والا گوشی من (ویوتی اسمارت) و گوشی قبلیم کوکی، از همون اول تقویم شمسی داشت....خود گارانتی میزاره تقویم رو....بعید میدونم نداشته باشه.....نقل قول:
با آپدیتهای جدید تقویم شمسی هم داره؟
والا گوشی من (ویوتی اسمارت) و گوشی قبلیم کوکی، از همون اول تقویم شمسی داشت....خود گارانتی میزاره تقویم رو....بعید میدونم نداشته باشه.....نقل قول:
با آپدیتهای جدید تقویم شمسی هم داره؟
با سلام به عزیزان سایت راستش من چند روزه این گوشی رو گرفتم همه جی عالی ولی سرعت تو گالری و برنامه های جاوا کمه با اپدیت چقدر بهتر میشه ورژن گوشیم ۱۰J هستش راستی داخل جعبش کارت گارانتی خود ال جی هستش
بچه ها ، به نظر شما حرف اين دوستمون ربطي به تاپيك زير ميتونه داشته باشه.نقل قول:
گوشی های الجی با گارانتی اصلی خود الجی تا دوهفته آینده در ایران
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412640
يعني به حقيقت پيوسته ؟:8:
شما دوست عزيز گوشيتونو دقيقا از چه جايي خريديد و اگه ميشه يه عكس از كارت گارانتي بزاريد. اصلا ببيند روي كارت گارانتي ، شركتي كه مسوليت گارانتي رو داره ، كيه ؟
يعني واقعا پارس كامتل مزخرف ، رفته كنار ؟؟؟؟؟ :31:
اين گوشي توي آزمايشهاي Crash Test تونست 28 امتياز از 30امتياز رو بگيره.
مقاومت بالا در برابر سرما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقاومت در برابر لگدمال شدن
تست مقاومت در مقابل گرد و خاك ( كيسه ي جاروبرقي )
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست مقاومت در براير مايعات
]
تست مقاومت در مقابل فشار
( يه ماشين اپل كورسا به وزن 1300 كيلوگرم ، از روي Arena رد ميشه )
منبع :
براي عكسهاي بيشتر و جزييات اين تست ، به سايت زير مراجعه كنيد.
کد:http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3A%2F%2Fhi-tech.mail.ru%2Freview%2Flg%2FLG_Arena-crash.html
منم کوکیم گارانتی ال جی هستشنقل قول:
يعني به حقيقت پيوسته ؟
شما دوست عزيز گوشيتونو دقيقا از چه جايي خريديد و اگه ميشه يه عكس از كارت گارانتي بزاريد. اصلا ببيند روي كارت گارانتي ، شركتي كه مسوليت گارانتي رو داره ، كيه ؟
يعني واقعا پارس كامتل مزخرف ، رفته كنار ؟؟؟؟؟
اصولا این گوشی ها از دبی میان و اسمی از مادیران توشون نیست
پس به عبارت ديگه يعني هيچ شركتي براي گارانتيشون توي ايران پاسخگو نيست ديگه ؟ درست ميگم ؟نقل قول:
آخه خود ال جي كه تو ايران نمايندگي رسمي موبايل ( به غير از كامتل ) نداره ؟!
نه عزیزان کارت گارانتی گوشی من به زبان شیرین فارسی نوشته دو سال گارانتی داره و توضیحاتم زده در ضمن یه کاغذ هم دادن که ادرس نمایندگی ها توشه و نوشته نمایندگی
ی گوشی ال جی و حرفی از کامتل نیست یه کارت طلایی رنده راستی کسی از بچه ها Device manager داره میخوام والپیپر رو عوض کنم
سلام بچه ها یه سوالی داشتم واسه اپدیت این گوشی تو نمایندگی ها پول میگیرن و این که ایا نمایندگی ها ورژن ۱۰P رو دارن و چقدر طول میکشه گوشی رو تحویل بدن
آخرش معلوم نشد که میشه برنامه های حجم بالا رو روی این نصب کرد؟! یکی گمونم نصب کرده بود هان؟!
سلام به همه ی دوستان.
من 2هفته ای هست که آرنا گرفتم.
وقتی تو قسمت گالری می خوام عکسی رو edit کنم گوشی هنگ میکنه. چیکار کنم؟:41:
کمممممممکم کنید. خوههش میکنم؟
در ضمن گوشیم v10fهست.
بهتره آپدیت کنید.....فکر کنم ورژن جدید اومده باشه...
کجا آپدیت کنم؟ قیمتش چقدره؟
خواهش می کنم جواب بدید خیلی حیاتیه. ممنون.
دوستانی که تازه آرنا گرفتن لطفا بگن چقد شارژ نگه میداره؟
(تو انتخابم تاثیر مستقیم داره)
واینکه آیا Reject List داره؟
سلام رفیقنقل قول:
میشه بفرمایدد چه جوری میشه والپیپر عوض کرد با Device Manager?
سلام به همه برو بچ :11: آقايون خانوما يه سوالي
اگه ما يه گوشي بخواهيم كه
1. كلا office , pdf به راحتي بخونه
2 . دنگ و فنگ فريمور و اين چيزا رو نداشته باشه
3 . :8: عالي باشه
4. موارد 1و 3 + بازي رو همزمان انجام بدي( minimize ) گير نداشته باشه
5 . با حال باشه:5:
JET OR ARENA
بدید گارانتی که راحت براتون انجام بده....نقل قول:
کجا آپدیت کنم؟ قیمتش چقدره؟
خواهش می کنم جواب بدید خیلی حیاتیه. ممنون.
wowww . همين ا لان نزديك 50 صفحه رو خوندم :3:
چيزاي خوب وبد زيادي بود از arena , jet
راستش ميخواستم چندتا پيام خصوصي واسه چند تا از بچه ها بدم كه .....:31:
حقيقتش به نظر من آرينا و جت گوشي هاي خوبي هستن ولي هيچكدومشون نصبت به قيمتشون اونقدرا هم خوب نيستن :2:. مثلا باطري lg خيلي خيلي ستمه كه دسته كم 2 روز يه با ر واس شارژ شه همينطور كيفيت پايين صفه تو افتاب
در مورد jet هم به نظرم اين همون star كه چندتا جنگولك بازي بهش اضاف كردن و با 200 تومن تحويل ملت ميدن
من فك كنم اگه از قيمت هر دوشون 100 - 150 كم بشه ارزش خريدن داره . الان كه jet 320 , arena 300 به نظرم زياد مياد :13:
WHATS YPUR OPINION
:question:
جت که عالیه....................نقل قول:
اختیار داری برادر! :دی این گوشی های از نظر قیمت خیلی عالین! آرینا که شده 275 که شما عمرا بتونید یه گوشی تاچ با این امکانات پیدا کنید: تاچ خازنی اونم رزولوشن بالا و صفحه 3 اینچ، دوربین 5 کامل، وای فای و جی پی اس و 3 جی و اینترفیس عالی و.....نقل قول:
من فك كنم اگه از قيمت هر دوشون 100 - 150 كم بشه ارزش خريدن داره . الان كه jet 320 , arena 300 به نظرم زياد مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جت هم هیمنطور!!!! کلا الجی و سامسونگ بهترین قیمت ها رو دارن تو گوشی ها......مثلا کوکی الان 100 تومنه!!!!!!
البته این مورد رو هم در نظر بگیرید که گوشی های الجی تو ایران نسبت به بقیه کشور ها با قیمت بیشتری فروخته میشه ولی با اینحال قیمت خوبی دارن....
دوستان، وضعیت نصب برنامه و بازی روی این گوشی چجوریه؟
بعد از دوربینش راضی هستین؟
کلا به نظرتون این یا Jet؟
من برام رابط کاربری مهمه که امروز با این یه مقدار کار کردم بد نبود.
نصب برنامه و بازی هم مهمه.
اكثرا اجرا ميشن روش. محدوديتشم اينكه تا 10 مگ تست شده با موفقيت.نقل قول:
آقا یعنی هیشکی اینجا آرنا نداره بگه Reject List داره یا نه؟!! :19:
و اینکه چقد شارژ نگه میداره؟
سلام
من یه هفتست خریدم.
اگر با GPS و Wifi کار کنی یه روز. دوربین GPS و Wifi خیلی باطری مصرف میکنه
reject list رو هم من پیدا نکردم پس تایید نمیکنم داره
مرورگر این گوشی از فلش ساپورت میکنه؟ اول که اومده بود نداشت، اما بعدا گمونم آپدیتهاش بهش فلش رو اضافه کردن؟
بله ورژن 10p داره
بله من هم تایید میکنم با آپدیت این قابلیت اضافه شده....نقل قول:
مرورگر این گوشی از فلش ساپورت میکنه؟ اول که اومده بود نداشت، اما بعدا گمونم آپدیتهاش بهش فلش رو اضافه کردن؟
اره با اپديت جديد مضاف واقع شده. :31::31:
ببخشيد اخه امتحان داشتم:20:
بچه ها این گوشی رو با چه گارانتی بگیریم خوبه؟
گارانتی خود ال جی تو ایران هست؟
فعلا که فقط گارانتی کامتل هستش.....گفته بودن قراره عوض شه ولی تا الان که خبری نیست.....چند روز صبر کن اگه تغییری نکرد دیگه مجبوری با همین گارانتی بسوزی و بسازی! :دی ولی بدون گارانتی نگیر!نقل قول:
بچه ها این گوشی رو با چه گارانتی بگیریم خوبه؟
گارانتی خود ال جی تو ایران هست؟
سلام بچه ها من n82 رو دادم arena گرفتم.گوشی خوبیه 275 گرفتم.اگه رو همین گوشی مارک آیفون یا نوکیا میزدن حتما" بالای 400 اونم بعده افت قیمت میدادن.
فقط به یه مشکل بر خوردم یه فایل mp4 هست با حجم 40 مگ هرکاری میکنم بهش send نمیشه ولی به n79 میشه.این یعنی چی!!!!
دوست من سلام مبارکت باشه دوربینش نسبت به 82 چطوره چون منم 82 رو فروختم و جت گرفتم منم راضیم ولی دوربینش نسبت به 82 خودم تا حدودی ضعیف هست میخواستم بدونم این چطوری هست ؟
و هرکدوم از دوستان اگر بتونن یک فایل تصویری بسیار با کیفیت هست مخصوص km900 ببینید پخش میکنه 7 مگابایت هست
اینم لینکش
کلا میخوام بدونم فایل تصویری حالا فرمتش فرق نمیکنه با رزولیشن 480*720 پخش میکنه یا نه ؟ مرسیکد:http://www.mediafire.com/?zmiz1cxzmyk#2
سلام با پوزش قصد مقایسه ندارم فقط میخوام پاسخ mehryazdan عزیز و بدم.
