ممنون از جوابتون
2 تا سوال دیگه هم داشتم
برد این وایرلس اینها چقدره؟یا چند db
چون می خوام حداقل تو 3 تا اتاق از وایرلس استفاده کنم
و گارانتی نیاز داره یا نه؟ اگه داره گارانتی معتبرش چیه
Printable View
ممنون از جوابتون
2 تا سوال دیگه هم داشتم
برد این وایرلس اینها چقدره؟یا چند db
چون می خوام حداقل تو 3 تا اتاق از وایرلس استفاده کنم
و گارانتی نیاز داره یا نه؟ اگه داره گارانتی معتبرش چیه
گارانتیشو نمیدونم چیه ولی 2 سال گارانتیش معتبره
آنتشن 5dbi باید باشه با 300mbps سری n و پاسخگوی نیاز شما هست
سلام آقا مهرداد. smc و tplink رو با چه گارانتی ای بایـد بگیــــــــرم؟؟نقل قول:
گارانتیشون فرادانش هستش!!!!!!! میتونید از خود شرکتش هم بخرید!!!!
آقا این smc wbra-n تو بازار نیست.کل بازار رضا و پارسان و ایران رو گشتم.یکی 2 جا مدلهای قدیمی ترش رو داشتن
فرق این 2 تا چیه؟ و کدوم بهتره؟
td w 8960 n
td w 8961 nd
دوسته عزیز شمابه سایت :
که سایت خوده محصولات tp هست سر بزنید بهتر توجیه میشید.کد:http://www.efstelecom.com/products
tplink يك مدل داره كه اكسس پوينت هم داره اون رو تهيه كنيد از بهترين هاست
آقا یه مدل از linksys با سیم معرفی کنین. یه مدل هم وایرلس که ما یه 7 8 تا بخریم فقط زیاد مدلهای گرونش رو نگین
سلام دوستان یه مودم adsl عادی و یه دونه هم وایرلس بهم معرفی کنید که هر سرعتی رو ساپورت کنه مثلا یه بار 256 و یه بار 512 رو بگیرم . قیمتش رو هم بگید ممنون میشم
مودم وقتی adsl2 باشه بالای 1mb رو هم ساپورت میکنهنقل قول:
مودم وایرلس tplink td- 8110g وایرلس هست یک پورته حدود 40 تومنه
سلام
1-دکمه ی refresh در مودم d-link2640u به چه دردی می خوره؟
2-چطوری بفهمیم کسی داره از وایرلسمون استفاده میکنه؟
اگه منظورتون علامت refresh هست همون دوتا فلش که به دو هم میچرخن اون دکمه ی wps هست با زدن اوننقل قول:
ارتباط وایرلس امن و ایمن میشه
روی وایرلس پسورد بزارین هیچ کس نمیتونه ازش استفاده کنه wpa2 بزارید با الگوریتم رمزنگاری متقارن AES که غیر قابل شکستن هست با اندازه ی بلوک 128 بیتی
اگه مودم برد بالا میخواین بجای استفاده از سری N از مودم های نوع High Power تی پی لینک استفاده کنید.مخصوصا در زمانی که قصد استفاده از آنتن بهتری را بجای آنتن اولیه مودم دارید.نقل قول:
در این لینک میتونید تفاوت بعضی مدل های تی پی لینک رو ببینید :
:11:کد:http://www.tp-link.com/en/support/calculator
یعنی برای تلوزیون هم که وایرلس داره میشه استفاده کرد به نظر شما چقدر فرقه بین این مدل تا مدلهای 80 هزار تومنینقل قول:
فرقشون تو سرعت ، برد و ... هست.نقل قول:
اگه استفاده برای انتقال اینترنت در برد کم هست همین مدل های اروزن کافیست.
لطفا دوستان حرفه ای توی این قسمت کمکم کنید.....! من کل نت رو زیرو رو کردم اما هزارتا جواب ضد و نقیض در این مورد پیدا کردم که تفاوت Home Router Wireless و Modem Router Wireless و Access Point در چیه؟ هیچ جا توضیح کاملی نیست. مثلا بعضی از مودم های وایرلس هست که پورت لاین نداره و فقط پورت Wan و فرستنده داره یعنی اینا احتیاج به یه مودم ADSL جدا هم دارن؟ خلاصه در مورد این ابزار وایرلس توضیح کامل بدید لطفا..... مرسی.:11:
روتر خالی dsl نیست در واقع روتر باعث ایجاد ارتباط بین دیوایس های متفاوت در یک شبکه میشه و اگه شما اینترنت هم بخواین شیر کنید باید روتر رو به مودم adsl وصل کنید که از مودم با کابل لن به پورت wan روتر وصل میشه
مودم روتر هم مودم adsl هست و هم کار روتر رو میکنه معمولا مودم روترها اکسس پوینت هستند اکسس پوینت معمولا برای ارتباط یک شبکه ی وایرلس با یک شبکه لن هست
کسی در مورد برد ASUS RT-N13U اطلاع داره؟
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
البته روتر یا اکسس پوینت جدا حرفه ای تر و بهتر هست اما با هزینه بیشتر.:46:نقل قول:
سلام..
من یک سوالی داشتم درمورد مودم... من تازه میخوام adsl بگیرم و فکر کنم با سرعت 256 احتمالا بگیرم و یک پی سی دارم نه لپ تاپ ولی وقتی رفتم فروشگاه تا یک مودم بخرم گفت که Dlink دارم 25هزار تومن ولی من از تمام فامیل و دوستان که adsl دارن پرسیدم همشون مدم هاشون بالای 90هزار تومن بوده!!!
البته TPlink وایرلس 45هزارتومن بود ولی من مودم معمولی میخوام به نظر شما چی بگیرم؟
من نزدیک 150هزارتومن واسه مودم کنارگذاشتم،میخوام مدمی باشه که با سرعت256 بالا ترین سرعت رو داشته باشه و قطع نشه و مثلا نسوزه و خلاصه دنگ و فنگ نداشته باشه و اذیتم نکنه، به نظر شما چی بگیرم؟
راستی واسه adsl توی شهر ما بیشتر سرویس دهنده ها هستن ولی من شنیدم مخابرات از همه بهتره میخواستم بدونم adsl که خود مخابرات ارائه میده بهتره یا مثلا شرکتهایی مثل پارس آنلاین یا گذرگاه یا........
150 که خیلی زیاده! مودم ای دی اس ال میخواین یا وایرلس چیزی؟نقل قول:
پ.ن : هر مودمی میتونه راحت این سرعت رو بگیره!!:27:
150 تومن فکر نکنم لزومی داشته باشه
مودمتون Adsl2 باشه 1مگ رو هم ساپورت میکنه
سرعت آپلود در همه این مودم ها یکی هست میمونه دانلود که با این نتی که ما داریم با مودم های مختلف فرقی با هم ندارند
بنابراین همون 45 تومن کافیه مدل تی پی لینک بگیرین اگه میخواین 4پورته باشه 50 تومن بدین و مدل 8901g بگیرین مودم روتر
در ضمن من ار عکس آواتارتم خوشم اومده :5:
سلام
من میخوام یه مودم adsl بگیرم که هم پورت لن داشته باشه هم پورت وایرلس یعنی هم با کامپیوتر وصل بشم به اینترنت هم با تلوزیون اول میخواستم بدونم دقیقا چه مدل مودمی رو باید بگیرم که بدون اشکال کار کنه و از لحاظ سخت افزاری خوب باشه دوم اینکه میخواستم بدونم من نیاز به کارت شبکه هم پیدا میکنم یعنی باید حتما کارت شبکه داشته باشم
ضمنا فقط خودم از مودم و خط استفاده میکنم
ممنون میشم بنده حقیر رو راهنمائی کنید
نقل قول:من مودم معمولی میخوام نه وایرلس و مودم معمولی هم فقط دی لینک داشت... به نظرتون دی لینک بگیرم؟نقل قول:
راستی یک سوال فنی:این طور که من فهمیدم مودمهای وایرلس اینترنت رو از طریق خطوط تلفن میگیرن و به صورت امواج وایرلس پخش میکنن..
حالا مثلا موبایلم میتونه این امواج رو دریافت کنه ولی آیا کامپیوتر هم میتونه دریافتشون کنه یا باید دستگاه خاصی واسه کامپیوترم بخرم تا بتونه امواج وایرلس رو بگیره؟
مدل tplink td 8110 g رو بگیرید اگه مینتون پورت شبکه نداه بله کارت شبکه هم باید بگیرید چون این مودم پورت usb ندارهنقل قول:
مودم معمولی ارزش نداره شما درآینده 100% به وایرلس احتیاج پیدا خواهید کرد و باید آینده نگر هم باشین مدل tplin td 8110g که تک پورت و وایرلس هست به قیمت 42 تومننقل قول:
معمولی هم خواستین بگیرین یک پورت لن و یک دونه یو اس بی داره همین برند تی پی لینک قینتش فکر کنم خدود 30 تومن الی 35 تومنه مدل دقیقشو یادم نیست
بله مودم ای دی اس ال وایرلس نت رو به صورت وایرلس میده و شما میتونید با گوشی که وای فای داره بهش وصل بشین
خیر مودم adsl فقط فرستنده هست و گیرنده نیست برای اینگه شما گیرنده باشین یا کارت وایرلس لازمه یا گرینده های وایرلس که با یو اس بی وصل میشن به سیستم
اگر بخوام آینده نگر باشم و مودم وایرلس بگیرم میشه لطفا اسم اون دستگاهی که گیرنده ی وایرلس هست رو بگید و مارک و قیمتش رو هم اگه ممکنه بگید ممنون میشم...راستی ما توی آپارتمان زندگی میکنیم و اگه همسایه ها با موبایلشون با اینترنت من برن تو اینترنت و هرچی محدودیت دانلود دارم رو تموم کنن چی؟...نقل قول:
راستی یک سوال که این جا جاش نیست ولی اگه میدونید خواهشا جواب بدید: وقتی من محدودیت دانلود مثلا6 گیگ در ماه رو دارم ، آیا واسه بار گذاریه صفحات وب روی کامپیوترم (منظورم باز کردن صفحات وب توسط مرورگرم هست) و مثلا برای دیدن یک ویدئو از یوتوب یا یک ویدئو از فیس بوک اگر ویدئو هارو دانلود نکنم و فقط از روی سایت پلی کنم آیا از محدودیت دانلودم کم میشه؟یا فقط چیزایی که دانلود میکنم حسابه؟
اسم اونا کارت شبکه وایرلس که متناسب دستگاه شما 15 تا 20 هزار تومان قیمت دارند.برای اطلاع از قیمت هم میتونین به سایت های MihanMarket , Digikala , Chare و .. مراجعه فرمایید.نقل قول:
این مودم ای دی اس ال وایرلس 8110 از وایرلس نوع b/g پشتیبانی میکنه که لازم نیست کارت شبکتون از نوع n و a هم ساپورت کنه.نوع هایی هم هستن که آنتن جدا (اکسترنال) دارند که از نظر گیرندگی از کارت های بدون آنتن اکسترنال قوی تر هستند.همچنین Range Booster ها هم هستن که برای افزایش برد شبکه طراحی شدند.
برای شبکه وایرلستون میتونین پسورد بذارید که خیالتون از این نظر راحت بشه.
بله 100 درصد کم میشه.هیچ فرقی هم نداره.فقط تنها چیزی که هست اگه مثلا 50 درصد فیلم در حین دیدن دانلود بشه 50 درصد حجم اون از اعتبار کم میشه و در صورت دانلود کامل بصورت 100 درصد.
در ضمن شما مشخص نکردید که متراژ خونتون چقدره که یک وقتی کم نیاره؟
همچنین :31::31: چسبناک!!:5::31:نقل قول:
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
نمونه برای b.g :
این تی پی لینک هم آنتن اکسترنال داره :کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=37751
بدون آنتن اکسترنال :(اونایی که ندارن ، بجاش آنتن اینترنال دارند)کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=34517
البته این هایی که برای سری n معرفی میکنم پشتیبانیشون محدوده!
نمونه برای b.g.n :کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=34514
این هم مارک دی لینک :کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=37759
Range Booster :کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=37674
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=37654
یک سری گیرنده های وای فای هست تو بازار برید بازار راحت پیدا میشه به یو اس بی وصل میشهنقل قول:
شما گر رو وایرلس پسورد بزارین همسایه ها هم نمیتونن استفاده کنن
ماهی 6گیگ دارید بله باز کردن صفحات وب به اندازه ی kb کم میکنه از محدودیتتون و فقط دانلود نیست
ولی وبگردی زیاد محدودیت کم نمیکنه مگه اینکه صفحه زیاد رفرش کنید ولی بازم به اندازه ی دانلود محدودیت خالی نمیکنه من اونموقع که نت محدودیت دار داشتم روزی 30 مگ یادمه برای وب گردیم میرفت
شما میتونید نرم افزار speed connect رو نصب کنید قشنگ بهتون نشون میده چه مقدار از محدودیتتون رفته موقع وبگردی و دانلود
[QUOTE=mehrdad mm;6414742]مدل tplink td 8110 g رو بگیرید اگه مینتون پورت شبکه نداه بله کارت شبکه هم باید بگیرید چون این مودم پورت usb نداره
دوستان من تازه فهمیدم برای کانکت شدن با تی وی باید از پورت لن استفاده کنم حالا شرایط چه جوری میشه حالا برای اینکه بتونم هم با کامپیوتر وصل بشم هم با تی وی چه جور مودم ای دی اس الی رو لازم دارم
[QUOTE=FCSS1982KIAN;6419403]در صورت تمایل به استفاده از این مودم میتونید 8901g رو بگیرید که دارای 4 پورت LAN هست.نقل قول:
[QUOTE=ArashMiniStar;6419565]شما این مدل رو تائید میکنید مودم خوبی هست؟ ضمنا این مودم پورت وایرلس هم داره یا نه؟اگر بخوام یه مدل بگیرم که هم وایرلس داشته باشه هم لن و هم یو اس بی چقدر باید هزینه کنم.نقل قول:
پیشنهاد من :(حدودا 60 تومان هست)
بیشتر که نمیخواین هزینه کنید؟کد:http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=334&pl1_id=3&pl2_id=19
در مورد کیفیتش هم بد نشنیدم.:46:
[QUOTE=ArashMiniStar;6419565]نقل قول:
صبح رفتم علااالدین یه مغازه یه مدل نشون داد تی پی لینک مدل adsl2 8901g یو اس بی هم داشت گفت با پورت لن میتونی به تلوزیون که پورت لن داره وصل بشی و با یو اس بی هم بعد از اتصال به کامپیوتر میتونی با کامپیوتر کانکت بشی میخواستم بدونم دوستانی که اطلاع دارند به من بگن فروشنده توضیح کاملی به من داده یا نه؟قیمتشم 55 هزار تومن گفت
قیمتش که 45 اینا فکر کنم هست.ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که تو تی پی لینک ندیدم.چجوری میشه؟ گارانتیش کجای؟
ممکنه اصل نباشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از من گفتن بود.آخه تو سایت تی پی لینک همچین چیزی معرفی نکرده.مواظب باش
آخه یو اس بی؟ من که همچین چیزی ندیدم.
سلام .
یه مودم وایرلس تک پورت میخواستم بگیرم . پیشنهادهای شما چیه ؟
ممنون
تک پورت :نقل قول:
TP-LINK 8101G
اسم رو کارتون توشته بود w54kit ولی عکس مودم رو جلد کارتون p8901g سفید رنگ هم بود با گارانتی سه ساله فرادانش نظر شما چیه میگفت فرادانش نماینده انحصاری تی پی لینک تو ایرانهنقل قول:
مشخصات دقیق مودم
TD-W54KIT
• مودم/روتر ADSL2+ بی سیم و کارت شبکه بی سیم USB در یک بسته
• قیمت مقرون به صرفه
ویژگی های روتر
• سه قابلیت مودم ADSL, روتر چهار پورت شبکه, روتر وایرلس 54 مگابیت در یک محصول
• به اشتراک گذاری اینترنت ADSL بین کاربران بی سیم و کابلی
• حفاظت از کاربران شبکه در قبال هکرها از طریق فایروال NAT و SPI
• نصب آسان و سریع از طریق نرم افزار همراه محصول
ویژگی های کارت شبکه
• قابلیت دریافت سیگنال با سرعت 54 مگابیت در ثانیه
• پشتیبانی از تمامی نسخه های ویندوز و لینوکس
• پشتیبانی از Roaming برای تضمین برقراری ارتباط در زمان جابجایی
کاربرد
• استفاده از سرویس ADSL2+ برای برقراری ارتباط با اینترنت و به اشتراک گذاری آن برای کاربران به صورت بی سیم و کابلی
• برقراری شبکه داخلی برای منازل و ادارات کوچک
• ارتبط با مودم ADSL2+ بصورت بی سیم از طریق پورت
کسی از دوستان پاسخ بنده رو نمیدهنقل قول:
آها :31: فهمیدم.این کیت هست.یعنی به همراه مودم ، کارت شبکه وایرلس هم میدن.(که ارزونتر از خرید جدا در میاد)نقل قول: