نقل قول:
خوبه ولی یه چزی مثل Water Quality و اینچیزای مشابه رو کمی پاین تر بیاری فریم هات بیشتر میشه.
Printable View
نقل قول:
خوبه ولی یه چزی مثل Water Quality و اینچیزای مشابه رو کمی پاین تر بیاری فریم هات بیشتر میشه.
Statistics
Average FPS: 24.79
Duration: 36.22 sec
CPU Usage: 61%
System memory usage: 47%
Video memory usage: 91%
Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: Very High
Reflection Resolution: Very High
Water Quality: Very High
Texture Filter Quality: Anisotropic x16
Night Shadows: Very High
View Distance: 63
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 5800 Series
Video Driver version: 6.14.10.7060
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
AMD Phenom(tm) 9550 Quad-Core Processor
File ID: TLAD-Benchmark.cli
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
نقل قول:
اين پچ هيچ چيز رو عوض نميكنه
هيچ چيز
تو فروم هاي خارجي كه گفته بودن راكاستار يادش رفته پچ درست رو آپلود كنه اينو گذاشته اينترنت
ولي يادتون باشه كه يك پچ جديد قراره كه بياد واسه EFLC كه توش مشكل clip capture و لگ هاي شديد رو رفع ميكنن
و من آرزوم اينه كه بازي رو از حالت cheat protected در بيارن
میتونی موج liberty rock آهنگ motley croe:wild side برام آپ کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون
راستی با هاماچی هستی دیگه؟چه روزها و چه ساعتهایی on هستی؟
آهنگ ها و صداهای GTA IV - EFLC رو می تونید به مانند GTA IV و بوسیله ی نرم افزار open IV استخراج کنید.نقل قول:
میتونی موج liberty rock آهنگ motley croe:wild side برام آپ کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
راستی با هاماچی هستی دیگه؟چه روزها و چه ساعتهایی on هستی؟
آموزش استخراج موزیک و Sound بازی GTA IV :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4571455#post4571455
حال ندارم این کارارو کنم.:31:حالا یکی آپ کنه دیگه:20:نقل قول:
اقا تو سون اجرا نمیشه ارور میدهنقل قول:
چه error ای میده؟ من دارم نرم افزار Open IV رو در windows 7 64 bit بدون مشکل اجرا می کنم.نقل قول:
اقا تو سون اجرا نمیشه ارور میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.ecapic.ir/image/ECA-100503204051.png
نرم افزار رو شما دقیقا چگونه اجرا می کنید؟
من برنامه رو از زیپ خارج میکنم بعد رو ایکون برنامه کلیک میکنم این ارورو میده
کرک این بازی کسی لینکشو داره
اين از اون آةنگي كه خواستي
کد:http://dl.box.net/dl/91735851/9b9a4bda62de23a236db3f72ed4aa476?a=d1393b667c98a12138c0b25690988e42&m=168566327,11211&x=1&c=3c2acabefaf3f93eb1d4b39cfc252c8d
اگه OPEN IV رو از سايت خودشون دانلود كردين نسخه ي آخرش رو
بريد به محل OPEN IV و core.xml رو باز كنيد و هر چي هست توش رو پاك كنيد و اينو بريزيد توش
<?>محتوای مخفی: ابنو
من اون قسمتی که با ماشین رومان باید بری کنار اون دوتا دختر و رادیو رو روشن کنی و بعد خاموش کنی
گیر کردم و بعد وارد subway station بشم هر چی موج رادیو رو عوض میکنم اونا توجهی نمیکنن ؟ باید چیکار کنم ؟
راديو ديگه چيه ؟ بايد سيگنال بزني با كليد G كه توجهشون جذب بشه و بيان سوار شن و ببريشون خونشون
به GTA EFLC هم ربطي نداره
لینک دانلود این بازی رو میخواستم ؟
مستقیمش هست ؟
من دارم روی کنسول 360 بازی میکنم دقیقا یعنی چی سیگنال بدمنقل قول:
فقط می تونم اهنگ ها رو عوض کنم
یعنی بوق بزن اونا بفهمننقل قول:
کرک razor1911 این بازی کسی لینک دانلودشو داره
اهان ! باید بفهمم روی کنسول کدوم دکمه بوق میزنه چون هر کدوم رو میزنم اتفاقی نمیفتهنقل قول:
چرا من كركو دارم ولي كامپيوترم اونقدر ويروس داره كه سايت هاي آپلود هيچ كدوم از من جيزي قبول نميكنن
ممنون که سعی کردینقل قول:
سر لودینگ توی مرحله Collector's Item گیر می کنه درست وقتی سراغ اون دو نفری می رم که داخل کوچه منتظرن تا الماس ها رو به دستشون برسونم اگه کسی مشکلی توی رد کردن اون مرحله نداره لطفا فقط اون تیکه رو رد کنه برام فقط 2 مرحله دیگه مونده تا بازی Lost and Damned به پایان برسه. یکی مدد برسونه
یعنی وقتی گیر می کنه که اون مرحله به اتمام می رسه کرک رو هم اختصاصی واسه همون پچ رسمی گرفته بودم اصلا داخلش بود. نمی تونه مشکل کرک باشه ها؟
ویرایش...
حل شد
لینک دانلود این بازی رو میخواستم ؟
مستقیمش هست ؟
ممنون میشم بذارید
سلامنقل قول:
مال من بصورت خودکار از این کرک استفاده می کنه...(منظورم اینه که خودش کپی کرده تو نصب :دی )
لطفا بگین کدوم هاشو آپ کنم براتون....
(فقط دایل آپم اگه حجمش زیاد نباشه :دی ) البته با فشرده سازی خیلی حجمش کمتر میشه :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ویندوز 7 باید داشته باشید.
میتونی یه کاری کنی وقتی میری تو یه فولدر همیشه آیکن هات اینطوری نباشه.
یعنی آیکون هات مثل همین شکل که انداختی نباشه.بازم یعنی :31:آیکون هات جولوشون
تاریخ و ساعت و حجم و .....نباشه.
میدونم دستی میشه اینکارو کرد ولی میخوام هر دفعه که تو هر فولدری میرم اینطوری نباشه
مثلا یه دستکاری توی option اش بکنی که همه ی فولدرا medium icon باشن نه اینطوری که تو شکله
امیدوارم متوجه شده باشی:20::31:
بچه ها بازي توي ويندوز 7 مشكل داره؟
من ميخوام ويندوزمو عوض كنم و 7 بريزم الآن lost & damned رو تموم كردم رو بالاترين درجه گرافيك افت فريم هم نداشتم ميخوام بدونم تو 7 افت فريم پيدا نكنه.
نه اصلا.من خودم دارم تو 7 بازی میکنم بدون هیچ مشکلی فقط بعضی جاها آسفال تکسچر نداره بعد 2ثانیه درست میشه.برای تو هم اینطوریه؟نقل قول:
برای منم به همین شکله ! البته تو IV هم هموینطور بود !نقل قول:
نه اصلا.من خودم دارم تو 7 بازی میکنم بدون هیچ مشکلی فقط بعضی جاها آسفال تکسچر نداره بعد 2ثانیه درست میشه.برای تو هم اینطوریه؟
ممنون دوست عزیز خودتو به زحمت ننداز نمی دونم این مدیرا و همکارا چی کار می کنند فقط بلدن ....نقل قول:
تو گوگل سرچ می کنم از یه سایت دیگه بگیرم
بابا خواهشا به درخواست ما جواب بدین !!
آره برا منم همينجوريه.ممنون رفيق :46: پس فردا ميزنم تو گوش 7نقل قول:
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
اين دي وي دي 1:نقل قول:
اينم دي وي دي 2:کد:http://fs68.www.ex.ua/load/1992458/GTA_IV_EFLC_DVD1.iso
از تاپيكکد:http://fs68.www.ex.ua/load/1992750/GTA_IV_EFLC_DVD2.iso
ميتونستي پيدا كني دوست عزيز.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=380375&page=31
دوستان من 4 دی وی دی رو گرفتم.کرک ریلودد رو کپی می کنم .Replace که نمیشه . روی هر کدوم از فایلای اجرایی هم کلیک می کنم اجرا نمیشه.
خواهش میکنم دوست من:20:نقل قول:
بلهنقل قول:
اول یه درایوی رو باز کنید بعد نوع دیدی رو که می خواین انتخاب کنید و بعد به فولدر آپشن برین و این گزینه رو انتخای کنید(البته اگه جملتون سوالی بود :دی )
جدیدا مال من همش هنگ می کنه می پره بیرون اعصابم رو خرد کرده مشکل چیه؟؟؟؟(ربطی به ویندوز 64 بیتی داره؟)
هیچجوری نمیشه فریم رو بالا برد ؟ :41:
ببینید : :13:
Statistics
Average FPS: 18.47
Duration: 32.76 sec
CPU Usage: 75%
System memory usage: 68%
Video memory usage: 98%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 720 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Shadow Quality: Medium
Reflection Resolution: Medium
Water Quality: Medium
Texture Filter Quality: Anisotropic x4
Night Shadows: Off
View Distance: 40
Detail Distance: 56
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9500 GT
Video Driver version: 197.25
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
بچه ها تموم كردن ماموريتاي جانبي مثل مسابقه و ... و كشتن پرنده ها چي كار ميكنه؟چيز خاصي آزاد ميكنه؟
کرک رو که میریزم ریپلس نمیشه
ماله رازوره روشم که کلیک میکنم این خطا رو میده کسی میدونه مشکل از چیه؟
نه فقط 100% میشه:20:نقل قول:
بچه ها تو اپیزود the lost and damned وقتی از الیزابتا ماموریت میگیریم (همون ماموریت نیکو و PB X)
من تا ساختمون رو میرم و میرم بالا بعدش که نیکو و PB X میان میرو تو کات سین ولی بعد از کات سین
صفحه سیاه میشه دیگه و ارور don't send میاد ! چیکار کنم حل شه ؟!
ری استارت کردی سیستم رو منم دیروز توی 2 مرحله مونده به آخر این مشکل رو داشتم سر لودینگ یه بار ری استارت کردم و کانتکت هم نشدم به اینترنت رد شد اونجانقل قول: