سلام
از دوستان کسی جواب منو نداد؟
ورژن 64 بیت 7600 بوتیبل نمیاد مشکل از چیه؟
ویندوزی که الان نصب دارم ایکس پی 32 بیت هست
Printable View
سلام
از دوستان کسی جواب منو نداد؟
ورژن 64 بیت 7600 بوتیبل نمیاد مشکل از چیه؟
ویندوزی که الان نصب دارم ایکس پی 32 بیت هست
اگه توي وقتي سيستم رو ريست مي كني با دي وي دي نمياد بالا دي وي ديت خرابه
اگه توي اكس پي اتورانش كار نمي كنه كه خوب طبيعيه چون 64 بيت هست روي ويندوز 32 بيت كار نمي كنه
سلام. الان یه مدته که با همون برنامه خود ویندوز یه قفل روی یکی از درایوهام گذاشتم والان که می خوام پاکش کنم. نمیشه. هر کاری میکنم اخطار می ده که باید اول متد قفل گذاری رو عوض کنی. لطفا کمک کنید.
چون تو ویندوز ایکس پی هم باز نمی شه و می گه باید فرمت کنی.
البته تو ویندوز سون با وارد کردن پسوورد قفل باز می شه ولی می خوام حذف کنم.
اقا من قبلا اینجا پرسیدم که برای اینکه من ایسک پی و 7 رو در کنار هم داشته باشم کدومو باید اول نصب کنم که گفتند ایکس پی منم این کارو کردم ولی فقط 7 میاد بالا حالا سوالم اینکه 7 با ایسک پی سازش نداره یا ترتیبشون اشتباهه لطفا کسایی که به جوابشون مطمعن نیستن جواب ندن چون حال چند بار ویندوز عوض کردنو ندارم
با تشکر
حامد جان من خودم اول ایکس پی رو سیستمم نصب بود. و حالا هم 7 نصب کردم و هیچ مشکلی هم پیش نیومده. یعنی هر دو تا با هم اجرا می شن.
یکی سوال منو جواب بده که تو 3 تا پست بالایی پرسیدم
سلام.
من نسخه rc1 ویندوز 7 از فروشگاه آنلاین همین سایت خریداری کردم ولی متاسفانه بر خلاف ادعایی که در سایت مبنی بر معتبر بودن کرک شده بود بنده نه موفق شدم ویندوزمو اکتیو کنم و نه موفق شدم قفل دریم سنز ها و آپشن های دیگرو باز کنم.
ممنون میشم اگه یه دوست در حقم دوستی کنه و بهم کمک بده.
ممنون.
سلام.
من نسخه rc1 ویندوز 7 از فروشگاه آنلاین همین سایت خریداری کردم ولی متاسفانه بر خلاف ادعایی که در سایت مبنی بر معتبر بودن کرک شده بود بنده نه موفق شدم ویندوزمو اکتیو کنم و نه موفق شدم قفل دریم سنز ها و آپشن های دیگرو باز کنم.
ممنون میشم اگه یه دوست در حقم دوستی کنه و بهم کمک بده.
ممنون.
نقل قول:نقل قول:اينجا رو ببينين:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=336840
دوست عزيز اولا كه الان نسخه نهايي اومده و بيلد 7600 هست و در همين فروشگاه هم موجودهنقل قول:
ر بازار هم با قيمت 3 تومن در حال خريد و فروش هست
توصيه مي كنم اون رو بگيرين و نصب كنين
اگر مشكلي داشتين پيام بگذارين
من در خدمتم :10:
كار مي كنهنقل قول:
فقط بايد حدود 10 تا 15 دقيقه صبر كني
شما زود ريست مي كني ميره پي كارش
صبر كن
بعضي سيستمها نياز به اناليز بيشتري دارن و خيلي طول مي كشه
من روي دسكتاپم 15 دقيقه طول كشيد بياد بالا
روي نوت بوكم 1 دقيقه
خيلي هم توان سخت افزاريشون فرق نداره
صبور باش
اگه منظورت انكريپت كردن هست فقط در محيط همون ويندوز و با كليدي كه اينترنت اكسپلورر هست باز ميشه و اگه پاك نين بدبخت ميشين و هيچ كاري هم نميتونين كنيننقل قول:
اگر هم رفتين محدوديت كاربري در سكوريتي ستينگ ايجاد كردين كاري نداره برين روي يوزر خود و همه دسترسيها رو فعال كنين
مشكلي بود پي ام خصوصي بده:10:
در واقع شما دسترسي به يوزرها رو محدود كرديننقل قول:
بايد سطح دسترسي رو كامل تعريف كنين
شير كردن شما ناقص داره انجام ميشه
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:در واقع ممكنه برنامه كرك الوده باشهنقل قول:
البته ممكنه با توجه اينكه اين برنامه ها تغييرات ريشه هاي در سيستم عامل ميدن و كركش مي كنن در عين بي خطري بلوكه بشن
نگزان نباشين نصب كنين و با يك كرك ديگه نصب كنين
اينجا رو ببينن:
اگه موقع ديدن فيلم هنگ مي كنه احتمالا يك كدك پك نصب كردين كه با 7 مشكل دارهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=336346
بگردين پيداش كنين و حذفش كنين
برنامه اي هم كه موقع ديدن فيلم استفاده مي كنين ممكنه با 7 ناسازگار باشه و بايد به روش زير سازگار بشه
اين اشكال ربطي به توان سيستم نداره به ناسازگاري با هسته ويندوز دارهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=336840
با روش فوق مشكلوتن 99 درصد حل ميشه
[QUOTE=ila;4032724]نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:عمده مشكلات هنگ و .. در ويندوز 7 به دليل مشكل درايور مودم و .. هست اينجا رو ببيين:نقل قول:
اگه درايوي از شما در ويندوز 7 ديده نميشه به دليل اينكه فت 32 هست و بايد به ان تي اف اس تبديل بشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=336840
سي دي ويندوز اكي پس رو بگذارين داخل درايو و باهاش بيايين بالا ولي به جاي نصب برين توي ريكاوري
در محي شبيه داس كه ايجاد شده
convert drive /fs:ntfs
مثلا اگه درايو سي هست بزن
convert c:/fs:ntfs
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:اگه ارور ميده به صوريتكه ات نت نوشته در عنوانش يعني شما ران از ادمينيستريتور نكردين و عادي روش دابل كليك كرديننقل قول:
اگه مدام ميگه اصلي نيست واسه اينه كه كرك ناقص نصب شده
نفوذ ناپذير هم نيست اينجا رو ببينين و گام به گام برين مشكل حل ميشه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=336346
سلام
من نمی دونم چرا هرچی آنتی ویروس روی ویندوز 7 نصب می کنم غیر فعال می شه کسی می دونه مشکل کجاست؟
kaspersky 2009,avira,bitdefender 2009,panda هیچ کدام جواب نمیدن.
این اینترنت اکسپلورر ویندوز 7 دیگه اعصابم رو خرد کرده ... بعضی وقتا اصلا صفحه باز نمیکنه چه جوری باید درستش کنم ؟
راهی هستش ؟
سلام
تو ويندوز 7 کارت tv نصب نميشه?
سلام دوستان
من یه مشکل اعصاب خرد کن دارم اونم اینکه پایدار نیست یعنی بعد 2 یا 3 ساعت کار بعضی وقتا هم بعد 10 دقیقه یه آن صفحه آبی میاد و ریست میکنه تا حالا چند نسخه از این ویندوز رو هم امتحان کردم همه همینجوری بوده چه 32بیت چه 64بیت حتی آخرین نسخه رو هم که نسخه نهایی هست رو از p30world خودمون گرفتم بازم همینطوری میکنه واقعا حالم رو گرفته
اینم متنی که بعد بالا اومدن ویندوز نشون میده که مربوط به همین مشکل هست
نقل قول:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1065
Additional information about the problem:
BCCode: a
BCP1: 000000000652A010
BCP2: 0000000000000002
BCP3: 0000000000000001
BCP4: FFFFF80002A91100
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\091509-21184-01.dmp
C:\Users\DEXTER\AppData\Local\Temp\WER-35131-0.sysdata.xml
نقل قول:
خوب شما اول می گفتی که کدوم نسخه از ویندوز 7 رو نصب کردی .....شاید نسخه بتا هستش.........
در ضمن من دارم از آنتی ویروس bit defender استفاده می کنم نسخه اینترنت سکوریتی 2009.......دیشب هم آپ دیت شد..یه 53 MB آپ دیت داشت که با دایل اپ یه 6 ساعتی طول کشید ولی خوب آلان داره راحت کار میکنه و امروز که اسکن کردم باهاش کلی تروجان و ویروس از سیستم من پیدا کرده ( البته به علاوه تمام کی جن هایی که داشتم )
ولی تا اونجایی که من می دونم تمام آنتی ویروس هایی که روی ویستا نصب بشن روی 7 هم نصب میشن.( همین طور تمام برنامه ها ) ........احتمالا مشکل از ویندوزت هست ...........
در ضمن فایر وال ویندوز و ویندوز دفندر هم باید خاموش باشند .( آکثر آنتی ویروس ها هنگام نصب خود کار این دو گزینه رو خاموش می کنند )
سلام
من نمی دونم چرا هرچی آنتی ویروس روی ویندوز 7 نصب می کنم غیر فعال می شه کسی می دونه مشکل کجاست؟
kaspersky 2009,avira,bitdefender 2009,panda هیچ کدام جواب نمیدن.
من از نسخه RTM Build 7600 همین فروشگاه استفاده می کنم.
سلام...
بچه ها چطوری میتونم تو ویندوز 7 از یک درایو هاردم به درایو C اضافه کنم؟!
آخه یه درایو دارم که بیخودی درستش کردم 30 گیگیم فضا داره میخوام از درایو 15 تا به C اضافه کنم...
بدرود.
من هم همین نسخه سون را دارم ولی کسپر روش نصب میشهنقل قول:
از برنامه paragon partition manager استفاده کن./نقل قول:
دوستان از چه نسخه اي از 7 استفاده ميكنيد؟
Home
Pri
Starter
Busi
Ultimate
????
من این : Ultimateنقل قول:
داداش مطمئنی میشه؟!نقل قول:
چون حجم این برنامه 50 مگابایت هست میخوام ببینم اگه واقعا" میشه دانلود کنم...؟
آره...رو 7 ورژن 32 بیتی نصب کردم خودم.نقل قول:
البته این که من دارم 62 مگ هست...وررژن 9 ..پروفشنال
من الان 8.5 شو از رو سی دی نصب کردم...نقل قول:
اون قابلیتی شما گفتید که نداره!!
نمیتونم به C فضایی اضافه کنم!!!
سلام به همگی .
دوستان من نسخه 64 بیت RTM رو از همین فروشگاه خریدم .
کرک هم مشکلی نداره .
ولی هیچکدوم از درایورهای منو نمیخونه . مثلا من آخرین درایور کارت گرافیکم رو دانلود کرد ( نسخه 9.7 برنامه CCC مخصوص ویندوز 7 نسخه 64 بیت ) ولی ارور میده و اصلا اجرا نمیشه . ( گرافیک من : ATI 4870X2 )
درایور مادربورد هم به همینطور اصلا نمیشناسه .
البته من اون روشی که دوستمون H@mid-Vistaگفت رو انجام دادم و همه درایورها رو نصب کردم ولی سوالم اینه که با این روشی که ما ویندوز ویستا رو نصب انتخاب میکنیم ، درایورها به طور کامل و درست نصب میشن یا نه ؟
مخلصیم .
من یک رم ریدر اینترنال خریدم پس از چند روز از نصب ویندوز 7 میگه که یکی از دستگاه های یو اس بی شما دچار مشکله
چیکار کنم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سازگارترین انتی ویروس با 7 نود 32 هست من خودم دارم و توپ كار می كنه
چ.ن هسته اون مدولاره و با هر سیستم عاملی متچ میشه
اگه یك صفحه در اكسپلورر باز نمیشه اون بالا یك علامت مثل كاغذ پاره هست كه با نسخه 7 باز می كنه
روی اون كلیك كن و نتیجه رو ببین
در واقع كنار ادرس بار یك علامت مثل كاغذ پاره هست.
اگه كارت تی وی دارین مشكلی نداره و با مدیا سنتر متچ میشه
اگه كارت چندكاره هم دارین كار می كنه
این اشكال معناش اینكه یك سخت افزار مشكل داره
احتمالا هم رم هست و یا یك داریوری كه نصب كردین مشكل سازه
عمدتا برنامه هایی كه با ویندوز میان بالا اگه ناسازگار باشن دردسر ایجاد می كنن.
اگه در حین نصب ویندوز 7 مشكلی نداشتی به احتمال 99 درصد رمت سالمه
بیشترین علت به نرم افزارهای اتوماتیك اجرا و درایورها برمیگرده
ببین كدوم هست كه مشكل سازه
نه هنگام نصب من اصلا مشکلی نداشتم و بدون عیب نصب شده و درایوری رو هم من نصب نکردم همش رو خودش شناخته البته صدای کامپیوتر کم بود گفتم درایورش رو نصب کنم شاید صدا بهتر بشه حالا اونم امتحان میکنمنقل قول:
این اشكال معناش اینكه یك سخت افزار مشكل داره
احتمالا هم رم هست و یا یك داریوری كه نصب كردین مشكل سازه
عمدتا برنامه هایی كه با ویندوز میان بالا اگه ناسازگار باشن دردسر ایجاد می كنن.
اگه در حین نصب ویندوز 7 مشكلی نداشتی به احتمال 99 درصد رمت سالمه
بیشترین علت به نرم افزارهای اتوماتیك اجرا و درایورها برمیگرده
ببین كدوم هست كه مشكل سازه
اقا من یک سیستم با مشخصات زیر دارم :
cpu intel 7300 2.56 2core due 6mb cach
ram : 1gig kingstone (2ta)
VGA : 9500gt 1gig ddr2 nvidia gforce
حالا من از فروشگاه سایت 32 بیتیش و بخرم یا 64 بیتیش رو.
من یه چیزی رو نفهمیدم من برای ویندوز 7 باید درایور مخصوص کارت گرافیکیم و دوباره دانلود کنم؟
ممنون میشم سریعتر به من جواب بدید چون راستش و بخواهید جرات نمیکنم از جای دیگه ای ویندوز بخرم.
32 بیت بهترهنقل قول:
رمت هم كمه كنش 2 گیگ
البته با 1 گیگ هم توپ كار می كنه:10:
برو توی دیوایس نیجر انیستال كنشنقل قول:
ویندوزت رو ریستارت كن
و برگرد دوباره می شناسه و درست میشه
:20:
32 بیت بهتره!!!!:18::18::18:نقل قول:
میشه بگی چرا؟!
اینم واسه سیستم ایشون که 64 بیت رو کاملا" ساپورت میکنه!!
بله اخرين ورژن 190 هستشنقل قول:
دوستان لطف کنید فارسی کردن کیبورد را برام کامل توضیح بدید چون اخه فقط alt-shift چپ را بزنم فارسی میشد و برا نوشتن@باید کیبورد فارسی شد تا کار کند
موفق باشید