بله گوشي ويوتي فقط عكس فيلم وموسيقي را بلوتوث ميكند كه شايد در فريم وير هاي جديد تر اين مشكل حل شده باشد.
درضمن كسي تمهاي غير cyl جديد سراغ ندارد اگر دارد آدرس بدهيدلطفاٌ...
بله گوشي ويوتي فقط عكس فيلم وموسيقي را بلوتوث ميكند كه شايد در فريم وير هاي جديد تر اين مشكل حل شده باشد.
درضمن كسي تمهاي غير cyl جديد سراغ ندارد اگر دارد آدرس بدهيدلطفاٌ...
همونطور كه دوستمون گفتند با Blue FTP ميشه ولي روي گوشي هاي سوني اريكسون من تابحال لمتحان نكردم...نقل قول:
البته راه ديگري هم هست: با برنامه ي Moby Explorer پسوند فايل Jar را به JPG تغيير ميدم بعد با بلوتوث خود گوشي فايل كه بصورت مجازي به تصوير درآمده را به گوشي مقصد ميفرستم كه در آن گوشي بايد باز پسوند فايل از JPG به Jar تبديل بشه تا قابليت استفاده داشته باشه...
اين نقشه را من روي گوشيم نصب كردم البته حالت 60x آنرا حذف كردم تا حجمش به 3 مگ برسه و روي ويوتي عمل كنه و بزرگنمايي هاي 7x و 100x را داره و باهاش به راحتي كار ميكنم...نقل قول:
نقل قول:
آقا لطف کن یه آموزش خوب هم بزار براش تا ما هم بدونیم چجوریه .
بابت این هم ممنون
عزیزم, آموزش خوب از چی بذارم؟نقل قول:
فایلهای نقشه 88 هم در تاپیک نرم افزارهای ویوتی قرار دادم...
میشه ادرسش رو بدی ؟
چون نقشه 87 تو این تاپیک دید بودم من
این 88 جدیدرو میگم که یه سری اتوبانها بهش اضافه شده و جهت خیابونها رو هم روش نشون میده ها
این تو این تاپیم هست ؟
نقل قول:
اين نقشه اي كه من در تاپيك مخصوص نرم افزار و مقالات ويوتي قرار دادم، آخرين نقشه ي رهياب هست كه براي ارديبهشت ماه 1388 است.
جهت بعضي خيابانها را هم نشون داده.
آدرس تاپيك:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=331913&page=4
آقاایون ببخشین 2 تا چیز نیاز داشتم
یکی فایل تم لیست. برای cyl
یکی هم اون 3 تا تم اصلی گوشی و اینکه چجوری دوباره بیارمشون (همزمان با داشتن تمهای cyl)
دكترجون، شما توي همون تاپيك مخصوص نرم افزار و مقالات ويوتي، پست 16 را نگاه كن فايل تم ليست را براي همه آپ كردم.نقل قول:
اگر فولدر تمها را جايگزين نكني ميتوني تمهاي خود گوشي را داشته باشي(در همان تاپيك پست 12، نكته ي دوم را نگاه كن (زير شكل 13-قسمت5) كه با صورتي نوشتم در مورد جايگزيني فايل theme كه اگر آنها را جايگزين نكني ميتوني تم هاي خودت را داشته باشي).
بله میدونم
اما من جایگزین کردم
حالا چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
ضمنا اون رو هم داونلود کردم
کار نمیکنه :(
من تا چندروز ديگه اينترنت پرسرعت ندارم و نميتونم برات آپ كنم...نقل قول:
در همونجا روش آپديت كردنش را نوشتم، ببين بايد ليست را درون پوشه ي CYLTHEME قرار بدي و درضمن ببين اسم فايلهايي كه نوشتم درون اون ليست، با اسم فايلهاي شما يكي هست يا خير، چون من بعضي هاشو بنابر احتياج خودم تغيير دادم...نقل قول:
نقل قول:
اصلا به اونجا نمیرسه
فایلش رو که داونلود میکنی ،خالیه
بابا یه ذره تم بذارین....خسته شدم از تم های تکراری گوشیم...مر سی
سلام دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی میخوام بدونم میشه روkf510 تم نصب کرد چون گزینه تم داره و سه تا تم هم هست تو قسمت سیتینگ ممنون میشم راهنمایی کنید.
بچه ها خیلی فعالیتمون کم شده واسه ویوتی
داره آبرومون میره ها!!!!
ویوتی مگه برای کسی آبرو میذاره:31::31::31:نقل قول:
آقا یه دو سه تا تم بگذارید واسه بچه ها... دارن خمیازه می کشن! :دی
قربون همه بر و بچ ویوتی... اینترنت پر سرعت ندارم وگرنه از خجالتتون در می اومدم...:41:
ضمنا طبق فرمایش آقای dariush great رم توشیبا هم خریدم
نه تنها مشکل قطع صدا موقع فیلم برداری درست نشد بلکه فیلم برداریم تیک هم گرقت
:13:
بچه ها به نظرتون میشه تعداد اس ام اس های قابل نگهداری رو توی ویوتی افزایش داد ؟
مثلا 300 تا بشه 1000 تا یا بیشتر؟؟؟:question::blink:
سلام
دوستان لطفا بگید چه جوری میشه تم برای گوشی lg مدل kp500 ریخت ؟
نقل قول:
اینجا بخش ویوتی هستش
لطف کنین تو تاپیک خودش مطرح کنین
اونجا پاسخگو هستن
سلام
من احتیاج خیلی مبرم به Backup v10f ke990 دارم
چون رمم از دست رفت و دیگه تم Syl درست جواب نمی ده
back up تم فکر کنم کافی باشه
چون حدود یک سال پیش فقط تم رو عوض کردم.
مرسی
فوری
پوريا جان نميشه، چون حافظه ي ذخيره ي گوشي (Handset Reserved Memory) توسط الجي طوري تقسيم بندي شده كه 300 تا پيامك بيشتر ظرفيت نداره، گوشي ويوتي حافظه ي دخيره اش 2.5 مگه ولي سكرت 5 مگ به همينخاطر ميزان فضاي اختصاصي پيامكش هم 1000 تا درنظر گرفته اند!!!نقل قول:
به نظر شما نمیشه این تقسیم بندی رو از لحاظ نرم افزاری تغییر داد ؟نقل قول:
مثلا از بخش note ها گرفت و به این بخش اضافه کرد ؟؟؟؟؟
salam kasi midoone chejoori mishe key lock aslie goshio dobare nasb kard???
من شرمنده ام! گفتم که به حرف من اتکای 100% نکن و خودت هم یه پژوهشی بزن...نقل قول:
:45:
بچه ها امروز زنگ زدم کامتل احوال گوشیم رو بپرسم
گفتش آخر هفته تماس بگیرین
گفتم مشکلش چی شد؟
گفت رفته بخش سخت افزار
خدا رحم کنه !!!!
انشاالله كه سربلند از بخش سخت افزار بيرون مياد!!!:10:نقل قول:
امروز دوباره زنگیدم کامتل
گفتم چی شد گوشی ؟
گفتش که بخش نرم افزاره
اگه بره بخش سخت افزار بردش عوض میشه
که ما هم نداریم بردشو
مثل اینکه دوباره باید برم دعوا!!!!
اقا من بین خرید ویوتی وs5233شک دارم بنظرتون کدوم بهتره؟
[quote=DariushGreat;3304730]این هم یک تم جذاب و دیدنی. خودم که خیلی دوستش دارم و به محض این که ویوتی بخرم نصبش می کنم.
پیوند دانلود
:20:
سلام من این گوشی رو خریدم ولی نمی دونم چه جوری باید تن کامپیتر وصل کرد!:18:می خوام آهنگ بریزم :19:سی دی رو نصب کردم گوشی مو وصل کردم دیگه هر کاری کردم بالا نیومد.:27:
جوابتونو در تاپيك زيردادم:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=232870&page=53
سلامممممممممممممممممم
به به
دم کامتل گرم !!!!
به من که خیلی حال داد
ویوتی الان 200 تومانه و رنوار 335
البته ویوتی نو این قیمت هستش ،نه واسه من که .....!!!!
پیرو اون مشکل قبلی که ویوتیم داشت(موقع فیلم برداری بعضی مواقع صداش قطع میشد)
قرار شد شنبه برم ویوتیم رو بدم کامتل 100 تومان روش بدم یه رنوار نو بگیرم :31:
خیلی حال میده .نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوشحال شدم اين خبر و شنيدم، بالاخره اين كامتل مثل اينكه سر به راه شده:27:نقل قول:
خيلي خوبه، كامتل آدم شده!!! هم گارانتي گوشي هاشون دو ساله شده هم گوشي اماني ميدن هم گوشي را عوض ميكنن!!!
يعني ميشه گوشي ما هم صداش قطع و وصل بشه بريم كامتل رنوآر بگيريم؟!!!:31:
سلام اقا مجتبینقل قول:
این جریانی که دربارش پست دادی چیه؟
یعنی گوشی هایی که داریم رو اگه بدیم به کامتل برامون با گوشی رنوار عوض می کنه ؟ گوشی خودمون رو چقدر حساب می کنه؟
فقط رنواره یا مثلا ارنا هم هست؟
فک کنم کامتل نمایندگی دیگر برندها نیز باشد .ایا با اون مدل ها هم میشه طاق زد؟
ممنون
سلام.نقل قول:
پوريا كه ويوتي داره، خيلي وقته گوشيش فيلم را بدون صدا ضبط ميكرده، ميبره كامتل اونجا با تعويض برد هم گوشيش درست نميشه، باهاشون صحبت ميكنه اونها بهش پيشنهاد ميدن بياد گوشيشو يا با رنوآر يا C902 يا G900 عوض كنه....
ديگه اين دوستمون خيلي خاطرش عزيز بوده كه هم گوشيش درست نشده هم كامتل قبول كرده گوشيشو برداره و با گرفتن 100 هزار تومان يك گوشي رنوآر بهش بدن....:31:
بنابر آخرين جستجوهاي من در نت، آخرين ورژن فريمور ويوتي كه 4 آپريل 2009 توي نت اومده، v10j هست كه درحال جستجو براي پيداكردن يك لينك سالم جهت دانلودم...
البته نسخه ي KU990 هست نه KE990، كسي ميدونه ميشه فريمور KU را روي KE ريخت يا نه؟
اگر نميدونيد من امتحان كنم؟!!!!:31:
شاید اگه بریزی چیپ 3G اضافه میشه به گوشی :31::31::31::31:نقل قول:
البته نسخه ي KU990 هست نه KE990، كسي ميدونه ميشه فريمور KU را روي KE ريخت يا نه؟
خدارا چه ديدي شايد GPS هم فعال شد و صفحه اش تاچ خازني شد:27:نقل قول: