بالاخره تونستم جلوی کشته شدن legion رو هم بگیرم اونجوری که من تمومش کردم فقط یکی میمرد که اونم دوباره رفتم حل شد همه زنده موندن تقریبا تموم ماموریت های جانبی رو هم تموم کردم!! فقط میتونم بگم شاهکار بود!شاهکار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
بالاخره تونستم جلوی کشته شدن legion رو هم بگیرم اونجوری که من تمومش کردم فقط یکی میمرد که اونم دوباره رفتم حل شد همه زنده موندن تقریبا تموم ماموریت های جانبی رو هم تموم کردم!! فقط میتونم بگم شاهکار بود!شاهکار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شيطوني ميگه بزنم سايت بايووير رو هك كنما :31:
من الان دارم روي درجه سختي Insanity ميرم يك اشتباه كوچيك برابر با مرگي فجيع :دي
مشکل همین زود تموم کردن بازی بود! :دی اگه شما مأموریت فرعی هر کدوم از افراد رو انجام بدین ، که کلأ 10 تاهستن و متوسط 30 دقیقه برای هر مأموریت ! یعنی 300 دقیقه گیم پلی اضافه!! :دی که می شود به عبارتی حدود 5ساعت گیم پلی اضافی+ 3 ساعت هم برای اسکن سیاره به اندازه ی کافی !! :دی برای ارتقای کشتی و هم چنین زره و سلاح ها ! شما رو رسمأ تبدیل به یک ماشین کشتار می کنه که پدر collector ها و اون reaper انسان نما ی آخر بازی رو در می ارین! :دینقل قول:
پسر DVD رو که گذاشتم تو کنسول و انیمیشن اول بازی رو دیدم کف کردم ... (چقدر سیارات و خورشید رو عالی ساختن)
دیگه واقعا فاصله ی فیلم و انیمیشن داره کمرنگ میشه .
گرافیک خود بازی هم انقدر قشنگه که دهن آدم وا میمونه .
جوگیر شدم :31:نقل قول:
دوباره برم؟
ارزش داره؟
-------------------------------------------------------------
Edit
این اسکن بعضی از سیاره ها که باهاش چند نوع مواد گیر میاریم به چه دردی می خوره؟
ایول بابا.نقل قول:
اینجوری تو بازیت با همه فرق می کنه!!!!:46:
آرمان ابونيرينژاد ؟!
اينا همونايي هستن كه دموي بازي رو تست كردن ؟
یکش به نظر من بهتر بود دوش اصلا rpg نبود این bioware جدیدا خیلیم تببل شده یکش باز 50 60تا اصلحه داشت تو دومیش به زور 20تا داره زره هام که اصلا نگو ارتباط برقرار کردن با افراد گروهم تو 1 بهتر بود
2 فقط گرافیک بهتری داره
دوستان من mass effect1 تمام کردم حالا چجوری شخصیتهارو بیایرم برای 2 .save کپی کردم ولی چیزی نتونستم import کنم
برای وارد کردن سیو ME1 به صورت زیر عمل کنین:نقل قول:
- قبل از اینکه Play رو بزنین و وارد بازی بشین, از منوی لانچر, Configure رو انتخاب کنین.
- تو پنجره Mass Effect 2 configuration utility رو Save Games کلیک کنین.
- گزینه Copy Mass Effect 1 Save Games رو انتخاب و در پایان محل سیو بازی اول رو تایید کنین.
- وارد بازی بشین و بعد از زدن New Game گزینه Import ME1 Character رو انتخاب کنین.
- تمام.
من یکش رو بازی نکردم ولی یکی از نقاط ضعف این بازی تحرک کمی بود که تو شهراش بود.
مردم شهرش همه یا یه جایی وایساده بودن تنها یا حرف می زدن یا نشسته یا حداکثر می رقصیدن حتی همیشه هم سر جای قبلیشون بودن بعد از یکسال که بر میگشتی ام همونجا وایساده بودن:31:
یک حس کاملا غیر طبیعی رو به آدم منتقل می کرد
واقعا تو ذوق می زد:2:
ممنون از راهنماییاتون دوستان من این بازی رو تازه شروع کردم میتونین ترفنداشو وچیزایی که واسه اولش مهمنو بگین ممنون میشم:11:نقل قول:
بچه ها من DLC ها رو دانلود كردم
چند تا اسلحه و زره بعد نصبشون كردم بدون هيچ مشكلي نصب شد
قبل نصب هم رفتم از قسمت اكسترا و آپن اون دوتا گزينه رو غيرفعال كردم
اما وقتي ميرم داخل بازي اولش ميگه : unable to authorize
مشكل از كجاست ؟ چيكار كنم ؟
خدایا این ماس افکتو هیشکی نبود help بده؟:41:
(آترکتیو علی بگه:11:)
سلام
من توی ماموریت وفاداری samara مشکل دارم. بعد از انجام ماموریت وفادار نمیشه من با دخترش حرف زدم اما چجوری باید دخترشو بکشم تا samara وفادار بشه ممنون میشم کمکم کنید.
يعني من موندما
از ديشب تا الان هيچ كي نيومده كمك بكنه
تالار بازي ها قبلا اينطور نبود بالاخره خودم مشكلمو حل كردم
----
علي مشكلت چيه بگو كمكت كنم ؟
--------------
اميد در اون مرحله بايد با دخترش حرف بزني و اونو به خودت جذب كني بعد بهت ميگه بيا آپارتمان من اگه جواب هاي غلط بدي پا ميشه ميره اما اگه درست جواب بدي و توجه شو جلب كني تورو مي بره به آپارتمانش و اونجا بايد مشغولش كني تا سامارا بياد بكشه
باباجون دوتا بازی بیوشاک دورو باماس1و2روگرفتم عمرا تو ویستا نمیاد همه جاهم پسن دادم هیچی به هیچی:41:نقل قول:
ميتوني نصب كني ؟
بعد نصب خطا ميده ؟ اگه آره چه خطايي ؟
كارت گرافيكت چيه ؟
گرافیکم خوبه 1گیگه DDR5 هست اسوس آلتراس خب سیستمو وللش نصب که میکنم گیر میده میگه دوباره نصب کن جفتشم عین هم گیر میدن:41:نقل قول:
ببین دقیقا همینومیگه:
THIS APPLICATION HAS FAILED TO START BEACAUSE XLIVE.DLL WAS NOT FOUND RE-INSTALLING THE APPLICATION MAY FIX THE PROGRAM
دوستان من مس افکت 1 رو تموم کردم و الان می خوام سیوهای اون رو برای این بازی بیارم. هر کاری کردم نشد. کسی میتونه دقیق توضیح بده که باید چی کار کرد؟
اي بابا تو كه مشكلت نصب نكردن xlive برو به داخل دي وي دي بازي و از اونجا نصبش كن حتما اونجا هستشنقل قول:
windows xlive
ممنون درست شد مونده بودم چیکار کنم اول چجوریه؟:18: خیلی باحاله مخصوصا باگرافیک من عالیهههه:19::18::18:نقل قول:
همین صفحه ی قبل توضیح داده شد:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4712252&postcount=777
پس حل شد.نقل قول:
همین صفحه ی قبل توضیح داده شد:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4712252&postcount=777
من دیروز شماره یک تموم کردم و سعی کردم که بهترین پایان یعنی پایان paragon داشته باشم. دوستان پیشنهاد می کنم اگر شماره دوم این بازیو تا آخرش رفتین ولی شماره یکو بازی نکردین حتما یه بار شماره یک رو برید تا داستان بازیو قشنگ بفهمید. من چون الان تازه تمومش کردم قشنگ mass effect2 رو داستانش رو درک می کنم.
پس من از الان حداقل 50 ساعت از وقتم رو برای این بازی رزو می کنم:20: من بهتون پیشنهاد می کنم این بازیهارو با یکبار تا آخرش رفتن راضی نباشید.کلا بازی های شرکت bioware باید چند بار تا آخرش رفت تا لذت کامل از اون بازیها برد.
بچه ها چه طوره؟
مثله یکش خوبه؟
دوست من ، بنده 1 رو بازی نکردم، اما این فوق الهاده بود، پیشنهاد میکنم از دستش ندید ...نقل قول:
من میخوام برای تعطیلات عید، شماره 1 رو تمام کنم و با سیو اون، شماره 2 رو 2 مرتبه تموم کنم !!!
سلام.
دوستان پایان این بازی چه جوریه من همه اون کهکشانها رو 100% کردم الان دیگه نمی دونم چه کار کنم؟
تو هر کهکشان فقط یه Mass Relay وجود داره که به کمکش میتونین به کهکشان های دیگه سفر کنین.نقل قول:
معنی اون 100% شدن منظومه ها و کهکشان ها هم یعنی اینکه شما تمامی سیارات اون بخش رو کشف کردین. (سیاره ها از حالت ناشناخته بودن درمیاد)
خوب من همه سیارات رو جستجو کردم و هر ماموریتی بود انجام دادم و دیگه نمی دونم کجا برم.نقل قول:
خب بازي رو كه تموم كردي تمام كهكشان هارو هم كه ديدي خب تموم شد ديگه !!!
اگه تمام اچيومنت هارو نگرفتي انگيزه خوبيه كه بازي رو دوباره از اول بري
من حدود یکی دو ساعت از بازیو رفتم. جدای از ویژگیهایی جالبی که بازی اضافه شده برای من یه چیزایی جالب بود. مثلا من یه نفر که اسمش فکر کنم bathia بود در شماره قبلی در یک ماموریت فرعی کمکش کرده بود حالا در این شماره به خاطر اون کمک یک پیغام تشکر از bathia دریافت کردم. کلا bioware در این زمینه ها استاد هستن و مثلا الان بعد از تموم کردن شماره 2 سیو خودمو برای شماره 3 نگه می دارم.فکر کنم کمتر بازیی همچنین قابلیتی داشته باشه که مثلا پایان شماره قبلی در شماره بعدی تاثیر داشته باشه.
در کل بازم پیشنهاد می کنم اگر شماره یک این بازیو نرفتین یکبار حداقل اونو تموم کنین. در ضمن این شماره هم حداقل فکر کنم 3 بار باید تا آخرش برین:20:
من یکبار این بازیو تو رایانه یکی از دوستان دیدم زیاد جالب نبود اما میگم جلوتر بری خیلی جذاب میشه !!!
واقعیت داره!
برادر بازی RPG با این ریتینگ مگه ممکنه جالب نباشه
البته اگه اهله بازی های RPG هستید
شک نکن که یکی از 5 کاندیدای بهترین بازی ساله ...نقل قول:
اون 4 تای دیگه هم اینان :
alan wake
fable 3
GOW 3
heavy rain
جدا من رفتم بخرم...تا فردا...!:10:نقل قول:
دوست عزیز در این که بازی mass effect2 کاندید بهترین بازی سال هست شکی نیست و کلا بازیهای شرکت bioware فوق العاده هستن و به نظرم مثلا بازی dragon age بهترین بازی پارسال بود ولی اون لیست شما جالب هستش انگار فقط بازیهای انحصاری کنسولی وجود داره!!! مثل اینکه شما خیلی شاد هستین:20:نقل قول:
ولی وحید جان خداییش این بازی های که گفته واقعا بازی های قشنگی هستن.مثل heavy rain.
ولی masseffect2 که فوقوالعاده بود.من بودم حتما اینو انتخاب میکردم
بازی دارای گرافیک عالی هست ولی اواسط بازی کمی خسته کننده میشه.{منظور کمی مشکل میشه}
منم برسم باید این بازی ها رو یه تستی بزنم