سلام
ممنون مشکل همین بود یادم میرفت هر دو رو on کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یه سوال دیگه
اگه بخوام یه اکانت رو لیچ کینگ کنم باید چی تو کنسول بنویسم؟؟؟؟؟
Printable View
سلام
ممنون مشکل همین بود یادم میرفت هر دو رو on کنم
حالا یه سوال دیگه
اگه بخوام یه اکانت رو لیچ کینگ کنم باید چی تو کنسول بنویسم؟؟؟؟؟
account set addon username 2نقل قول:
با نرم افزاره quice میتونی quest بسازینقل قول:
ممنون که کمک کردیننقل قول:
سلام wow-admin اینجاس
خوب چه خبر؟
برای ساختن تلپرتر باید به زبون برنامه نویسیlua یا c++ تسلط داشته باشی!
اگه بخوای هم واسه mangos و هم واسه ArcEmu دارم بهم با یاهو پم بده تا بهت بگم چه جوری ران کنی
cussed نیستی کی ان میشی؟
لطفلا راهنمایی کن چه جوری spell جدید بسازم !! ممنوننقل قول:
ُسلام به همه
من نرم افزار Quice ندارم و كار باهشو بلد نيستم كسي هست اين نرم افزار رو لينك كنه؟
ٌWoW-admin جون اگه ممكنه Teleport vendore Mangos رو بهم بده به شدت لازم دارم آيا ميشه توش تغيير به وجود اورد؟
در مورد ساخت آيتم هم اگه نرم افزار كمكي وجود داره لطفا راهنماييم كنيد . . .
ممنون از همه
سلام
میشه بگین با Mangos 3.0.9 با چه کدی میشه لول آپ کرد؟
سلامنقل قول:
با LEVELUP. میشه لولت رو افزایش بدی در ضمن با MODIFY. میتونی HEALTH و MANA رو افزایش بدی
Zeqp تلپرترها زیادن تو یاهو پ م بده تا صحبت کنیم!
Salamنقل قول:
keybord coffe net farsi nadare :D
man modati moshkele internet daram "wow-admin" jan
shoma Database ro bechasb bad ke internet man radif shod karhaye payanisho anjam midim
Alan cheghadr pishraft dashti ?
سلام
من پچ بازی World of Warcraft: The Burning Crusade رو روی ورژن 1.5 زدم و شد ولی حالا دیگه نمی تونم با account قبلیم وارد بازی بشم .
چه چیزی لازم دارم چه برنامه ای ...؟
نمی خوام این ورژن آخری رو نصب کنم (lich king )
سلام
آقا من ورژن 1.12.1 دارم يعني آخرين ورژن كلاسيك حالا من منگوس دارم فقط با 2.4.3 كار ميكنه ولي چون من گشتم تا ورژن 2 بگيرم فقط مونده اينترنت بايد دانلود كنم ولي نميتونم چون adsl نميخوره به تلفن خونم كسي هست كه تواصفهان آدرس مغازه بده و من بخرم.من الان با منگوس كه با ورژن wow 1.1.2.1 سازگار هست بازي ميكنم ولي ميخوام با 2.4.3 ارتقا بدهم فقط مونده با ورژن 1.12.1to2.0.1 و ورژن 2.4 بنابراين كسي هست به من بگه تو اصفهان كجاست
ورژن من انگليسي است en-GB
cussed ترجیح میدم تو یاهو حرف بزنیم!
و دوستان دیگه اینجا تاپیک درباره راه اندازی سروره نه اینکه چه جوری wow باری کنین یا بخرین لطفا توی قسمت درست پست کنین
من هم اينقدر گشتم كه نيست فقط ورژن 1.12 دارم اينترنت نميتونم
سلام به همه !
یه سرور ایرانی پیدا کردم بد نیست فقط پلیر نداره !
اگه بیاین بریم اونجا بازی کنیم خیلی خوب میشه ! من خودم scape بازی می کنم !
همه چیزش مثل bllizzard هست فقط XP 2x هست !
پتچ 3.1.3 هست
این سایتش :اینم ریلم : set realmlist Bllizzard.selfip.comکد:http://www.bllizzard.selfip.com/
====================
مبارک باشه !!!:5::5::5:نقل قول:
ولی فکر نکنم جای تبلیغش اینجا باشه !!:5::5::5:
آقا ما اینهمه کمک کردیم حالا حق نداریم یک تبلیغ کوچولو بکنیم؟
====================
wow_admin جان کسی نگفته حق نداری تبلیغ کنی ولی اگر یه پست مخصوص راجعبه سرورت بزنی بهتره !!!:11:نقل قول:
اگر ناراحت شدی ببخشید :11::40::11:
تاپیک بزن راجبع سرورت میام اونجا راجبش بحث می کنیم !!:10:
راجیع GM می تونم بگم بیشتره بچه های اینجا با کارای GM آشنا ی دارن !! بگرد بهترین و پیدا کن !!:46:
موفق باشی :11::11::11::40::40::40::10::10:
پست های قبلو نگاه کنی می بینی billizard wow این سرور و درست کرده !!!!:5::5::5:نقل قول:
دوستان کسانی که به ArcEmu تسلط نسبی دارند میتونن برای Game Master شدن توی دنیای حماسه ثبت نام کنن تا در صورت داشتن شرایط لازم عضو مسئولین سرور بشن برن
برن توی سایت قسمت Apply یا ثبتنام
hvlmm ممنون بابت کمک
در رابطه با فرق ArcEmu با ManGos می تونم بگم چندان فرقی نداره فقط نوع نوشتاری دستور ها عوض شده !!:46::46::46:نقل قول:
دوستان هر کی می خواد بره یه تست بده !!!
من خودمم می رم شاید قبول شدم !! :46::46::31::31:
کاره ساده ای نیست باید اسکریپت بنویسینقل قول:
با این نرم افزار ها هم نمیشه فکر کنم نرم افزاره مخصوصه خودشو داره
دوستانه گلم لطفاً اینجا فقط در مورده مشکلاته راه اندازیه سرورتون بحث و گفتگو کنید تا تاپیک از بحث اصلی خارج نشه
ممنون از همه ی دوستانه خوبم :11:
WOW-ADMIN جان فکر کنم دیگه به خاطر زدن سرور سرت خیلی شلوغ بشه و به فکر هایی که داشتیم نرسی فعلا کنسل تا بعد ؟نقل قول:
3سال سابقه
سلام به تمامی دوستان گرامی و ایرانی.میخواستم از تمامی دوستان که از یک سرورکامل word of warcraft که دارای لتنسی بسیار کم و همچنین امکانات زیاد . هیچگونه لک وامکان بازی همراه با دایال آپ را به شما معرفی نمایم . این وبسایت دارایبازی Cunter و نیز Frozen هم می باشدو دارای فروم بسیار قوی و همچنین در حال راه اندازی مسنجر و نیز امکانات زیادی برای شما می باشد.
تعداد پلیر ها زیاد می باشند و قیمت اکانتینک نیز 500 تومان می باشد .
همکنون patch 3.1.3 فعال می باشد که روزانه آپدیت می شود. ضمنا در این سرور Event های بسیار گذاشته می شود .مسئولین گیم نت ها می توانند با پر کردن فرم نمایندگی که در صفحه نمایندگی ها می باشد برای دریافت نمایندگی و دریافت رایگان DVDها و همچنین پوسترهای این سرور با ما تماس حاصل نمایند. و از مزایای ما که پشتیبانی شما در امور باری و رساندنPatch و امکانات زیاد و حق واگذاری کریدیت کارت با ما همکاری نمایند.www ------ irکد:WWW.------.IR
بهترین گیم سرور ایران Persian Game Server (World of Warcraft - Counter - Frozen) cs Strike Source Burning Crusade Frozen Throne Persian patch 2.3.3 2.4.0 3.1.3 3.0.3 3.1.4 server game bazi gamenet Hord Alliance wow wordofwarcraft word of warcraft cs cunter 1.6 iran online latency بهترین ورد کانتر فروزن لتنسی سرور دایال آپ وبسایت ایران ایرانی فارسی گیم گیمنت گیم نت بازی Strike Source Burning Crusade Frozen Throne Persian patch server game bazi gamenet Hord Alliance wow wordofwarcraft word of warcraft cs cunter 1.6 iran online latency بهترین ورد کانتر فروزن لتنسی سرور دایال آپ وبسایت ایران ایرانی فارسی گیم گیمنت گیم نت بازی Strike Source Burning Crusade Frozen Throne Persian patch 2.3.3 2.4.0 server game bazi gamenet Hord Alliance wow wordofwarcraft word of warcraft cs cunter 1.6 iran online latency [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشگامان pishgamangsبهترین ورد کانتر فروزن لتنسی سرور دایال آپ وبسایت ایران ایرانی فارسی گیم گیمنت گیم نت بازیتخفیف برای مسئولین گیم نت با ما تماس حاصل نمایید .
سلام
می خواستم بدونم که چه جوری باید سرورمو تعییر بدم.
EMAN اینهمه اطلاعات دادی خسته نشی؟ خوب بگو مشکلت چی!
cussed من هنوز سر حرفم هستم اون کارم تقریبا امادس!
فرق که باهم زیاد داره کوچیکه command هاشه مثلا با Lua شو میتونی واسه ArcEmu سکیریپت بنویسی DBها کاملا باهم فرق داره! و کلی دیگه!نقل قول:
می خواستم سرورتغییر بدم توی سرور دیگه ای بازی کنم.کد:http://jahangames.com
جای این پرسش اینجا انیس ولی به هر حل باید فایل Realmlist.wtf رو داخل پوشه Data ====>engb باز کنی و Realmlist سرور جدیدی رو که میخوای بذاری توش
درضمن باید پتچ سرور ما WOW هماهنگ باشه
سلام به همه !
یه سرور ایرانی پیدا کردم توووووووووپ!!
خیلی شبیه wow scape هست فقط با این فرق که این نه باگ داره نه لگ
من که بعد از 3 سال بیخیال scape شدم دارم اینو بازی میکنم !:41::41:
شما هم بیاین !! اسمم تو بازی roostam هست:5::5:
patch 3.1.3
سایت سرور : اینجا
set realmlist 89.165.56.236
یه قیمت از نظر کیفیت دیتابیس بگو که همون رو معرفی کنیمنقل قول:
ممنون از راهنماییتون ولی میخواستم بدونم که realmlist سرور از کجا دانلود کنم.نقل قول:
Realmlist یک فایل با پسوند .wtf هستش
فایل رو اجرا کن open with ------->notepad
اونجا یک جمله میبینی
Set Realmlist xxxxxxxxxxxxxxxxx بجای x چیزی نوشته که Realmlist سرور ایه که توش بازی میکنی
توی سایت هر سرور قسمتی داره که Realmlist سرور رو نوشته realmlist رو به x قرار بده!
و با اکانت خودت که توی سایتش سختی برو تو بازی
دیگه از این واضح تر نمیتونم توضیح بدم!