سلامنقل قول:
دوست عزیز شما طبق این پست عمل کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
99٪ درست میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شاد باشید:40:
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما طبق این پست عمل کن:
99٪ درست میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من دوتافايل cer keyگوشيمو دارم حالا باچي اين برنامه رو ساين كنم
برنامه ضمیمه شده تو پست 1 این تاپیک:نقل قول:
شاد باشی:40:
خيلي ممنون من هم جواب گرفتم(N79)، ولي:
1:
ROMPacher رو خودم نصب كردم!
2:
هر سه گزينه (ChangeSWIpoicyPath , Installserver_fp2_v1.1 , open4all) رو بايد فعال كنم تا بتونم برنامه ها رو بدون ساين نصب كنم!
باز هم خيلي خيلي ممنون
changeswipolicy :نقل قول:
برای به کار اومدن installserver هست، یه جورایی مکمل.
open4all :
باید پچ open4all رو فعال کنید تا گوشی بره رو هک و غیر فعال (آبی) کنید تا به حالت عادی برگرده...
installserver :
فایلی هست که باعث میشه سیستم گوشی به برنامه های ساین نشده یا قدیمی حساس نباشه و تمام فایل ها رو نصب کنه...
من همین کار را کردم و ROMPatcher کامل نصب شدو اجرا شد.
برنامه را هم فعال کردم ...
ولی باز هم برنامه های ساین نشده، نصب نمیشه ...!
گوشیت 5800 ؟ با هلو اوکس 1.05 هک کردی؟ با همون پچ که با رامپچر نصب شد (installserver) فعال کردی؟نقل قول:
آره ...
5800 هست ...
1-من همون فایلی که توی پست اول بود را دانلود کردم(HelloOX)
2-بعد از نصب ش ROMPatcher اومد
3-HelloOX را پاک کردم.
4- توی ROMPatcher گزینه ی openAll را فعال کردم ...
توی پست اول چیزی درباره ی فعال کردن installsever نبود...!
حالا چرا صداتو واسه من داد ميزني؟:31:نقل قول:
خب حالا فعالش كن ببين ميتوني نصب كني يا نه...اون پچ open4all براي سوييچ كردن بين هك و عادي هست..
شاد باشي:40:
با سلام.من برنامه به نام HelloCarbide روی موبایلم هست سوالم اینه که برنامه من همون کاری میکنه که که برنامه معرفی شده شما میکنهHelloOX و اگه بگید چه طوری کار میکنه ممنون میشم
مقصود هر 2 برنامه هک کردن گوشی و دسترسی به فایل های سیستمی هست...نقل قول:
شاید بعضی از شما HelloOX رو با key / cer ساین کردید ولی در موقع نصب دوباره به ارور برخوردید :41: مخصوصا کسانی که گوشیشونو آپدیت کردند مثل خودم :10:
من خودم این طوری گوشیمو هک کردم :
ابتدا HelloOX رو که ساین شده دانلود کنید :
شما دوباره اینو با Mobile Signer در گوشیتون ساین کنید :کد:http://www.4shared.com/file/115297399/2a5bdd1d/HELLOOX103RootSiGNED.html
کد:http://www.4shared.com/file/115298968/8f3064c4/mobilesigns603rd.html
حالا دیگه HelloOX نصب میشه :8:
ممنون فقط اگه بگی برای نصب کردن برنامه باید کدوم گزینه این نرم افزار را بزنم ممنون میشمنقل قول:
شما كافيه يه بار پچ installserver رو فعال كني...همين...:10:
شاد باشي:40:
سلام Legend عزیز
اول ممنون از راهنماییت راجع به دریافت فایل cert , key که از طریق سایت imobile نوشته بودی!
دوم اینکه من helloOx رو ساین کردم و نصبش کردم موقع نصب هم هرچی گفت قبول کردم،نصب رام پچر رو هم قبول کردم اما بعداز تموم شدن کار helloOx و نمایش پیغام Uninstall Me،دیدم که هیچ برنامه ای نصب نشده!!!!
حالا چه کار کنم؟
الان گوشیه من هک شده یا نه؟
این هک شدن اصلا به چه درد میخوره؟ (فقط واسه n-gage خوبه؟)
دوست من گزینه ای به نام installserver توی نرم افزار نبود اگه یکم دقیقتر بگی ممنونت میشمنقل قول:
گوشیت چیه؟یه بار ریست کن و دوباره تست کن..نقل قول:
شرمنده داداش...من فکر کنم منظورت رو اشتباه فهمیدم...! شما دقیقا" میخوای چی کار کنی؟ کاربید رو پاک و با هلو هک کنی؟نقل قول:
منظور از reset گوشی چی هست؟نقل قول:
نوشته شده توسط Legend
خاموش روشن کنم؟
چون من سر همون قضیه ای که گفتم 2 بار HelloOx را نصب کردم و پاک کردم؛ دفعه ی سوم، سر Applying Patches گیر کرد...
بعد از اون نه خودش پاک میشه نه هیچ برنامه ی دیگه ای پاک میشه و نه هیچ برنامه ای نصب میشه ...:41::2:
منظورم خاموش روشنه ولی شما یه بار گوشیتو مستر ریست کن...و دوباره تست کن..نقل قول:
من بالاخره hellox را نصب کردم چندتا سوال داشتم 1-وقتی hellox را اجرا کردم اخر کار میگه میتونید من را انیستال کنید هالا واقعا انیستالش کنیم مشکلی پیش نمی یاد 2.یک فولدر در صفحه اصلی اضافه شده به نام leftup و درونش یک ایکن مثل فلاپی به نام موده با این چکار کنم و اصلا به کاری می یاد یا نه راستی تعداد درایو هامم هم زیاد شد ودوباره کم شد نمیدونم برای چی البته پست اول را خوندم ولی چیزی به نام مپ درایو ندیدم.گوشی 5700 .با تشکر
[quote=Legend;3451300]سلام
دیدید که در هفته گذشته روش های متعددی برای هک فریمور های جدید ارائه میشد، که شروع آنها از روش DeltaFox بود، بالاخره یه روش آسون که روی تمامی گوشی ها (بدون استثنا:10:) جواب میده تعبیه شد..:20:
نكته مهم: فايل رو حتما" بايد با Cert و Key مخصوص OPDA كه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش درخواستش هست (پست 4 یا 5) ساين كنيد.
فایل رو از ضمیمه دانلود و ساین، سپس نصب کنید.
پسورد فایل: Legend
اجراش كنيد، خودش همه كارها رو ميكنه...
بين راه ممكنه از تون براي نصب ROMPatcher و فايل منيجر Modo اجازه بخواد كه بهش YES بديد... اگر روی Applying Patches گیر کرد Cancel کنید و بعد از ریست دوباره سعی کنید.
بعد خودش بهتون ميگه منو پاک كنيد...:31:
تمام...
سلام يونس جان .ممنون از اينكه مرتب رسيدگي مي كني به دوستان.گوشي من 6220 هستش و برنامه helloOX رو كه ساين ميكنم وقتي مي خوام برنامه helloOX رو نصب كنم اين error رو ميده كه نمي تونم برنامه رو نصب كنم.
certificate erroe.contact the application supplier----------------------------
برنامه dakkarious رو هم كه نصب ميكنم. سه تا آيكون helloOX و caps on و caps off داره.كه من طبق همون روشي كه حين نصب ميگه:
بعد از نصب برنامه اكسپلور رو باز كنيد و 4 تا گزينه رو كه داخل setting هست رو بزنيد و بعد هم helloOX و بعد آپشن رو بزنيد و بعد هم گزينه menu 1 .بعد ميرم داخل اكسپلور درايو c پوشه private هنوز هم قفل هست. خيلي باهاش سروكله زدم آخر اين هم نشد.
ممنون اگر كمكم كنيد:10:
Drakkarious رو من تو آموزشم نگفتم دوست عزیز...!نقل قول:
شما کافیه Cert بگیری و HelloOX رو ساین و نصب کنی و تمام...! اینجا مبحث Caps نداریم...:46:
سلام دوستان من 5320 V3.26 دارم key/cer از opda گرفتم و ساین کردم HelloOX را نصب کردم Rompatcherو اون یکی برنامه رو هم نصب کرد ولی بعد از اون دوتا yes گفت من رو پاک کنید ولی بعدش رفت روی روی لود کردن یه چیزی که نوشته بود removing unneded files اما هر چی صبر کردم که تموم بشه نشد تا cancel کردمش بهد اومدم open4. رو فعال کردم ولی اتفاقی نیفتاد و برنامه ها نصب نشدن اما وقتی اون دوتا پچ دیگه رو که فعال کردم این بار نصب شد برنامه ولی پس از انتخاب محل ریختن وسط راه ریختن گیر میکنه ارور میده بازی های ان گیج رو هم که نصب میکنم با اون نصب میشه اما موقع اجرا یا میپره بیرون یا ارور میده در ضمن من پس از ریختن HelloOX اون رو پاک نکردم و مستقیمopen4 رو فعال میکنم به هر حال نشد ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان عزیزم.
اگه کمک کنی ممنون میشمنقل قول:
به خدا مردم اما نشد عجب بدشانسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:متاسفم آخرین پست صفحه قبل بود، ندیدم..!نقل قول:
1- نه مشکلی نداره...پاک کنید.
2- اون برنامه مودو مثه x-plore یه فایل منیجره..میتونید پاکش کنید...! اون درایو ها و مپز درایو هم تو نسخه های جدید HelloOX خودکار نصب و پاک میشه...!
سلامنقل قول:
شما تا وقتی خوده برنامه نگفته پاکش نکنید...اگه جایی گیر کرد کنسل کنید و دوباره سعی کنید... پچ OPEN هم فقط برای دسترسی به فایل های سیستمیه..! به نصب برنامه کمکی نمیکنه...!
برای مشکلات N-Gage هم به بخش مربوطه مراجعه کنید...
شاد باشید:40
سلام بر همه ی دوستان و اساتید عزیز
کاسه ی صبرم لبریز شد
دوستان گوشی من I8510 ست
فایل cer ,key گوشیم را هم دارم ولی نمی دونم چطور باید ساین کنم نرم افزار !
با یه سری از نرم افزارها هم که ساین می کنم باز هم پیغام certificate error ,,,,,, میده
بد جور هم تو کف انگیج هستم که روش راه بیندازم مرسی
سلام خوب نگفتی چی کار کنم که نصب بشه مگه باید چه کارایی دیگه انجام داد برای نصب برنامه ها ؟اگه باید جای دیگه برم بگو.
ممنونم
شما با برنامه ای که ضمیمه پست اول این تاپیک شده برنامه رو ساین کننقل قول:
برای نصب بدون ساین برنامه ها باید installserver ر.و فعال کنید..از تو همون رام پچر...اگه HelloOX 1.05 رو نصب کرده باشید الان باید تو رام پچر باشه...کافیه یه بار فعالش کنید...نقل قول:
سلام
آقا دم شما گرم خیلی تو این تاپیک زحمت می کشید.
آقا ما با یه مصیبتی فایل cer رو فقط تونستیم از OPDA بگیریم. ورژن 1.04 hellox رو هم از پست 643 همین تاپیک گرفتم. الآن با روش پست اول برم تو کارش؟ hellox رو چجوری ساین کنم؟ با signsis میشه؟
ممنون
دوســـت عزيز Key نداشته باشـــي نميتوني با برنامه Signsis برنامه رو ساين كنـــي :41:نقل قول:
ای بابانقل قول:
آقا پس تو تاپیک ساین نوشته این برنامه فقط نیاز به cer داره پس اشتباه نوشته؟
این آدرسش
آخرای پست نوشته اینم متنشکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2352121&postcount=1
آقا امتحانم کردم. هیچ جای برنامه key نمی خواست فقط همون cer رو می خواست. بهش دادم بعد task داشت آدرس Hellox رو بش دادم یه فایل دیگه کنار همون ساخت اینم به اسمش اضافه کرد _signed ولی وقتی اجرا کردم باز ارور certificate داد!!!نقل قول:
براي دوستاني كه توسط سايت هاي مختلف، فقط فايل cer را دريافت مي كنند، برنامه زير براي ساين بايد استفاده بشه:
کد:
کد:http://amini.parsaspace.com/signsis.rar
هنوز منتظر راهنمایی دوستان هستیم
با تشکر
دوستان یکی نیست به ما بگه این رام پچر چیه ؟
من با فایل cer & key + hellox میتونم گوشیمو ساین کنم یا چیز دیگه ای هم میخواد ؟!
من برنامه رو کامل نصب کردم . مشکلی هم توی نصب و اجرا نداشتم.
ولی این برنامه ROMPatcher رو که نوشتی بین حالت هک و عادی سویچ میکنه دیگه چیه؟ من این رو ندیدم!
در ضمن گوشیم سامسونگ I8510 هستش
ممنون میشم راهنماییم کنید
اگه مثل عکس زیر باشه گوشیتون در حالت عادیه :
اگه مثل عکس زیر باشه در حالت هک هست :
شما وقتی hellox رو نصب کنید میتونید بدون نیاز به CER / KEY هم گوشیتونو ساین کنید ....نقل قول:
دوستان یکی نیست به ما بگه این رام پچر چیه ؟
من با فایل cer & key + hellox میتونم گوشیمو ساین کنم یا چیز دیگه ای هم میخواد ؟!
CER / KEY برای نصب hellox هست ...
اصلا من رام پچر رو نمی بینم که بخوام اجراش کنم.
فقط برنامه با آیکون او گاو زرد و قرمز هست. دیگه چیزی برای اجرا نیست!!!
سلامنقل قول:
منم به هر درد سری بود بالاخره ساین کردم و نصب کردم بعد م که آیکون گاو رو اجرا کردم (1.05) همشو نصب کرد گفت پاکم کن. ولی چیز جدیدی توی فولدر My own و هیچ جای دیگه نیست مثلن rom patcher نیست. وقتی هم گاوه رو می خوام پاک کنم میگه در حال استفادست.
گوشیم 5320 ورژن4
چی شده؟
ورژن 1.04 رو هم تست کردم بعد از ریست هم تغییری ایجاد نمی شه برنامه ها هم نصب نمی شه. یعنی اصلن rom patcher نیست که بخوام برم رو حالت هک!!! فقط برنامه modo نصب شده!!!
بالاخره منم 5800 رو هک کردم دست همه بچه ها درد نکنه
نقل قول:هر 2 مستر ریست کنید و دوباره تست کنید...:46:نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون
لطفن این مستر ریست رو هم یاد بدید. اصلن چیکار می کنه مستر ریست؟
ممنون دوباره:11: