خوش به حالتون!
این EA که مثل این بچه تخس ها میمونه :دی
کلا جدیدا EA زیاد جالب نیستش! ( قدیم عاشقش بودم ، الانم هستم اما.... :41: )
Printable View
خوش به حالتون!
این EA که مثل این بچه تخس ها میمونه :دی
کلا جدیدا EA زیاد جالب نیستش! ( قدیم عاشقش بودم ، الانم هستم اما.... :41: )
مگه الان هم هنوز نظرات کاربران رو توی بازی اعمال می کنن
الان که دیگه نصف بیشتر بازی رو ساختن...!
بله هنوز این ادامه داره میتونی بری نظر بدینقل قول:
باشگاه های لیورپول، منچستر از انگلیس ، بارسلونا از اسپانیا و یوونتوس و اینتر از ایتالیا تا بحال لایسنس شده اند. از لیگ های لایسنس شده لیگ هلند و فرانسه هستش. کونامی داره برای گرفتن لایسنس همه تیم های لیگ های انگلیس ، اسپانیا و ایتالیا تلاش می کنه. از ورزشگاه ها هم فقط ومبلی لندن لایسنس گرفته. البته امیدواریم بیشتر بشن
منبع:Wikipedia
نقل قول:
خبرهایی از لایسنس ها
باشگاه های لیورپول، منچستر از انگلیس ، بارسلونا از اسپانیا و یوونتوس و اینتر از ایتالیا تا بحال لایسنس شده اند. از لیگ های لایسنس شده لیگ هلند و فرانسه هستش. کونامی داره برای گرفتن لایسنس همه تیم های لیگ های انگلیس ، اسپانیا و ایتالیا تلاش می کنه. از ورزشگاه ها هم فقط ومبلی لندن لایسنس گرفته. البته امیدواریم بیشتر بشن
منبع:Wikipedia
دوست من اینا قابل قبول نیست چون wikipedia رو منم میتونم برم ویرایش کنم و هر چی دلم خواست بنویسم .
.................................................. ...........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت shopto.net قیمت pes2010 را برای فروش در کنسولهای ps3 , xbox قیمت £29.85 را تعیین کرده است .
سلام
دوستان اگه امکان داره آدرس سایت پی ای اس 2010 رو قرار دهید
توی تاپیک سرچ کردم ولی پیداش نکردم
با تشکر
کد:http://www.konami-pes2010.com/
دیگه خسته شدم اونقدر عکس از موشن کپچر و اعضای سازنده بازی دیدم عوض این کارها عکس از گیم پلی و ویدیو بدن بیرون!!
من الان داشتم سایت wenb رو مرور میکردم یک تاپیک جالب نظرمو به خودش جلب کرد .این تاپیک درمورد افشاءاطلاعاتی از بازی بود که البته سریعا حذف شد توی اون تاپیک به این مساله اشاره شده بود که قراره حرکت 360 درجه توی نسخه بعدی بازی وجود داشته باشه .این خبر هنوز تایید نشده اما اگه صحت داشته باشه باید گفت کونامی جدا توی این نسخه سنگ تموم گذاشته .
خدمت شما :نقل قول:
همیشه خدا رو شکر می کنم که تو ایران زندگی میکنم و میتونم بازی ها رو با قیمت نهایتا 2000 تومن بخرم. تازه اگه دانلود نکنم.نقل قول:
سایت shopto.net قیمت pes2010 را برای فروش در کنسولهای ps3 , xbox قیمت £29.85 را تعیین کرده است
ولی خداییش باید قبول کرد که ما یه خورده در حق سازندگان بازی داریم ظلم میکنیم و لطمه بزرگی به این صنعت وارد کردیم.
منظور شما از قدیم همین یه ماه پیشه دیگه نه؟ جناب به EA خیانت نکنید؟!:41:چنقل قول:
خوب بگذریم، امیدوارم این خبر تکراری نباشه:
فرناندو تورس بازیکن تیم ملی اسپانیا و باشگاه لیورپول، برای چاپ تصویرش بر روی جلد PES 2010 به لیونل مسی پیوست. این مهاجم 25 ساله درباره بازی اینگونه اظهار نظر کرد: "همه میدانند که در میان شبیه سازهای فوتبال، سری PES کونامی، واقع گرایانهترین عنوان موجود است. بازی جدید کاملاً خیره کننده به نظر میرسد و من به آینده نگاه میکنم که خودم را در بازی و در عمل ببینم."
اما خبر بد برای ما ایرانیان این است که متاسفانه لیسانس یا مجوز تیم ملی ایران برای این نسخه نیز گرفته نشده است. هنوز تاریخ انتشار بازی رسماً اعلام نشده؛ ولی فروشگاه ShopTo در پروفایل بازی بیست و سوم اکتبر یا اول آبان امسال را به عنوان روز عرضه معرفی کرده است.
خبر جدید
اطلاعات جدید از بازی منتشر شد...............
مجله فرانسوی opm اطلاعلت جدیدی از بازی رو منتشر کرد...........
مستر لیگ :
جام قهرمانان و جام uefa باشه در این مود وجود خواهند داشت ...............
موشن کپچر مسی بدین معنی است که انیمیشنهای جدیدی در بازی خواهیم دید.
Option to give players untucked shirts is back اینو نمیدونم .....................!
.................................................. ........................
OPM Talk New PES 2010 Info In Latest Issue
It’s that time of the month again, when we start getting news from the magazines that haven’t quite made it to store shelves.
The latest Official PlayStation Magazine is due to hit July 7th, some of the information in it that will get the community excited is:
- Option to give players untucked shirts is back
- Mo Cap session by Messi means a wealth of new animations incorporated
- Master League: Champions League and Europa League intergration and real currency
For the rest of the info make sure you grab the issue!
OPM also mention they’ll have a detailed hands-on August 4th, it’s going to be quite a month ;)
یعنی لباسها رو میشه بیرون شرت انداخت.نقل قول:
نقل قول:
خب دو مورد جدید تا الان تایید شده :
- خرید و فروش بازیکنان با ارزهای واقعی .
-همینطور آپشن بیرون انداختن پیراهن از شورت .
اره.این قابلیت به بازی برگشته.خیلی خوب شد:40:نقل قول:
ممنون :11:
واقعا جای خوشحالی داره!و جای سوال که چرا این قابلیت را اصلا بر داشته بودند!!نقل قول:
Option to give players untucked shirts is back
تا الان فقط برگشت بعضی از امکانات قبلی مثل 360 یا بیرون انداختن پیرهن تایید شده احتمالا تا چند روز دیگه خبرایی درباره ی ویژگیهای جدید گزارش خواهد شد که احتمالا یکی از اونها میتونه اضافه شدن تکنکهای بسیار جدید دیگه هست (امیدوارم از فیفا بیشتر باشه)
جوك ميگيا نمره گزارشگري فيفا اگه 100 باشه نمره گزارشگري PES با ارفاق ميشه 1 كلا توي گزارش PES خيلي لنگ مي زنه. گزارشگر PES جان چمپيون هست در حالي كه مال فيفا نسخه كارنت كلايو توزلي تازه مال فيفا نكست همون گزارشگر معروف انگلستان هست كه بهترين گزارشگر فوتبال هست. البته اين از صداي گزارشگر بود. اگه بخواييم به كل اين مسئله نگاه كنيم گزارش PES كاملا مصنوعي هست وقتي مثلا روني به رونالدو پاس ميده و رونالدو گل مي زنه گزارشگر ميگه اون به اون پاس داد و اونم گلش كرد. (حالا مثلا گفتم شايد دقيقا اين نباشه ولي همچين حالتي داره يعني نام زننده گل رو نميگه گزارشگر) ولي توي فيفا وقتي بازيكن گل ميزنه گزارشگر ميگه كه فلاني گل زد مثلا مي گه and kaka's goal يا torres has done it و غيره يا موقعي كه با كريس رونالدو حركت رقص پاي منحصر بفردش رو اجرا مي كنيم گزارشگر مي خنده و ميگه اين كارا فقط از دست رونالدو بر مياد كلا گزارشگر هر حرفي ممكنه بگه. ولي توي PES محدود بود. وقتي مي تونستي پاس بدي ولي شوت مي كردي اون تحليلگر بازي مارك لاورنسون غير از اين جمله چيز ديگه اي واسه گفتن نداشت : فوتبال يه بازي تيمي هست و اجراي بازي تيمي ضروري. كلا در مورد گزارش اصلا مقايسه نكنيد كه خيلي PES از فيفا عقب تر هست. ولي خوب ما هم مثل همه اميدواريم گزارش بازي توي نسخه بعدي مثل فيفا باشه گزارشش و حتي بهتر كه بعيد به نظر مي رسهنقل قول:
ولي دم كونامي گرم هر چي طرفداراش گفته بودن داره عمل ميكنه مثل بيرون انداختن شرت بازيكن ها , افزايش لايسنس ها و موشن كپچر و ...
