بهتون توصیه میکنم اصلا سراغ 13XXها نرید بخصوص 1330 .
دوستام خیلیاشون خریدن و بعد یک سال کاملا خراب شدن. به گفته یک از مراکز گارانتی 80 درصد XPS1330 ها همینجورین.
بهتون توصیه میکنم اصلا سراغ 13XXها نرید بخصوص 1330 .
دوستام خیلیاشون خریدن و بعد یک سال کاملا خراب شدن. به گفته یک از مراکز گارانتی 80 درصد XPS1330 ها همینجورین.
free هست یا lisence داری؟نقل قول:
بهتره یک بار دیگه remove کنی و دوباره نصبش کنی.
من الان رو کامپیوترم AVG 8.5 با license دارم مشکلی ندارم.
خوب بی زحمت دوستان نظر بدن تکلیف این داغ شدنم چیه که منم از بلا تکلیفی در بیام؟؟؟نقل قول:
آخر بخرم یا نه؟؟؟
دوست عزیز ، اگه به 310 صفحه تاپیک دارندگانش به آدرس زیر مراجعه کنی فکر کنم مثل من جواب خیلی سوالاتت رو میگیرینقل قول:
1- چون 7200 دوره کمی صدا دارهکد:http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=345794&page=274
2- سفارشی هست البته برای ما که ایران هستیم فکر نکنم همچین امکانی فراهم باشه
3- ظاهرا قابل قبوله
4- نمیدونم
5- به شخصه دلیران رو ترجیح میدم البته خیلی وقته خداروشکر پام به گارانتی باز نشده
نکته جالب اینکه با باز شدن نمایشگر این لپ تاپ، ال سی دی سر راه خروجی های هوای گرم قرار میگیره و هوای گرم داخل بشدت ال سی دی رو داغ میکنه (تماما نقل قول از منبع فوق) و حتی کیبرد و ترکپد هم بشدت داغ میشن
در چند نظر هم اومده بود که کیفیت ساخت بدی داره و قسمتهای پلاستیکی نامرغوب و بعضا ال سی دی تاب داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
اگه این مطالب صحت داشته باشه که فکر نکنم نداشته باشه برای دل باید تاسف خورد.
به نظر من یه xps m1530 بخر خیال خودتم راحت کن من که خیلی راضیم
سایزیشم اینقدر بزرگ نیست که مشکل حمل داشته باشی اگه لپ تاب کوچیک میخوای باید بری سراغ 12 اینچی ها
:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33:
آقا من ميگم بي خياله 1340 شو !!! تا يكمي ازش كار ميكشي شروع ميكنه به داغ شدنو ميره رو اعصاب!!! صداي هاردش اونقدرا كه ميگن اذيت نميكنه كيفيت speaker اصلا خوب نيست قيافشم زياد جالب نيست !!!!!!! performanceخوبي داره ولي جدا اين گرم شدنه بد حال آدمو ميگيره !!! من اگه بودم نمي خريدم !!! مشكل اينه كه الان لپتاپ 13 با يه همچين كانفيگي فقط يه hp dv3655 تو بازار هست كه اونو من باهاش كار نكردم يكي از دوستام داشت راضي بود بماند كه زياد ازش كار نمي كشيد !!!!! اگه لپتاپ با كانفيگ بالا ميخواي يه 15 اينچ بگير !!! اگه اهل گيمو كاراي گرافيكي اينا نيستي بنظرم vaio cs كه 14 اينچه هم قابليت حملش خوبه همينكه cpu و ramو lcd خوبي داره هم اينكه كيفيتش خوبه !!!!نقل قول:
ممنون
از همه بخاطر راهنمایی هاشون
حالا آیا غیر از گرم شدن عیب مهم دیگه ای داره؟؟؟ایا این گرم شدن خللی تو کار پردازش ایجاد میکنه؟
آیا هنگ میکنه؟؟؟
بنظر شما نمیشه از این پدهای که خنک کننده داره استفاده کرد...راستش من عاشقش شدم چون هم
کوچیک هم مشخصات بالایی داره....خلاصه مثل یکی عاشق کور شدم:40:
اما خارج از شوخی راهنمایی بیشتر بکنین تا خودم به یه نتیجه برسم.....چون می خوام حالا حالاها داشته باشم
ممنون بازم
خللی که نه ولی قطعا استهلاک بالا میره ، در ضمن گرما اول از همه مستقیما به ال سی دی میخوره بعد کیبرد خیلی داغ میشهنقل قول:
پد رو آخه نمیشه آدم هی دنبال خودش بکشه که وگرنه خوب 1640 بگیر
کیفیت هم اغلب ازش انتقاد شده
تو لینکی که بالا دادم اگه 1 ساعت وقت بذاری و بخونی خیلی سوالات جواب داده میشه
عملکرد تشخیص چهره رو همه ازش بد میگن
من که با توجه به راهنمایی خوب madoo3003 عزیز بیخیال رم DDR3 و هارد 7200 دور شدم
با سلام :
از دوستان با معلومات می خوام اطلاعاتی راجع به لپ تاپ 1501 ایرلندی اصل DELL با هارد 80 گرافیک 256 رم 1G به من بدهند آیا لپ تاپ خوبیه ؟ من تازه خریدمش البته دست دوم وموارد استفاده ام برای کار با ویژوال استودیو(ِasp.net) کلا برنامه نویسیه به کارم میاد؟ راستش خیلی کمبود اطلاعات دارم ومشتاق جوابم ممنون
لپ تاپ من مدل 1501 inspiron است من با باطریش مشکل دارم بدون شارژر فقط 45 دقیقه کارمیده آیا کاری میتونم براش بکنم یا باید باطری بخرم ؟ البته دست دومه ها!
driver دلxpm1530 برای xp
سلام
با تشکر از اساتیدمحترم.همچنین از آقا REGISTER(محمد) می خاستم بگم که اون لینکی که د رصفحات قبل برای درایور دلm1530 برای xp گذاشته بودید درایور ها مربوط به ویستا بود نه ایکس پی.
اگر لینکی که driver دلxpm1530 برای xp رو سراغ دارید لطفا بذلرید.ممنون:41:
باطري فاسد شده و به زودي همين 45 دقيقه رو هم نخواهد داد !نقل قول:
باتري دست دوم هم خريدن انگار پولتون رو ريختيد دور ! باتري فقط نو بايد بخريد
6 سل براي 1501 حدود 50-60 تومن هست
اینجا مطرح کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=258
سلامنقل قول:
من به تازگی این لپتاپ رو گرفتم با همین کانفیگ فقط LED نیست
CPU:P9600 Ram:4GB DDR3 HDD:500G 7200 geforce 9500
(ساخت مالزی)( سفارش کانادا بر اساس order number)
لپ تاپی که من گرفتم اخرین آپدیت bios (A07 و آخرین درایور کارت گرافیکی روش نصب بود
در مورد داغ کردن جند نکته رو باید بگم :
با توجه به اخرین آپدیتها ، با توجه به حالت پاور ( save battery or high performane ) تنظیمات کارت گرافیکی تغییر
می کند ، تا اونجایی که من متوجه شدم گرافیک این لپتاپ تلفیقی از 9400 و 9200 (hyper SLI) می باشد که در حالت معمولی فقط از یکی از انها استفاده می کند و در مقایسه با لپ تاپهای دیگه فرقی احساس نکردم مثلا یکه از اشناها hp داشت (cpu :p9400 ram:2gb ddr2 geforce 9600) از نظر گرما تقزیبا یکی بودن
در اکثر ریوهای جدید نوشته شده که با bios و درایور گرافیک جدید مشکل داغ کردنش تا حد زیادی حل شده
فقط هر لپ تاپی میگیری سعی کن cpu ازسری P باشه که توان مصرفی کمتری داره
:)
آقا بیزحمت در مورد کاراییش برام توضیح میدی؟نقل قول:
آیا عملکرد Face detection خوب هست؟
من خیلی جاها خوندم که تعداد زیادی از این دستگاه 4 تا پایش همزمان رو زمین قرار نمیگیره و یکمی لق میزنه، آیا مال شما اینطوریه؟
آیا مشکل پیکسل سوخته داری؟
LCD زیاد داخ میشه؟
LCD گرد و خاک زیرش نیود؟
صدای هاردش چطوره؟ درایو نوریش چی؟
ممنونم اگه چیز بیشتری به ذهنت رسید بهم بگی
در کل نظرتو میگی؟راضی هستی؟اگه نخریده بودی بازم میرفتی اینو بخری؟نقل قول:
مشکل خاصی داره؟؟وقتی گرم بشه هنگ میکنه؟
در مورد کاراییش با توجه به کانفیگش مشخصه چه جوریهنقل قول:
عملکرد face detection هم خوب بود (البته نرم افزاری هستش) من باهاش حال نکردم و
ویندوز رو که عوض کردم ، نصبش نکردم
پایه هاش همچین مشکلی نداره
پیکسل سوخته هم نداره
lcd یش هم داغ نمی کنه و گرد وخاک هم تا الان زیرش نرفته
صدای هاردش نسبتا کمه و درایو نوریش هم معمولیه
می تونی تا یه سال صبر کنی که امتحانش رو کامل پس بده (شوخی)
در ضمن من بین این مدل و hp 3655 و سونی مونده بودم
سونی که خیلی گرونه تقریبا همین کانفیگ و سایز 1 تومن گرونتره
در مورد اچ پی هم ریویو و فیلم (یوتیوب) زیادی ازش پیدا نکردم
(من به ریویوهای تو اینترنت خیلی بیشتر اعتماد دارم تا حرف فروشنده ها تو این وضعیت بازار)
و البته همه اینها نظر شخصی من هست
و اگه می خواستم دوباره انتخاب کنم باز هم همینو انتخاب می کردم
در مورد 1340
این که میگن bios آپدیت میکنن به A07 حرارت کمتر میشه صحت داره؟؟تو سایت خارجی دیدم..
سلام . XPS 1530 باتری اصلش ماله کجاست و اینکه 9 CELL هستش یا 6 CELL؟؟یا انتخابی؟
کلا قطعاتش ماله کجاست لهستان یا...؟
تا حد زیادی کم شده استنقل قول:
سلام
باطری معیوب را می توانید بیارید شرکت زیگورات ، مرکز خدمات باطری رو از شما خریداری می کنه و جایش باطری نو به شما میده ، حتی اگر دستگاه گارانتی نداشته باشه ، برای اطلاع بیشتر از طرح تعویض باطری نوت بوک های دل می توانید به سایت زیگورات مراجعه کنید
من فکر می کنم با توجه به تکنولوژی جدیدی که 1640 داره با این مدلهایی که ذکر کردی اصلاً قابل مقایسه نیست ، سیستم شناسایی صورت توسط وب کم 1640 رو از دشاتن فینگر پرینت و Option های امنیتی بی نیاز کرده ، رم DDR3 و اسپیکر و ساب ووفر عالی ، دیزاین بسیار زیبا به همراه کارت گرافیک قدرتمند ، این سری رو از دست ندید ، حرف نداره و برگشت اون برای گارانتی تقریباً صفر بودهنقل قول:
نه دوست عزیز ، حرارت 1340 به دلیل کارت گرافیک قدرتمند اون هست و همچنین سیستم انتقال حرارت، بایوس آپگرید باعث کم شدن حرارت دستگاه نمیشه ، ولی بایوس آپگرید بسیار به بهینه شدن مصرف باتری نوت بوک کمک می کنه و پیشنهاد میشه
بزرگترین ایرادی که 1640 داره گرافیک ضعیف 3670 هست که زیگورات متاسفانه اصلا تمایلی به وارد کردن این لپ تاپ با گرافیک 4670 نمیکنه:13:نقل قول:
همین دلیل باعث شد من این مدل لپ تاپ رو انتخاب کنم اگنه من 1640 رو میخواستم بخرم:19:
من فکر می کنم برای این لپ تاپ کارت گرافیک 3670 کافی باشه ، همانطور که در بسیاری از سایت های مربوط به نوت بوک هم گفته شده ، 1640 با همین کارت گرافیک نیز تا حد زیادی داغ می کند ، بعد من فکر نمی کنم الان کارت گرافیک 3670 تو هیچ بازی یا پروسسی کم بیاره .نقل قول:
کارت گرافیک بالا فقط و فقط یکی از مزیت های 1640 هست ، 1640 یکی از بهترین نوت بوک هایی است که تا به حال از کمپانی دل عرضه شده . لپ تاپی فوق العاده پایدار
کافی نیست عزیز لپ تاپ من 4650 هست تفاوت این دو تا خیلی زیاده ولی بازم یه سری بازی ها رو نمیتونم با حداکثر جزئیات بازی کنم البته های میکشه وری های نمیکشه!:31:فکر کنم 1640 همون بازی رو به سختی بتونه رو حالت مدیوم بکشه شایدم نکشه!:13:نقل قول:
این داغ کردن برای چیه؟خروج گرماش مشکل داره!
