kp502نقل قول:
با کمی تغییر ظاهری در مدل های KP501 و KP502 ظاهر شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همشون خوشگل تره:دی
kp502نقل قول:
با کمی تغییر ظاهری در مدل های KP501 و KP502 ظاهر شد
از همشون خوشگل تره:دی
نه خیرم! همون KP500 از همشون خشگل تره! این KP502 دکمه وسطیش انگار جاده قم تهرانه!
سلام دوستان ..
خسته نباشید .. :10:
تمام 77 صفحه رو خوندم و ویدئو ها رو هم دیدم ! ( خیلی بیکارم ، نه ؟ : دی )
نظرها خیلی متفاوت هست .. شایدم برداشتها متفاوت هست ..
چندتا سوال داشتم از دوستان .. ممنون میشم جواب بدید ..
اول اینکه من تو یکی از ویدئوهای 5230 سامسونگ دیدم که توی قسمت مشاهده تصاویر ، در حالت تمام صفحه ،
وقتی گوشی رو کج میگرفت و شیب میداد بهش ، عکس ها به همون سمت میرفتن دونه دونه !
یعنی به طرف شیب ، پشت سر هم رد میشدن ...
میخواستم بپرسم کوکی جون هم اینجوریاست ؟ : دی
دومی یه قابلیت ساده ست که حتما باید داشته باشه .. Call Record منظورمه ..
در حین مکالمه دکمه ای داره که بشه اون مکالمه رو ریکورد کرد ؟
من الا w580 دارم و این قابلیت رو داره : دی .. More > Record ...
سوم اینکه میشه هم موزیک گوش داد و هم کارای دیگه کرد ؟!
یعنی برای شنیدن موزیک حتما باید توی پلیرش باشیم ؟ و با خارج شدن ، موزیک قطع میشه ؟
چهارم در مورد فایل منجرش هست .. چجوریاست ؟
قابلیت دسته بندی و فلدر فلدر کردن رو داره .. ؟
مثلا Music > Foreign > Pink Floyd > The Wall ... ؟
این خیلی مهمه .. چون من از حالت بهم ریخته و اینکه همه درهم باشن خوشم نمیاد اصلا !
کلا مثل اریکسون هست یا نه ؟
یعنی همون چیزی که تو مموری انجام داده باشیم رو تو گوشی هم میبینیم ، یا نه ؟ ...
و مورد آخر هم اینکه وقتی بلوتوث میگیریم ، مثل نوکیا میره تو اس ام اس ، یا میره تو فایل منجر و قسمت موزیک ؟
بالاخره دوستان موفق شدن تم بریزن یا نه ؟
مهمترین فاکتور برای من صدا هست .. مخصوصا تو هدفون ...
جوابگو هست دیگه .. نه ؟
ویرایش :
راستی یه چیز دیگه ..
اینکه یکی از دوستان به خاطر شکننده بودن ال سی دی کوکی ، ستاره رو خریده بود ، واقعا همچین چیزی احتمالش زیاده ؟؟!!
از دوستانی که تا حالا یکی دوماهی هست دارن استفاده میکنن ، مخصوصا مستر کله پوک عزیز :40: ، تا حالا شده مشکلی داشته باشی ؟
ضربه خورده ؟ .. تو جیبت شده که فشرده بشه و بهش فشار بیاد ؟
کلا چجوریاست ؟
اونقد جدی هست که آدم به همین خاطر قیدشو بزنه و بره سراغ سامسونگ و ستاره ش ؟؟!
ببخشید زیاد حرف زدم ..
یا حق
:40:
نقل قول:
اول اینکه من تو یکی از ویدئوهای 5230 سامسونگ دیدم که توی قسمت مشاهده تصاویر ، در حالت تمام صفحه ،
وقتی گوشی رو کج میگرفت و شیب میداد بهش ، عکس ها به همون سمت میرفتن دونه دونه !
یعنی به طرف شیب ، پشت سر هم رد میشدن ...
میخواستم بپرسم کوکی جون هم اینجوریاست ؟ : دی
فکر نمی کنم (شتاب سنج داره و میشه براش نوشت هرچند اگر داخل خودش بود بهتر میشد).
نقل قول:
دومی یه قابلیت ساده ست که حتما باید داشته باشه .. Call Record منظورمه ..
در حین مکالمه دکمه ای داره که بشه اون مکالمه رو ریکورد کرد ؟
من الا w580 دارم و این قابلیت رو داره : دی .. More > Record ...
نمی دونم!
نقل قول:
سوم اینکه میشه هم موزیک گوش داد و هم کارای دیگه کرد ؟!
یعنی برای شنیدن موزیک حتما باید توی پلیرش باشیم ؟ و با خارج شدن ، موزیک قطع میشه ؟
بله امکانش هست.
نقل قول:
چهارم در مورد فایل منجرش هست .. چجوریاست ؟
قابلیت دسته بندی و فلدر فلدر کردن رو داره .. ؟
مثلا Music > Foreign > Pink Floyd > The Wall ... ؟
این خیلی مهمه .. چون من از حالت بهم ریخته و اینکه همه درهم باشن خوشم نمیاد اصلا !
کلا مثل اریکسون هست یا نه ؟
یعنی همون چیزی که تو مموری انجام داده باشیم رو تو گوشی هم میبینیم ، یا نه ؟ ...
نمی دونم ولی به احتمال زیاد آره.
نقل قول:
و مورد آخر هم اینکه وقتی بلوتوث میگیریم ، مثل نوکیا میره تو اس ام اس ، یا میره تو فایل منجر و قسمت موزیک ؟
نمی دونم!
تم براش زیاد هست ولی کسی نریخته تا الان.نقل قول:
بالاخره دوستان موفق شدن تم بریزن یا نه ؟
نقل قول:
مهمترین فاکتور برای من صدا هست .. مخصوصا تو هدفون ...
جوابگو هست دیگه .. نه ؟
توی هدفون عالیهٰ تو اسپیکر هم خوبه. کلا گوشیش واسه موزیک عالیه.
نقل قول:
ویرایش :
راستی یه چیز دیگه ..
اینکه یکی از دوستان به خاطر شکننده بودن ال سی دی کوکی ، ستاره رو خریده بود ، واقعا همچین چیزی احتمالش زیاده ؟؟!!
از دوستانی که تا حالا یکی دوماهی هست دارن استفاده میکنن ، مخصوصا مستر کله پوک عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تا حالا شده مشکلی داشته باشی ؟
ضربه خورده ؟ .. تو جیبت شده که فشرده بشه و بهش فشار بیاد ؟
کلا چجوریاست ؟
اونقد جدی هست که آدم به همین خاطر قیدشو بزنه و بره سراغ سامسونگ و ستاره ش ؟؟!
شما میتونی یه چیزی مثل LCD Protector 6X بزاری روی ال سی دی (محافظ صفحه) تا چیزیش نشه. تو اون مدتی هم که محمد آقا (کله پوک) داشت چیزیش نشد. (با محافظ صفحه ی داخل جعبه).
من این گوشی رو نداشتم ولی یه 2 ساعتی حدودا باش کار کردم به همین خاطر جواب بعضی سوالات رو هم ندارم.
يادش بخير!نقل قول:
تمام 77 صفحه رو خوندم و ویدئو ها رو هم دیدم ! ( خیلی بیکارم ، نه ؟ : دی )
چه بيكار بوديم:دی
راستي مگه يوتوب باز هستش؟
سلام ..نقل قول:
ممنون جیگر : دی
زحمت کشیدی ... :40:
ولی اون حالت شتاب سنج واسه اسلاید شو اگه داشته باشه واقعا معرکه هست .. :8:
جناب مستر محمد عزیز هم اگه یه نگاهی به سوالات ما بندازن و جواب بدن ممنون میشویم :20:
مخصوصا اون مورد فایل منجرش ..
کلا هر موردی که به موزیک مربوط بشه ، واسه من میره تو اولویت ..
میخواستم X1 بگیرم واسه بالاترین کیفیتی که میگن بین همه گوشیا داره !
اما حوصله ندارم صبر کنم بودجه م دو برابر شه !
محمد جان .. بسم الله برادر ..
:10:
آره یادش به خیر : دی ..نقل قول:
نه فک نکنم باز باشه .. اما ....
keepvid.com ... :21:
:27:
راستی .. هیشکی دنبال نقره ایش نبود تو این تاپیک ..
چرا ؟
به نظرم نقره ایش خیلی قشنگه ! .. خودم میخوام نقره ای بگیرم !
مشکی رو خیلی دوس دارم ، ولی وقتی یه کم خاک بگیره زود معلوم میشه !
این نقره ای مشکلی داره از نزدیک ؟! : دی
آخه تو عکس که خیلی شیکه ..
ممنون دوستان
یا حق
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره یادش به خیر : دی ..
نه فک نکنم باز باشه .. اما ....
keepvid.com ...
بابا SPEED همه رو كامل دانلود كردي؟
من كه همشون رو تو يوتوب يك دقيقه اولشون رو ديدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كوكي حاشيه نداره!نقل قول:
راستی .. هیشکی دنبال نقره ایش نبود تو این تاپیک ..
چرا ؟
به نظرم نقره ایش خیلی قشنگه ! .. خودم میخوام نقره ای بگیرم !
مشکی رو خیلی دوس دارم ، ولی وقتی یه کم خاک بگیره زود معلوم میشه !
این نقره ای مشکلی داره از نزدیک ؟! : دی
آخه تو عکس که خیلی شیکه ..
هركر خريدش يه پست داد كه خريدم بعدش ناپديد شد:دی
اصلا معلوم نيست چي خريدن!
Viwty be nazare man az cookie kheili behtare
بارها روي اين موضوع بحث شده، نتيجه هم مثل هميشه: ويوتي فقط دوربينش از كوكي بهتره + قابليت پخش DivX. اما كوكي پخش موزيك بهتر، سبك و لاغر و خوش دست تر، تاچ حساستر، اينترفيس جديدتر و جذابتر و...نقل قول:
Viwty be nazare man az cookie kheili behtare
+شتاب سنجنقل قول:
اما كوكي پخش موزيك بهتر، سبك و لاغر و خوش دست تر، تاچ حساستر، اينترفيس جديدتر و جذابتر و...
موشن گيم سنسور
اساتید چند روز پیش با رفیقم رفتیم و s5233 براش خریدم و یه چند ساعتی هم دستم بود و تا یکی دو هفته اینده هم خودم یکی برای پدرم می خرم و نظر دقیق ترم رو می گم ولی چیزی هایی که خودم تو این چند ساعته از این گوشی دیدم(گوشی خودم هم کوکیه)
1-از نظر ظاهری و طراحی از رفیقم کهs5233 رو خرید تا چند تا از دوستان که گوشیمون رو نشونشون دادیم همه کوکی انتخواب می کردن
2-از نظر کیفیت عکس s5233 بهتر بود
3-از نظر صدا کوکی بهتر بود(کوکی از نظر صدا کولاک کرده)
4-تاچs5233 اگه نامردی نکنیم از کوکی کمی بهتر بود (مثلا من اکه بخوام امتیاز بدم به کوکی70 و استار 80 تفاوت اساسی با هم ندارن)
5-اینترفیس و فریمور کوکی رو من شخصن بهتر و زیباتر از s5233 می دونم(البته بردارخودمم پیکسون داره و من قبلا با فریمور سامسونگ اشنایی داشتم)از جمله میشه به دوصفحه بودن کوکی و یا داشتن خلاصه وضعیت یا امکان کشیدن نقاشی امکانات ویرایش عکس و فیلم بهتر نسبت به s5233.
6-فارسی سازی کوکی فوق العاده از s5233 بهتره و نمی دونم چرا نمی تونی باs5233 اس ام اس فارسی تایپ کنی(منظورم صفحه کلید فارسی تمام صفحه کنی با چرخش گوشی)وگرنه فارسی میشه باs5233 تایپ کرد که مصیبتیه،پس برای منی که اس ام اس بازم این قابلیت کوکی یم مزیت بزرگ محسوب میشه
7-در مورد محدودیت نصب برنامه من الان روی گوشی کوکی خودم نقشه 6mb تهران رو نصب دارم.
8-رفیقم می گفتs5233 موتونهdivx پخش کنه که یک مزیت محسوب میشه.
9-برای s5233 قلم نذاشتن که موقه تایپ اس ام اس سرعت تایپ رو کند می کنه در صورتی که در کوکی قلم رو به شکل زیبایی در ته گوشی قرار دادن (کشیدن نقاشی با قلم خیلی حال میده)
من خودم فعلا کوکی رو از نظر خودم بهتر میدونم چون هردوشون دوربینشن 3هست البته s5233 فکر کنم3.2 باشه و با این جور گوشیا فرقی نداره که عکس کدوم بهتره.تازه من برادرم پیکسون داره و با عکساش زیاد حال نمی کنم چه برسه به کوکی و استار.وقت اگه کوکی divx رو هم پخش می کرد عالی میشد.
راستي ميشه نقاشي كشيد يا ميشه عكس ها رو edit كردش؟نقل قول:
(کشیدن نقاشی با قلم خیلی حال میده)
بله میشه ..نقل قول:
سلام استار divx پخش نمیکنه.در ضمن در جواب اون دوست عزیز بگم که صداش تو هدفون عالیه.
ال سی دیشم چرا باید علکی بشکنه
در ضمن وقتی داری موزیک گوش میدی میتونی کارای دیگه هم انجام بدی بدون اینکه موزیک قطع شه.
استار تو تبلیغاش نوشته گوشی بدون سیم کارت کار میکنه در صورتی که کوکیم همینطوره.
در مورد فایل مننجرشم شما میتونی هرچقدر دوست داری فولدر ایجاد کنی.
بلوتوثم که میگیری بستگی به نوع بلوتوث اینکه عکس باشه یا موزیک...میره قسمت مورد نظر.مثلا عکس میره گالری.
عکساشم میتونی بزرگ کنی و با دست رو صفحه بکشی تا بعدی بیاد ولی اگر شیب بدی جابه جا نمیشه.
در ضمن دوست عزیز عکساشم میتونی ادیت کنی که خیلی جذابه
پس اگه پخش نمی کنه به نظر من دوستانی که بین کوکی و استار گیر کردن پیشنهاد صد درصدی من کوکیهنقل قول:
سلام استار divx پخش نمیکنه.
I have got the Touch Piano on my LG viewty, it works great without any problems. So I tried installing it on my LG Cookie. It installed on my cookie and works, but with no sound. If someone have managed to fix it or made one for LG Cookie. Please leave the method or a download link here, thank you in advance. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
To download the Touch Piano: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا اسپید بی اسپید : دی .. دایل آپ قهرمانم : دینقل قول:
ولی میذاشتم دانلود شه : دی .. خلم دیگه : دی ... سر جمع شد 53.6 مگ : دی
البته غیر از ویدئوهایی که از استار و آرنا و ... اینا گرفتم ..
:20:
خودت چرا نخریدی ؟ : دی
فقط وصف العیش هستی ؟ : دی
ایول دمت گرم ..نقل قول:
خیالمو راحت کردی .. :10:
مشکلم سر موزیک پلیر و فلدربندیش بود .. که حل شد خوشبختانه ..
