سلام
این گلاسوریها آپدیت نمیشه نه؟ مثلا گاهی کلمات انگلیسی معنیشون نیست!
Printable View
سلام
این گلاسوریها آپدیت نمیشه نه؟ مثلا گاهی کلمات انگلیسی معنیشون نیست!
من این نسخه اخر دانلود و نصب کردم
اما میگه منقضی شده
کرک هم کرده بودم اما کار نمیکنه
حالا راهی نداره که بتونم درستش کنم ؟
این بابیلون 9 با ویندوز اکسپی مشکل داره؟؟
برا من عجیبه که چند بار پاک کردم و از اول نصب کردم ولی بازم مشکل هست و ناقص لود میشه!!!!
این راه را تست کنید:نقل قول:
دوستانی که مشکل دارن، این ورژن تست شده و بیشتر از 2هزار مرتبه دانلود شده:نقل قول:
- حل مشکل نمایش نادرست پنجره بابیلون ۹ در ویندوز XP:
با توجه به اینکه برخی کاربران بابیلون ۹ در ویندوز ایکس پی با نمایش پنجره مترجم مشکل دارند، می توان با این روش مشکل را برطرف کرد. از بابیلون خارج شوید. برروی Shortcut (میانبر) بابیلون رایت کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید. وارد بخش Compatibility شده و Disable visual themes و Turn off advanced text services for this program را فعال کنید. برروی OK کلیک کرده و برنامه را اجرا کنید.
کد:http://www.ghafari3.com/?p=460
این که کمپلت مشکل داره
دانلودش کردم پس از اجرا پنجره نصب باز میشه تا میخای نصب کنی ارور میده و میگه امکان نصب نیست بعد پنجره بسته میشه
پ ن : البته در حالت انلاین نصب شد و کرک هم شد اما چون توی توضیحات نوشته بود دیسکانکت بشید من هم اینکار کردم و نتیجه نداد
اما الان درست شد
تنکس
متاسفانه روشتون جواب نداد.نقل قول:
کسی راهی برا حل این مشکل نداره؟
ممنون از توجهتوننقل قول:
اگر مشکلتون حل نمیشه از بابیلون 8 استفاده کنید:نقل قول:
کد:http://www.ghafari3.com/?p=3941
اقا این چرا اینجوریه من اصلا کاری نمیکنم
این خود بخود منقضی میشه
پیام منقضی شدن را گاهی اوقات نشون میده ولی ترجمه لغات کار میکنه (عملاً اکسپایر نشده) :20:نقل قول:
سلام
چکار کنم که بابیلون روی فایلهای PDF هم کار کنه ؟
سلام.نقل قول:
Adobe Reader 9 را نصب کنید.
Adobe Reader من 9 هستش ولی رو کلمه که میبرم فقط یک حرفشو میبینه :41: البته بابیلونم 7 هست .نقل قول:
خواستم فایلهای PDF ام رو به WORD تبدیل کنم تا اینطوری کلماتش رو ببینه ولی کانورتر مناسب و کرک شده پیدا نکردم .
من كه به تازگي هيچ نسخه اي جز 8 رو نمي تونم نصب كنم.
رو هر سيستمي انواع ورژن هاي 9 رو امتحان مي كنم ، موقع نصب ارور ميده.
8 هم كه از كار ميفته.
به فكر يه ديكشنري ديگه هستم. يا مشكلم حل بشه.
کاری که میخوام انجام بدم برا محل کارمه که اینترنتم دایال آپ هست تو خونه که ADSL دارم بابیلون هر ورژن و هر کرکی باشه ازکار میفته و هیج جوری هم حریفش نشدم !!نقل قول:
اگه نارسیس رو میشد تنظیم کنیم در وضعیت فعالش رو هر کلمه که کلیک کنیم ترجمه کنه مسئله کلاً حل بود خصوص که تلفظش عالیه :20:
سلام.نقل قول:
اگر PDF قفل نیست ابتدا کلید های Ctrl+A را برای انتخاب تمام متن در آکروبات فشار دهید و سپس در فایل Word آن را Paste کنید.
از نرم افزار زیر هم میتوانید استفاده کنید (فاصله ها را حذف کنید)
کد:http://s o f t 9 8 .ir/software/pdf/2718-e-PDF-To-Text-Converter.html
---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
قبل از اجرای فایل نصب بابیلون، به اینترنت متصل شده و سپس فایل نصب را اجرا کنید. به احتمال زیاد مشکل حل می شود.نقل قول:
دوست عزيز من به اينترنت وصل هستم اما بابيلون نصب نميشه كه نميشه.نقل قول:
فایلی که آدرسش رو گذاشتم رو دانلود کنید از حالت زیپ خارجش کنید.کل فولدرش رو توی شاخه ی زیر کپی اش کنید مشکل حل میشه ;)
C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 8.0\Acrobat\plug_ins
البته بستگی به ورژن آکروبات و شاخه ی نصبش خودتون آدرسو درست کنید دیگه ;)
فایلش رو از آدرس پایین دانلود کنید:
کد:http://karimi67.persiangig.com/other/Babylon.rar
اين راه حل شما كدوم مشكل رو حل مي كنه ؟نقل قول:
سلام دوستان من میحوام تلفظ به بابیلون اضافه کنم
2تا فایل bab_ttsf و bab_ttsm رو دانلود و نصب کردم اما تو قسمت صدای نرم افزار چیزی اضافه نشده
ورژن من 9.0.0.30 هست
توروخدا یکی جواب بده
تا حالا روی چند ده تا سیستم تست کردم، به محض اینکه این دو فایل نصب میشه، تلفظ ها هم اضافه میشه.نقل قول:
فایل های زیر تست شده هستند. میتونید مجدداً دانلود و نصب کنید شاید مشکلتون حل بشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اضافه کردن تلفظ با صدای مرد و زن در ویندوز XP و ویندوزهای قبل از آن
.کد:http://parsaspace.com/files/6338858884/Babylon_Voice.exe.html
.
یـه چنـد مدتِ بابیلـون درستـ ترجمـه نمیکنـه ، یعنـی اصلاً ترجمـه نمیکنه .
همون اول کـه نصب کردم ( کـرک هـم کـردم ) یه عالمـه Dic نصب کـردم روش اما هیچکـدوم رو بـه جُز همون روز اوّل بـآز نکـرده .
تصویر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقـتی روی گزینـه هم کلیـک میکنـم کـاری نمیشـه .
kheili mamnon faghat mikham bedonam in etelaato az koja miyarin
سلام
خوب این مهلتش تموم شده و باید یه کرک یا یه سریال براش گیر بیاری
حالا بوگو بینم وقتی Ok رو می زنی چی میشه؟
سلام بابیلون من وقتی به اینترنت وصل نیستم ترجمه نمیکنه میشه علتشو بگین؟
شما باید گالاسوری هش رو دانلود و نصب کنی تا افلاین هم کار کنه
با سلام
مدتيه كه آيكونها فرهنگ لغتهايي كه به babylon اضافه مي شه ديگه نشون داده نمي شن
سلام
ميخواستم بدونم ممكنه كه بابيلون كه رجيستر شده را پس از اينكه به اينترنت وصل شد و دوباره به حالت تريال در آمد را رجيستر كرد يا نه
چون من هر كاري كردم نشد كه نشد ( دوباره نصب كردم تمام رجيستري را پاك كردم )
ممنون ميشم اگه كسي راهنمايي كنه
سلام
من یه ديكشنري (انگلیسی به فارسی و بالعکس)تخصصی از Babylon برای رشته فیزیک میخواستم .
ممنون
سلام..
ورژن 9 خیلی مضخرف شده
من در حال حاضر از 7 استفاده میکنم خیلی بهتره.
موفق و موئید :11:باشین
سلام!
من از بابیلون 7 استفاده میکنم، بابیلون من نه تو اکسپلورر ها، نه محیط ویندوز و نه ورد و پی دی اف کار نمیکنه! فقط تو محیط خود بابیلون میشه ار موس اکتیویشن استفاده کرد. کسی میتونه کمکم کنه؟
با سلام
من یه پروژه 100 صفحه ای انگلیسی مربوط به cpu دارم که برای مطالعه خودم میخوام ترجمه کنم
گفتن بابیلون خوبه
حالا نسخه 9 این برنامه رو نصب کردم ولی جملات رو به طور تخصصی معنی نمیکنه
چه کارهایی باید انجام بدم
راهنمایی بفرمائید
پیشنهاد میدم متن رو به کسی بدید ترجمه کنه واستون ، اگر هم خودتون وقتش رو دارید ؛ جمله به جمله ترجمه کنید تا مفهوم رو بگیرید و ویرایش صحیح رو انجام بدید.نقل قول:
موفق باشید:40:
سلام عزیزم
خوب منم قصد ترجمه جمله به جمله رو دارم
منظور منو نفهمیدین
معمولا این برنامه ها برای ترجمه جمله ای قسمتی دارن که مشخص میکنی متن شما مربوط به چه رشته ای و بعد نرم افزار میاد جمله ها رو بر حسب اون رشته معنی میکنه
فرض کنید شما متنی دارین که مربوط به برنامه نویسی کامپیوتر هست
اینجا تو یه جمله کلمه program به کار برده شده
این کلمه دارای چند معنی هست که اینجا باید معنی ای که مربوط به کامپیوتر هست به کار برده شه
از این رو نرم افزار یه بخشی داره که مشخص میکنی متن شما مربوط به چه مبحثی هست
لطفا در این خصوص راهنمایی کنید برای ترجمه پروژه ای که مربوط به تربیت بدنی هستش باید چه کارهایی انجام بدم
ممنون
سلام چطوری میشه تلفظ کلمات بهتر انجام بده babylon ? این پیشفرضش که زیاد متوجه نمیشیم
منم از ورژن 8 استفاده میکنم و همین مشکلو دارم! یکی کمک کنه!البته تا چند روز خوبه ولی بعد خراب میشه!نقل قول:
با سلام مدیر عزیز این بخش اطفا جواب ما رو بدید.با سپاس
دوستان
گلاسری برای معماری داره؟
اگه هست ممنون می شم لینک دانلودش بزارید.
اتفاقاً جناب ناظر انجمن دقیق منظورتون رو درک کردن و خیلی هم خوب راهنماییتون کردن ، شما بهتره متنت رو به یه مترجم بدی تا خیلی راحت برات ترجمه کنه و وقتت رو با این نرم افزارها بیخودی تلف نکنی چون تالرنسشون خیلی بالاست و اون چیزی که شما می خوای نمی شه!نقل قول:
موفق باشی دوست من:11:
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
شما بهتره ربات تلفظ Michael رو پیدا کنی عالی تلفظ می کنه در ضمن باید بذاری رو Slow تا دقیق متوجه بشی استرس های کلمات رو.نقل قول:
موفق باشی دوست من:11: