دوستان یکی از کاربرن یه پست داد که محتوی اون هم اصلا جالب نبود
اما لطفا بحث رو خاتمه بدید وگرنه این بحث همین طور پیش میره! آخرش هم کار به پاک شدن پست و اخطار گرفتن و ... می کشه
توی تاپیک AC1 هم از این بحث ها زیاد اتفاق افتاد و حاصلی نداشت!
Printable View
دوستان یکی از کاربرن یه پست داد که محتوی اون هم اصلا جالب نبود
اما لطفا بحث رو خاتمه بدید وگرنه این بحث همین طور پیش میره! آخرش هم کار به پاک شدن پست و اخطار گرفتن و ... می کشه
توی تاپیک AC1 هم از این بحث ها زیاد اتفاق افتاد و حاصلی نداشت!
دستت درد نکنه:18: ولی میشه مینیمومشم هم بگید؟ چون برا ما بدبخت بیچاره ها HIGH به درد نمیخوره!!:41:نقل قول:
یه جا تو خواب رفت با Altaier شوکه شدم :دی
تو دوش من چشم بسته با 80 تا سرباز ميجنگمو می کشمشون! بالا پايين پريدنشم سخت تر بود. کشتن هدفم حتما باید میرفتی پیشش میکشتیش ولی تو این از دورم میشه با چاقو یا تفنگ کشتش. لباسشم که شده مثل لباس دخترا. کلا ابهت یکش بیشتر بود.نقل قول:
ولی زره طایر خیلی باحاله توی بازی. من گرفتمش رنگ لباسشم باش عوض میشه.
در جمع بازی باحال بود. گرچه ابهت یکش را نداشت. اگه توی بازی شنل رو نمیزاشتن همه از گرافیکش تعریف می کردن.
سلام اين بازي چند ساعت زمان مي برد؟
حالا کی این حرف رو زد؟؟؟؟:31:نقل قول:
کاملا باهاتون مخالفم نسخه 1 اصلا حرفی برای گفتن در مقایسه با این بازی نداره تنوع مراحلش 0 بود و در کل بازی 4 نوع ماموریت بیشتر نبود .نقل قول:
گرافیک خوب بود بازی قشنگ بود ولی مسخره بازی بود. هیچوقت به پای یکش نمیرسه. اینقدر چیز اضافه داشت که خیلی ساده شده بود. هیچوقت به سختی ۱ و زیبائی ۱ نمیرسه. گرفیکشم یکم دخترونه بود.
گرافیکش هم خیلی خوب هستش و به غیر از چهره ها هیچ ایرادی نداره که اینم خیلی بزرگ نیست
حس کامل دوران رنسانس رو بهت القا می کنه این بازی با محیط های شاهکارش
نمیدونم چرا بعضی ها دوست دارن جوسازی کنننقل قول:
قا ما رو هم روشن کنید کی شیعه هست؟ کی کیو میکشه؟
ما شیعه هارو میکشیم شیعه ها مارو میکشن
چون شیعه ها تو بازین نباید بازی کنیم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا داستان بازی مگه ربطی به شیعه و غیره داره؟
اخه شیعه کجا بود ؟؟؟این بازی تو ایتالیا هستش حالا به نظر شما شیعه تو ایتالیا چی کار می کنه؟؟
دعوا سر نسخه 1 بود که اون هم هیچ ربطی به شیعه ها نداشتش اصولا و فقط نام فرقه Assassins از پیروان اسماعیلیه گرفته شده بود
بابا جون من خوندم كه اين شخصيت اول اين بازي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شيعه ي اسماعيليه استنقل قول:
حالا نميدونم كه ميدونيد اسماعيليه ها خيلي ترور هاي وحشت ناكي داشتند و حكومت درست و حسابي اي نبود
مثل اين نوشته:
"مردی سفید پوش ، سوار بر اسبی با شمشیر می آید او خود را از شیعیان می داند ،شیعه ایرانی ، مردی شجاع و قوی ، او خود را فدایی می داند و هدفی جز کشتن ندارد..........."
ميتونيد به اين منابع هم مراجعه كنيد:
*سایت اندیشه قمکد:http://mhta.persianblog.ir/post/97/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* کتابخانه تخصصی مرکز جهانی علوم اسلامی - فرق و مذاهب کلامی
*ماهنامه پیام حوزه ، شماره 20، بررسى منابع تاریخى در باره اسماعیلیه
*روزنامه شرق ، دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۳ – سرگذشت حشاشین
*سایت دارینوس ،پیش نمایش بازی (Assassin`s Creed)
*سایت خانه بازی
اون منبعی که دادی چقدر معتبر هستش واقعا!!نقل قول:
بابا جون من خوندم كه اين شخصيت اول اين بازي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شيعه ي اسماعيليه است
حالا نميدونم كه ميدونيد اسماعيليه ها خيلي ترور هاي وحشت ناكي داشتند و حكومت درست و حسابي اي نبود
مثل اين نوشته:
"مردی سفید پوش ، سوار بر اسبی با شمشیر می آید او خود را از شیعیان می داند ،شیعه ایرانی ، مردی شجاع و قوی ، او خود را فدایی می داند و هدفی جز کشتن ندارد..........."
ميتونيد به اين منابع هم مراجعه كنيد:
این بازی عناصر زیاد و عمده ای رو از فرقه حسن صباح گرفته ولی اصلا هیچ ربطی به اونا نداره!
در کل این بحث هم همینجا تموم بشه و الکی تاپیک رو با این موضوعات بی پایه منحرف نکنید!
انقد جو گیر شدم سر این بازی تا اخر یشب خوابه altaierدیدم که داشتیم دوش به دوشه هم مبارزه میکردیم .که یدفه من از کوه افتادم پایین و از خواب پریدم:18::5::27::27::27::27:
اين كه الطائر مسلمونه درست اما اسماعيليه رو از كجا آوردي شما؟اين منابع ايراني همه ضد بازي بودن و بعضي هاشون هم ادعاي شيعه كشي تو بازي داشتن.نقل قول:
خواهشا بحث رو تموم كنيد.:11::40:
سلام.
الان ساعت 11.30 شب هستش و یکی بیاد بگه این سایت حرف حسابش چیه ؟
[HTML]http://-------------.com/2009/11/assassins_creed_ii.php[/HTML]
مگه نمیگید 2 تا 3 ماه دیگه عرضه میشه ؟
نقل قول:
:28::9:من که سر در نمیارم ولی یحتمل کلاه برداریه.
با توجه به این که نوشته در سه دی وی دی به نظر مشکوک می یاد. احتمالا این سایت نسخه کنسولی را به همراه شبیه ساز برای کامپیوتر گذاشته برای فروش.
نسخه شبیه ساز چیهنقل قول:
میشه یکی توضیح بده ؟
یعنی میشه با نسخه کنسولی رو pc باز کرد ؟؟؟!
مگه میشه؟من که تو هیچ سایت خارجی اینجور چیزی رو ندیدم.برای دانلود هم اصلا چنین چیزی وجود نداره پس این از کجاش اینو در اورده.
چنین برنامه ای فکر نکنم باشهنقل قول:
برای ps2 بود و چون نمیتونست به اندازه کافی از توان pc استفاده کنه حتما بایستی یه سیستم قوی میداشتی تا بتونی بازیای ps2 رو اجرا کنی.دیگه چه برسه به xbox یا ps3
من هم گفتم احتمالا .
نمی دونم این سایت چه طوری نسخه pc رو گیر آورده و گذاشته برای فروش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم فكم افتاد زمين شكست. من كه جرات خريدشو ندارم. چون ميدونم جز اعصاب خوردي چيزي برام نداره.
حالا يه شير مرد يا زن بره بازي رو بخره و خيال همه رو راحت كنه:20:
و همچنان تاريخ release سه ماهه اول 2010 هستش
نقل قول:
گرچه تو ایران بازیها زودتر از بقیه جهان پخش می کنن ولی موقعی که تو جهان پخش شده در نتیجه سایتهایی مثل gamespot و gamespy , ... تاریخ پخش را می زنند.
در مورد تبدیلم فکر کنم دروغ باشه وگرنه Gran Turismo:2: :2: رو تبدیل می کردن به xbox360.
تو این اوضاع هدفمند شدن یارانه ها هیچ شیر مرد یا زنی پیدا نمیشه که 6 تومن بده اینو بگیره که در صد ریسکش 99% ه:31:نقل قول:
فکر کنم هندونه رو زیر بغل 3/4 نفری گذاشتم:31:
هر کی رو گنج خوابیده یا علی:27:
ایا این بازی به صورت رسمی تو امریکا عرضه شده؟؟؟یعنی به صورت رسمی بیرون اومده؟؟
در هيچ كجا اين بازي براي pc به بازار نيومده. البته تنها دليل من تاريخ release اين بازي هستش كه توي همه سايتها زده
پس چرا تو سایت خود Assassin's Creed II این بازی رو برای فروش گذاشته ماله pc و بقیه کنسول ها رو!
اگه حوصله داشتي و برميگشتي چند صفحه قبل ، اين معما رو چند وقت پيش مطرح كردم.
فكر كنم پيش فروش بازي براي PC باشه. ولي از يه طرف ديگه به قضيه نگاه كني، تو سايت UBI تاريخ عرضه PC هم مثل كنسولها اعلام شده. پس بنظرم هرچي بيشتر بهش فكر كنيم بيشتر پيچيده تر ميشه.
اينجا بازي 70-80 دلاري رو داري نهايت ميخري 5000 تومان. مگه بده؟ يه خورده دندون رو جيگر بزار.
ولي نظر من اينه كه UBI داره با اين كار تبليغات ميكنه. چون زمان release واقعا مبهمه و همه دارن راجع به اين بازي حرف ميزنن. پس يه تبليغ بي نقص هستش.
براي اطلاع رساني ميگم:
اين بازي تو ايران هم اومده براي pc (ميدونستيد؟!!!!!!!!)
همين ديروز يه مغازه اي قول مررررررردونه داده بود كه براي امروز مياره
لطف میکنه یکی بگه به ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان برای هزارمین بار باید بگم که نسخه pc تاخیر خورده و اینو یوبی سافت تو صفحه تویتر خودش گفته!
بازی رفته واسه ژانویه تا مارس 2010 ! هنوز تاریخ انتشار دقیق نسخه pc گفته نشده!
خواهشا تموم کنید موضوع رو!
در یک کلام باید بگم که تنها مشکل بازی از نظره من و در مورده گیم پلی این بود که خیلی کم از این وسایل بسیار حرفه ای که دارم استفاده میشه! یعنی کم تر ماموریتی داریم که Poisen استفاده کنیم یا تفنگ!! بیشتر ماموریت ها که میخوایم بکشیم با همون Hidden Blade کارو یک سره میشه کرد!
خوب خاصیت هر بازی همینه!!نقل قول:
در یک کلام باید بگم که تنها مشکل بازی از نظره من و در مورده گیم پلی این بود که خیلی کم از این وسایل بسیار حرفه ای که دارم استفاده میشه! یعنی کم تر ماموریتی داریم که Poisen استفاده کنیم یا تفنگ!! بیشتر ماموریت ها که میخوایم بکشیم با همون Hidden Blade کارو یک سره میشه کرد!
مثلا تو کال شایان جون از همه سلاح ها به یک اندازه استفده میکنی؟!
به نظر من اینطوری تنوع بیشتر میشه و دلیلی نداره که از همه استفاده بشه. این تنوع هم برای جذب بیشتر مخاطب هست!
یکی دوست داره با شمشیر بجنگه! یه دوست داره با نیز یا ...
با هر سلاحی میشه کشت ولی خواستن این موضوع رو رعایت کنن که شما با چی دوست داری بکشی!
مهم این هستش!
با این حرفت مخالفم مسعود جان!نقل قول:
اگه یه بازی حرفه ای باشه باید طوری مراحل طراحی بشن که خود گیمر مجبور بشه از سلاح های مختلفی که داخل بازی هست استفاده کنه نه اینکه هر چی رو دست داشت برداره چون این عمل بر عکس حرفت باعث یکنواخت شدن بازی میشه!به زبان ساده تر میشه کاربردی کردن همه ی سلاح ها...
دوستام من جز عده ای بودم که اطلا رسنای می کردم بازی توی سال 2010 می آد ولی الان دیدم سایت بزرگ میهن دانود بازی رو واسه فروش گذاشته در 2 تا دی وی دی قضیه چی؟؟؟
حتما به لینک زیر مراجعه کنید
کد:http://-------------.com/
من گفته بودم بازم ميگم، يه شير مرد، زن، بچه پيدا نميشه بره اين بازي رو خيلي قشنگ بخره(از سايت ميهن دانلود) و پستچي هم بازي رو خرامان خرامان براش بياره و بعد اين شير گرامي مبادرت به نصبش كنه تا ببينه سالمه يا نه؟؟؟:31:
یک خبر داغ :
سایت gamespot.com تاریخ عرضه نسخه PC در اروپا رو 26 فوریه 2010 اعلام کرد.
کد:http://uk.gamespot.com/pc/action/assassinscreed2/review.html
شما بشو اون شیر مرد ! :46:نقل قول:
شیر مرد مردستان نبببببببببببببود
سلام. ببخشید من هم به سایت میهن دانلود سر زدم. دارن برای PC میفروشن. موضوع چیه ؟؟؟???
نه بهتره من جوانمرد بمونم و این افتخار رو به کس دیگه بدم:20:
من یه باز همچین غلطی کردم و بتمن رو خریدم اونم از مغازه و بازی هنوز ریلیز نشده بود یه همچین چیزی یعنی نسخه کاملش نبود بازی رو ببعد از مشاهده 7/8 باگ انداختم جایی که باید مینداختم(سطل اشغال) .
اگه بی تجربه بودم شاید اینو سفارش میدادم ولی این غلط رو تکرار نمیکنم..:41:
نه ممد. اشتباه نکن. تو شیرمردترین هستی. اون بتمن بدجنس رو همه مشکل داشتن. spiderman هم دنبالشه بابت چک بی محل.
تو میتونی( لااقل یکی رو پیدا کن که بتونه):5:
آخرش کار خودمه:19:
شاید چند وقت پیش که قرار بود بازی برای پی سی هم بیاد اینا برداشتن این مطلب رو گذاشتن ولی وقتی تاخیر خورده یادشون رفته مطلب رو از سایت بردارن.
چون همون موقع ها یه مغازه داره تو اینجا هم میگفت تا 1 هفته دیگه بازی اومده و اینا ولی الان دیگه از این حرفا نمیزنه.
نه دوست عزیز من هر روز به سایت سر می زنم همین دیشت تبلیغ این بازی رو زدن قبل این مال کال اف دیوتی بود دیشت عوض کردن