:18:نقل قول:
منظور من از گزارش بشه ، اعلام کردن بود عزیز:18:
البته حرف شما کاملا متین ولی از کجا میدونی تو این شماره قراره خوب بشه یا نه:20:
دوستان نظرتون راجب شورت ورزشی در pes2009 چیه؟ و اینکه تو 20010 دوست دارید چجوری باشه؟
به نظر من که همین طوری خوبه.البته یه کمه کمی بلنده.
اگه یکی از دوستان بتونه یه عکس از داخل بازی بگیره و اونو با یه عکس واقعی مقایسه کنه ممنون میشیم.
مثل اینکه قراره یک پچ جدید برای 09 بیاد کسی چیزی نشنیده
آهان شرمنده عزيز اشتباهي گرفتم منظورتون رو عذر مي خوام.نقل قول:
ولي خوب من اميدوارم بهبود پيدا كنه گزارشگري بازي توي 2008 هم كه وحشتناك افتضاح بود 5 ثانيه بعد اينكه گل مي زدي گزارشگر از خواب بيدار ميشد مي گفت اوه گل شده
به نظرم شورت هاي بسكتبال خوبي هستن. باسن 2 تا بازيكن توشون جا ميشه. اميدوارم كمي كوچيك بشن توي 2010نقل قول:
سلام دوستان .........نقل قول:
شب خوش ...........
شورت ورزشی د ر بازیکنان مختلف متفاوت است ...........:5:
اینم انواع شرت ورزشی و تاریخچه شرت ورزشی .............
د ر دوره حالا هنوز هم شرت در بازیکنان متفاوت است ..........
مثلا میبینید شورت بکهام چقدره
البته به نظره من باید خیلی خیلی کم شورت بازیکنان کوتاه بشه
منتظر نظرات شما هستم دوستان عزیز ...........:10::11:
اینم مقایسه برای شما دوست عزیز :11:
pes2008
pes2009
In both examples we see the dreaded basketball shorts & as mentioned the shorts just seem stuck onto the player and they don't really seem real.
Here is an example in FIFA 08 and there are still issues in that game
FIFA 09 still an issue
We see the latest image in PES 2010
Why is this such an issue to get right, I'm just curious as to what would need to be implmented to make the appear more realistic like in NBA 2K9 but obviously not the same length
Any thoughts has to why this is so difficult.................................................. .................................................. ........................
I dont ming the shorts myself TBH a lot of players wear there shorts quite like that I do
See some players do wear them like that and some dont so i think they should have and option if the player wears long medium or short, shorts
.................................................. .................................................. .....
A history of the football short
1906 Billy Meredith of Manchester United
Brazil 1950[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1970 World Cup
[IMG]http://www.conti-online.com/generator/www/de/en/continental/contisoccerworld/
themes/60_2006_fifa_world_cup/03_wm_stars/img/beckenbauer_action_1970_en%3Bproperty=original.jpg[/IMG]
'86 World Cup height of the short short
'98 World Cup still shorter than I remember
2006 World Cup
Just interesting to see the changing styles and how we went from the longer short in the 1900's to the short short and back again... maybe the short short will come back
.................................................. .................................................. ..........
its. depends who wears it... The style. But, in general they use long shorts. Shorts are fine in PES.
.................................................. .................................................. .................
I think this is the sort of thing that people want to see, basically the same sort of things that they have implemented into the shirts this time (PES 2010)
some more comparison pics...
ممنون.خیلی جالب بود.
مثل اینکه هر سال شورتها دارن بلند تر میشن.
البته یه نتیجه دیگه هم میشه گرفت اینکه شورتهای مارک ادیداس کمی بلندتر از نایک هستند.
حالا خودتون مقایسه کنید.......
بابا ایول عجب تحقیق جامعی راجع یه شرت ملت کردی:31:
خیلی جالب بودنقل قول:
ولی واقعا ایول عجب تحقیقی کردیا :10:
میگم این عکس رونی ماله pes یا fifa ؟
جفتش برای fifa هستشنقل قول:
اول از همه بگم وین رونی Cover star نسخه ی بریتانیا در فیفا بوده و هست ...
دوم اینکه برای پاسخ دادن به هم نیاز نیست حتما نقل قول کنین که تاپیک به این وضع بیافته ...
و یه سوال :
این بازی طبق معمول بعد از FIFA ریلیز میشه دیگه ؟؟؟ خدا کنه FIFA نسکت باشه وگرنه مجبورم دیگه اصلا PC بازی نکنم و فقط به همون X360 اکتفا کنم ...
یه خبری اومده نمیدونم جدیده یا قدیمیه.
عربی:
لعبة جديدة تفاصيل المعلن
Konami التنمية فريق للكشف عن مزيد من التفاصيل PES2010. النسخة المقبلة سوف تركز على الواقعية ، والتي ستنعكس في وتيرة المباراة. بناء وسيكون مفتاح اللعب. لاعبا ولاعبة ، على ضرورة الاستفادة القصوى من حركة المارة وتحطيم المعارضة والعمل من فرص التهديف. الأهداف السهلة سيتم القضاء.
المهارات الفردية لاعب حاليا وإعادة صياغة نظام جديد يسمح للمستخدمين لإدماجها في استراتيجيات فريق. الخلط بين هذه القدرات ، والتحول نحو خارج عن الإرادة وغيرها من وسائل جديدة لتوليد تؤديه الدائرة.
مزيد من التفاصيل عن النظام التكتيكي للانزلاق كما كشف. أما المتزلجون لضبط الوقت الحقيقي الدفاعية والهجوم على اللعب والضغط على العرض ، ودعم مجموعة متنوعة من بيئات أخرى. كل فريق في الدائرة العامة سيكون لها وضع فريد التكتيكية ، ولكن لاعبي الحرية في تغيير كل مجال من مجالات خاصة بها لتتناسب مع اسلوب اللعب.
الماجستير في جامعة ويضم حاليا كلا من أوروبا ودوري أبطال أوروبا للعبة عرض كامل لهذا الموسم للاعبين للتمتع. النجاح في الماجستير في جامعة ستشهد اللاعبين واكد ان هذه المسابقات. اغراء المشاركة في البطولات الاوروبية ويمكن أن تستخدم أيضا لجذب أقوى اللاعبين جانبكم ، مع نقل معاملات وعقود الآن أكثر واقعية إلى حد كبير في استخدامها والتعامل بالعملة الحقيقية منها.
مزيد من التفاصيل عن ميزات جديدة مثيرة وستعلن النتائج قريبا
انگلیسی:
New Game Details Announced
Konami’s development team has revealed more details for PES2010. The next version will focus on realism, which will be reflected in the pace of the game. Build up play will be key. Players will need to make the most of passing and movement to break down opposition and work scoring opportunities. Soft goals will be eliminated.
Individual player skills are being reworked and a new system will allow users to incorporate them into team strategies. Mixing up these abilities, switching some on and other off will generate new ways to play PES.
Further details of the tactical slider system have also been unveiled. The sliders allow for real time fine tuning of defensive and attacking play, pressing, width, support and a range of other settings. Each team in PES will have a unique tactical setting, but players are free to alter every area to suit their own style of play.
The Master League now incorporates both the Champions League and Europa Leagues, offering a complete season for players to enjoy. Success in the Master League will see players streamed into these competitions. The lure of European football can also be used to attract stronger players to your side, with transfer dealings and contracts now significantly more realistic in their use and including real currency dealings.
More details on exciting new features will be announced shortly.
منبع : سایت pes2010
من که کلا از pes2009 زده شدم ... دو نفرش خیلی حال میده ولی تا حالا نمیدونستم اینقدر هوش مصنوعی کامپیوتر وقتی با کامپیوتر بازی میکنه مسخره ساخته شده باشه.
وقتی رو آسون میزاری اینقدر آسون میشه که اصلا بهت حمله نمیکنه ... وقتی سختش میکنی اینقدرسخت میشه که اصلا نیتونی بهشون حمله کنی.
دروازه بانشون هم که اصلا گل نمیخوره.
من آرژانتین رو گرفتم با آلمان بازی کردم اینقدر حمله کردم به دروازشون رو حالت Professional ولی همش رو دروازبان آلمان میگرفت ... آخه یعنی چی دروازبان دیگه اینقدر هم نباید قوی باشه بعدش اونا یه حمله کردن و خیلی راحت گل زدن :41:
امیدوارم تو نسخه 2010 کونامی همونطور که خودش گفته یه شبیه سازی واقعی درست کنه.
منم ازpes2009 زده شدم ولی الان زده شدم.نقل قول:
درصورتی که وقتی fifa09 بازی میکنم خیلی زودتر زده میشم .
امیدوارم هر دوتاشون یه دست درست و حسابی رو سرشون بکشن. که تو PES که مطمئنم این کا رو میکنن ولی تو اون یکی هنوز چیزی معلوم نیست.
با پدیده ترجمش کردم:20:نقل قول:
جزئيات بازى جديد اعلام كردند
تيم [imanoK s] پيشرفت جزئيات بيشتر را براى پى اى اس 2010 آشكار كرده است. نسخه بعدى روى حقيقتبينى تمركز خواهد كرد، كه در قدم بازى را منعكسشده خواهد بود. افزايش اراده را بازى مىكند كليد باشيد. بازيكنان گذرنده احتياج خواهند داشت بيشترين استفاده را بكنند و حركت به مخالفت از كارافتادگى و در فرصتها كار مىكند امتياز بگيرد. اهداف نرم حذفشده خواهند بود. بازيكن شخصى كاردان است تجديد نظر شده است و يك سيستم جديد به استفادهكنندگان اجازه خواهد داد آنها را در استراتژىهاى دستهاى تركيب بكند. آميختن بالاى اين توانايىها، مقدارى روى و سوزنبانى ديگر بيرون اراده راههاى جديد را توليد بكند كه پى اى اس را بازى مىكند. همچنين جزئيات سيستم لغزنده تدبيرى را پيش ببريد نمودار شده بوده است. لغزندهها به ميزانسازى دقيق زمانى و حمله كردن دفاعى واقعى بازى اجازه مىدهند، فشار،، پهنا پشتيبانى مىكند و يك سلسله كارگذارىهاى ديگر. هر تيم در پى اى اس يك كارگذارى تدبيرى بىمانند داشته خواهد باشيد اما بازيكنان آزاد هستند كه هر موضوع را به كت و شلوار سبك خودشان بازى تغيير مىدهند. اصلى اتحاديه هر دو قهرمانان اتحاديه را حالا تركيب مىكند و (aporuE متحد شدن)، تقديمى يك فصل كامل براى بازيكنان كه لذت مىبرد. موفقيت در اصلى اتحاديه بازيكنان را خواهد ديد روان در اين رقابتها. همچنين دام فوتبال اروپايى به بازيكنان قوىتر به طرف شما مىتواند عادت داشته باشد جذب بكند، با معاملات انتقال و در استفادهشان را حالا عمدتاً مبنى بر اصول واقعبينىتر و در برداشتن معاملات پولى واقعى قرارداد مىبندند. جزئيات بيشتر روى تحريك كردن ويژگىهاى جديد به زودى اعلامشده خواهد بود..
ممنون بهادر جان از خبری که گذاشتی و همینطور ترجمش البته چون با نرم افزار ترجمش کردی خیلی روون و گویا نشده با اجازه از شما من دست و پا شکسته این متنو ترجمه کردم :
جزئیات بیشتری از بازی منتشر شد .
"تیم توسعه کونامی" جزئیات بیشتری از بازیو منتشر کرد.نسخه بعدی بازی بیشتر بر روی واقعیت گرایی در بازی تمرکز خواهد داشت که این مساله در مسیر رو به جلوی بازی منعکس خواهد شد .تقویت نیرو ها عامل کلیدی این جریانه .توی این نسخه بازیکنان تیم برای شکستن مقاومت تیم حریف و بدست آوردن فرصت های گل زنی نیاز به پاسکاریهای بسیار زیادی دارن و برای رسیدن به این مقصود باید بیشترین تحرکو توی زمین از خودشون نشون بدن .در این نسخه دیگه از گل های راحت و ساده خبری نخواهد بود .
مهارتهای فردی بازیکنان مجددا بازسازی شده و یک سیستم جدید به گیمرها این اجازه رو میده که این مهارتها رو در قالب استراتژی تیمی بکار ببندن .ترکیب این تواناییها , فعال کردن یا غیر فعال کردن بعضی از اونا منجر به ایجاد طرق و سبک و سیاق جدیدی دربازی خواهد شد .
علاوه بر اینها جزئیاتی از سیستم کشویی تاکتیکی بازی منتشر شد .این سیستم به گیمر این اجازه رو میده که در زمان مشخص و بدون تاخیر نسبت به تنظیم دقیق و مناسب مقدار دفاع یا حمله , پرسینگ , گسترش بازیکنان تیم در عرض زمین , میزان حمایت و همینطور محدوده بقیه تنظیمات و ستینگ اقدام کنه .هر تیمی توی این نسخه تنظیمات تاکتیکی منحصر به فرد خودشو داره .اما بازیکنان آزادن که هر قسمتیو برای سبک مناسب بازی خودشون تغییر بدن .
در حال حاضر مد مستر لیگ , لیگ اروپا و لیگ قهرمانان رو در خودش میبینه ." ارائه یک فصل کامل برای گیمرها که ازش لذت ببرن " جذبه فوتبال اروپا عاملیه برای جذب بازیکنان بزرگتر .مذاکرات و قرارداد های نقل و انتقال بازیکنان به شکل چشمگیری در عمل واقعی تر به نظر خواهد رسید که این مساله شامل خریدو فروش بازیکنان با ارزهای واقعی (احتمالا دلار , پوند و یورو ) هم خواهد بود .
بزودی جزئیات جالب و مهیج بیشتری از بازی منتشر خواهد شد .
fifa next نيست تو سايتش ديدم
تا Demo قابل بازیش نیاد هیچی معلوم نیستش ...
تو ویکی پدیا نوشته آنفیلد رو هم بعد ومبلی لیسانس کردن
آی لعنت به ذاتشون اگه الدترافورد رو لیسانس نکنن
لعنت به ذات پلیدشون !
الدترافورد بعد ومبلی بهترین استادیوم انگلیسه
کی اطلاعات بازی رو اعلام می کنن ؟
9 و 15 جولای اطلاعات و همینطور عکسهای جدید از بازی منتشر میشه.نقل قول: