ای بابا... این جی اس ام آرنا واسه شما هاست که دکترا دارین! نه ما مهندسا... :دی :27:نقل قول:
آخ گفتی... :13:نقل قول:
آهان... :10:نقل قول:
Printable View
ای بابا... این جی اس ام آرنا واسه شما هاست که دکترا دارین! نه ما مهندسا... :دی :27:نقل قول:
آخ گفتی... :13:نقل قول:
آهان... :10:نقل قول:
نقل قول:[QUOTE]نقل قول:
کاملا مشخصه ... چون زبونش فارسیه :10:
دیدی گفتم آقا حسین :31:نقل قول:
(راستی من کوچیک شما محمد هستم :11:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوکرم!نقل قول:
دیدی گفتم آقا حسین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(راستی من کوچیک شما محمد هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راستی رفقا
حالا که رو گوشیتون تم نصب نمیشه فکر نکنید از برنامه ها نمیتونید استفاده کنیدااااا
میشه جاوا ریخت رو گوشی
نرم افزار های تحت جاوا دانلود کنید
گوشی رو وصل کنید به سیستم و اون نرم افزار ها رو یه جایی تو رمتون کپی کنید!مثلا other
بهدش بیایید به my stuff رو اونجایی که نرم افزار رو کپی کردین اجرا کنید!
خودش نصب میشه!میره توی game & application
بعدش لذت ببرید
البته میدونم خیلیا میدونستین...
شرمنده...
کسی الان قیمت این گوشیرو داره؟
باگارانتی و بدون گارانتی...
اي آقا
ما نتونستيم اين برنامه Treak Budy رو روي گوشيمون راه اندازي كنيم هر مدلي ريختيم نشد از نقشه استفاده كنيم !!!
از كل دوستان هم پرسيديم متاسفانه مشكل حل نشد پس واقعا يه جورايي رفتيم توي كپ @@@@
ديروز يكي از دوستان گوشي سامسونگ M8800 داشت و خيلي تعريف ميكرد ما هم كه عشق كل كل داشتيم وايساديم يك جا و يه حالت و نور جفتمون عكس گرفتيم بدبخت از گوشي كه هيچ از زندگيش هم ناميد شد اونور رفيقش اومد ضايع نشه با N97 اومد وسط يارو توي عكس كمي حرف زد رسيد به فيلمبرداري حالش همه جوره گرفته شد حالا از اونروز ما رو يه چند نفري كچل كردن و از مشخصات اون مي پرسن!!!!
بالاخره حداقل با اون چيزي كه به اميد اون گوشي رو گرفتم كلاس گذاشتيم و يه خورده از دپرسي درآمديم.
ایا این حقیقت داره که میگن گوشیهای ال جی از مواد ضعیفی ساخته میشن!(در برابر ضربه مقاوم نیستند)
و همچنین خدمات پس از فروش ضعیفی دارند
؟؟؟
یکم عجیبه که نتونستید ... همه کارا رو درست انجام دادید ؟ میدونستید که اول باید start رو بزنید بعد لود کنید؟نقل قول:
-
آره دوست منم m8800 داره ... اصلا تفاوت کیفیتشون (مخصوصا رنگبندی واقع گرایانه تر) به وضوح حتی تو موبایل
هم مشخصه ... به نظرم (نظر شخصی) اینترفیسشم به روونی رنوار نبود .. (تازه من گوشیمو آپدیت نکردم)
من با گوشیای زیادی از این مارک کار نکردم .. ولی رنوار که اصلا اینجور نیست .. حداقل ابهتش از m8800 بیشترهنقل قول:
و با این که خیلی محکمه بسیار سبکه .. و این وزن کم خیلی تو آسیب ندیدن در زمان افتادن موثره ... گوشی
من تاحالا چندبار افتاده هیچیش نشده
برعکس گوشیای SE .. من قبلا w810 داشتم .. با اینکه کلا ازش راضی بودم (دوربین و هندزفری عالیش) اما
انصافا مثل اسباب بازی بود ...
در مورد خدمات پس از فروش والا نمیدونم چی بگم برای من مشکلی پیش نیومده که نیاز به خدمات پس
از فروش داشته باشم
گارانتیش (پارس کامتل) مزخرفه! :دینقل قول:
و همچنین خدمات پس از فروش ضعیفی دارند
دوست عزيز چه اينجوري چه اونجوري يعني لود قبل و بعد متاسفانه جواب نميده گفتم اساتيدي مثل جناب پاييز هم نتونستند مشكل رو حل كنند و بفهمند ما هم كم اورديم و فقط حرص مي خوريم.:13:نقل قول:
با سلام خدمت رفقا. میخواستم ببینم قیمت این گوشی بدون گارانتی چنده ؟:19::19::19::19::19:
خیلی خوب حالا محمد جون! مراقب باش بیشتر از این نندازی زمین که آخرسر صاحب اول و آخرش خودت می شی... :دینقل قول:
دوست من یه ویوتی داشت؛ دو بار خفن ضربه خورد، دوربینش حالا عکس ها رو تار می اندازه...:41:
سلامنقل قول:
به تالار پی 30 ورلد خوش اومدی. انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10::11:
احتمالا 340 تومان
فدات بشم DariushGreat جان. :10::11::40::10::11::40:
میثم, تو که گوشی بخر نیستی, برای چی هرجا میری سوال میپرسی؟:27::27::27:نقل قول:
ما چاکر آقا مجی هم هستیم. صبر کن بزار پولم جور بشه می کشونمت می ریم از رفیقت گوشی می گیریم . حالا که اینجور شد ، صبح زود که تو تو خواب نازی بهت زنگ می زنم . اگه گذاشتم بخوابی .:27::27::27:
سلام
من چند وقته دنبال یه گوشی خوب 8مگاپیکسلی میگردم کلی گشتم آخرش رنوار و انتخاب کردم امروز بابامو فرستادم رفت کل موبایل فروشی های شهر و گشت هیچ کدوم نداشتنش ولی یکیشون به بابام میگه دوربینش اصلا بدرد نمی خوره و بیخوده و ..........:44:
واسه همین یکم تو شک افتادم از چند نفر دیگه هم پرسیدم گفتن گوشی های ال جی اصلا بدرد نمی خورن:41:
ولی من چند صفحه از این فروم رو که خوندم اکثرا راضی بودین
من خیلی گیج شدم اگه یکم راهنماییم کنیم ازتون ممنون می شم :45:
دوست عزيز تجارت و حرف بيشتر مواقع با واقعيت نمي خوانند
از لحاظ دوربين و فيلم برداري بنده هنوز معادل اين گوشي رو نديدم ...
ميشه گفت در مكان و زمان و نور يكسان بي رقيبه !!!
عزیز شک نکن . من هم اول مثل تو بودم . بعد از کلی تحقیقات به این نتیجه رسیدم که گوشی های الجی واقعا بی نظیرند . مردم ایران فقط گوشی های نوکیا و سونی اریکسون می شناسند . من جای تو بودم می رفتم این گوشی و می خریدم. پیشاپیش خرید این گوشی و بهت تبریک می گم.:10:نقل قول:
دقیقا منم مثل شما هستم!نقل قول:
موندم چی کار کنم
به من گفتن که کلا گوشیهای ال جی عمر کوتاهی دارند و بیش از 1 سال عمر تو کارشون نیست!!!
هركسي گفته عمر گوشي هاي الجي يكساله، خيلي ببخشيد، بيخود كرده، فقط شما كافيه از چند نفر كه داشتن سوال كنيد نه به حرف فروشنده ها گوش كنيد!!!نقل قول:
ما خانوادگي همه از گوشي هاي الجي استفاده ميكنيم، من از سال 81 از گوشي هاي الجي استفاده كردم، همشونو هم دارم، هيچكدومشون هم خراب نشدند بجز يكيشون كه تاشو بود و زير پاي داداش كوچولوم موند و از وسط دو نيم شد ولي هنوز با اينكه محل اتصال گوشي شكسته، هنوز كار ميكنه!!!
از لحاظ آنتن دهي هم كه مهم ترين وظيفه ي يك گوشيه، از نظر من بي رقيب ترين گوشي ها، گوشي هاي الجي هست. حتي نوكيا هم توي ايران به اندازه ي گوشي هاي الجي آنتن دهي ندارند (اگر ميخواهيد تست كنيد كافيه بريد توي دره هاي دربند و با انواع گوشي هاي ديگه تست كنيد، از 1100 نوكيا گرفته تا سري N نوكيا)
فقط گوشي هاي الجي گاها يك باگ هاي خاصي توشون هست كه اون هم قابل چشم پوشيه، چون هر گوشي اي كه داشته باشيد، براي خودش يك سري باگ هايي داره...
اگر به بازارهاي جهاني هم نگاه كنيد ميبينيد كه بعد از نوكيا و سامسونگ، الجي سومين توليد كننده و فروشنده ي گوشي هاي جهانه. حتي موتورولا كه رتبه ي چهارم را داره و سوني اريكسون كه انقدر توي مملكت ما فروش داره، رنبه ي پنجم توليد كننده هاي گوشي هستند...
رتبه ي فروش بازار جهاني خودش نشان دهنده ي كيفيت محصولات يك شركته...
1- تا تو بخواهي پول جمع كني، گوشي رنوار از بازار جمع شده:31:نقل قول:
2- خودت به اين نتيجه رسيدي يا كس ديگري هم كمكت كرده؟:27:
3- راستي منظورت از كلي تحقيقات، همون تحقيقاتي بود كه از من در مورد رنوآر كردي:21:
ما مخلص داش مجی هم هستیم . ما هر چی بلدیم از شماست .:42::15:نقل قول:
آقا شک نکنید و به حرف فروشنده ها گوش ندید! من کوکی داشتم همه تو کفش میرفتن! دوستم 5310 داشت اینقدر پشیمون شده بود گفته چرا زودتر نگفتی برم کوکی بخر! :دی تو قیمت ها هم خیلی عالیه به هر کی میگفتم باور نمی کرد 170 خریدم! :دی البته اینجا تاپیک رنواره ولی قصد راهنمایی کلی داشتم.
از بازارهای جهانی به گوش میرسد که قیمت آرنا از قیمت رنوآر پایین تر آمده, هم اکنون قیمت رنوآر در بازارهای جهانی 315$ می باشد ولی قیمت آرنا به 300$ رسیده است!!!
پارس کامتل چه قیمتی گذاشته برای آرنا (410000 تومان)!!!
پس به یک نتیجه گیری کلی دست میابیم, اینکه هنوز رنوآر با امکاناتی که دارد یکی از بهترین گوشی های الجی موجود در بازار است که قیمت داخلی آن با گارانتی پارس کامتل تقریبا نزدیک قیمت این گوشی در بازارهای جهانیست...
قیمت آرنا:
قیمت رنوآر:کد:http://www.welectronics.com/gsm/LG/LG-KM900-SILVER.HTML
قیمت رنوآر 1 گیگ:کد:http://www.welectronics.com/gsm/LG/LG-KC910-TITANIUM.HTML
کد:http://www.welectronics.com/gsm/LG/LG-KC910I-BLACK.HTML
2 تا سوال داشتم بی زحمت
1 حساسیت به لمس و مقاومت گوشی رنوار نسبت به KE990 ویوتی چطوره؟
2 به نظر شما قیمت این گوشی در ایام نوروز افزایش پیدا میکنه یا کاهش؟
1. طبیعتا بهتره.نقل قول:
1 حساسیت به لمس و مقاومت گوشی رنوار نسبت به KE990 ویوتی چطوره؟
2 به نظر شما قیمت این گوشی در ایام نوروز افزایش پیدا میکنه یا کاهش؟
2. راستش نمی دونم! :دی آخه امسال نوروز نامردا قیمت همه ی گوشی ها رو کشیدن بالا!
منم به همین خاطر پرسیدم
نمیدونم چرا قیمت گوشی ها در 13 روز تعطیل در نوروز خیلی میره بالا!!!
بچه ها سلام
کسی این جا هست که دوربین این گوشی رو با امنیا HD مقایسه کنه؟! ویرم گرفته یه جورایی کل این سامسونگی ها رو بخوابونم! :دی :27:
قبلا یه عکس مقایسه ای تو همین تاپیک گذاشته بودن ..
