206 رو مردم به خاطر تزیینات داخلش میخریدند حالا این رو ورداشتند داخلش رو مثل ال90 کردند و کیفیتشم اوردند پایین قیمتشم معلوم نیست چند باشه
Printable View
206 رو مردم به خاطر تزیینات داخلش میخریدند حالا این رو ورداشتند داخلش رو مثل ال90 کردند و کیفیتشم اوردند پایین قیمتشم معلوم نیست چند باشه
نقل قول:
ببین اگه هنوز همونجاست یه عکس ازش بندازه - خصوصا از داخلش-
دوست من اینجوری نمیشه در مورد کیفیت و سایر موارد دیگه نظر دادنقل قول:
تا خودرو به طور گسترده وارد بازار نشه و مورد بررسی دقیق قرار نگیره نمیشه در مورد کیفیت و عملکرد و سایر موارد صحبتی کرد
مگه به کسی تحویل دادن!!!!؟نقل قول:
اگر واقعا با این شرایط همون زیر 15 بدند، خیلی ارزش داره. شاید کیفیت داخلش خوب نباشه اما موتور tu5 بر روی همون پلتفرم 206 داره!
اقا کسی از ابعادش خبری داره - منظورم طول و عرضش هست - من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم
باید ابعادش کپی ابعاد 206 SD باشه -
ولی یکی به من میگفت طولش بیشتر از 206 SD هست - درسته ؟
یه هشدار کوچیک بهتون میدم ایرانخودرو اجازه ی استفاده از پلتفورم اس دی رو نداشته و برای همین تغییراتی توش داده و به نام خودش ثبت کرده. با توجه به شناختی که از ایرانخودرو دارم این تغییرات نمیتونه در جهت بهتر شدن خودرو باشه. موتور TU-5 رو هم دارن سر سیلندرشو بومی سازی میکنن که ممکنه همین مشکل EF-7 ها رو پیدا کنه. اصلا نمیخوام از خریدش منصرفتون کنم و خودم به شخصه اینو دوست دارم ولی بهتره یه کم مواظب باشین. این دیگه ماشین پژو نیست و اینا میتونن هر کاری که دلشون خواست روش انجام بدن.نقل قول:
شاید تفاوت طول مال سپر باشه؟ اصولا نباید تفاوت چندانی با اس دی داشته باشه.نقل قول:
ولی یکی به من میگفت طولش بیشتر از 206 SD هست - درسته ؟
نقل قول:
مگه EF-7 چه مشکلی داره - ما الان یه سمند EF-7 مالتی پلکس هم داریم هیچ مشکلی نداره - l90 هم داریم - از نظر مصرف مخصوصا یکی دو ماه گذشته که نمیدونم چی شده ( شاید کیفیت بنزین رفته بالا تر - شاید خیابونا خلوت تر شده) سمنده با موتور EF-7 داره به ازای هر 100 لیتر 7.5 مصرف میکنه - که دهن هممون الان یه دو ماهی هست باز مونده داخل شهر رو میگم ها - این در حالی هست که l90 که داریم داره 6.5 - تا 6.8 رو توشهر مصرف میکنه - البته تو هر دو تا از همون روز اول بنزین سوپر زدیم - با سمند هم هیچ مشکلی نداریم - موتورش کاملا ررون و قدرتمند هست ضمن اینکه گفتم کاملا هم کم مصرف هست - چیزی که شاید باورش برا خیلی ها سخته -
به هر حال میخواستم اینو بگم که من فکر میکنم یه ذهنیت منفی از تولیدات داخل رفته تو ذهن ما که همینطوری تو ذهنمون باقی مونده - درسته کیفیت حال حاضر ماشین ها و موتور های تولیدی در کشور های دیگه رو ندارن - اما این رو هم قبول کنید که پیشرفت داشتن و کیفیت بالاتر رفته -
خوشبختانه شما از مشتریان خوش شانس ایران خودرو بودید !!نقل قول:
وگرنه هیچ وقت الکی ذهنیت منفی راجع به چیزی پیدا نمیشه . یه سری به تعمیر گاههای نمایندگی ها بزنید خودتون میبینید از هر 5 تا ماشین 4 تاشون سمند تقریبا صفرن
نه دوست عزیز این ذهنیت بد نیست این واقعیته وگرنه چرا از موتور پراید یا ال90 یا tu5 و xu7 کسی ایراد نمیگیره حتما یه مشکلی داره یکی از اقوام ما تو ایرانخودرو نیشابور کار میکنه میگفت ef7 بدرد نمیخوره و از 405 tu5 خیلی تعریف میکرد میگفت بیشتر قطعاتش اروپایی هست و قراره از مهر ماه ایرانی بزارن تا حالا که خیلی موتور خوبی بوده معلوم نیست با این ایرانی سازی همون داستان ef7 تکرار بشه یا نه ولی فکر نکنم به افتضاح ef7باشهنقل قول:
پیش فروش رانا تا چه ماهی انجام شده؟ من شنیدم تا اردیبهشت 92 پیش فروش شده؟
آخرین زمان تحویلش برای اسفند 91 هست هنوز وارد سال 92 نشدن تو پیش فروش هانقل قول:
در اون مرحله دوم پیش فروش 92 انجام نشد؟؟ مرحله دوم فقط اسفند بود؟نقل قول:
فکر کنم مرحله اول برای مهر - آبان و آذر بودنقل قول:
و مرحله دوم برای دی - بهمن - اسفند
نقل قول:
درسته همین طور بود - فکر میکنم که اعلام هم کردن که بر خلاف همیشه اونایی که تحویل اسفند هست رو تو سند همون مدل 91 مینویسن - تحویل اسفندی ها مدل 92 نمیخوره تو سندشون
2000 حواله ای که در نمایشگاه شیراز فروش رفت همگی اسفند بود؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
در مرحله اول تا دی -بهمن کامل پر شد
مرحله 2 بهمن-اسفند بوده
ايران خودرو بهتر206cd رو از توليد خارج كنه وبا تغييراتي كه در طرح ديناميكي بده وظاهر ميده مي تونه ماشيناي قابل قبولتري ارائه بده چون واقعا 206sd از نظر ظاهر غير قابل تحمله وهيچ گونه تناسبي بين صندوق وقسمت جلوي ماشين نيست ولي در رانا اين نقص مي تونه برطرف بشه
نیازی به توقف تولید 206 اس دی نیست. اگه واقعا رانا یا هر ماشین جدید دیگه ای با استقبال روبرو بشه - بطور خودکار 206 اس دی از چرخه خارج میشه و دیگه کسی رقبت به خرید اون نمیکنه
یک عدد رانا بامشخصات زیر رویت شد -
ظاهرش که به نظر من عالی بود - هیچ مشکلی نداشت - داخلش رو فرصت نشد ببینم -
تا اومدم بجنبم گوشییم رو دررارم و عکس بگیرم شد این که میبینید -
متاسفانه تثبیت کننده عکس گوشیم خاموش بود ودستم هم لرزید -
اما ظاهرش واقعا زیبا بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست من با اومدن رانا و سایر خودروهای جدید دیگه پژو 206 SD از جمع محصولات نخواهد رفتنقل قول:
چون هزینه های بسیار سنگینی رو از روز اول تا به امروز برای شرکت داشته همچنین
الان تبدیل شده به یکی از خودروهای محبوب.
شرکت هم استاد ایجاد شرایط مناسب برای خرید خودروهایی هست که طرفداراشون کم میشن مثل 405 SLX
که سریع با موتور TU5 عرضه شد و با شرایط اقساطی فروخته شد و مردم خوب استقبال کردن.
به نظر من - اگه موتورش و کیفیتش مثل 206 اس دی باشه و قیمتش ارزون تر - با این شکلی که من امروز ازش از نزدیک دیدم ( عکسش رو صفحه قبل گذاشتم ) - بدونه تردید جای 206 اس دی رو میگیره - مگه قول شما کاری کنن مثلا 206 اس دی رو تجهیزاتی بش اضافه کنن یا موتور جدید تری -
اگر بیاد تو بازار چی میشه .
من اگه با همین قیمت بفروشن یکی میخرم بدون برو برگرد
همین متور tu5 خوبه
ef7 هنوز مشکل قطعاتش حل نشده همین امروز تون نمایندگی 4 تاش خابیده بود برای سر سیلند
خرج خرجن تا قطعاتش زیاد نشن خریدنش کار خوبی نیست
اونطور که قرار بود باید اولین سریش رو یه بیست روز دیگه تحویل بدن -
کسی اینجا نیست که ثبت نام کرده باشه با موعد تحویل مهر - اگه هست بره وضعیت خودروش رو چک کنه ببینه تغیراتی حاصل شده توقسمت وضعیت خودرو یا نه
اقا یه چیز جالب - طول رانا حدود 100 سانتیمتر و عرضش حدود 25 سانتیمتر از 206 اس دی بیشتر هست.
فقط خداکنه که اون 100 سانت اضافه طول به خاطر سپرش نباشه و حد اقل 50 سانت به جا پای تو ماشین اضافه شده باشه
دوست من مطمئن هستین؟نقل قول:
طولش 100 سانتیمتر بیشتره؟ 100 سانتیمتر مساوی با 1 متر !!!! یعنی طول رانا 1 متر از 206 SD بیشتره؟
واحد طول و عرض در ابعاد خودرو میلیمتر هست.
نقل قول:
درسته من اشتباه کردم -
تو کاتالوگ رانا طولش رو نوشته 4294 و تو مشخصات 206 اس دی طولش رو نوشته 4188 که در نتیجه 106 میلیمتر فرقشون هست -
فکرکنم موقعی که داشتم طول و عرضشون رو مقایسه میکردم زیادی جو گیر شده بودم
هنوز خبری از تحویل رانا نشده؟
نخیر .من چند مورد سراغ دارم هنوز فاکتور نشدند.نقل قول:
پایدار باشید
ولی من چند مورد تو خیابون نمره شده دیدم. دو سه تا سفید یکی هم دیروز دیدم طوسی بود.نقل قول:
شهر تهران؟؟؟نقل قول:
بله. همش هم تو شمال غرب شهرنقل قول:
خبری از تحویل مهر نشد؟؟
سلامنقل قول:
اینها اغلب موارد خاص هستند که قبل از تولید انبوه برخی افراد مثلا کارکنان و نمایندگی ها میتونند بگیرند..
یکی به قول شما از اون موارد خاص
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نمای کلی خوب بود ؟نقل قول:
از نمای جلو چه طور؟
نقل قول:
بله - ظاهرش که کاملا قانع کننده و خوب هست مشکلی نداره - فقط وقتی از کنار میبینیش شما رو یاد 206 میندازه ولی از جلو و عقب کاملا متفاوت هست و خوبه -
اگر قشنگ باشه که عالیهنقل قول:
بازم خوبه خودرو ملی هست دیگه بحث تحریم نداریم
خودروی ملی هست ولی مشکل نبود قطعه برای تولیدش وجود داشتنقل قول:
خودروی ملی هست ولی وقتی ارز گرون شده زمزمه هایی مبنی بر افزایش قیمتش شنیده میشه
خودروی ملی هست ولی با امکانات کمتر و کیفیت پائین تر از سمند ال ایکس قیمتش بالاتر از اون هست...............
این رو از کجا گرفتی؟؟نقل قول:
احتمالا جاده قم هست :31:نقل قول:
راستی قیمت این ماشین چنده دوستان؟ ایر بگ و... داره؟ ارزش داره به جای 206 صندوق دار اینو خرید؟