باز هم سلام خدمت دوستان عزیز:10:نقل قول:
لطفا حداقل راهنمایی کنید سئوالم رو کجا مطرح کنم زود تر به جواب میرسم.
باز هم تشکر میشه .:11:
Printable View
باز هم سلام خدمت دوستان عزیز:10:نقل قول:
لطفا حداقل راهنمایی کنید سئوالم رو کجا مطرح کنم زود تر به جواب میرسم.
باز هم تشکر میشه .:11:
به نظرم بهتره با ای جکس سورس آی فریم رو بگیری و آلرت رو ازش خارج کنی بعدش یه هندل به آی فریم باز کنی و متن استریپ شده رو به عنوان سورس به اون تزریق کنینقل قول:
خوب این عنکبوتا که نمیتونن صفحاتی رو که پسورد دارن ایندکس کنن!نقل قول:
ولی در کل برای اینکه نزاریم یه صفحه معمولی ایندکس بشه باید با همون هدر که داریوش گفت یا با استفاده از فایل robots.txt اون صفحات رو برای موتورهای جستجوی با ادب ممنوع کنیم.
اسپایدرای بی ادب هم که به این چیزا گوش نمیدن فقط باید براشون پسورد گذاشت!
ها اینجاست که یه سوال پیش میاد! تو میگی صفحاتی که پسوند دارن رو نمیشه ایندکس کرد ولی چرا این صفحات index.php رو میتونن مگه این پسوند نداره یا صفحات دیگه ای که پسوند دارن؟! شاید منظورت اینه که نمیتونن بازش کنن!!
دهه! چرا حرف تو دهن من میزاری من نگفتم پسوند گفتم password! :31:
مرسی که جواب دادی.نقل قول:
لطفاً اینی که میگی رو 1 تست بکن.
دقیقاً می فهمی چی میگم.
با این کار:
1- محتوا رو میشه خود
2- محتوا رو میشه عوض کرد
ولی بعد از اجرای کامل صفجه. یعنی هر کاری که بکنی، باز هم alert کار خودش رو می کنه!
صفحاتی که توشون پسورد و اینطور چیز هاست + صفحات و دایرکتوری هایی که در فایل robot.txt محدود میشن ... چیز میشن دیگه ! :31: :دی
چی شد؟ شرمنده سرسری خوندم رفتم جلو! به بزرگی خودت ببخش^_^
منظورت از صفحاتی که پسورد دارن چیه؟!
ها؟نقل قول:
ها اینجاست که یه سوال پیش میاد! تو میگی صفحاتی که پسوند دارن رو نمیشه ایندکس کرد ولی چرا این صفحات index.php رو میتونن مگه این پسوند نداره یا صفحات دیگه ای که پسوند دارن؟! شاید منظورت اینه که نمیتونن بازش کنن!!
اگه پسوندکی بود (در وزنه نون سنگکی) اصلا صفحاته منو که .djh هستن رو index نمیکردن که
منم با نظره یاسر موافقم
برای کله دایرکتوری: robot.txt
برای فایل های تکی متفرقه: no index
راستی منظورتون از پسورد چی ریختیاس! یعنی با htacess؟ یا encrypt شده؟
نه دیگه احتمالاً یه جا اشتباه میکنی که بعد از لود شدن دوباره میشه همون آش و همون کاسه!نقل قول:
من زیاد از امثال این روش استفاده کردم برای حذف تبلیغات توی سرویسها مجانی مثلاً نرخ ارز!
احتمالاً src آی فریم رو حذف نمیکنی برای همین بعد از اجرای اسکرپت دوباره اون صفحه اصلی لود میشه و آلرت میده وگرنه اون متنی که از ای جکس گرفته میشه که فقط string هست و اجرا نمیشه!
بابا چرا امشب انقده کند شدی! :31:نقل قول:
خوب گفتی پ.خ و ایمیل و اینجور چیزا. اگه موتور جستجو میتونست بدون وارد کردن پسورد اونا رو بخونه و ایندکس کنه جناب هکر نمیتونه؟ پس چرا رو این صفحات پسورد میزارن؟
من یادم رفت بگم که اصلاً نباید توش از Ajax استفاده بشه!
حالا چه روشی رو پیشنهاد می کنی؟
خوب چه فرقی میکنه! جاوا اسکرپت و ای جکس که کلاً کارشون یه مدلیه!
در کل از شر آلرت این مدلی میشه خلاص شد:
[html]
<script type="text/javascript">
alert("alert is alive!")
window.alert = function() {
document.write('متد مورد نظر شما به رحمت ایزدی پیوست! لطفاً دوباره فراخوانی نکنید!');
}
alert('am I alive?');
</script>
[/html]
ببین میتونی قبل از اینکه آی فریمه آدرت بده این کد رو یه جوری ربطش بدی به اون آی فریم؟ احتمالاً بشه به جای آبجکت window یه هندل به اون فریمه درست کرد ولی باید روش کار کنی
شایدم راه بهتری باشه ولی به ذهن من نمیرسه
میگم مث اینکه اینترنت اکسپلورر با اینم سر ناسازگاری داره!
ولی اون آلرت اولی رو که برداری تو ie هم درست جواب میده! (این ie انقده بی شعوره که خودشم نمیفهمه چی رو قبول داره چی رو نه!)
صبح همگی بخیر :31:
ببخشید سه تا پست پشت سر هم شد اینترنتم کنده سخته ویرایش کنم تازه تقصیر من چیه که شما شبا میخوابید و اینجا پست نمیدید :31: :دی
بچه ها کسی از شبکه چیزی سرش میشه؟ میخوام ویندوز خودمو (ویستا) با یه ویندوز xp که توی ماشین مجازی VMWare6 نصب کردم شبکه کنم چون میخوام کارامو روی مرورگرهای پایینتر امتحان کنم یه جورایی میشه سیستم رو هم با این روش تست کرد! این برنامه هه دو تا کارت شبکه مجازی هم نصب میکنه. البته من لایتشو دارم اگه کاملش بود که قبلاً داشتم رفرنش کاملم داشت ولی اون دیگه پریده :گریه شدید:!
ها خلاصه کسی هست کمکمون کنه یه دونه آپاچی ناقابلو با این ویندوز xp شیر کنیم؟ :31:
کاری نداره بیا پیش خودمنقل قول:
دوتا آی پی ست کردنه . خب مشکلت کجاست
ویندوز رو نصب کردی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مردک چرا بی کاره الاف اونجا واستاده داره سوت میزنه؟
بیاد این پنتاگرام رو از دسته این آواتره من بگیره خسته شد بنده خدا
دهه!
میگم یه چیزی میخواستم بپرسم! ولی نظرم عوض شد تاپیک میزنم نیما حرس بخوره
ها وایستا دارم میام :31:نقل قول:
دهه کجایی پس؟ :دی
ها وایستا دارم میام :31:
دهه کجایی پس؟ :دی
قربون دستت. جواب نداد! :دینقل قول:
شما با یه IFrame این رو تست کن.
اگر قبل از تغییر آدرس IFrame این کار رو بکنی، وقتی آدرسش عوض میشه، دوباره تنظیمات به حالت اولیه بر می گرده.
اگر هم بعدش این کار رو بکنی، همون آش و همون کاسه است!!! دوباره alert میده!
حالا چی؟؟!!؟!!؟!!؟!؟؟!!؟؟!
شرمنده، 2 تا پست شد!!!
آخه گفتی فایلهایی که پسورد میحوان منم حواسم رفت جای دیگه البته حدس میزدم منظورت ایناست ^_^نقل قول:
----------------------------
ببینم حالا چیزی برعکس این robot.txt هم پیدا میشه؟!( نه دقیقآ شبیه به اون)
یه فایل text باشه که بشه توش کلمات کلیدی و Description ها رو توش بریزیم یعنی واسه Seo ردیفش کنیم؟!
موتورای جستجو کلمات کلیدی رو که فقط از تو صفحه میخونن اما آدرس صفحاتی رو که میخوای ایندکس بشن میشه گذاشت توی یک فایل xml با نام sitemap.xpl البته یه فرمت استانداردم داره بعد آدرس اون فایل رو به موتورهای جستجو معرفی کرد
ماله من که وردپرس هست خودش gzip ]م میکنه همین فایل sitemap رو
از توی google webmaster tools هم میتونی آدرس هر دو تا فایل رو بدی که سریعتر index بشه
بچه ها از دیشب تا به حال یاهوم ترکیده
نمیدونم چرا
یوزر رو میشناسه و لی پسورد رو ارور میده
سلام
من کاربر جدید هستم
س از این سایت در نمی آورم!!!!!!!!!!!!!
چه جوری میشه تو بحث ها شرکت کرد؟
چطور میشه کاربر فعال شد؟
و صد ها چطور دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همش 5 دقیقه وقت گرفت مسیح جان! انشالله دیگه میشه!!نقل قول:
تست شده توی اینترنت اکسپلورر 7 و 8، اپرا 9.64، فایرفوکس 3.6 متأسفانه IE 6 نداشتم که تست کنم ولی توی اونم باید کار کنه چون مخالفتی با اصول ناپایدار IE 6 نداره!!
کد صفحه اصلی:
[html]
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>parent window</title>
function KillAlert() {
var myIframe = document.getElementById('myIframe');
myIframe.contentWindow.alert = function() {
myIframe.contentWindow.document.write("Help!! I'm alert in iframe! this is killing me!!");
}
}
</script>
<style type="text/css">
#monitor {
white-space:pre;
}
</style>
</head>
<body>
<iframe id="myIframe" src="iframe.html" style="width:100%;height:150px;"></iframe>
KillAlert();
alert(" This alert is from parent window!\n alert in iframe is gone away!");
</script>
</body>
</html>
[/html]
کد آی فریم که با نام iframe.html فراخوانی میشه:
[html]
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>iframe</title>
</head>
<body>
alert('alert is alive!');
</script>
</body>
</html>
[/html]
کجایی پس همکار؟ من هنوز تو این شبکه هه موندم به دادم برس:31::31:نقل قول:
کلا کاره این نیما جون به لب کردنه
ولی نیما دمت گرم! مد ها جلین! البته فقط تشکر رو فعلا نصبیدم!
بچه ها این آکوای خودمون مدی پلاگینی چیزیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم ایمیل یاهوم چی شده! جوای هم نمیدن هر چی ایمیل زدم
فک نکنم هک شده باشه چون اکتیویتی نداشتم تو این چند روزه
ولی فعلا هم ایمیلم هم یاهوم و هم گرو ه های یاهوم پوکیدن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب چیکار میخوای بکنی من که هستم :31:نقل قول:
الان به خاطر یو یه وین سرور مجازی نصب کردم البته رو نسخه 6.5.1
دی ان اس و DHCP و IIS و ایناشم نصب کردم محض احتیاط ! اکتیو دایرکتوری رو هم نصب کن بدرد میخوره :دی
اگه فقط میخوای شبکه کنی مطمون شو که تو removable device ها شبکه فعاله
حالتشم بذار رو VMnet8
آی پی کارت شبکه رو هم یه چیز بذار با سابنت 255.0.0.0
حالا روی سیستم هاست آی پی شبکه رو بذار یه آی پی تو رنج همون که گیت وی و دی ان اس سرورش رو آی پی سرور تنظیم شده باشه
اوکی کنی میبینی سند و ریسیو داری و شبکت راه افتاده !! :31: به همین سادگی حتی اون دی ان اس و اینا رو هم لازم نبود نصب کنی البته این ساده ترین راهشه ! میتونی ICS رو فعال کنی و یه کانکشن اینترنت بسازی و اون رو شیر کنی کلاینت ها اینترنت هم دارن .
فعلا اینا اوکی ؟ :31:
دادم فک کنمنقل قول:
بچه ها این آکوای خودمون مدی پلاگینی چیزیه؟
moderation auto pm
با یاهو مشکلی نداریم !
راستی دیدی رپیدلیچمون رو پاک کرده یارو ؟ :31: البته فقط ایندکسشو !
ممنون که زحمت کشیدی.نقل قول:
ولی حرف من اینه:
شما تو iframeت یه
[HTML]name="myIframe"[/HTML]
اضافه کن.
و این رو به خط آخرش اضافه کن:
[HTML]<a href="iframe.html" target="myIframe">a link</a>[/HTML]
و بعد از کلیک، باز همون آش و همون کشک!
فک نکنم داده باشی ها!نقل قول:
دادم فک کنم
moderation auto pm
با یاهو مشکلی نداریم !
راستی دیدی رپیدلیچمون رو پاک کرده یارو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته فقط ایندکسشو !
اهههههههههههههههههههه
هی میگم چرا امروز هر چی میرم نمیره تو فولدر!
کی پاک کرده؟
بابا اینا هم دیگه نوبرش رو دارن میارن! دیگه ندیده بودیم برای خودشون سرخود دلخود بیان تو دایرکتوری های مردم هر چی رو حال کردن پاک کنن هر چی رو دوست دارن نگه دارن!×!×!@!!@$%@#%
به چه اجازه ای؟
چیزی گفتن؟
privacy policy در حده باقالیه دیگه!
این نوشته بود جای فایل مفقودهکد:http://mihanhosting.com/rapid.gif
راسی پای پلیس رو وسط نکش حوصله نداریم :31:
بگردم دنبال اون مد آکوا جون
سامنو علیکم!
بچه هایی که php کار میکنن میدونن register_global اگه تو php.ini اکتیو شده باشه مشکل امنیتی داره و امروز هم یاسر تو یکی از تاپیکها اینو متذکر شد.
ولی چرا باید یه نرم افزار رایگان مثل phpnuke در هنگام نصب از کاربر بخواد که register_global را on کنه؟!!
اگر هم on نشه به نمیتونه نصب بشه کلی باید التماسش کنی تا نصب بشه.
یعنی برای اینا امنیت کاربران مهم نبوده؟!
وقتی اون رو می نوشتن، زیاد تو نخ امنیت نبودن. الان هم درست کردنش کار حضرت فیل ه!!!
بچه ها نمیدونین چطور میشه به کتگوری ها زیر مجموعه اضافه کرد ؟
یه level که خودش داره کافی نیست میخوام خود کتگوری ها زیرمجموعه دار باشن
میشه اصلا ؟
ویرایش : تو جوملا :دی
ها دستت درد نکنه همین که گفتی کاری نداره منم روحیه گرفتم سه سوته درس شد :31:نقل قول:
حالا شبکه راه افتاده فقط مونده یه مسئله:
به لوکال هاست کامپیوتر اصلی با آی پی اون میتونم وصل شم اما من که معمولاً با لوکال هاست کار نمیکنم برا خودم دامنه جدا می سازم مثلاً lc.neopersia.org رو برا سایت خودم تو لوکال گذاشتم که آی پیشم هست 127.0.10.1 حالا چطوری از تو اون یکی ویندوزه میشه به این دسترسی داشت؟
بابا دمت گرم از اول میگفتی که قضیه لینک هست دیگه :31:نقل قول:
فرصت کنم روش کار میکنم ببینیم راهش چیه
لحظه شمار تحويل سال نو :
بنده خودم خيلي دنبال اين كد بودم و بالاخره توي سايت ترفندستان پيداش كردم . ضمن تشكر از اين سايت گفتم كه اين كد رو اينجا هم قرار بدم تا همه استفاده كنند. باشد كه گامي براي عيد نوروز برداشته باشيم.
[PHP]
<div style="text-align: center;"><script language="JavaScript">TargetDate = "3/20/2009 09:18:19 ";BackColor = "";ForeColor = "#FF0000";CountActive = true;DisplayFormat = " تا آغاز سال 1388 خورشیدی، 7031 میترای آریایی ، 3747 زرتشتی ، 2568 شاهنشاهی ، %%D%% روز و %%H%% ساعت و %%M%% دقیقه و %%S%% ثانیه، زمان باقی است!";FinishMessage = "نوروز دل فروز بر همه ایرانیان فرخنده باد!";</script><script language="JavaScript" src="http://www.shimist.ir/other/newyearcountdown.js"></script><br></div><div style="text-align: center;"><center><font style="font-size: 7pt;" color="#989898" face="Tahoma">لحظه تحویل سال 1388 به وقت تهران؛ ساعت ۱۵ و ۱۳ دقیقه و ۳۹ ثانیه روز جمعه ۳۰ اسفند ۱۳۸۷ هجری شمسی مطابق با ۲۰ مارس ۲۰۰۹ میلادی</font></center></div>
[/PHP]
نمونش هم اينجا هست :
کد:http://shimist.ir/fa/index.php?option=com_content&view=article&id=651:new-year-countdown-code&catid=71:pc-net
سلام به همگی :دی
الان می گن باز این سجاده پیداش شد :دی
نترسید باز نیستم اومدم مرخصیمو تمدید کنم واسه 1 هفته دیگه شایدم 2 3 ماه دیگه :دی آخه دارم میرم مسافرت اجباری :دی
نمیشه اینطوری!نقل قول:
کد:http://mihanhosting.com/rapid.gif
از دیشب هر چی با خودم کلنجار میرم که ایمیل نزنم نمیشه!
یه ایمیل بزنم یه مقدار دعواشون کنم!
بابا چی فک کردن اینا؟
آدم پلن یه گیگ میگیره بعد نتونه یه دونه رپید لیچ نصب کنه؟!
اون سایته منم بی مرام ها مونده رو زمین ها!
گیره ajax یا iframe بودنشم
ای دل غافل!
نشستم AjaxInjector نوشتم مامان، حالا رفیقمون میگه IFrame کار کنم یا AJAX !!! :دی