سلام ممنون ولی من دانلود کردم زدم به کنسول چیزی نشون نداد چه کنم برادرنقل قول:
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
سلام ممنون ولی تو اون صفحه که اومد چی کار کنم چیزی ندیدمنقل قول:
سلام ممنون ولی من دانلود کردم زدم به کنسول چیزی نشون نداد چه کنم برادرنقل قول:
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
سلام ممنون ولی تو اون صفحه که اومد چی کار کنم چیزی ندیدمنقل قول:
خواهش میکنم اینگاری فایل رو برداشتن.. :41:نقل قول:
سلام ممنون ولی تو اون صفحه که اومد چی کار کنم چیزی ندیدم
شما پوشه $SystemUpdate رو مستقيم (يعني توي هيچ پوشه ي ديگه اي نباشه) بذاري روي فلش يا روي سي دي رايت كني نبايد مشكلي باشهنقل قول:
تا فلش رو وصل كني يا سي دي رو بذاري داخل كنسول به طور خودكار پيغام آپديت مياد
میگم اینو چرا خود Microsoft نداد بیرون ؟؟؟نقل قول:
تا ۱ ماه دیگه در سرور های ماکرو سافت قرار میگیرهنقل قول:
میگم اینو چرا خود Microsoft نداد بیرون ؟؟؟
کاربران محترم ؛
آپدیت جدید هنوز منتشر نشده ..
این آپدیت Update در تاریخ 4 نوامبر سال 2010 برابر با 13 آبان سال 1389 منتشر خواهد شد!
لطفا سوال نکنید
موفق باشید
سلام دوستان
مثل اينكه اين آپديت هاي بتا با Award ها مشكل دارن
من چند تا اوارد از بازي Red Dead گرفته بودم
ولي وقتي كه داشبورد رو آپديت كردم اوارد هام پاك شدن
با سلام این آخرین آپدیته :
آپدیت ماه آوریل سال 2010 (*آخرین آپدیت*)
2.0.9199.0
فعال سازی مجدد قابلیت استفاده از هارد برای کسانی که در BanWave 2009 کنسول شان Ban شده است
قابلیت استفاده از USB Flash ها به عنوان یک حافظه ی جانبی برای ذخیره profiles, game saves, demos و... با ظرفیت حداقل 1GB و حداکثر 16GB
لینک دانلود مستقیم:
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
موفق باشی
دوستان میخام کنسولو اپدیت کنم ولی وقتی dvd رو میزارم اینو مینویسه mixed media disc کسی میتونه راهنمایی کنه
چند بارم خاموش روشن کردم ولی پیغام اپدیت نمیده
دوست عزیز مطمئن هستید درست رایت کردید؟ اگه اره وقتی cd تو دستگاه هست دستگاه رو خاموش روشن کنیدنقل قول:
دوستان میخام کنسولو اپدیت کنم ولی وقتی dvd رو میزارم اینو مینویسه mixed media disc کسی میتونه راهنمایی کنه
چند بارم خاموش روشن کردم ولی پیغام اپدیت نمیده
و یه چیز دیگه سعی کنید با فلشی رمی چیزی اپدیت رو انجام بدید
اره درست رایت کردم همین کارم میکردم ولی نمیشدنقل قول:
روی رم که میریزم ولی کنسول نمیشناسه وقتی به کنسول معرفی میکنم دیگه اجازه نمیده روی فلش فایلا رو بریزم نمیدونم چرا میشه یکم در مورد فلش راهنمایی کنید
ببنید. الان داشبورد شما چند هست ورژنش؟ شاید اصلا نیازی به اپدیت نداشته باشه.نقل قول:
اره درست رایت کردم همین کارم میکردم ولی نمیشد
روی رم که میریزم ولی کنسول نمیشناسه وقتی به کنسول معرفی میکنم دیگه اجازه نمیده روی فلش فایلا رو بریزم نمیدونم چرا میشه یکم در مورد فلش راهنمایی کنید
2.09199.0نقل قول:
اپدیت نیاز داره
خیر نیاز به آپدیت نداره چون آخرین ورژن داشبورد همین 9199 هست.نقل قول:
بازی فیفا 2011 گرفتم ولی ارم ایکس باکس میومد ولی روی ارم میمونه گفتم شاید اپدیت نیست مشکل از چی میتونه باشه
بازیو میزارم پلی دی وی دی میاد عکس بازی نمیاد
مشکل از بازیه
سلام. شما باید فریم ویرتونو اپدیت کنید.نقل قول:
بازی فیفا 2011 گرفتم ولی ارم ایکس باکس میومد ولی روی ارم میمونه گفتم شاید اپدیت نیست مشکل از چی میتونه باشه
بازیو میزارم پلی دی وی دی میاد عکس بازی نمیاد
مشکل از بازیه
فریمورو از کجا دانلود کنم اونم مثل همین نصب میشهنقل قول:
نه داداش فرق داره یعنی کلّی دنگ و فنگ داره که کار من و تو نیست...نقل قول:
فریمورو از کجا دانلود کنم اونم مثل همین نصب میشه
بهترین راه اینه که مثل خود من بفرستیش برای میثم جون تا درستش کنه برات { joykiller } خودمون رو میگم.:31:
C4E Confirms New AP2.5 Checks on New Dashboard with New Games>> Here's a chatlog from C4E about the new protections ["AP2.5 Checks"] added to the (beta/leaked) fall 2010 dashboard with new games:
[c4eva] New AP25 checks confirmed on new dash with fable 3, LT+ coming for required drives with SSv3 and anti AP25 included!
[c4eva] there are 5 ap25 checks done when xex is launched!
[c4eva] samsung doesnt have ap25
[c4eva] 360s LT+ will include this now
[c4eva] samsung and some old hitachi dont have ap25
[c4eva] samsung wont do ap25, it will be skipped (safe)
[c4eva] they will detect your drive changing to a samsung! [if you spoof to Samsung]
[c4eva] confirmation will need to be done on released retail kinect dash!
[c4eva] at this point, only new games check ap25!
[c4eva] kreon=fail!
The new final fall2010 dashboard is still expected to hit retail consoles on or before Nov 4th (Kinect release date).
News-Source: #FW@EFnet
Discuss this news item on our forums: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------
توضیحات از C4E درباره طریقه محافظت جدید (به اصطلاح "AP2.5 چک کردن") به اپدیت بتا داشبورد 2010 که لیک شده اضافه شده:
-چک کردن AP25 روی داشبورد جدید با بازی FABLLE III از طرف C4E تایید شده { بزودی برای حل این مشکل LT+ عرضه میشه}LT+ برای برای درایو ها شامل SSv3 و انتی AP25 میشه می اید
-وقتی xex باز میشه 5 بار AP25 چک میشه
-درایو های samsung چک کردن ap25 رو ندارند
-فریم ویر LT+ که برای 360 های اسلیم عرضه میشه شامل این موضوع هم میشه
-درایو سامسونگ و درایوهای هیتاچی قدیمی ap25 رو ندارند
-درایو سامسونگ عملیات چک کردن AP25 رو انجام نمیده و اون رو رد میکنه (امن هست!)
-اگر درایو رو با درایو ساممسونگ عوض کنی اونها شناسایی میکنند(کلا داشبور جدید اجازه شناسایی درایو سامسونگ رو نمیده)
-تایید نهایی به عرضه نسخه retail داشبورد کینکت نیاز داره(با این حرف میشه فهمید LT + بعد از اون عرضه میشه)
-در این زمان فقط بازی های جدید AP25 چک میکنن!(منظور حتما FABLE IIIبه بعد هست)
-منظور از kreon=fail فکرمیکنم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گه دیسکایی که با درایو kreon از نسخه اصلی rip میشن اجرا نمیشن!(بهتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
------------------------------------------------------------------------------------
حالا AP 25 چیه هم زیاد برای خودتون جدی نگیرید چون بدردتون نمیخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این حد بدونید که یک فایل جدید هست که داشبورد جدید چکش میکنه(توی ورژن قبلی داشبور AP2 بود که چک نمیشد!)
پ.ن:قدیما با تغییر Wave میرفتیم فریم ویر میریختیم،الان با تغییر AP باید اون اعمال شاقه رو انجام بدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی لینک آپدیت نداره ؟؟؟
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
این مشکل واسه لایو باز هاست ؟؟؟نقل قول:
بله این اپدیت منتشر شده و در شبکه لایو قرار گرفته است...ولی طبق گفته ی C4E فعلا این اپدیت را انجام ندهید تا ببنیم ایا مشکلاتی به همراه میاره برای ما کپی باز ها یا نه....
نخیر...این مشکل برای همه است...کسانی افلاین بازی میکنند به احتمال زیاد بازی های جدید (fable3و.....)را نمی توانند بازی کنند تا موقعی که جناب C4E اپدیت جدید فیرمویر را عرضه کنند...لایو باز ها هم که علاوه بر این مشکل بن شدن و از این حرف ها رو دارند...نقل قول:
اینم لینک دانلود اپدیت از سرور ماکروسافتکد:http://download.microsoft.com/download/1/4/6/146DC573-E0D9-4357-9D85-5A7DEC443050/systemupdate.zip
شما بازیای قدیمی همین الان هم میتونید بازی کنید ولی بازیای جدید رو نباید بزارید تو دستگاه
(کلا بازیایی تاریخ جهانی ریلیزشون از 1نوامبر به بعد هست) تا وقتی کهLT+بیاد با بازی جدید هم اجرا شه اگه الان بازیای بعد از تاریخ 1 نوامبر رو با این آپدیت بزارید تو دستگاه (چه آفلاین چه آنلاین)نه تنها بازی اجرا نمیشه بلکه دستگاهتون فلگ و تو بن ویو بن میشه
پیشنهاد میکنم فعلاً آپدیت نکنید ..
behrad59 در مورد آپدیت جدید و مشکلش با فیبل 3 توضیح داد
یعنی توی اکانت غیر لایو هم نمیشه black ops رو بازی کرد:19:؟نقل قول:
سلام،
یه سوال داشتم،بازی cod blackops قراره 9 نوامبر بیاد،ولی pre order هاش اومده،(1 نوامبر عرضه شد)،من اگه این بازیو اجرا کنم،آیا همون لحظه بن میشم؟ با توجه به اینکه یکی از بازیهایی که من مثلا روزی 2 ساعت بازی میکنم،stealth پچ نیست،یعنی به احتمال 90% در بن ویو قرار گرفتم،ولی هنوز که بن نشدم،یه سری میگن چون درایورت بنکیو هستو این چیزا،حتی من halo reach رو مولتی قبل از انتشارش بازی کردم،ولی بن نشدم با اینکه خیلی ها بن شدن همون موقع،من اگر هم بن شم مشکلی از بابت خرید هر چندتا 360 جدید ندارم،فقط مسئله اینه که آیا اکانتم هم بن میشه؟یا فقط سیستم؟یعنی با یه 360 دیگه میشه به این اکانتم کانکت شم؟!
ممنونم،
__-
یه سوال شخصی،بهراد جان،شما احیانا همون بهراد live نیستی که قبلا با هم mw2 میزدیم؟(یوزر قبلی من amirgmmsssss بود،با سهراب و اینا بازی میکردیم؟ lol
سلام دوستان خبری نشد /؟؟؟؟؟؟؟ آپدیت انجام بدیم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آپدیت جدید با بازی ها مخصوصا black ops مشکلی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اگه آپدیت نکینم این بازی ها اجرا میشن ؟؟؟نقل قول:
جناب C4E کیه ؟؟؟ کی قراره آپدیت فریم ویر بده بیرون ؟؟؟
بچه ها شرمنده یه چند ساعتی نبودم..دنبال همین موضوع های اپدیت جدید و مشکلاتش بودم...اینطور که تا الان مشخص و تست شده فقط بازی fable 3 به دلیل چک کردن یک فایل جدید در دیسک بازی(که بحثشو راه نمیندازم چون خیلی تخصصیه) توسط اپدیت جدید برا ما کوپی خور ها قابل اجرا نیست((البته اینو باید بگم که این بازی در داشبورد فعلی قابل اجراست و حتا در بعضی از اپدیت های جدید نسخه بتا نیز قابل اجراست ولی اینو بدونید که هرکی این بازی رو چه در داشبورد قبلی و چه در نسخه بتا جدید بازی کرده است پس از اپدیت نسخه جدید به احتمال 100 درصد فلگ و در اینده بن خواهد شد....))البته خبر خوب این است که cod:bo چه در اپدیت جدید و چه در داشبورد فعلی قابل اجراست ولی کسانی این بازی را قبل از ریلیز جهانی(9 نوامبر) در لایو بازی کنند به طور 99 درصد فلگ و در اینده بن میشوند...... البته این موضوع فعلا برای این 2 بازی مشخص شده و تا عرضه بازی های جدید مهم از جمله brotherhood هیچ چیز مشخص نیست....درباره سوال اقا امیر که پرسیده بود میشه اکانت کنسول بن شده را انتقال داد بهش باید بگم که بله اکانت رو با همه ی محتویاتش میتوان به کنسول دیگری نیز انتقال داد...جناب C4E همان فردی است که تمام این کوپی خور کردن ها و عرضه فیرمویر ها توسط او انجام شده و گفته است که خوشبختانه امسال یعنی 2010 هیچ فیرمویر جدیدی عرضه نمیشود((البته نمیشه با اطمینان گفت))و در اخر بگم که امیر جان gamertag لایو من Behrad22 است و اون بهرادی که شما باهاش mw2 میزدی بهراد PF بوده که دوست و رفیق خودم هست...................
باز هم اگر مشکلی پیش امد در اینجا بیان کنید و هر خبر جدیدی نیز اگه شد بهتون همین جا اطلاع میدهم.........
یا حق......:10:
[باز هم میگم فعلا اپدیت را انجام ندهید...............!!!!!!!:41:
چند در صد احتمال بن شدن برای بازی fable 3 تو داشبورد قدیمی هست؟نقل قول:
من رو اکانت غیر لایو و با داشبورد قبلی بازی کردم.بازم بن می شم؟
هیچ راهی برای جلوگیری ازش نیست؟
کل پستش رو بیخیال شید همین یه تیکه رو به خاطر بسپارید : دی ( شوخی کردم کل پستش رو بخونید )نقل قول:
باز هم میگم فعلا اپدیت را انجام ندهید...............!!!!!!!
کلا به لایو وصل نشید دیگه تا تکلیف مشخص بشه ظاهرا قرارـه LT جدید بیاد البته من خودم زیاد پیگیر نبودم چون نمیتونم وصل بشم به لایو به دلیل نداشتن ای دی اس ال !
دوستان مگه بازی هایی که از این به بعد میان همراه با آپدیت جدیده نیستن ؟؟؟ خب اگه آپدیت نکنیم که بازی نمیاد ؟؟؟ !!!
سلام .
من کلا دیگه به لایو وصل نمیشم . black ops و fable 3 هم بازی میکنم . چیکار کنم ؟ آپ کنم یا نه ؟ (من فکر کنم بن شدنم حتمیه ، چون قبلا هم که میرفتم لایو ، هیچکدوم از بازیام stealth نشده بود و فریمورم هم آپ نبود . halo reach و black ops رو هم زودتر از تاریخ عرضه بازی کردم !!! :31:)
اگه وصل نمی شی دانلود بکنی که چی بشه؟دان کنی fable هم نمی تونی بازی کنی:41:نقل قول:
در ضمن اگه منظورت از فریمور ixtreme باشه که بله بن می شی.ولی اگه lt داشتی اون دو تای دیگه فقط شانس بن رو افزایش می ده و هیچکدوم بن رو حتمی نمی کنه.:27:
باز هم ذکر میکنم،Fable3 در همه نسخه های lt اینجوری نیست،من دوستانی داشتم که آپدیت کردن و داشتن بازی میکردن.
در ضمن،من از بس فداکارم(lol) قول میدم شما رو از لحظه لحظه بلاهایی که قراره سرم بیاد بی خبر نزارم،اصلا بن میشه دستگاهم یا نه؟! : د ی بالاخره هم blackops و هم reach رو قبل از انتشار تو لایو بازی کردم،اگه قرار باشه بن شم،9 نوامبر بن هستم (مثل mw2 که قبل از انتشار بچه ها کلی حال کردن باهاش،وقتی تاریخ انتشار رسمیش رسید،همه بن شدن)،اینم ممکنه همینجوری باشه(به احتمال 99.9)، به هر حال،من که اب از سرم گذشته،چه یک وجب،چه نیم وجب. هم fable3 رو گذاشتم تو اکانت لایو آپدیت شدم،هم cod و هم reach و نکته جالب اینه که mw2 هم stealth نبود!lol
دوستان من هنوز آپدیت نکردم ولی COD رو خریدم اما ارور Clean Disk داد !!!
سورس بازی مشکل دارهنقل قول:
دوستان من هنوز آپدیت نکردم ولی COD رو خریدم اما ارور Clean Disk داد !!!
سلام دوستان من نمیخوام به لایو وصل بشم .... باز اگه داشبورد جدید رو بریزم .. امکان داره دیگه بازی های کپی رو نتونم اجرا کنم؟
اینطور که معلومه بله !!!نقل قول:
سلام دوستان من نمیخوام به لایو وصل بشم .... باز اگه داشبورد جدید رو بریزم .. امکان داره دیگه بازی های کپی رو نتونم اجرا کنم؟