
در مورد وضوح من متوجه منظورتون نميشم
وقتي پنلهل همه fullhd هستند مسايل ديگه اي چون دقت رنگها .كنتراست بيشتر.رسپانس تايم بهتر.بازتاب مشكي بهترو... مطرح هست
برای تماشای ماهواره با رسییور معمولینقل قول:
و حالا گاهی یه فیلم
زیر 800 باشه
گارانتی یا بدون گارانتی فرق نداره
ولی من 90% مجبورم یکی از این دو مدل رو بگیرم
کدوم بهتره؟
سامسونگ مدل : LA32B570
LG : 32LH700YR
آره راست ميگهنقل قول:
تو مشهد راه اتاده
ولي آزمايشي
سام و سري v و w سوني در برابر ex خيلي سطح پايين تري دارننقل قول:
100% EX كيفيت خيلي بهتري داهر و بهتره بريد از نزديگ ببينيد و گول اين تبليغات مخفي اينترنتي رو نخوريد
نقل قول:سلامنقل قول:
زير 300 اين مدل ها هست:
v22t كه فول اچ دي و برند AOC
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=161
يك مدل هم 2394 الجي هست كه مانيتور تلوزيون هست
اولي حدود 285 و دومي 290 هست و كيفيت ها خوبهکد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=150
100% اينطوري نيست... يه مقدار جانبدارانه صحبت شده نسبت به سامسونگنقل قول:
اين قسمت كه قرمز كردم رو از كدوم ريويو ترججمه كردين؟؟؟نقل قول:
بهتر نيست اگر ميخاين محصولات بانه رو بفروشيد در بخش مشاوره ، پست ندين و تاپيك براي فروش بانه بزنين؟؟ اينجوري بيشتر استقبال هم ميشه ازتون.
درست نيست كالايي كه تو انبار ها باد كرده رو زياد تبليغ كرد دوست عزيز
اگه بي گارانتي ميخواي من b650 رو پيشنهاد ميدم حدود قيمت 600نقل قول:
از سوني هم w هست حدود 700
اگه خواستيد بگيد تا ادرس بدم ....
ممنوننقل قول:
بین این دو مدل کدوم بهتره؟ اطلاعی دارید؟
سامسونگ مدل : LA32B570
LG : 32LH700YR
در مورد راه اندازي در مشهد ممنون ميشم اگه لينكي اگهي مربوط به اون دارين بگزارين چون من در مشهد به صورت ازمايشه هم نديدم
اميدوارم حرفتون درست باشه كه موجبات خوشحالي من و فراهم ميكنه كاملا دوستانه :10:
نقل قول:
اين قسمت كه قرمز كردم رو از كدوم ريويو ترججمه كردين؟؟؟
بهتر نيست اگر ميخاين محصولات بانه رو بفروشيد در بخش مشاوره ، پست ندين و تاپيك براي فروش بانه بزنين؟؟ اينجوري بيشتر استقبال هم ميشه ازتون.
درست نيست كالايي كه تو انبار ها باد كرده رو زياد تبليغ كرد دوست عزيز
در مورد ترجمه در رويو هاي زيادي كه در مورد برند سوني اظهار ميشه به گرمي رنگها ودقت بالاشون اشاره ميشه من سر فرصت خدمت شما عرض ميكنم
در مورد تبليغاجناس بانه اي فكر ميكنم دچار سو تفاهم شدين دوست من
من نه فروشنده هستم ونه كسي به من پول ميده براشون تبليغ كنم
بحث مقايسه بود دوست عزيز منظورم اشاره به مدلهايي كه اين امكانات رو دارند بود
در مورد تبليغ هم يك سرچ كوچيك بزنيد ميبينيد چطور ماديران رو تبليغ ميكنند پستتون وببينيد
بهيچ وجه ادمي نيستم كه به بحث هاي جانبي ادامه بدم
از لحنتون گله دارم من هم ميتونستم جور ديگه اي جواب بدم ولي كار خوبي نيست در حد منو شما نيست كاش قبل تهمت زدن اندكي تامل ميكردين
در مورد 100% كه در مورد اجناس وبرند خاصي منظورم سوني هيچوقت در مورد هيچ برندي اين ونگين
مرور زمان شايد اين وبهتون ثابت كنه
ديگه درجواب شما پستي نخواهم داد وممنون از تذكرتون كاش منصفانه تر بود مرسي :46:
در مورد مقايسه اين دوتانقل قول:
b570 تا جايي كه خاطرم هست 60 هرتز و ديجيتال نيست
اما lh700 ديجيتال 100 هرتز
در مورد كنتراست هم همينوطور در lh700 1به 100000 ودر b570 ما 1 به 60000 داريم در مورد رسپانس تايم هم در lh700 بهتر شده در b570 6 ميلي بود
با همه اين تصاوير من lh700 رو پيشنهاد ميكنم اگه فرزند خلف lh500 هم كه باشه ديگه فبها :46:
نقل قول:
تو يكي از سايتها (اسم سايت يادم نيست)در مورد تفاوت سامسونگ و سوني پرسيدم كه جواب رو اينطور بهم دادند كه:
تصوير ال سي دي سامسونگ در مقابل سوني مثل اينه كه تصوير رو مه گرفته:18:!
يعني اين درسته؟
نقل قول:
در مورد مه گرفتگي والا نميدونم شايد در مقايسه بعضي مدلهاي ضعيف سام با مدلهاي خوب سوني همينطور به نظر برسه منظورتون كنتراست پايين و نداشتن مشكي خوبه؟منظورتون رزولوشن ومات بودنه؟
منظورتون بلور تصوير در حركات سريعه ؟
كلي گزينهاي متفاوت مطرحه منتها عموميت نداره اين حرف
بهترين راهش اينه كه از بچه هايي كه دارند بپرسين يا اينكه خودتون از نزديك ببينيد و قضاوت كنيد
بايد ديد كدوم مدل سام رو با كدوم مدل سوني مقايسه كردند
من به جرات بهتون ميگم اين واگه تصوير fullhd داشته باشين در تمامي برندها ما نتيجه خوبي ميگيريم در سته اختلافاتي هست با توجه به تكنولوژي هاي خاص هر برند وپردازش تصوير متفاوت منتها نه اونقدر فاحش كه بشه برتري مطلق رو به يكي داد
از لحاظ سخت افزاری و خرابی چطور و خراب شدن ال سی دی.؟نقل قول:
lh700 بهتره؟
با سلام به اساتید انجمن
من قصد دارم یه تلویزیون HD بخرم که با کانال های HD (مثل دیسکاوری اچ دی )حال کنم. حالا موندم چی بخرم. بودجه هم خدود 2 میلیون هست. میخوام از این LED های سامسونگ که همراهش یه سینمای خانگی هم میده بخرم.حالا به نظر شما اینها خوب خستند یا نه؟ برام هماهنگی با سیستم های جدید پخش خیله مهمه. چون من کانال های به روز ماهواره ای رو تماشا میکنم.ضمنا بین HDTV-HD READY -FULL HD کدوم به درد ما میخوره؟ ضمنا در نزدیکی ما در بانه میگن قیمت ها خیلی پایین هستند به علت اینکه قاچاقی وارد میشن و ضمانت نامه ندارن دوستان صلاح میدونن از اونجا خرید؟ ممنون میشم کمی اطلاعات به من بدید.
تشكر ميكنم از راهنماييتون پس اگه اختلاف خيلي فاحش نيست من با سامي بيشتر حال ميكنم پي همون b650نقل قول:
رو ميگيرم:10:
از نظرات شماهم سپاسگزارم
نقل قول:
در مورد هماهنگي با سيستم هاي جديد پخش تقريبا مشكلي با هيچ مدا FULLHD نخواهيد داشت از تمامي برند ها
در مورد تفاوت ها READY & FULL HD اينجا رو پست 29 بخونيد ::
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=399865&page=3[/HTML]
---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:32 AM ----------
والا ديگه اين و نميدونم بايد امارش واز تعميركارها بگيرين :46:نقل قول:
پس شما LED و برند SAMSUNG رو پیشنهاد میکنید؟ LED از پلاسما و LCD بهتره؟؟؟ برند هم بین همه سامسونگ؟:31:؟
1- نبينم كسي با مهندس تنها بد صحبت كنه هااا
2- آقا براي گيرنده زنگ بزنين صدا و سيما و حرف كسي رو باور نكنين و يا با تلوزيون هايي كه گيرنده ديجيتال دارن امتحان كنين
1-كوچيكتيم عرفان خان لطف داري مهندس ديگه ؟:46:نقل قول:
2-كاش راه بيوفته كلي خوشحال ميشم به خدا :8:
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
والا جنجال به پا ميشه من حرف بزنم الان :46:نقل قول:
در مورد تفاوت هاي ledو lcd و پلاسماها يكم سر چ بكن به نتيجه رسيدي تصميم گرفتي بعد بعت پيشنهاد ميديم بادوستان
اگه گير led و lcd هستي زياد در مورد led فكر نكن چيز خاصي نداره با توجه به اختلاف قيمتش كه ارائه كنه
ولي به هرصورت در برند سام b7000 يكي از محبوب ها و انتخاب هاب معقول وخوب هست
پول بيشتر هزينه ميكنيد b8000 واگه به 3d علاقمند هستين c7000
:46:
نقل قول:
رضا جان
به نظرم بريد LED و LCD رو ببينيد و خودتون قضاوت كنيد كه كدوم بهتره. شايد از نظر شما فرقي نداشته باشه. ولي به نظر من LED كيفيتش خيلي بهتره. در واقع وقتي چند تا ال سي دي با كنتراست هاي 60.000 و 50.000 و 70.000 بغل هم باشند شايد نفهمي فرقشون رو . ولي وقتي ال اي دي رو وشن ميكنن تو مغازه چشم آدم قشنگ تفاوت رو متوجه ميشه .... كيفيت ال اي دي خيلي بيشتره
اگر كيفيت ها رو مقايسه كردي و شما هم با منموافق بودي برو كيفيت فول ال اي دي ها رو ببين
باز كيفيتشون از ال اي دي معمولي خيلي خيلي بالاتره
فول ال اي دي هم در دو برند ال جي و شارپ هست. جفتشو نگاه كن. مطمئن باش كيفيت ال اي دي واقعا متفاوته:46:
در مورد فول ال اي دي هايي مثل شارپ كمي تا قسمتي با SAMIRA ي عزيز موافقم حتما ببينيد اگه گير برند خاصي نيستين :46:نقل قول:
فول ال اي دي هم در دو برند ال جي و شارپ هست. :46:[/QUOTE]
در تکمیل صحبت شما دوست عزیزم باید عرض کنم که فول LED مارک فیلیپس هم هست مدل 9704 در دو سایز 40 و 47 که بنده عاشق سینه چاکشم .
سپاس :11:
در تکمیل صحبت شما دوست عزیزم باید عرض کنم که فول LED مارک فیلیپس هم هست مدل 9704 در دو سایز 40 و 47 که بنده عاشق سینه چاکشم .نقل قول:
سپاس :11:[/QUOTE]
جدا ؟
من نميدونستم فيليپس هم فول داره
حتما ميبينم اين مدلشو
من خودم طرفدار محصولات فيليپسم. ولي TV ايناش رو اگر زورم ميرسيد ميرفتم سراغش. حالا كه نميرسه!!:41:
ولي وسايل كوچيكم همه فيليپسه
به هر حال ممنون از اشارت مهندس
جدا ؟نقل قول:
من نميدونستم فيليپس هم فول داره
حتما ميبينم اين مدلشو
من خودم طرفدار محصولات فيليپسم. ولي TV ايناش رو اگر زورم ميرسيد ميرفتم سراغش. حالا كه نميرسه!!:41:
ولي وسايل كوچيكم همه فيليپسه
به هر حال ممنون از اشارت مهندس[/QUOTE]
اره دوست خوبم
فیلیپس هم led داره .دست کم گرفتیا ؟:31:
واقعا عالیه.حتما پیشنهاد میکنم از نزدیک بری ببینیش(حتما شب برو):27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آدرس نمایندگی هاش :جمهوری -نرسیده به چهار راه شیخ هادی-پاساژ رویال-طبقه همکف-فروشگاه پژواک
امان از قيمت اين فيليپس :18::46:
بین مدلهای مختلف ال جی و سونی که قیمتی زیر 800 دارن کدوم بهتره؟
فكر ميكنم سوني به سختي زير اين قيمت گير بياد سري T شايد كه فول نيستنقل قول:
lg lh700 میتونه mkv پخش کنه؟
فكر نميكنم بتونه :46:نقل قول:
نقل قول:
پیشنهادی برای من ندارید؟نقل قول:
مهدي جان با اين رنج قيمت فكر نميكنم usb دار كه بتونه فيلم پخش كنه گير بياد مگر بدون گارانتي بگيريدنقل قول:
فقط پخش عکس و آهنگ چطور؟ اگه آهنگ هم ساپورت نمیشه فقط عکس هم نشون بده بازم بهتر از هیچیه!نقل قول:
اگه هم با این قیمت مدل USB خور پیدا نمیشه زیر 500 چیز درست و درمون 32 اینچ میشه پیدا کرد؟
چرا عكس واهنگ رو تقريبا همه tv ها ميتونند از طريق usbاجرا كنند مشكلي نيستنقل قول:
شما بدون گارانتي ميخواين بخرين؟يا با گارانتي؟
توي گارانتي دارها كه گفتم مشكلي نيست اهنگ و عكس رو ميتونيد اجرا كنيد
خب با گارانتی اولویت داره. الان شما چه مدلی پیشنهاد میدین؟ اینو هم بگم که مارک تلویزیون اصلاً برام مهم نیست. کیفیت فوق العاده هم نمیخوام ولی یه چیزی هم نباشه که فردا یکی ببینه ازش ایراد تابلو بگیره.نقل قول:
مهدي جان من يك نظر شخصي ميدم شما نظرات بقيه رو هم حتما بپرس وبررسي كننقل قول:
زير 500 و 32 من samsung 32b470 رو پيشنهاد ميكنم فول اچ دي نيست ولي اصلا نگران نباش كيفيت خيلي خوبي داره
توي تصاوير sd اون چيزي كه من ديدم شاهكاره بمراتب از full hdها كيفيت sd بيشتري داره و برايتنس خيلي خوب
حتما از نزديك ببينش برادر :46:
خب این B470 رو یکی از اقوام داره و من زیر و بمش رو در آوردم! مشکلی نداره ولی الان سام سرویس این رو میده 599 با یه DVD Player که به درد خودشون میخوره! USB هم نداره (یعنی داره ولی برای سرویس خود دستگاهه)نقل قول:
روی مدلهای LG 32LH200R و LG32LF150 هم یه خورده جستجو کردم ولی ظاهراً اونها هم USB شون سرکاریه ولی خب قیمتشون بهتر از سامسونگ هست (البته اینکه سامسونگ B470 از چه نظر به این LG ها برتری داره یا برعکس اطلاعی ندارم)
در مورد سونی و برندهای دیگه هم اطلاع اونچنانی ندارم.
Full HD بودن یا نبودن TV هم اصلاً برام مهم نیست.
راست گفتي حواسم نبود usb serviceداره فقط :46:نقل قول:
اخه بحث قيمت زير 500 و 32 خيلي كم گير مياد
سري t سوني هم ارزونه البته
xvision هم چند مدلي داره گويا منتها سرچ بزن ببين usbكه ميخواي رو داره يا نه
سري هاي ونوس انيكس و...