میگیرمش به زودی ..
ایول بلوتوثشم همونیه که میخوام .. مثه اریکسونه ..
اگه اون شیب رو هم داشت که دیگه نور علی نور بود ..
ولی اشکال نداره ..
خوشگیشو عشقه ! : دی
ممنون دوست من .. :40:
بنده هم همینطور ..نقل قول:
مردد بودم ..
مطمئن شدم .. :27:
البته کاش Arena هم اومده بود ایران .. !
اون موقع صبر میکردم و حتما اونو میگرفتم !
ولی خوب مهم نیست .. تا اون بیاد ، کوکی م هم زوارش در میره و عوضش میکنم : دی
عـــجـــب : دی ..
یا حق
سلام دوستان
یه سوال دیگه ..
رم 16 گیگ که میخوره دیگه .. نه ؟
قیمت رم 16 توشیبا رو کسی میدونه ؟
پیدا که میشه ؟
آخه ندیدم تو این تاپیک از اول تا حالا در موردش بحث بشه ..
بعد اگه از 16 گیگ ، مثلا 12 گیگش پر شد ( شایدم کل 16 ! ) ، اونوقت گوشی کند میشه ؟
اگه کند میشه ، چرا ؟
مگه ویندوزش رو مموری نصبه ؟ :31:
ممنون
یا حق
فقط بخاطر اين كه نياز به سيستم عامل و برنامه هاي سيمبين داشتم وگرنه كوكي رو سفارش داره بودم!نقل قول:
خودت چرا نخریدی ؟ : دی
فقط وصف العیش هستی ؟ : دی
احتمالا: دینقل قول:
چون قيمتش بالاي 90 تومن در مياد:دینقل قول:
قیمت رم 16 توشیبا رو کسی میدونه ؟
پیدا که میشه ؟
آخه ندیدم تو این تاپیک از اول تا حالا در موردش بحث بشه ..
با يه سري برنامه هاي بهينه ساز ميتوني درستش كني تا كند نشهنقل قول:
بعد اگه از 16 گیگ ، مثلا 12 گیگش پر شد ( شایدم کل 16 ! ) ، اونوقت گوشی کند میشه ؟
اگه کند میشه ، چرا ؟
مگه ویندوزش رو مموری نصبه ؟
بله عزیزٰ بدون مشکلٰ جی اس ام آرنا هم تست کرده اینم عکسش (اونجایی رو که نوشته 2933M/15185M دقت کن):نقل قول:
الیته توصیه من اینه که حتما حتما کلاس 6 بخری! اگر توشیبا باشه دیگه بهتر چون سرعتش 20 مگابیت در ثانیست.
آقا واقعا دستت درد نکنه! دل مارو شاد کردی! مخصوصا قسمت قرمز رنگٰ گرچه من برنامه های جاوای بالای 1 مگ ندارم برای نصب. در ضمن من تا اونجایی که میدونم نه کوکی و نه استار DivX پخش نمی کنند.نقل قول:
اساتید چند روز پیش با رفیقم رفتیم و s5233 براش خریدم و یه چند ساعتی هم دستم بود و تا یکی دو هفته اینده هم خودم یکی برای پدرم می خرم و نظر دقیق ترم رو می گم ولی چیزی هایی که خودم تو این چند ساعته از این گوشی دیدم(گوشی خودم هم کوکیه)
1-از نظر ظاهری و طراحی از رفیقم کهs5233 رو خرید تا چند تا از دوستان که گوشیمون رو نشونشون دادیم همه کوکی انتخواب می کردن
2-از نظر کیفیت عکس s5233 بهتر بود
3-از نظر صدا کوکی بهتر بود(کوکی از نظر صدا کولاک کرده)
4-تاچs5233 اگه نامردی نکنیم از کوکی کمی بهتر بود (مثلا من اکه بخوام امتیاز بدم به کوکی70 و استار 80 تفاوت اساسی با هم ندارن)
5-اینترفیس و فریمور کوکی رو من شخصن بهتر و زیباتر از s5233 می دونم(البته بردارخودمم پیکسون داره و من قبلا با فریمور سامسونگ اشنایی داشتم)از جمله میشه به دوصفحه بودن کوکی و یا داشتن خلاصه وضعیت یا امکان کشیدن نقاشی امکانات ویرایش عکس و فیلم بهتر نسبت به s5233.
6-فارسی سازی کوکی فوق العاده از s5233 بهتره و نمی دونم چرا نمی تونی باs5233 اس ام اس فارسی تایپ کنی(منظورم صفحه کلید فارسی تمام صفحه کنی با چرخش گوشی)وگرنه فارسی میشه باs5233 تایپ کرد که مصیبتیه،پس برای منی که اس ام اس بازم این قابلیت کوکی یم مزیت بزرگ محسوب میشه
7-در مورد محدودیت نصب برنامه من الان روی گوشی کوکی خودم نقشه 6mb تهران رو نصب دارم.
8-رفیقم می گفتs5233 موتونهdivx پخش کنه که یک مزیت محسوب میشه.
9-برای s5233 قلم نذاشتن که موقه تایپ اس ام اس سرعت تایپ رو کند می کنه در صورتی که در کوکی قلم رو به شکل زیبایی در ته گوشی قرار دادن (کشیدن نقاشی با قلم خیلی حال میده)
من خودم فعلا کوکی رو از نظر خودم بهتر میدونم چون هردوشون دوربینشن 3هست البته s5233 فکر کنم3.2 باشه و با این جور گوشیا فرقی نداره که عکس کدوم بهتره.تازه من برادرم پیکسون داره و با عکساش زیاد حال نمی کنم چه برسه به کوکی و استار.وقت اگه کوکی divx رو هم پخش می کرد عالی میشد.
عزیز دل استارم قابلیت ادیت و نقاشی رو عکس را دارد.نقل قول:
در ضمن نبودن قلم به همراه یک گوشی دلیل بر ضعف گوشی نیست بلکه از نظر من دلیل بر قدرت صفحه تاچش هست درست مثل تاچ خازنی که به قلم نیاز نداری.(البته تو خازنی قلم کار نمی کنه).اما نبود قلم همراه استار دلیل بر قدرت بالای تاچشه!!!
در مورد فارسی کردن حرفتونو قبول دارم.کلا استار با زبون فارسی مشکل داره(بی صلیقه زبون فارسی به این شیرینی). سر همین فارسی نشدن بود کهs5230 به ایران نیومد. این مسئله هم تو فریم ور جدید حل میشه.
در ضمن استار کیبورد عربیش کیوورتی داره(می تونی جای فارسی از اون استفاده کنی) فقط تنهامشکلش نبود همون 4 تا حرفه !!!
صدای کوکی واقعا از استار بهتره.اما دوربینش با استار قابل مقایسه نیست.
مخلصیم
کوکی رو که میدونستم divxپخش نمی کنه ، استار رو فکر می کردم که یکی از دوستان روشنم کرد.
عزیز دل مگه من گفتم نداره شما کافیه امکانات ادیت عکس و فیلم فریمور ال جی رو با فریمور سامسونگ مقایسه کنی تا به فهمی کدوم بهتره این رو هم باید بدونی من به خاطر داشتن گوشی پیکسون برادرم با فریمور سامسونگ اشنایی کامل دارم .در ضمن شما با گوشیت نقاشی کن و صفخه رو شلوغ کن اونوقت که می بینی گوشیت به شدت کند میشه.نقل قول:
اینم از اون توجیح های قشنگی بود که تا حالا شنیده بودم حالا خوبه گوشی رو خودم دیدم و باهاش کار کردم جوری از تاچش تعریف می کنی که....نقل قول:
در ضمن نبودن قلم به همراه یک گوشی دلیل بر ضعف گوشی نیست بلکه از نظر من دلیل بر قدرت صفحه تاچش هست درست مثل تاچ خازنی که به قلم نیاز نداری.(البته تو خازنی قلم کار نمی کنه).اما نبود قلم همراه استار دلیل بر قدرت بالای تاچشه!!
نقل قول:
عزیزم من الان 2 هفته هست استارو گرفتم. در ضمن با گوشی کوکیه رفیقم ساعت ها کار کردم.(همین امروز داشتیم مقایسه می کردیمشون)شما که چند دقیقه با گوشی استار رفیقت کار کردی فکر نکنم بتونی تفاوتشونو متوجه شی.
در ضمن این حرف من توجیه نیستش. خوشبختانه الان اینترنت فراگیر شده .شما می تونی بری تو سایت ها نظر کسایی که هر 2 تاشونو داشتنو بخونی بعد متوجه میشی که اوضاع از چه خبره!!!
تازه این حرف منو بچه 7 ساله می دونه که بعد از نوکیا بیشترین فروش گوشی تو دنیا دست سامسونگه.
اوانا یک بخش دارن به نام سامسونگ موبایل. فکر کنم ال جی گوشیاشو همون جایی که ماشین لباسشویی هاشو می سازه، می سازه:20: ال جی یخچالش با ال سی دیش واقعا خوبه اما موبایلش.....
من خرید یخچال ال جی رو به همه توصیه می کنم اما موبایلشو<<<<<<<>>>>>>
حرف دوستان رو تایید میکنم ما کاری به قدرت تاچش نداریمٰ من قبلا هم یه بار گفتم وجود این قلم داخل دل گوشی بهتر از نبودنشه! حالا کار نداریم شاید یکی میخواید استفاده کنه شایدم نخواد! مثلا من خودم همیشه دوست دارم با دست کار کنم ولی توی ادیت عکس و هند رایتینگ واقعا وجودش واجب میشه.نقل قول:
در ضمن نبودن قلم به همراه یک گوشی دلیل بر ضعف گوشی نیست بلکه از نظر من دلیل بر قدرت صفحه تاچش هست درست مثل تاچ خازنی که به قلم نیاز نداری.(البته تو خازنی قلم کار نمی کنه).اما نبود قلم همراه استار دلیل بر قدرت بالای تاچشه!!!
دوست عزیز بحث به حاشیه بردی و من دیگه جواب شما رو نمی دم فقط بدون تعصب روی هیچ برند نداشته باش خوبه که گفتم که می خوام یه استار برای پدرم بگیرم و از نظر من گوشی بدی هم نیست اما...
1-شما هم می تونی بری وبه بینی سایت های معتبر کدومشون را پیشنهاد می کنن.
2-شما داری به شکل اغراق امیزی از تاچ و دوربین استار تعریف می کنی که هرکی ندونه فکر میکنه این دو تفاوت زیادی با هم دارن در حالی که هر دو گوشی در رنج گوشی ها ارزان قیمت محسوب می شوند.
انشاالله وقتی استار خریدم یه مقایسه کامل هم از نظر عکس و تاچ می کنم و برای دوستان می زارم/
من کل این صفحات کلوپو مرور کردم.متاسفانه اینجا شده محل کل کل و دعوا نه جایی برای ارائه تجربیات و آگاهی ها.
من از دوستان می خوام تمومش کنن.
اقای 4870x2 شما بی تربیتیو شروع کردی.خواهشا تمومش کن.
آقای free_touch شما تحریکشون کردی خواهشا دیگه پست بر علیه چیزی که ایشون دوست داره نذار و بی تربیتیو تموم کن.
این کارار واقعا از شماها بعیده.
فروم رو به بیراهه کشیدن . واقعا زشته.
خواهشا تموم کنین.
بسه بچه ها این حرفا جاش اینجا نیست چند روز دیگه پشیمون میشین.باید به نظرات دیگران احترام گذاشت.
هر کسی یه سلیقه ای داره و با یه چیزائی تو گوشیش حال میکنه.نظراتم باید بدون اقرار گفته شه تا دیگران استفاده کنن.هر برندی نقطه ضعفو قدرت داره
من خودم ال جی ویوتی داشتم سامسونگ اف 480 داشتم برادرم کوکی داره.خودم به شخصه با ال جی بیشتر حال میکنم. جذابتره و ایرادای جزئیشم کمتر.با اینتر فیسشم بیشتر از سامسونگ حال میکنم چون هردو رو داشتم میگم.عکس کوکیم تو کامپیوتر بهتر از خودشه.ولی سامی یکم تو کامپیوتر تیره است.
الجی آخرین برند از 5 برند معروفیه که تو ایران اومده و کم کم داره میگیره چون گوشیاش واقعاً خوبه اینکه بگین یخچالو... درست نیست دوست عزیز.ولی نباید به کسای دیگه که گوشیای دیگه ای دارن و سلیقشون بی احترامی کرد.
تاپیک رو پاکسازی کردم.
بعضی از پست های دوستان جای تاسف داشت...
با متخلفان برخورد می شه.
دوستان اخرين قيمت كوكي چنده؟!
من 200 با گارانتی شنیده بودم.نقل قول:
دوستان اخرين قيمت كوكي چنده؟!
سلام ....
یه سوالی داشتم کسی خبر داره قاب طلائی این کوکی اومده یا نه ؟؟؟؟؟ اگه کسی مسیرش به علاءالدین میخوره میشه لطفا لطفا لطفا یه آماری هم برای من بگیره ... ببخشیداااااااا
مرسی
به بهنقل قول:
سلام ....
یه سوالی داشتم کسی خبر داره قاب طلائی این کوکی اومده یا نه ؟؟؟؟؟ اگه کسی مسیرش به علاءالدین میخوره میشه لطفا لطفا لطفا یه آماری هم برای من بگیره ... ببخشیداااااااا
مرسی
دوباره يكي از ياران كوكي برگشت!
راستي شما مگه كوكي نگرفتي؟
مگه ميشه قاب كوكي رو عوض كردش؟!
سلام من یه LG KE990دارم می خوام اونو باکوکی عوض کنم
یعنی کوکی رو بده من هم ke900 رو بهش بدم
ولی نیاز انچنانی به کوکی ندارم:13:
فقط برای این که کمی تست کنم:31:
چرا ...خیلی وقته دارم ولی موقعی که میخواستم بخرم دنبال فرم طلائی اش بودم بهم پیشنهاد دادن همین مشکی رو بخرم بعدا که لوازم جانبی اش اومد طلائی را بگیرم ( البته منظورم فرم )
سلام. اتفاقا طلائیشو من دارم ولی مشکیشو دوست داشتم
خوب با هم ديگه عوضش كنيد :دينقل قول:
سلام. اتفاقا طلائیشو من دارم ولی مشکیشو دوست داشتم
سلام
من می خوام گوشی خوب لمسی با این قیمت های پایین بخرم. به همه طرفداران LG مییگم من خودم موتورولا دارم و همیشه می گم موتورولا ولی الان Samsung s5230 رو با یه بررسی کامل انتهاب کردم چرا؟ چون امکانات ارتباطی سامسونگ بالاتر و بهتر از LG cookie هستش مثل سرعت های اینترنت و.... در ضمن به جز اون بد نیس نگاهی به طراحی samsung s5230 دقیق بندازید که چه ساده و شیک و با وقار هست. مخصوصا در پشت. ضمنا اینترفیس جذابتر و راحتتری هم داره.
کسی می تونه نظر من رو عوض کنه؟