این قانونه مسخره ی 20 پست چیه برای ارسال پیان خصوصی. من 25 تا پست دارم نوشته 19. نمی تونم پیغام خصوصی ارسال کنم. چه وضعشه. بچه بازیه واقعا
این قانونه مسخره ی 20 پست چیه برای ارسال پیان خصوصی. من 25 تا پست دارم نوشته 19. نمی تونم پیغام خصوصی ارسال کنم. چه وضعشه. بچه بازیه واقعا
شما لطفا سخت افزار کامپیوترتو بهم بگونقل قول:
رم.گرافیک.سی پی یو.مادربورد.
تا راهنمایی تون کنم
بعضی تاپیک هاپست بدی، جز پست هات شمارش نمیشهنقل قول:
لب تاپ dell، inspiron 5010
ram 4 gig
graphic fek konam 1 ya 512
cpu core i 5
win7
پس عجب پشتکاری داری که دانلود کردی رفیق!نقل قول:
دمت گرم!!!
هنوز پسوورد داره:31:نقل قول:
حواسم نبود متن be server khosh amdid ro گذاشته بودم جای سرور :دی درست شدش.نقل قول:
هنوز پسورد داره ولی وقتی پسورد p30 رو آزمایشی زدم نوشت:
you have newer version than Server
ولی من که ورژن بازیم 1.5 و قبلا هم بدون مشکل وارد سرور شدم
دقیقا منم همین مشکل رو دارم.نقل قول:
--
علی وب حیا سرورتو رها کن
دیگه 100% مشکل برطرف شد. مخصوصا مشکل پسورد.
ورژن دقیق سرور 1.5.3153
الان وارد سرور میشه ولی این مشکلات رو داره : مود بازی کان کوئسته و مدام ارور بزرگی میاد رو صفحه و میگه که ورژن پانک باستر قدیمیه (C 1.1) و به جز مپ کارکاند سرور هیچ مپ دیگری نداره
اگر خود شما بازی رو داشتی درجا تست میکردی تا الان سرور ردیف بود..... کی دانلود بازی تموم میشه؟
بابا بازی یه دی وی دیه 1000 تومن میشه. دانلود چیه مرد حساب ؟! (اونم با اینترنت ایران عزیز! )
من پس فردا میام ردیف میکنم.
پانک باستر منو هم بیرون میندازه
پانک باستر رو هم غیر فعال کردم. الان راحت میره تو سرور.
ما که هنوز هم پچا رو دانلود نکردیم. ماشاا... سرعتا نه که خیلی بالاس!
بالاخره تونستم وارد بازی بشم.پینگ هم خیلی خوبه
چرا فقط ی کمپ داره؟ من مپی دوست دارم که هلیکوپتر داشته باشه:31:
-----
راستی یه مود برای bf2 هست که یه سری امکانات جدید اضافه میکنه.مپ های جدید،تفنگ های جدید، نجهیزات جدیدی
مثلا میشه با طناب از خونه بالا بری.خیلی جالبه.اسمش real war هست.حجمش حدود 1.7 گیگ:31: البته با این حجمش فکر نکنم ازش استقبال بکنید
---
چون الان تعداد کمه یه ساعت مشخص کنیم که همه بیان.فکر کنم شب به بعد خوب باشه.قبلا هم همین ساعت بود.
شما ها چه مشکلی دارید واسه من که همچیش درست بود به جز پسوردش که هست p30
همین الآن که این پستو دادم امتحانش کردم راستی کسی چرا نمیاد ؟ :31:
الان با سه نفر از دوستان بازی کردیم با پینگ زیر 50 ولی چون فقط یه مپ وجود داره و بازی سه چهار نفره هم خیلی خلوت و بی سرو صداس بیشتر از چند دقیقه تو سرور نموندیم.اگه ممکنه مپ های دیگری هم بگذارید و مد بازی هم CO OP کنید که ....
سرور همچنان فاقد قانون Safe Zone هست و به هیچ وجه هم تعداد بازیکنان هر تیم رو برابر نمیکنه(auto balance) ... سه تاییمون رفتیم یه تیم.سه نفری در مقابل هیچکی پرچم میگرفتیم بعد سرور هم داشت هی فرت و فرت بابت تصرف پرچم ، امتیاز میداد
من باید پچ دانلود کنم.:37:
فک کنم دیگه تعطیل شد دوباره...نه؟!
مشکل auto balance حل شد. مپ هم اضافه شدش.
سه مپ دیگر هم اضافه شده که فکر کنم هر سه تاشون هلیکوپتر و جت هم دارند عالی شد ولی مد بازی روی Conquest است و چون تعداد دوستان حداکثر دو سه نفر بیشتر نیست بازی به اندازه کافی جذاب و شلوغ نیست.
اگر ممکنه مد بازی رو CO OP کنید ... به طوری که هر تیم 8 نفر هوش مصنوعی داشته باشد و کل بازی شامل 16 بازیکن حقیقی و 16 هوش مصنوعی بشود...ممنون
یه امتحان بکن ببین چی شد. مدش رو عوض کردم.
این پانک باستر اگه روشن باشه بهتره یا خاموش؟
الان مد بازی Co Op 16 نفره شده ولی فقط مپ کارکاند جز لیست مپ ها هست و بقیه حذف شدند.
پانک باستر برای جلوگیری از اجرای کد های تقلبه و روشن باشه بهتره ولی از آنجایی که فعلا تعداد کمه و بعضی ها هم آپدیت کردن پانک باستر رو بلد نیستند موقتا به نظرم خاموش باشه بهتره
فعلا فقط تمام مپ ها اضافه بشوند کافیه بعدا که بازی شلوغ شد و سرور طرفدار پیدا کرد پانک باستر و قوانین safe zone و بعضی اصلاحات دیگر را اضافه میکنید.
الان من یه دست بازی کردم با یکی که تو سرور بود( طرف پینگش 185 بود) ولی هرچی باهاش فارسی یا خارجی حرف میزدم جواب نمیداد ... رفته بود بالای یکی از برج ها با SVD تک تک آمریکایی ها رو میزد ...یعنی تک تیر اندازی با اون پینگ هنر میخواد والا
مپ های دیگر اضافه بشوند و بازی Co Op 32 نفره بشه دیگه سرور هیچی کم نداره
مپ ها رو عوض کردم فکر کنم درست شد.
برای BF BC2 سرور بزنم ؟ :دی
الان سه تا مپ هست ....
چرا یک بار برای همیشه همه ی مپ ها رو اضافه نمی کنید ؟
بتلفیلد بد کامپنی 2 که اصلا حتی لیست سرور ها هم نشون نمیده و سی دی کی ارجینال میخواد... اگه راهی هست که با نسخه کرک شده وارد سرور های دیگر بشیم بگین استفاده کنیم
8 تا مپ از 13 تا که زدم رو قبول کرد. برای این مد.
آقا دستت درد نکنه خسته نباشی .... الان به این میگن سرور بتلفیلد 2 ایرانی درست و حسابی...فعلا همین مپ ها کافیه بعدا اگه جمعیتمون بالا رفت 32 نفره اش میکنید اگر هم کسی از کد تقلب استفاده کرد پانک باستر رو فعال میکنید اگر امداد غیبی هم رسید و تعدادمون 64 نفر شد قانون تنبیه برای کشتن در Safe zone رو فعال میکنید .... کی گفته پیشگیری بهتر از درمانه؟ هرکی گفته هیچی از راه اندازی سرور حالیش نمیشده :31:
آقا الان شما چند نفرید معمولا؟
من که هر وقت ميام هىچ کسى نيست
بهتره يه ساعتى مشخص کنيم که همه بيان
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
امشب ساعت ده بیایید ببینیم چند نفر میشیم...
باز سرور پرید.
آقایون منو بیخیال. حتی پچا رو نتونستم دانلود کنم...شرمنده دوستان...
کلا 2.5 گیگ پچ رو چطور نتونستی دانلود کنی؟نقل قول:
من تو یک ماه با سرویس محدود 512 حدود 25 گیگ دانلود کردم ... شبها سیستم رو ساعت 12 روشن میکردم IDman هم تنظیم شده روی تایمر ساعت 2 اتوماتیک شروع میکرد به دانلود و ساعت 7 صبح هم اتوماتیک دانلود رو قطع و سیستم هم خاموش میکرد
اصلا پول میدادی به یه کافی نت خوب با سرعت بالا تو یه نصفه روز برات دانلودش میکرد برای هر گیگ دانلود یکی دو هزار تومن میگیرند
فعلا هم که سروری در کار نیست ولی اگر بود کلا یه 6 نفری میشدیم
برای انلاین دقیقا باید چیکار کنم ؟
خود بازی رو دارم و پچ های 1.41 و 1.5 رو هم دانلود کردم . بعد از نصب بازی پچ ها رو به ترتیب نصب کنم و بعدش باید کرک کنم ؟
پچ 1.5 بازی رو کرک هم میکنه و بدون ارور سی دی بازی بالا میاد بعد یه پروفایل آنلاین میسازید (ایمیل معتبر نیاز ست) و بعد از منوی مولتی پلیر وارد بعضی سرور ها که سی دی کی ارجینال نمیخواهند میتونید بشین مثل سرور والت(vault)نقل قول:
البته نرم افزار پانک باستر هم باید نصب کنید و بازی رو باهاش آپدیت کنید که خیلی کم حجمه و چند دقیقه ای تموم میشه
دیشب من با یکی با نام matrixxx بازی میکردیم که اون پینگش بالا بود (190) و همین باعث میشد مدام کشته بشه... راند اول که تمام شد سرور آفلاین شد...قضیه مشکوکه