سلام بچه ها همچین ورژنی برای wd hd هست که این امکانات داشته باشه مثل ساپورت منو دی وی دی مدل لایو نه مدل قدیمی ترش
Printable View
سلام بچه ها همچین ورژنی برای wd hd هست که این امکانات داشته باشه مثل ساپورت منو دی وی دی مدل لایو نه مدل قدیمی ترش
یه سوال از اساتید دارم
اگه یه هارد اکسترنال که دارای چند پارتیشن هم ntfs و fat داشته باشد، در پلیر چگونه نمایش داده میشود
آیا کل حجم هارد را در یک پارت نشان میدهد یا مانند پارتیشن های ویندوز شناسایی میشود
ممنون
نقل قول:
مانند ويندوز نمايش داده خواهد شد
این دستگاهها با فرمت ntfs مشکل ندارند
راستش من یه بلوری پلیر سونی دارم برام مشکل پیش اومده
اساتید اهل فن یه مشکل
من می خواهم با usbاین بلوری فیلم hd ببینم ولی یه مشکلی پیش اومد
من اواتار رو دارم نزدیک 12g
این فایل رو یه جا نمیشه توی فلش کپی کرد پیغام میده دیسک فول
بعدش فهمیدم از نوع فرمت فلش است fat32
فرمت fat32 فایل های بیش از 4 گیگا بایت رو نمیتونه ساپورت کنه!
دستگاه هم فرمت ntfs رو ساپورت نمی کند
راه حل چیست؟
اگر دستگاه سیستم فایل NTFS ساپورت نکنه هیچ کاری بجز نبدیل نمیشه انجام داد .نقل قول:
ورژن جدید فریم ور پلیر لایو وسترن..
کد:http://www.wdc.com/global/webtracking/index.asp?id=1120&url=http://download.wdc.com/wdtv/wdtvlive_1.03.38_V.zip
لینک دانلود مستقیم از سایت وسترن دیجیتال
ورژن 1.03.38v بتا
در این ورژن ایرادات خروجی اچ دی ام آی برطرف شده !
( نمی دونم چرا دوتا ورژن بتا پشت هم داده ! ورژن رسمی نمیده ! )
:41::41::41:
بچه ها من یدونه WD LIVE دارم دیشب که داشتم باهاش کار می کردم فهمیدم فایل با فرمت FLV رو هم بخوبی اجرا میکنه در صورتی که شرکتش هیچ جایی در مورد پخش این فرمت توضیحی نداده.فرمت RMVB رو تست نکردم شاید اون رو هم ساپورت کنه!!!!!!!!.در ضمن ورژن WD LIVE که من دارم فعلا نسخه 1.02.21 هستش.اینم عکس از پخش کردن فرمت flv البته در حالت پیش نمایش.:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
flv خودش کانتینر هست. و ممکنه با کدک H.264 تبدیل شده باشه و در اینصورت دستگاه پخش میکنه در ضمن مدل لایو قابلیت پخش از یوتیوب رو هم داره ، یوتیوب هم خوب همه ی فایلهاش با فرمت flv هستش دیگه.نقل قول:
نقل قول:
آقا كسي اطلاع نداره اين مدل dvd را ساپورت ميكنه ؟؟؟؟
نقل قول:
اگه منظورتون از دی وی دی , فرمت دی وی دی هست باید بگم که بله .. هم این مدل و هم مدل لایو هر دو ساپورت می کنند ..
:20::20:
شاید جالب باشه به این دستگاه هم یه نگاهی بندازید ..
دستگاه جدید وسترن دیجیتال
WD Elements Play
Store your media collection and play it on your HDTV.
A media player with built-in hard drive designed for value conscious movie buffs who want to store and play their media collection in full-HD 1080p on their TV.
High capacity all-in-one player.An HD media player with built-in high capacity hard drive.
Full-HD 1080p resolution.
Play a wide variety of
file formats
Enjoy every high-res detail of movies and photos on your HDTV.
Most popular formats are supported including RMVB, H264, and MKV
اما اینکه خروجی اچ دی ام آی داره دقیقا ذکر نشده ( شایدم من ندیدیم ! )
Physical SpecificationsCapacity2 TB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] InterfaceComponent A/V , Composite A/V, USB 2.0
:20::20::20:
اینکه wd live بهتره یا این دستگاه به نظر من wd live خیلی بهتر از این هستشنقل قول:
اگه منظورتون از دی وی دی , فرمت دی وی دی هست باید بگم که بله .. هم این مدل و هم مدل لایو هر دو ساپورت می کنند ..
:20::20:
شاید جالب باشه به این دستگاه هم یه نگاهی بندازید ..
دستگاه جدید وسترن دیجیتال
WD Elements Play
Store your media collection and play it on your HDTV.
A media player with built-in hard drive designed for value conscious movie buffs who want to store and play their media collection in full-HD 1080p on their TV.
High capacity all-in-one player.
Full-HD 1080p resolution.
Play a wide variety of
file formats
An HD media player with built-in high capacity hard drive.
Enjoy every high-res detail of movies and photos on your HDTV.
Most popular formats are supported including RMVB, H264, and MKV
اما اینکه خروجی اچ دی ام آی داره دقیقا ذکر نشده ( شایدم من ندیدیم ! )
Physical SpecificationsCapacity2 TB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] InterfaceComponent A/V , Composite A/V, USB 2.0
با عرض سلام به دوستان عزیز:
ایا usb ال سی دی سا مسونگ (c650)میتونه فرمت های بیشتری با رزولوشن بیشتری پخش کنه یا wd tv live ؟:11:(چند مورد مثال میزنید)
با كمي اغماض البتهنقل قول:
b650 =wd
c650=wd live
سلام
من یه wdtv live دارم که خب با بخش زیرنویس فارسی با فرمت sub/idx مشکلی نداره ولی فرمت srt رو یا نشون نمی ده یا خراب نشون می ده.من تمام این نرم افزار هایی که تو این تاپیک پیشنهاد داده شده بود برای تبدیل srt به sub/idx رو امتحان کردم اما حتی یکیش هم نبود که بتونه یه زیرنویس فارسی به فرمت srt رو load کنه که بعدش من بتونم تبدیل رو انجام بدم.آیا کسی تونسته این کار رو بکنه؟
دوستان قیمت وسترن لایو چنده تو بازار قصد دارم برم یکی بخرم لطفا گید تا گرون نخریم
فروشگاه اينترنتي چاره 145 دار ه ميفروشهنقل قول:
نقل قول:
اگه توی لود زیرنویسای اس آر تی توی برنامه ها مشکل دارین !
ابتدا اونارو با نوتپد به صورت معمولی باز کنید , سپس با انتخاب گزینه Save As اونارو دوباره سیو کنید ..با این تفاوت که به جای انکودینگ Ansi از انکودیگ یو تی اف استفاده کنید ...
فایل سیو شده جدید در برنامه ها برا تبدیل به فرمت جدید باز خواهد شد...
:20:
دوستان اين با همه tv هاي معمولي كار ميكنه؟(بدون hdmi):15:من فعلا tvم قدیمیه ارزش داره اینو الان بخرم؟
نقل قول:
این دستگاه خروجی کامپوزیت , کامپوننت و اچ دی ام آی داره یعنی اینکه با همه مدل نمایشگری و تلویزیونی جور در میاد ....
اگه تی وی شوما ورودی ای وی داره می تونین براحتی ازش استفاده کنین ...
من تلویزونم پارس مدل کارو 2 هستش و با وجود اینکه جزو بهترین تلویزونهای CRT هستش ولی نتونستم با کامپوننت به تلویزیون وصلش کنم یعنی تصویر رو درست نشون نمیده ، فقط با کامپوزیت جواب میده .و با آپدیت فیرمویر هم درست نمیشه.نقل قول:
این مشکل تو تاپیک زیر هم بحث شده :
کد:http://community.wdc.com/t5/General-Discussions/WDTV-Live-Component-Video-Problem/td-p/1321
ببخشد من تو این زمینه یکم اماتورم میشه در مورد کامپوزیت و کامپوننت یه توضیح کوچولو بدین:11:
خروجی آنالوگ :نقل قول:
کامپوننت : کابل قرمز سبز آبی (RGB)
کامپوزیت : زرد سفید قرمز (که فقط زرد مربوط به تصویر هست)
با کامپوزیت راحت کار میکنه؟(tv ما ساپورت میکنه کامپوزیت رو).
بله کار میکنه ولی کیفیت تصویر دلچسبی نداره.نقل قول:
با سلام ، یک مشکلی برای Patriot Box Office بنده پیش آمده است لطفاً راهنمای فرمایید .
بعد از روشن شدن دستگاه، لوگو Box Office نمایش داده می شود بعد از آن صفحه سیاه میگردد. و برنامه ظاهر نمی گردد. این موضوع یک دفعه پیش آمده و قبل از آن فیلم دیده ام . آیا نیاز به فلش کردن دارد . در صورت جواب مثبت طرز فلش کردن Patriot Box Office چگونه است ؟فوری فوری
شنیدم این دستگاه دو تا نسل داره ظاهرا دومیش از نظر سخت افزاری قویتره درسته؟بعد تو سایتش هم دو تا مدل نوشته با هم چه فرقی دارند؟
WDBAAN0000NBK
WDBAAP0000NBK
سلام دوستان:
من به تازگي يك دستگاه WD HD LIVE به مبلغ 140000 تومان خريدم و چند تا سئوال دارم:
اگه سئوالاتم مبتديانه هست ببخشيد:
1- من نتونستم فريمور جديد دستگاه رو كه بصورت نسخه بتا است رو دانلود كنم اگه ممكنه لينكش رو بدين و ايا اصلا ضرورتي براي نصب اين نسخه هست؟ روي دستگاه اخرين ورژن فريمور نصب هست
2- من از ماهواره يك فيلم با پسوند MPEG ضبط كردم و زماني كه اون رو از فلش به دستگاه زدم از زمان پخش روي دور تند فيلم پخش ميشد و اصلا فيلم قابل ديدن نبود چرا؟
و ايا تنضيم خاصي داره؟
3- من از دانلود افلاين تعداد بسيار زيادي فيلم هاي سينمايي ايراني با پسوند WMV دريافت كردم منتها زماني كه ميخوام با دستگاه اون رو ببينم پيغام عدم ساپورت اين فرمت رو ميده در صورتيكه فرمت WMV جزو فرمت هايي هست كه دستگاه گفته ساپورت ميشه
چكار بايد بكنم؟
4- من دستگاهم رو رجيستر نكردم براي رجيستر كردن بايد چكار كرد و ايا اينكار ضروري هست؟
5- من يك دستگاه مودم وايرلس ZYXEL براي اينترنت ADSL 512 به نوت بوكم دارم و ميخوام بدونم براي اتصال شبكه با WD LIVE بدون كابل CROSS به صورت وايرلس بايد دقيقا از چه وسيله USB استفاده كنم كه هم قيمتش ارزون باشه و هم قابليت خوب براي استفاده در يك فضاي 70 متري رو داشته باشه؟ و ايا اين سرعت اينتر نت براي دانلود كافي هست؟
ببخشيد كه سئوالاتم زياد شد
يا علي- اديب
سلام
من چند تا سوال داشتم:
1- آيا وسترن لايو ايميج هاي بلو ري رو هم ميتونه پخش كنه؟
2- آيا وسترن لايو فايل هاي سنگين مثل 20-30 گيگي رو هم ميتونه پخش كنه؟
ضمنا" آخرين قيمت دستگاه رو كه من از بازار رضاداشتم 130 بود ديروز.
نقل قول:
1. شما فریمور فعلی دستگاهتونو ذکر نکردین .. نصب فریمور جدید ضروری هست به این دلیل که ساپورت دی وی دی و یه سری مشکلات دیگه توش برطرف شده که توصیه میشه حتما اینکارو انجام بدین ...
ورژن فعلی رو بگین تا لینک آخرین ورژن رو براتون بزارم ...
2. رایپ این رسیورها زیاد قابل اطمینان نیس , پس نمیشه عدم پخش صحیح رو به گردن این دستگاه انداخت .من خودم با دستگاه هایویژن تست کردم و توی پخش مشکلی نداشت...
3. مشکل پخش این فرمت در فریمور های بعدی قراره برطرف بشه , برای من مثلا سریال دائی جان ناپلئون رو پخش می کنه اما فیلم سوته دلان رو پخش نمی کنه که هر دو فیلم با همین فرمت هستن ...
4. در مورد مزایای رجیستر چیزی نمی دونم ...
5. شما می تونین توی سایت وسترن و با مراجعه به صفحه این دستگاه , آداپتورهای مجاز برای استفاده وایرلس این دستگاه رو ببینین و خریداری کنین ... سرعت اینترنتتون کافی هست ..
نقل قول:
با سپاس از پاسخگويي شما:
ورژن فريمور فعلي دستگاه 1.02.21 است.
من وقتي فيلم با زير نويس رو به سيستم ميزنم فيلم به راحتي پخش ميشه ولي زير نويس خونده نميشه حتي از قسمت option بخش subtitle رو فعال ميكنم ولي هيچ نوع زير نويسي خونده نميشه
چكار بايد بكنم؟
يا علي- اديب
سلام
ایا این دستگاه به مانیتور هم وصل می شود؟
اگر مانیتور ورودی HDMI داشته باشد بله.نقل قول:
از دوستان كسي نبود جواب بده؟نقل قول:
يا علي- اديب
جواب این سوالو کسی نمیدونه؟:20:نقل قول:
اینهم جواب شما -برگرفته از سایت رسمی وسترن:نقل قول:
Specifications for the WD TV Live HD Media Player
Order/Model Number PAN AMERICA (NTSC): WDBAAN0000NBK-NESN
Order/Model Number JAPAN (NTSC): WDBAAN0000NBK-JESN
Order/Model Number APAC (NTSC): WDBAAN0000NBK-PESN
Order/Model Number APAC (PAL): WDBAAP0000NBK-PESN
Order/Model Number EMEA (PAL): WDBAAP0000NBK-EESN
تفاوت در منطقه بندی جهانی و ساپورت پال و ان تی اس سی است. به سخت افزار ارتباطی ندارد.
با سلام ،من می خواهم Patriot Box Office را با کامپیوتر از طریق وایرلس شبکه کنم لطفاً به صورت کامل راهنمایی فرمایید . با تشکر
سلام دوستان
یه سوال داشتم : آیا این مدل فقط با زیرنویس های srt ( حروف فارسی ) مشکل داره یا همه فرمت ها ( idx/sub)؟
نقل قول:
فقط با اس آر تی مشکل داره ..
یه نکته جالب دیگه هم اضافه کنم که , زیرنویس فارسی اس آر تی , وقتی تنظیمات نمایش زیرنویس برای فونت بالاتر از سایز 48 تنظیم میشه , دیگه نمایش داده نمیشه !
سلام دوستان
من میخوام این دستگاه رو بخرم مدل معمولیش رو .سؤال اینه که تفاوت این مدل با مدل لایو فقط تو امکان شبکه کردنشون هست یا فرق دیگه ای هم دارن ؟
برای من زیرنویس فارسی srt خیلی مهمه . بعضی از دوستان تو صفحات قبلی گفتن که مدل لایو زیرنویس فارسی srt رو بخوبی نشون میده ولی مدل معمولیش نشون نمیده . من تماس گرفتم و با کارشناس سازگار ارقام صحبت کردم و این سؤال رو ازش پرسیدم و جوابش این بود که از این لحاظ این دو مدل هیچ تفاوتی با هم ندارن و هر دو با utf8 زیرنویس srt رو بخوبی نشون میدن .
حالا دوستانی که واقعا میدونن و مطمئن هستن که حرف این کارشناسه درسته و مورد تائیده بگن که من بیخودی 20 تومن پول اضافه ندم برای خریدن مدل لایو و همون معمولیش رو بگیرم .
سپاس :10:
سلامنقل قول:
دوست عزیز پردازنده ی مدل لایو فرق داره و از صدای DTS پشتیبانی میکنه که مدل معمولی پشتیبانی نمیکنه و اینکه مدل لایو فایل های FLV هم پخش میکنه
من مدل معمولی دارم، زیر نویس SRT فارسی به هیچ صورتی پخش نمیکنه اصلاً وقتی به صورت UTF8 سیوش بکنی چیزی نشون نمیده، مدل لایو هم فکر میکنم به همین صورت باشه با این حال به نظر من مدل لایو بیشتر ارزش خرید داره مدل معمولی GEN1 یکجورایی از پشتیبانی خارج شده مگر مدل GEN2 باشه که مدل های موجود در بازار هم GEN1 هستند