هیچی رنوار نمیشه
دوست عزيز هر چي عكس مقايسه اي بوده بين دوربين هم رده همين گوشي يعني 8 مگا پيكسل بوده نه بين 12 و 8 گوشي سامسونگي كه دوستمون داريوش ميگه 12 هست و فعلا طبق اظهار نظر سايتهاي معتبر حتي از گوشي 12 سوني يعني آيداو هم با كيفيت تر بوده ...
بنده خارج از تعصب مي گم اگر پول گير بنده هم بياد گوشي خود را با اون عوض مي كنم علاوه بر همه مزاياي اعلامي سيستم عامل سيمبين هم داره
منم کاملا با شما موافقم که باید تعصب رو کنار گذاشت .. من خودم اصلا از آدمای متعصبنقل قول:
و متحجر خوشم نمیاد
ولی تا اونجایی که اطلاعات ناقصم یاری میکنه OMNIA HD دوربینش 8ـه .. گمون کنم شما با
PIXON 12 اشتباه گرفتینش ..
منظورم از عکسایی که تو تاپیک بوده هم عکسای مقایسه با این گوشی 8 مگه ...
یا حق
آقا بنده يه امار گرفتم ديدم حرف دوستان صحيح است و دوربين اومينا 8 هست.
پس با این حساب تنها مزیتی که می شه در بخش دوربین امنیا HD نسبت به رنوار در نظر گرفت، همون فیلم برداری HD اون هست.همین!:31: حالا این عکسه که می گین کجا هست؟؟؟
اتفاقا شاید تو این مورد هم رنوار بهتر باشه!نقل قول:
پس با این حساب تنها مزیتی که می شه در بخش دوربین امنیا HD نسبت به رنوار در نظر گرفت، همون فیلم برداری HD اون هست.همین! حالا این عکسه که می گین کجا هست؟؟؟
امنیا اچ دی واقعا hd فیلم نمی گیره بلکه به کمک gpu خودش اون فیلم ها رو به hd تبدیل می کنه!
در ضمن اچ دی 24 فریم میگیره و رنوار 30 فریم
اگه روزی gc990 بیادش باید خیلی چیز شاخی باشه با تجربه ای که اشنایدر از 12 داره;)
کاملا درستهنقل قول:
تک تک حرفاتون :10:
البته omnia HD یه super smart phoneـه که کارایی اصلیش چیزای دیگس .. و دوربینش گوشه ای از امکاناتشهنقل قول:
و نباید با رنوار مقایسه بشه چون در یه کلاس نیستن (البته پولشون هم در یه کلاس نیست :31:)
-
عکس رو هم فکر کنم حاج حسین (:31:) گذاشت .. باید طرفای صفحات 40-60 باشه :31:
سلام.
چند روز پيش يک موبايل KC910 خريديم.
از اول، دو تا نرم افزار جاوا (يه ديکشنری و يه Calendar88) رو تونستم روش نصب کنم!
بعد، يه دفعه نوشت جاش پر شده، از اون به بعد هر بار ميخوام نرم افزارجاوايی روش نصب کنم، بعد از يک بار کليک روی فايل نرم افزار که هيچ اتفاقی نمی افته و بعد از دو بار کليک روی فايل جاوا، همش اين پيام رو مينويسه:
نصب چندگانه پشتيبانی نمی شود Multiple Installation Not Supported
کسی ميتونه لطفاً راهنمايی کنه؟
دوستان من امروز میخوام برم بخرم .... میشه قیمت روز رو بگین ؟
دوستان این گوشی رو نخرین بردی پیکسون سامسونگ رو بخرید که تفاوت انچنانی هم در قیمت با هم ندارند!
ولی بجز دوربین واقعا از بقیه ی جهات پیکسون سرتره
دوست عزيز فانوس بنده اول پيكسون داشتم و هنوز هم اين گوشي دست آشناي ماست با اطمينان ميگم گوشي پيكسون متاسفانه يا خوشبختانه هيچ مزيتي نسبت به اين گوشي نداره و به قول خودتان هم در زمينه دوربين ضعيفتر هست حالا شما كدام را انتخاب مي كني ؟؟؟
مقایسه ال سی دی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]