لپ تاپ من موقع بازی که بهش فشار میارم (یه سری بازی های سنگین)فقط قسمت خروج گرماش گرم میشه اونم انقدری نیست که بگم زیاد داغ میکنه 1640 نباید با گرافیک 3670 انقدر گرم کنه!؟
گرافیک 3670 کمه خیلم کمه!:19:
در کل قبول دارم خودم 1640 رو خیلی دوست دارم خیلی هم منتظر شدم گرافیک 4670 بیاد براش ولی..... تنها مشکل این لپ تاپ گرافیکشه:13:
سلام
دوستان نظرشونو در مورد مدل پایین رو می خواستم
Latitude e5500 DELL
ایا مدل های بهتر از این مورد(از هر سری که باشد مهم نیست)در یک رده قیمتی وجود دارد؟
چرا این سری Latitude زیاد معروف نیست ؟
ممنون
سلام.منم چند ماهیه کهlatitude e 6500 دارم.توضیحاتو دفه بعد که اومدم میگم:46:
تو ايران نسبتا اينطوري هست چون در ايران به كميت بيشتر توجه ميشه تا كيفيتنقل قول:
چرا این سری Latitude زیاد معروف نیست ؟
سري Latitude سري مهندسي هست با بدنه با كيفيت در سه رده معمولي ATG و XFR
سري Latitude معمولي براي كارهاي مهندسي هست و سري ATG براي كاربرد صتعتي و سري XFR براي كاربرد نظامي
کسی از دوستان تصویری داره از 1340 که دما در جاهای مختلف و نشون بده؟؟؟
راسته که میگن 1640 زیادی داغ می کنه ؟
احتمال آسیب رسیدن به قطعاتش وجود داره ؟
سلام به دوستان
بین 1340 در کل نوت بوکه خوبی هست یا نه؟
چون هر کسی یه چیزی در بارش میگه
کسی جواب منو میده؟؟:19:نقل قول:
میتونم بگم تنها بدی که داره اینه که سنگینه
ولی از نظر سخت افزاری و باطری و ... کاملا راضیم
سلام
کسی جوابه سواله منو نمیده؟
dell studio xps 1340 نوت بوک خوبی هست یا نه؟
اگه مدل بهتری از این هست رو لطفا بگید
نقل قول:کد:http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4974&p=2
در این دو ریویو دمای جاهای مختلف لپ تاپ مشخص شدهکد:http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Studio-XPS-13-Notebook.14081.0.html
البته این ریویو ها قدیمی هستند که به احتمال زیاد bios انها اپدیت نشده
دوستان سلام !
بالاترین کانفیگ سری Studio XPS 16 تو کدوم مدل هست که تو ایران هم موجود باشه ؟ (مشخصات به همراه قیمت لطفا)
مدل 1640 هست.
با گارانتی زیگورات.
CPU: Intel 2.53 GHz - 6M cache - Bus 1066
RAM: 4 GB DDR III
VGA: ATI HD 3670 - 512 MB Dedicated Video Memory
HDD: 500++ GB
LCD: 16" LED Screen
Wheight: 2.8 KG
قیمت جدید رو نمیدونم.
از بخش مشاوره میتونی آخرین قیمت ها رو دانلود کنی.
تاپیکش هست.
من شنیدم که 1340 تولید نمیشه بخاطر یه سری مسایل؟این درسته؟آیا مدل جدید تری در راه؟
آقا یه سوال در مورد 1640 داشتم .
این کانفیگی که تو زیگورات هست رزولوشن ال سی دی 1280 * 800 هستش ؟
به نظرتون کم نیست ؟ کیفیتش چطوره ؟