هر کی بتونه نرم افزار تبدیل فایل های pdf فارسی را به word را بزاره می تونم بگم همه فن حریف چون هیچ نرم افزاری تا به حال تو اینترنت ندیدم که بتونه در عمل فایل های pdf فارسی را بهword تبدیل کنه. لطفا جواب سریع دوستان:42:
Printable View
هر کی بتونه نرم افزار تبدیل فایل های pdf فارسی را به word را بزاره می تونم بگم همه فن حریف چون هیچ نرم افزاری تا به حال تو اینترنت ندیدم که بتونه در عمل فایل های pdf فارسی را بهword تبدیل کنه. لطفا جواب سریع دوستان:42:
pdf هایی که text based نیستن رو باید با OCR به متن تبدیل کرد که متاسفانه این نرم افزار ها هنوز زبان فارسی رو به خوبی ساپورت نمی کنن . این برنامه نسبت به بقیه بهتره ولی انتظار معجزه نداشته باشید:نقل قول:
Readiris Pro v11 Middle East
کد:http://rapidshare.com/files/18843075/readiris_11_pro_mr1.underground_edition_middle_east_cracked_zwt.part1.rar
http://rapidshare.com/files/18843172/readiris_11_pro_mr1.underground_edition_middle_east_cracked_zwt.part2.rar
آره، این برنامه جالب نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژیزی گولو آسی پاسی دراکولا تا به تا
دوست عزيز اين لينكي كه گذاشتيد چي هست؟؟؟؟؟؟نقل قول:
يه توضيحي بديد!
دوست عزيز اين برنامه براي تبديل pdfهايي كه فونت مخصوص خودشون رو دارند به text يا word هم به كهار ميره؟؟نقل قول:
لطفا تاپیکی که در ان نرم افزار تبدیل کننده ورد به pdf است را به من بگویید
حالا یعنی برای تبدیل pdf فارسی به word هیچ راهی وجود نداره چون من واقعا به برنامه یا ترفندی که بتونه این کار رو بکنه احتیاج دارم:45:
بستگی به فونت و روش و حالتی که به pdf تبدیل شده داره
کلا می شه گفت که روشی نیست
با سلام من میخام یه قسمت از یه متن فارسی در pdf را در ورد کپی کنم
با foxit pdf editor کردم نشد ( مشکل فونت)راه دیگه نداره؟
ممنون
برنامه ای هست که بشه فونت فارسی تو یه فایل پی دی اف رو باش ویرایش کرد؟
حتما برای نوشته های فارسی میخوام :11:
adobe acrobat professional این کار رو میکنه البته اگه فایل PDF به صورت text based باشه.اگه text base نباشه میتونی متن فارسی بهش اضافه کنی ولی تو متن قبلی نمیتونی تغییر ایجاد کنی. برای اینکه بدونی فایلت text based هستش یا اسکن شده بهتره قسمتی از متن فارسی رو تو ورد کپی کنی ببینی کپی میشه یا نه؟
کلا فایل های pdf تو زبان فارسی مشکل دارند و این مشکل هنوز که هنوزه برطرف نشده
من يه نرم افزار ميخوام كه باهاش فايلهايي با فرمت djvu رو باز كنم.ممنون ميشم اگه زودتر برام بزاريد.مر30
من يه نرم افزار ميخوام كه باهاش بشه فايلهاي djvu رو باز كرد.مر30
نقل قول:این چه فرمتی هستش که سایت ماکروسافت هم اون رو نمیشناسه؟؟نقل قول:
File Type: Unknown
Description: Windows does not recognize this file type.
البته اسم این فرمت Djvu هستش.دوستمون اشتباه تایپی داشتن.نقل قول:
حالا با چی باید خوندش؟
نقل قول:اینجا رو ببین و این رو دانلود کن :نقل قول:
کد:http://djvu.org/resources/
کد:http://www.djvu-to-pdf.com/
اینم که همونه فقط حرف اول رو بزرگ نوشتیدنقل قول:
فرق نداره
درستهنقل قول:
اشتباه از چشم من بود
فکر کردم دوستمون گفتن djavu
با درود بر دوستان
"DjVu" فرمتي براي كتابهاي الكترونيكي است؛كه برنامه نصب آن بصورت پلاگيني براي IE است ولي در محيط مستقل خود فايلها را باز ميكند.
ايا برنامه هست كه فايلهاي pdf را به word تبديل كرد والبته صددرصد از زبان فارسي پشتيباني كند وفونتهارا به هم نريزد؟
نخیرنقل قول:
چنین نرم افزاری که pdf رو تبدیل به word بکنه وجود نداره همه مبدل ها زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند و اگر هم بکنند در هم ریخته تبدیل میکنند:11:
من يه برنامه لازم دارم كه كيفيت pdf رو بالا ببره
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
دوست عزیز یعنی چی کیفیت pdf رو بالا ببره ؟!نقل قول:
شما اگه از همون اول با کیفیت طراحی کرده باشین احتیاجی به این کار نیست .
از چه برنامهایی برای مشاهده فایلهای pdf استفاده کنم.
اکروبات 9 را دارم حجماش خیلی زیاد است و برزوسازیهایش هم به اندازه حجم خود نرم افزار است؟!
Adobe Acrobat Reader 9
اینک کم حجمش Foxit Reader 3.0کد:http://rapidshare.com/files/212840982/AdbeRdr910_en_US_Std.exe
کد:http://rapidshare.com/files/207389801/Foxit_Reader_Pro_3.0_Build_1506_HERM_www.xtremew.org.rar
Foxit Reader را امتحان کردهام همه عکسها را نمیتواند load کند بنابراین برای فایلهای متنی pdf مناسب است
Adobe Acrobat Reader 9 را هم مدتی داشتم اما هم حجم خود نرم افزار زیاد است و هم حجم اشغال شده دیسک و هم حجم بالای آپدیتهای آن!
با سلام
یک برنامه ای که
فارسی را حتما ساپورت کنه
می خواهم
pdf to word va word to pdf
را داشته باشد
با تشکر
از Nitro PDF Professional استفاده کننقل قول:
ولی در اصل بهترین نرم افزار همون Adobe Reader هستش
Nitro PDF Professional برای نوشن دادن فایل ها مشکلی نداره ولی برای تبدیل pdf فارسی به word نرم افزاری هنوز نیومده که فونت های فارسی رو بخوبی convert کنه و معمولا قاتی پاتی convert میکنهنقل قول:
دست شما درد نكنه ولي آيانرم افزاري كه تبديل pdfبه wordكه فارسي را پشتيباني كند وجود دارد اگر وجود دارد ميشه بگيد
نرم افزار هست ولی بصورت نامنظم و درهم ریخته تبدیل میکنه که اصلا کاربردی نیست و تا به امروز نرم افزاری که درست و صحیح این عمل رو انجام بده هنوز نیومده :5:نقل قول:
دوستان بنده یه نرم افزار می خوام که پسورد روی pdf رو برداره
Advanced PDF Password Recoveryنقل قول:
PDF Password Remover
رایج ترین ها هستند. حجمشون هم زیر 3 مگه.
سلام .
من نرم افزار Pdf 2 word رو میخوام ولی من یه نرم افزارو دارم که Pdf های فارسی رو بخوبی به doc. تبدیل نمیکنه . لطفاً یه نرم
افزاری رو بدید که بشه Pdf هایی که دارای متن فارسی هستن هم به Doc. تبدیل کنه . ممنون
جواب شما :نقل قول:
نقل قول:
براي Office 2003 نياز به يك افزونه يا پلاگين يا تولبار دارم تا بتوانم فايل هاي word را با فرمت PDF ذخيره كنم.
كسي مي تونه كمكم كند؟
سلام
یه نرم افزار است به نام Word to PDF Converter 1.0 خیلی راحت و با حجم کم بعد از نصب یه نوار در صفحه Word ایجاد می شود که با کلیک بر روی گزینه Save as pdf فایل شما به Pdf تبدیل می شود به همین راحتی این عبارت را در google تایپ کنید پیداش می کنید ببخشید که آدرس دقیق آن را نگذاشتم امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم خدا نگهدار
نقل قول:دوست عزیزمون درست فرمودند ونرم افزار Word to PDF Converter اینکا رو انجام میده ولی اگه کرکش رو نداشته باشید فقط صفحه اول رو براتون تبدیل میکنه من اواخر امشب براتون نرم افزار رو بصورت کامل همراه با کرک آپلود میکنم چون تو اینترنت خیلی سخت گیر میادنقل قول:
نرم افزار دیگه ای هم هست Convert Word to PDF که کارش اینطوریه
Open the document in Microsoft Word and press File->Print... in application main menu
Select Universal Document Converter from the printers list and press Properties button
Select the Document to PDF, Color, Multipage profile in the Universal Document Converter Properties window and press OK
Press OK in Microsoft Word Print dialog to start converting. When the PDF file is ready, it will be saved to the
C:\UDC Output Files folder by default
Converted document will then be opened in Adobe Acrobat or another viewer associated with PDF files on your computer
سلام به اساتید
من نرم افزاری میخوام که pdf رو به power piont تبدیل کنه