در مقایسه با n82 هم عکاسیش و هم فیلبرداریش ضعیفتره البته زیادم محسوس نیست.فلاششم که اصلا" قابل مقایسه نیست ولی من چون دوربین دیجیتال دارم دوربینش اصلا" برام مهم نیست فقط قیافه و wifi برام مهمه که تو هر دوش از n82 سرتره مخصوصا" قیافه
اره پخش ميكنه. خيالت راحتنقل قول:
بچه ها، این که تو مشخصات این گوشی تو GSM Arena نوشته مالتی تاچ یعنی چی؟
یعنی واقعا این مالتی تاچه؟
بعد براش بازی مالتی تاچ هم هست یعنی؟ کجاها کار میکنه این مالتی تاچش؟
راستی از گارانتی ال جی خبری نشد؟
بله واقعا مالتی تاچ داره....بازی مالتی تاچ بعید میدونم باشه واسه جاوا! ولی تو زوم کردن عکس، دوربین، فایل های آفیس، مرورگر و... کاربرد داره....نقل قول:
بچه ها، این که تو مشخصات این گوشی تو GSM Arena نوشته مالتی تاچ یعنی چی؟
یعنی واقعا این مالتی تاچه؟
بعد براش بازی مالتی تاچ هم هست یعنی؟ کجاها کار میکنه این مالتی تاچش؟
راستی از گارانتی ال جی خبری نشد؟
گارانتی هم من که خبر ندارم.....
سلام دوستان،نشانگر باتری گوشی من 3 خط رو نشون میده وقتی باهاش یکم ور میرم میشه دو خط وقتی قفلش میکم و بعد چند دقیقه دوباره روشنش میکنم میشه سه خط و این موضوع تو 2 خط و 1 خط هم اتفاق میافته.
میخواستم ببینم طبیعیه یا گوشی من ایراد داره.:question:
طبیعیه....نقل قول:
میخواستم ببینم طبیعیه یا گوشی من ایراد داره.:question:
سلام شرمنده من هی سوال میپرسم. گوشی زنگ میخوره وقتی بصورت افقی تو دستم میگیرم ال سی دی روشن نمیشه تا ببینم کی زنگ میزنه حتی نمیتونم جواب بدم ولی وقتی عمودی میگیرمش 2 ثانیه بعد ال سی دی روشن میشه و با همون دکمه سبز جوابم میشه داد.
تنظیمات تلفن رو برگردوندم به حالت کارخانه درست شد.
حالا این یه ایراد بود که برطرف شد ، یا یکی از امکانات گوشیه که من خبر نداشته فعالش کرده بودم.
از پاسخ به سوالات قبل صمیمانه تشکر میکنم.:40:
سلام خواهش میکنم....راستش این یکی از قابلیت های گوشیه که یه سنسوره به نام سنسور تقارب (پراکسیمیتی) که باعث میشه وقتی گوشی زنگ میخوره و گوشی رو میزارید کنار گوشتون صفحه خاموش بشه به دو دلیل: کاهش مصرف برق و عدم برخورد صورت شما با صفحه جهت جلوگیری از فشرده شدن دکمه های روی صفحه (چون صفحه خازنیه و خیلی حساس!).نقل قول:
سلام شرمنده من هی سوال میپرسم. گوشی زنگ میخوره وقتی بصورت افقی تو دستم میگیرم ال سی دی روشن نمیشه تا ببینم کی زنگ میزنه حتی نمیتونم جواب بدم ولی وقتی عمودی میگیرمش 2 ثانیه بعد ال سی دی روشن میشه و با همون دکمه سبز جوابم میشه داد.
تنظیمات تلفن رو برگردوندم به حالت کارخانه درست شد.
حالا این یه ایراد بود که برطرف شد ، یا یکی از امکانات گوشیه که من خبر نداشته فعالش کرده بودم.
از پاسخ به سوالات قبل صمیمانه تشکر میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکل تو فیرمور های اولیه گوشی بود و اونم عدم کالیبره بودن این سنسور هستش....بعد ها با آپدیت این قابلیت در منوی تنظیمات گوشی گذاشته شد......اسمش هست: Proximity Calibration. الان گوشی خودم (ویوتی اسمارت) از اول این قابلیت رو داشت (چون به هر حال جدیدتر از آرینا هستش). تو آرینا هم تو آپدیت های جدیدش این قابلیت اضافه شده که با کالیبره کردن سنسور مشکل حل میشه، که البته دیگه مشکلش برای شما حل شد خوشبختانه.....
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییی بابت راهنمایتون:10: