سلام
این گرافیک 540m Nvidia که روی لب تابهای 5742ZG هست از نظر توانائی چطوره؟
چه بازیهائی رو می تونه اجرا کنه؟
و اینکه تقریبا با کدوم مدل VGA ها برابری می کنه؟(9400 یا 8400 یا غیره)
این گرافیک 540m Nvidia که روی لب تابهای 5742ZG هست از نظر توانائی چطوره؟
چه بازیهائی رو می تونه اجرا کنه؟
و اینکه تقریبا با کدوم مدل VGA ها برابری می کنه؟(9400 یا 8400 یا غیره)
بازی ما هر چی روش نصب کردیم جواب داده در ماسیمم رزولوشن بی هیچ مشکلی....تا الان call of duty black Ops
و nfs hot pursuit نصب شدند و دما در هر دو بازی بالاتر از 68 نمیرفت....
اوکی برادر اتفاقا عکس مانیتور ها هم اومد اما بس که باهاش ور رفتم خستم شد....نقل قول:
این نرم افزار هم دانلود کردم شب تست میگیرم نتیجه رو اطلاع میدم....
ممنونم از راهنمائیت.فکر می کنی با کدوم مدل Geforce برابری می کنه؟منظورم PCi برای PC هست.نقل قول:
و اینکه بازی Prince of persia رو می تونم اجرا کنم؟
ببین برادر geforce 420 لپ تاپ با دسکتاپ فرق داره اوکی؟نقل قول:
اینم یه لینک برای مقایسه کارت گرافیک ها....:
اینم لینک کارت گرافیک GEFORCE GT540M وتست آن در بازی ها در پایین صفحه:کد:http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Laptop-Graphics-Cards.130.0.html
کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html
مرسي اما مي دونم كه متفاوت هستند منظورم اينه كه از نظر كارائي در كدوم حد هستشنقل قول:
من خودم شخصا تست نکردم چون گرافیک سیستم قبلیم geforce fx5200 بود مال 8 سال پیش...نقل قول:
و بدیهیه مقایسه این دور از عقله.....بچه های دیگه باید بیان نظر بدن.....
من 8500 GTX داشتم اما این در حد 8500GT هم باشه بازم خوبه:31:
سلامنقل قول:
من gtx رو پیدا نکردم ،ولی 540m تقریبا قدرتی 2.5 برابر 8500 gt داره :20:
میشه منبع رو برام بفرستی؟نقل قول:
2.5 برابر 8500 اونمGT می دونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله تقریبا درسته. منبع ک باید عرض کنم سایت nvidia رو نگاه انداختم.نقل قول:
ببینید 2.5 برابر ب این معنی نیست که میتونه بازی رو با سرعت و رزولیشن 2.5 برابر اجرا کنه.مثلا وقتی اندازه تصویر رو 2 برابر کنید نیاز به 4 برابر پردازش بیشتر خواهید داشت(برای مثال).یعنی نسبت حجم پردازش با کیفیت تصویر رابطه ای مستقیم ندارد! و دارای یک ضریب خاصه
جز سرعت رم که از DDR2 به DDR3 ارتقا داشته. CUDA Cores هم از 16 به 96 رسیده.
و مهمتر از همه Memory Bandwidth (GB/sec از 12.8 ب مقدار 28.8 افزایش یافته:18:.حالا دیگه کلاک و چیزای دیگه بماند.
ممنونم از راهنمائی شما.بله اطلاع دارم و منظورم اجرای سریعتر بازیها و کلا پردازش اطلاعات گرافیکیست.
به طور عام منظورم توانائیست که می توان با این چیپ کدام گیمها رو اجرا نمود.
این چیپ چند بیتی هست؟128؟256؟ یا بالاتر ؟انتظار 8600GTS یا GTX (سیستم خنک کننده این کارت نصف لب تاب وزن و اندازشه)!!!رو با اون قدرت بالا ندارم و بیشتر منظورم مقایسه ای بین دو این دو چیپ هست همین.
Dedicate این 540M روی این سیستم چقدر هست؟
برادر من یه چیز میگم شما هم این بحث رو ختمش کن....به اون دوتا لینک که صفحه قبل دادم نگاه کردی؟نقل قول:
شما باید اون جدول رو ببینی و مقایسه کنی.....تمام مشخصات کارت گرافیک Geforce GT540M در لینک دومی داده شدن....
سلام دوستان
بالاخره گارانتی هارد 5741G ما را تعویض کرد حالا که در بایوس سیستم نگاه می کنم متوجه شدم که در قسمت HDD MODEL نام ST 42000 نوشته شده چون قبلا هاردم وسترن دیجیتال بود WDC نوشته شده بود می خواستم بدون گارانتی واسم چه مارکی از هارد را واسم تعویض کرده؟
از طرفی قبلا هارد لپ تاپم 640 گیگابایت بود ولی گارانتی واسم هارد 500 گیگابایت گذاشته و الباقی تفاوت قیمت را به مبلغ 28000 تومان پس داده حالا نمی دونم هاردم از لحاظ کارایی چطور است؟:41:
شما این نرم افزار hd tune رو نصب کن ببین اون بالا چه اسمی رو میاره......نقل قول:
کد:http://www.---------.com/WebPage/SearchResult.aspx?Keyword=hd%20tune%20pro
از نگاه یه سایت معروف acer اول شده!
گفتم بخونید برای خوشحالی acer دوستان!!!
این لین رو یکی از دوستان خوب فروم اپل کذاشته بودن:11:کد:http://www.buzzle.com/articles/top-laptop-brands2010.html
سلام دوستان من دو تا لب تاپ گذشتم ایسر بود. کلا از نظر کارایی و راه انداختن و قدرت و قیمت عالی بود ولی.............
ظاهر لپ تاپ + کیفیت صفحه نمایش + کیفیت بدنه و کیبورد ها چیزایی بود که بهش توجه نکردم و ایندقغه دیگه ایسر نمیخرم!
درضمن هاردش همیشه در حال عاروق زدن بود!
غیر از اینا انصافا چیز خوبی بود مخصوصا برا بازی اصلا داغ نمیکرد.
---------------------------------------
حالا دوستان بگید این 5742 که گرافیکش 540 و قیمتش 820 تومنه قسمت جای دستش جنسش چیه؟
علیک سلام.بله تقریبا همینه.البته هارد جدیدا کاملا بی صداست.روز ب روز acer کیفیت، جنس ، کیبردش و lcd داره بهتر میشه. ب نظر من در مقابل کاریی بالا و قیمت پایین،میشه از این ضعف ها چشم پوشی کرد. این سیاست شرکت ایسره. البته سری جدید timeline با کانفیگ عالی کیفیت خوب (نه عالی) در راه است. فراموش نشه ک acer همیشه عضو 3 پرفروش دنیا بوده.نقل قول:
در تایپک تست و بررسی Acer Aspire 5742G ( خوش قیمت پر قدرت ! )
این لپ تاپ کامل بررسی شده. اینم جنسش. پلاستیک فشرده مات ، رنگی (اثر دست روی اون نمیمونه،رنگش پاک نمیشه،کلا چیز محکم و خوبیه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من تجربه خوبی از این جنس بدنه ندارم. هر دو تا لپ تاپام رنگ این قسمتش بخ خواطر عرق دست از بین رفت . دفیفا مثل این عکسه بود جنسش.
ک این طور! من دوستم 1ساله شبیه این مدل طرح رو داره ولی هنوز بلایی سرش نیومده! مدلی ک من داشتم 4741 خیلی خوب بود ب خاطر اینکه یک طلق شفاف روی این قسمت بود.و هیچ وقت نوشته ،مارک و رنگ زیرش پاک نمیشد. البته اینم بگما،حتی من بهترین مدل سونی رو خریدم (1.800 بالاش پول دادم)جای دست و حتی تاچ پد موسش در 2 سال کامل پاک شد!!!:41:نقل قول:
کدوم مدل ایسر که 11 ساعت باطری نگه میداره؟
سلام به همه من يه لپ تاپ ايسر مدل 4330 دارم بلوتوثش تا جند روز پيش كار ميكرد ولي حالا احساس ميكنم شاسي فعل سازي بلوتوثش يه جورايي لغ شده و مثل گذشته نيست واقعاً نميدونم مشكل از چيه كاملاً خراب شده يا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفاً اگه اطلاعاتي از اين مورد داريد ممنون ميشم راهنماييم كنيد .
با سپاس
acer به درد هیچ کاری نمیخوره
اصلا هم خوب نیست core i7 acer به اندازه dual core Msi هم جواب نمیده نخری ها و الا خری!نقل قول:
تقریبا هیچ لپ تاپی در دنیا 11 ساعت شارژ نداره(11ساعت واقعی)! ممکنه لپ تاپ مینی با باطری8 سلولی ب نزدیکای این ساعت برسه.ولی بیشتر لپ تاپ های 13 اینچ ب بالا، با باطری 6 سلولی عرضه میشن و حداکثر 6ساعت کار میدن(بستگی ب کانفیگ ،اندازه نمایگر، تکنولوژی و استفاده داره)نقل قول:
من نمیدونم کلیدش ب چ شکله ولی احتمالا خود کلید سالمه و شاید فقط قابش مشکل پیدا کردهنقل قول:
چرا؟ سندتون؟نقل قول:
این چ حرفیه!!!!!!!نقل قول:
cpu core i7 رو شرکت اینتل میسازه و همه مثل هم هستند:20:باید این نکته رو گفت جز اینکه i7 سرعت های مختلفی داره ،مدل های مختلفی هم داره ک مصرف انرژی،توان و کاربردهای مختلفی دارند.مادربرد هم در سرعت cpuتاثیر داره ولی نه دیگه اینقدر!!! لطفا با ذکر سند و مدل مطالب رو عنوان کنید
جسارتا تنهامدلی که سری GTX, GTS داره 8800نقل قول:
البته البته اگه اشتباه نکمم 8600هم GTS داره اما 8500 فک نکنم
دوستان من لپتا با این مشخصات می خوام زیر 600 باشه
سی پی یو Cor ı3 مگ3 کش
صفحه نمایش :LED 15
Ram:2 ya 3 gb
port:HDMI
دوستان چه مدلی زیر 600 هست با گارانتی معتبر البته.
سلام.چون اینجا تایپک ایسر هست ما هم ایسر پیشنهاد میدیم.نقل قول:
اول بگم ک داشتن پورت hdmi ب معنی فول اچ دی یا حتی اچ دی نیست! و کاملا بسته ب گرافیک دستگاه هستش.البته راحت hd اجرا میکنه ولی ب معنی hd واقعی نیست!
خب.600 تومن 1 مقدار کمه.میتونی با کمی بالا پایین 5741g رو با i3 .300gb.2gb.vga intel برداری.ولی من پیشنهاد میکنم ک 5741g (این مدل کانفیگ های مختلفی داره) رو با حدود 120 تومان بیشتر بخری.i3 .500gb.4gb.Nvidia GeForce GT 320M 1GB
ک کارت گرافیک خوبی داره(نصبت ب قیمت) و... .گارنتی هم ک سازگاره، نمیشه گفت خوبه ولی در سطح ایران یکی از بخوبهاست.موفق باشید:20:
مرسی دوست عزیز.من اصلا اهل بازی نیسم.گرافیک انبرد کارم رو راه میندازه.پورت اچ دی ام ای رو هم برای ال سی دی می خوام خودمم می دونم به قدرت کارت گرافیک بستگی داره کیفیت تصویر در پورت اچ دی ام ای.نقل قول:
من این مدل رو تو سایت سازگار پیدا کردم Acer Aspire 5742-382G50Mncc
میگم مدلی از این ارزونتر با ظرفیت هارد پایین هست؟کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1231
من هفته دیگه میخوام 5742 که قیمتش 749 هست رو بگیرم .نقل قول:
منم خیلی تحقیق کردم تا به این رسیدم .
شما هم برو ایسر بخر که قیمت پایینتر پیدا نمیکنی :46:
خواهش میکنم.خوبه ک اهل بازی نیستی.:10:نقل قول:
پس کار راحت شد.این مدلی ک انتخاب کردی هم خیلی خوبه.رمش هم سرعت بالاست.
چرا تاکید داری i3 باشه.خیلی اختلاف با cor2du نداره هااا.اگر بازی نمیکنی من تضمین میدم ک همه جور برنامه رو راحت اجرا کنی.شاید رم کم بیاد ولی cpu خیر.فکر کنم با 500 تومن راحت جور بشه.تهرانی؟ با پول برو بازار 1 چرخ بزنی از همه نوع برند گیرت میاد.ولی برای من ایسر امتحانشو پس داده
مرسی عزیز.نقل قول:
اخه خدایی نه بازی نه کار گرافیکی با لپتاپ نمیشه کرد.اخه پی سی با اون همه کولر فلان نمی تونه گرمای گرافیک رو نگه داره حالا چه برسه به این فن های نازنازی فکر کنم چیپ بدبخت ذوب میشه تو بازی:31:اما در کل اهل بازی نیستم.گرافیک کارا هم که کلا با CRT کار می کنن.
من برای کار سنگین میرم سراغ پی سی نت بوکم دارم اما ازش خسته شدم.
دوست عزیز سیستم مد نظر من اینه
CPU:2 یا 3 مگ کش داشته باشه.
رم:2گیگ یا بالاتر
گرافیک انبرد
پورت اچ ددی ام ایی هم داشته باشه
حالا چی پیشنهاد می کنید.
من اچ پی g62 هم دیدم قیمتش 650 هست اما گارانتی درست حسابی نداره.
حالا شما منو راهنمایی کنید.دوست دارم از برند ایسر و دل بگیرم با کانفینگی که گفتم.:11:
عزیز این سی پی یو Pentium Dual-Core P6200@2.13GHz, 3MB L3 Cache با Cor i3 2.23 3mb cache داره از لحاظ قدرت؟
خوب فرق که داره!نقل قول:
عزیز این سی پی یو Pentium Dual-Core P6200@2.13GHz, 3MB L3 Cache با Cor i3 2.23 3mb cache داره از لحاظ قدرت؟
من هم قبلا تو سایت cpubenchmark.net نیگاه کردم:
p6200 pass mark:1697
core i3 370m:2226
یعنی یه اختلاف حدودا 500 تایی
که اختلاف قیمتشون هم 100 هزار تومن میشه!
حالا دیگه من دقیقا نفهمیدم چقدر فرق میکنه!
لطفا اساتید نظرشون رو بگن؟
مرسی عزیز.از اساتید هستن ما رو بیشتر راهنمایی کنن؟
نظر من:همین ک گفتی خوبه Acer Aspire 5742-382G50Mncc البته دوست داری بازم بگرد اما نتیجه گشت شما احتمالا اطراف همین در میاد.نقل قول:
اطلاعیه
دوستان عزیز در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرسنجی برای تغییرات انجمن لپ تاپ برگزار کردیم .
دوستانی که تمایل دارن به تیم مدیریت کمک کنن میتونن نظراتشون رو اونجا اعلام کنن .
این تاپیک هم صرفا جهت اطلاع رسانی این مورد بسته شده و تا چند ساعت دیگر باز خواهد شد .
با تشکر
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایسر با گارانتی ایران مهر داریم اصلا گارانتی به این نام هست؟صریع جواب بدین دوستان با تشکر
سلام.من این اسم رو نشنیدم. ایسر و لونو فقط با گارانتی سازگار خوبه. ب جز این همه گارانتی ها متفرقه محسوب میشوند.اینم سریع:46:نقل قول:
سلام
من ایسر 5742 دارم
می خواستم ببینم می تونم یه گیم رو تو ال سی دی به صورت فول اسکرین از طریق کابل اچ دی ام آی نشون بدم ؟
یه بار که امتحان کردم تو تلویزیون به صورت 15 اینچ نمایش می داد .