چرا یه تنظیمی هست تو DX11 که یادم نیست ولی تو DX9 کلا دیده نمیشه تنظیمش
2 دیویدی دورست باید باشه چون استیم بازی رو مستقیم دانلود می کنه و فشرده نمی کنه
Printable View
چرا یه تنظیمی هست تو DX11 که یادم نیست ولی تو DX9 کلا دیده نمیشه تنظیمش
2 دیویدی دورست باید باشه چون استیم بازی رو مستقیم دانلود می کنه و فشرده نمی کنه
سلامدوستان
من هنوز موندم که این بازیو بگیرم یا نه
نظر شما چیه و به چه دلیل چنین نظریو دارین؟؟
دوست من اگه طرفدار بازیهای racing هستی مخصوصا از نوع reality و سبک رالی بیابانی پاریس -داکار با کیفیت گرافیک شاهکار و عالی بهت حتما پیشنهاد میکنم:46:نقل قول:
فقط بگم که داستان نداره(چون برای بعضی از بچه ها این نکته خیلی مهمه!!)...
یه چیزی هم هست:
دست فرمونش واقعا داغونه
اتفاقا دست فرمونش خیلی ترتمیزه.ممکنه اولاش نتونی باهاش کنار بیای اما بعدش که عادت کنی هر بازیه racing دیگه ایو بازی کنی دیگه باهاش حال نمیکنی
من اینو که بازی کردم دیگه از کنترل nfs shift و split/second خوشم نیومد
خدایی آخر گرافیکه
اصلآ نمیشه از بازی ایراد الکی گرفت:5:
فقط تنها مشکلش منوی انتخاب ریسشه که خیلی کارتونیه!ولی در کل فوق العادست همه چیز این بازی
به کسانی هم که بازیهای رالی با گرافیک در سطح واقعیت علاقه دارند حتمآ پیشنهاد می کنم
تست بازی رو با 5850 کسی نداره؟
تست منظورت چیه؟
با رزولوشن 1440 در 900 بهم 40 تا فریم میده خوبه؟
من یه دسته گرفتم اما وقتی میرم توی بازی نمی تونم با دسته بازی کنم و توی تنظیمات هم فقط کیبورد هست.چطوری میتونم از دسته توی این بازی استفاده کنم؟
اصلن دسته های شوک دار توی این بازی تاثیری دارن؟یعنی اگه ویبره رو توی تنظیمات بازی فعال کنی دسته هم ویبره میزنه؟البته فعلن که دسته توی بازی عمل نمی کنه و فقط با کیبورد میشه کار کرد
نقل قول:
اگر اشتباه نکنم دسته های بازی فقط قابلیت استفاده در چند بازی خاص رو دارن....در کل باید بازی قابلیتش رو داشته باشه و بتونه ساپورت کنه که dirt2 همچین قابلیتی رو نداره.
با کیبورد هم راحته...:31:فقط با w,s,a,d داخل دنیای رالی میشی با گرافیک فوق العادش
پست های صفحه های قبل رو نگاه کنید بعضی ها گفتن که دارن با دسته بازی می کنننقل قول:
کسی نبود اهنمایی کنه؟می خوام بدونم اگه مشکل از دسته هست ببرم عوضش کنم.ممکنه دسته ای با این بازی سازگاری نداشته باشه؟pes 2010 رو میشه با این دسته بازی کرد اما توی dirt فقط کیبورد هست
اقا کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟
خوب شما برو در قسمت تنظیمات جهات و کنترلها رو روی دسته تنظیم کن...نقل قول:
مرسی از راهنماییتون.اما این تنظیمات که میگید اگه منظور داخل خود بازی هست که من ه کار می کنم اصلا چیزی به عنوان دسته یا جویستیک نیست.فقط کیبورد هست.اگر ممکنه اسکرین شات بگیرید از قسمتی که منظورتون هست تا بهتر متوجه منظورتون بشمنقل قول:
خوب دقیقا شما همونجا که مربوط به تنظیمات کنترل یا همون کیبورد هست باید جای کلیدهای کیبورد و گیم پد رو عوض کنید...یعنی روی عملکرد مورد نظر کلید enter رو میزنید و وقتی ازتون میخواد کلیدی رو به عنوان پیش فرض فشار بدید دکمه گیم پد رو فشار میدید....نقل قول:
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید:46:
مرسی دوست عزیز درست شدنقل قول:
سلام چطوری میشه تو ایکس باکس دو نفره بازی کرد؟؟؟ (split screen)
سلام
دوستان این Games for windows live که میاد اول بازی این چیه ؟
چیکارش کنیم ؟ اگر اکانت بخای بسازی که باید سریال بازی رو بدیم ، اگر هم نخایم بسازیم که میگه Autosave غیر فعال میشه و بعد از هر بازی کردن همه سیو ها میپره ..
:دی
توی قسمت ساخت اکانت برو و توی یه قسمتش که چند خط نوشته داره اونجا این کلمه بصورت پر رنگ نوشته شده :
create local profile
اینجا میتونی اکانت افلاین بسازی و autosave هم فعال بشه
ممنون، اصلا یادم نبود ، برای IV هم همین کارا رو کردیم اما مخم یادش نبود :دینقل قول:
لانگ دریفت :
ایندفعه ..با اجازتون... 2 تا فیلم کوتاه (آموزشی ) رو از یه long drift براتون میزارم...
از دوریبن بیرون : 727 کیلو بایت
کد:
از دوربین داخل :635 کیلو بایتکد:http://www.4shared.com/video/1CjCd8M7/dirt2_game_2010-08-03_00-28-46.html
کد:
کد:http://www.4shared.com/video/_UlkRCIf/dirt2_game_2010-08-03_00-29-13.html
من مجبور شدم ویندوزمو ( ویندوز 7 ) رو عوض کنم حالا که دوباره نصب کردم و میخوام از سیو های قبلیم استفاده کنم همون اول ارور میده که نمیتونه سیو ها رو load کنه !
چی کار کنم باید از اول دوباره بازی کنم ؟ :41:
اگه از پوشه Xlive تو مسیر C:\Users\[UserName]\AppData\Local\Microsoft\XLive کپی نکرده باشی سیوت پریده . همیشه برای بازی هایی که به Game for windows live احتیاج دارن باید از این قسمت کپی بگیری .نقل قول:
متاسفانه کپی نکرده بودم :41:نقل قول:
ممنون ازت
دوست من دیگه نمیشه کاریش کرد...اون پوشه حاوی اطلاعات شخصی پروفایل شما بوده که پاک شده:13:نقل قول:
تنها راه اینه که سیو کامل بازی روبگیری و مسابقاتی رو که قبلا نرفتی حداقل برای اینکه از دستشون ندی دوباره بری همین...خواستی اینم ادرس:
کد:http://www.gameforsave.com/save-games/dirt-2-pc-save-game.html
سلام دوستان من ميخوام اين بازی رو lan با دوستان بازی کنم چيکار بايد بکنم؟ البته بيشتر منظورم از طريقه اينترنت هست اگه برنامه ای چيزی لازم هست بگيد امروز با hamachi تست کردم ولی server هارو نميشناخت
کسی نیست جواب ما رو بده:31:نقل قول:
دوستان من این بازی رو نصب کردم بعد از معرفی Amd و intel روی صفحه سیاهی که مشخصات بازی و سازنده رو نوشته بازی گیر میکنه.چی کار کنم؟
در ضمن تو Live هم اکانت افلاین ساختم
مشخصات سیستمنقل قول:
بچه ها جاده برفی یا بارونی هم تو بازی هست ؟
من هنوز 30 درصدم ندیدم
قسمت ساخت اكانت كجاست ؟نقل قول:
CPU:Intel Core 2 Duo 2.80GHzنقل قول:
Graphic:ATi 4650 HD 1GB
Ram:4GB DDR2
سلام
من بازی رو گرفتم
اولش تو 7 نصب نشد
تو اکس پی نصب کردم(با اون سرعت ضایعش)
فقط می تونم مرحله اول رو بازی کنم، بعدش که کانتینیو رو میزنم
بازی میره توی محیط بیرون هنگ میکنه
اون اولش هم نمی تونم ماشین های دیگه رو بردارم(بازی هنگج می کنه)
اشکال از بازیه یا من؟
می شه این بازی رو دونفره تو ایکس باکس بازی کرد یا نه ؟؟؟؟؟؟ (اگه میشه یه توضیح کاملی بدید
سلام ...
آقایون من سوالی راجع به Patch این بازی دارم! من ورژن 1.2 رو دانلود کردم با کرکش همونی که 50 مگ حجم داره ولی موقع نصب ارور میده که قابلیت نصب رو ی سیستم من رو نداره! دلیلش چیه؟ برای اینکه ویندوز سون هستم؟
سلام
من یه خواهش دارم
قبلا هم مترح کرده بودم ولی هیچ کس جواب نداد
من دیویدی هی بازی رو از دوستم گرفته بودم و بهش پس دادم ولی پس از مدتی ویندوز خراب شد و عوضش کردم ولی بعد از اون directx11 پیدا نکردم خواهش میکنم یکی برام آپلود کنه و اینجا بزاره.
اینترنت رو زیر و رو کردم ولی چیزی نبود
حتی درایور کارت گرافیکی رو هم نصب کردم ولی بازم نشد:19::42::44::37::37:
به نظر شما این بازی مثل گرید نیست ؟ من اصلا از گرید خوشم نمیاد بخاطر اینه که احساس کرده ما مایکل شوماخر هستیم که اینقدر طبیعی ساختش . همش آدم توی درو دیوار هستش . به نظر شما میتونم این بازی رو انجام بدم ؟ چون 1 بار بازی کردم خوشم نیومد و همش هی میرفتم تو دیوار و می باختم . الان دیگه رغبت نمیکنم که روی آیکون بازی کلیک کنم . ولی هنوز پاکش نکردم .
آیا در مراحل بالا مراحلی داره که مثلا از این ماشین مسابقه ای های دفرانسیل عقب بهت میده و همش باید دور خودمون پچرخیم و اصلا نتونیم جلو بریم ؟
بچه ها من نمیدونم چطور بازیو save کنم
اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون