یکی از دوستانم خوب برا همین منم اومدم دنبال کاون اما کدوم مدل ؟
من میگم iAudio 7 !!
عثمان جان ممنون میشم راهنمایی بکنید ...
Printable View
یکی از دوستانم خوب برا همین منم اومدم دنبال کاون اما کدوم مدل ؟
من میگم iAudio 7 !!
عثمان جان ممنون میشم راهنمایی بکنید ...
همون طور که تو pm گفتمنقل قول:
از نظر قدرت خروجی بین مدلای کاوون از لحاظ snr و frequency range همشون یکی هستن ولی از نظر قدرت خروجی تفاوت دارن البته همشون 16ohm هستن ولی mw ای که به ارفون میدن تفاوت دارن
ظعیف ترین مدل I7 هست به این شکل 26+26 هست
و به ترتیب:
s9 به این شکل 29+29
U5 و O2 به این شکل 32+32
Q5 به این شکل 34+34
+D2 به این شکل 37+37 که میتونه در کل تا 76mw خروجی بده
پس بنابراین از نظر خروجی +D2 برتری داره
خوب پس این ای7 که میشندیم هم از نظر صوتی پس مالی نیست !!!
ببینم از نظر قدرت خروجی چه محصولاتی از همین دی2+ بالاتر هستند ؟
از نظر قدرت خروجی هیچ پلیری به پاش نمیرسه. مثالی که همیشه میزنم پلیرهای سونی هست که قدرتشون حدود 10 میلی واته.نقل قول:
iriver نمی تونه با دوتای دیگه رقابت کنه ... هم از نظر کیفیت و هم از نظر تنوع محصولات ...نقل قول:
خب باید مشخص بشه که بودجه چقدره .. بله - i7 انتخاب خوبیه با پایین ترین بودجه ... اگه بخواد ویدئو ببینه و خیلی سایز توجیبی واسه اش مهم نباشه باید بره سراغ مدلهای بالاتر ...نقل قول:
چطور این نتیجه ها رو می گیری دوست من ؟ ... i7 احتمال زیاد (از نظر کیفیت) بین همه مدلهای cowon از همه سرتره ... قدرت خروجی هم تا وقتی که صدا رو از مرز مثلا 70% رد نکنی ، وارد مرحله رقابتی نمیشه (بین این مدلها)... با توجه به اینکه شک دارم قرار باشه همراهش یه هدفون 100 تومنی استفاده کنی ، معنی اش اینه که وقتی به اون مرحله می رسه که صداش واقعا واسه گوش بلند باشه (و همراه با کیفیت معمولی هدفون) و حتی احتمال آسیب در استفاده بلند مدت بره... بنابراین بعنوان یه فاکتور تعیین کننده در انتخاب به این فکر نکن ؛ مگر اینکه مثلا استفاده اصلی اش اتصال به اسپیکر و اینا باشه ...نقل قول:
شما وقتی می خوای ماشین بخری ، اینکه حداکثر سرعتش چقدره خیلی برات مهمه ؟ ... (با توجه به اینکه می خوای تو خیابونهای شهر برونی در اکثر مواقع)
محمد جان من نتیجه نگرفتم اطلاعاتی بود که از عثمان جان گرفتم :
mw ای که به ارفون میدن تفاوت دارن
ظعیف ترین مدل I7 هست به این شکل 26+26 هست
و به ترتیب:
s9 به این شکل 29+29
U5 و O2 به این شکل 32+32
Q5 به این شکل 34+34
+D2 به این شکل 37+37 که میتونه در کل تا 76mw خروجی بده
پس بنابراین از نظر خروجی +D2 برتری داره
منم گفتم هم کیفیت و هم قدرت مهمه ولی ظاهرا ای 7 ....
و اینکه مدل های u چی ؟ اخه مثلا من شنیده بودم اینا کیفیت و قدرت خوبی دارن البته توجه داشته باشید این 2 دو تا فاکتور جداگونه هستند !!!
اخه مثلا الان کاون اس9 یا ایپاد نانو یا ایپاد تاچ یا پی 3 اینا مثلا خیلی شاخن؟ ولی همون تو صداش واقعا خوب نیستن !!!
دوست من؛ دعوا که نداریم ... به اینکه شما بیای و از توضیحات یک نفر برداشت خودت رو مطرح کنی میگن :نتیجه گیری ... پست ایشون که موجوده ؛ ایشون گفتن "از نظر قدرت خروجی I7 ضعیف تره" (= در مقایسه)... بسیار درست و دقیق ... نتیجه گیری شما این بوده که :نقل قول:
نقل قول:
ای7 که میشندیم هم از نظر صوتی پس مالی نیست !!!
مخلص کلام اینکه دستگاه از نظر قدرت خروجی (صرفا در مقایسه با بقیه هم Brand ها) پایین تره (اما همچنان قویه) ، شما نتیجه گرفتی که "از نظر صوتی مالی نیست" ... غیر از اینه ؟ ... آیا شما نگفتی "از نظر صوتی مالی نیست "؟
//
سری u پیدا میشه ایران ؟ ... من واقعا ازشون راضی بودم اون موقعی که داشتم (u3)... هرچند مجددا بدرد تصویر نمی خوره ... ضبط صداش خیلی خوب بود
s9 صدای بسیار خوبی داره ... من اخیراً تست کردم ... عالیه ...
تاچ ، p3 و نانو اصلا هدفشون کیفیت صدا نبوده و دنبال فاکتورهای دیگه برای جلب مخاطب هستند (هرچند همچنان صدای شایسته ای دارن)
ای بابا چرا میزنی ؟ مگه چیزی گفتم من ؟ قبول قبول ....
از نظر قدرت خروجی (صرفا در مقایسه با بقیه هم Brand ها) پایین تره
مثلا از چه برندهایی پایین تر هست ؟ البته این قدرت خروجی هست من درباره کیفیتش برام مهمه
.......
بازم گفتم من یه چیزی میخوام اول صدا بعد عکس که البته ضبظ صدا و رادیو هم داشته باشه یعنی اصلا فیلم برام مهم نیست تو همین ایپادتاچی که من دارم با 3.5 اینچ 16 میلیون رنگ من اینو حدود 10 ماه هست دارم کلا 3 ساعت رو هم باهاش فیلم دیدم..
کیفیت و قدرت صدا برام ملاک + رادیو ضبط صدا .................................................. .................................
..................
راستی ببینم کسی توی دی2+ با راک باکس استفاده کرده ؟
دقیقانقل قول:
این مقایسه صرفا از روی مشخصات هست
منم با نظر محمد موافقم
از سری U فقط الان U5 تو ایران هست
محمد جان گفت هم برند ها یعنی مدل های کاووننقل قول:
درست بعد بالاتر از o2 از احاظ قدرت و کیفیت هیچ چیزی نیست در حال حاضر تو تمام برند ها ؟؟؟
راستی نگفتی تو او2 راک باکس ریختی یا نه ؟
با عرض سلام.ببخشيد من در گوگل داشتم عكسهاي cowon Q5 را جستجو كردم كه به عكسهاي مدلهاي جديد cowon برخورد كردم.دو مدل جديد نامشان اين است: N3 و P5
لطفا قابليت هاي اين دو مدل را برايم بنويسيد.و مي خواستم بدانم آيا به زودي اين مدلها وارد ايران مي شوند.و آيا از Q5 بهتر هستند يا خير؟
و آيا به غير از اين دو مدل،مدلهاي جديدتري آمده است كه شما بشناسيد،لطفا اگر مي شود سه سوالي كه براي آن دو مدل مطرح شد لطفا براي اين مدلها هم پاسخ بدهيد.
و آيا مدل بهتري از Q5 در تمام شركتهايي كه PMP مي زنند مي باشد لطفا آنها را برايم معرفي كنيد.
با تشكر
سلامنقل قول:
با عرض سلام.ببخشيد من در گوگل داشتم عكسهاي cowon Q5 را جستجو كردم كه به عكسهاي مدلهاي جديد cowon برخورد كردم.دو مدل جديد نامشان اين است: N3 و P5
لطفا قابليت هاي اين دو مدل را برايم بنويسيد.و مي خواستم بدانم آيا به زودي اين مدلها وارد ايران مي شوند.و آيا از Q5 بهتر هستند يا خير؟
و آيا به غير از اين دو مدل،مدلهاي جديدتري آمده است كه شما بشناسيد،لطفا اگر مي شود سه سوالي كه براي آن دو مدل مطرح شد لطفا براي اين مدلها هم پاسخ بدهيد.
و آيا مدل بهتري از Q5 در تمام شركتهايي كه PMP مي زنند مي باشد لطفا آنها را برايم معرفي كنيد.
با تشكر
دوست عزیز این دو مدل هنوز به صورت رسمی هم معرفی نشدند...
حتی تو سایت خود محصولات cowon هم نبود.
شما هم به زودی زود منتظر نباشد که به ایران بیایند.
Cowon P5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Cowon N3
شما همون i7 واسه ات مناسبه ...نقل قول:
دوباره برگشتیم سر همون داستان ... کنجکاوم : آیا کسی گفت که "O2 از نظر قدرت و کیفیت بالاترینه " ... چون سوالی که شما می پرسید صرفا می تونه نتیجه ی یه همچون عبارتی باشه ...نقل قول:
ممکنه یکی بپرسه " خب پس چی ؟ ... یعنی O2 بده؟ " ... نه - این هم نتیجه گیری غلطیه ... حرف من اینه که توصیف مدلهای مختلف (در کلاس های مختلف) از یک کمپانی با این عبارات کار سودمندی نیست ... شما اگه سرعت بخوای اول میگی "خوب من می خوام بین ماشین های شهری یکی رو انتخاب کنم" و بعد میری سراغ سریعترین ... وگرنه خوب هواپیما هم خیلی سریعه .. ماشین های فرمول یک هم سریعن ... پس باید محدوده رو شناخت
بنابراین شما اگه کیفیت و قدرت صدا می خوای میای سراغ مارک cowon ... بسیار خب ، حالا میری سراغ پارامترهای دیگه و بحث تفاوت رو پشت سر میذاری .. میای سراغ سایز ، حافظه ، قابلیت های جانبی ، اینکه ویدئو مهمتره یا صدا و ...
شما مرتبا دنبال برنده قطعی در تمام رشته ها هستی که پیدا نخواهد شد ...
P5 و N3 مدلهای سری High end (سطح بالای) cowon هستن (هم رده Q5) ... همه شون پردازنده های قوی واسه فعالیت های جانبی و ویندوز CE دارن ...نقل قول:
P5 که تازه اخر این ماه در کره عرضه میشه (بعد باید معلوم بشه که اصلا می خوان جای دیگه عرضه کنن یا نه)
N3 هم که اولا حدود 2 سال پیش معرفی شده و ثانیا مدل خاصیه که احتمالا از کره بیرون نمیاد .. حافظه داخلی نداره و متکی به دو شکاف حافظه اس ...
//
از نظر من A3 به Q5 برتری داره (یعنی : PMP بهتریه به نظر من) ... (البته با توجه به اینکه ظاهرا پیدا شدنش در ایران سخت شده باید بگیم "بود")
منظور شما اينه كه توي (تمام) شركت هايي كه PMP مي زنند Q5 بعد از A3 بهترين است.و منظور شما اينه كه N3 و P5 بدتر از Q5 است.كسي نمي تواند مشخصات اين دو يا PMP هايي كه از Q5 بهتر است برايم بنويسد.
با تشكر
باز هم میگم با این مشخصاتی که دوستتون میخوان بهترین گزینه D2 هست. درسته که صفحه ش لمسیه. ولی برای pause و عوض کردن آهنگ یا تنظیم volume روی دستگاه دکمه داره. بیشترین قدرت صدا مال D2 هست (البته من که خودم به صدای زیاد عادت دارم هیچ وقت بالاتر از 40 نمی برم. در صورتی که تا 50 داره). کلا به نظر من بالاترین قدرت و کیفیت صدا مال cowon هست و بعد از اون apple و creative و samsung.نقل قول:
الان یه ویدیو از s9 دیدم عجب چیزی بود واقعا حرف نداره من میخواستم بخرم ولی رفتم ایفون خریدم به جاش و گفتم میرم یه پلیر ارزون تر میخرم
ولی یه مشکلی که داره قیمتش تو ایران خیلی بالاست الان 32 گیگش 250 دلار هست در صورتی که تو ایران 8 گیگش این قیمت هستش فقطم بخاطر گارانتی که به هیچ دردی نمیخوره
ایشون منظورشون این نبود که Q5 بدتر از A3 هست. و این هم درست نیست که بگیم فلان مدل از اون یکی بدتره. این حرف یعنی داریم بین بد و بدتر انتخاب میکنیم.نقل قول:
مدل هایی که تو ایران هست و بود به ترتیب قیمت و امکانات:
Q5
A3
O2
S9
D2
7
U5
البته فکر کنم یه بار دیگه هم یه همچین پستی داده بودم. Q5 به چند دلیل از A3 گرون تره. هدفون بلوتوث, WiFi, صفحه ی بزرگتر, سیستم عامل Windows CE تفاوت های اصلیش با A3 هست.
من بهت توصیه میکنم غیر از موبایل هر وسیله دیجیتالی دیگه ای هر وقت خواستی بخری با گارانتی بخر. قطعا بدرد خواهد خورد.نقل قول:
خوب من کاون رو انتخاب میکنم چون ظاهرا بهترین کیفیت و قدرت رو داره
حالا توی این سری من فققط اول برام صدا یعنی اول کیفیت صدا بعد قدرت صدا دقت کنید اول کیفیت بعد قدرت !!
بعد از اون هم رادیو با قابلیت ضبط و همچنین ضبط صدا برام مهمه !! من فیلم دیدن برام مهم نیست و همچنین عکس رو بشه توش نمایش داد !!!
حافظه هم 8 گیگ کافی هست برای من ....
از لحاظ قدرت هم یه هدفون فول سایز حدود 80 تومن میخوام بگیرم پس کیفیت صدای ام4 پی پلیر برای من مهمه ..
مشخص شد محمد جان ؟ منم منظورم تو همین کاون بود دیگه چون بهترین کیفیت رو فعلا کاون داره و بس !!
خیلی ممنونم !!
من منظورم اين بود كه آيا N3 و P5 و مدل ديگري از هر شركتي از Q5 بهتر است،لطفا آن را برايم نام ببريد و مشخصاتش را برايم معرفي كنيد مخصوصا آن دو مدل.
با تشكر
دوست من اطلاعاتی میدم درباره p5 گرچه اگه شما الان چیزی بگیری تو این مایه ها همین کیو5 رو بگیر چون حالا حالا نمیاد !!!
- Capacity: 60 or 80GB
- Display: 5.0" touchscreen (800 x 480, 18M colors)
- Audio: MP3, WMA, Ogg, FLAC, and WAV (plus AC3 support for movies)
- Video: DivX, Xvid, MPEG4, WMV up to 720 x 480 at 30fps (plus TV-out)
- DMB Tuner
- Bluetooth built-in
- Optional Wi-Fi add-on (USB Dongle)
- FM tuner and recorder
- Runs on Windows CE 5.0
- Battery life: 14 hours for audio, 9 hours for video
- Dimensions: 138.8 x 88.5 x 20.0 mm
میتونی با کیو5 مقایسه کنی .... والا هنوز اطلاعات بیشتری به اون صورت در دسترس نیست !!!
من دوست دارم اینطوری فکر کنم که گرونتر بودن کارای cowon در ایران بخاطر کمیابی اش و (متاسفانه) کم مخاطب تر بودنشه ... چیزی شبیه به گرونی کارای ipod بخصوص در گذشته ... حتی اگه گارانتی باعث افزایش قیمت شده ، باز هم باید گفت خدا پدرش رو بیامرزه .. چون این جزو محصولاتیه که فقط از طریق همون گارانتی ها در ایران دیده میشه و مطمئنا خیلی از ما حاضریم بابتش همون هزینه اضافی رو بدیم و راضی باشیم (خب البته گارانتی هم این رو میدونه!!)نقل قول:
من که نظرم رو گفتم : i7 ...(از نظر من) دلیل برتری دادنش بر d2 دلایل غیرفنیه : اگه فیلم واسه ات مهم نیست ، بد نیست بودجه ات رو صرف حافظه بالاتر یا هدفون بهتر کنی تا طراحی و قابلیت های اضافه D2 ... وگرنه مشکلی در D2 نمی بینم ...نقل قول:
نه - نیست ... خیالت راحت باشه... (البته میشه دوباره بحث مفهومی درباره "بهتر بودن" یه پلیر رو مطرح کرد که از خیرش می گذریم!)نقل قول:
P5 با اينكه جديد اما windows ce 5.0 رو داره،پس با اين وجود هيچ فرقي با هم نمي كنند.مشخصات N3 رو كسي نداره؟
من تازگی ها یه s9 خریدم.....اگه میشه روش آپدیت فرمورش رو بگین؟
و اینکه چطوری میشه با usb وصلش کرد به کامپیوتر و باتریش شارژ نشه؟؟...
اگه شارژ بشه مشکلی پیش میاد؟نقل قول:
من تازگی ها یه s9 خریدم.....اگه میشه روش آپدیت فرمورش رو بگین؟
و اینکه چطوری میشه با usb وصلش کرد به کامپیوتر و باتریش شارژ نشه؟؟...
* توی cowonglobal.com که میری، بخش Support فیرمور مورد نظرتو پیدا میکنی بعد روی لینکش کلیک کن؛ توی صفحه جدیدی که واردش میشی روی Download کلیک کن، اونوقت یه صفحه دیگه میاد که توش لینک دانلود + مشخصات فیرمور جدید + آموزش متنی و تصویری نصب فیرمور جدید موجوده.نقل قول:
خلاصه اون چیزی که اونجا نوشته اینه که وقتی فیرمورو دانلود کردی، فایلهای داخلش رو به پوشه اصلی درایو Removable Disk کوون (root folder) کپی میکنی و بعد روی آیکون removable disk در قسمت tray در taskbar کلیک راست میکنی و “safely remove hardware” رو انتخاب میکنی تا اون درایو Stop بشه.
بعدش که پیغام داد میتونی پلیر رو جدا کنی، اونو از USB بکش.
باید مطمئن باشی که S9 خاموشه و سپس روشنش کن؛ خود پلیر مراحل Upgrade رو انجام میده و بعد از اتمام آپگرید Restart میشه.
* به نظر نمیاد بشه؛ حالا اشکالش چیه؟ (اتفاقا توی گوشیهای نوکیا که این امکان نیست من میگم چقدر بده!)
بله - P5 هم از همون Os استفاده می کنه - چون در واقع صرفاً یه آپدیت روی Q5 بوده ...نقل قول:
این هم یکی از عجایب بود که cowon مدل گران و مطمئنا کم مخاطب تر Q5 رو سریعا آپدیت کرد ، اما مدل بسیار موفق D2 رو با این همه تاخیر اپدیت کرد ... حدس منطقی اینه که در ریویوها با Q5 برخورد چندان خوبی نشد و همین آپدیت سریع رو تلاش cowon برای جلوگیری از شکست اون سری می دونن ...
//
پشتیبانی اش به زبان انگلیسی خیلی کمه .. شما فرض کن اپدیت شده N2 هستش که اطلاعات بیشتری در موردش گیر میاد ... بهرحال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سری مشخصات کلی رو گفته ...
اصلا مگه N2 میخواد به بازار کشورهای دیگه هم عرضه شه؟ به نظر من کاملا منطقیه این کار کووان. مثلا بنز اگه یه ماشین بزنه که طراحیش 10 سال از زمان خودش جلوتر باشه نیازی نیست سال بعدش مدل جدیدترش رو بده بیرون.نقل قول:
1. سری P هم از همین خانواده اس و فقط N نیستنقل قول:
2. با توجه به اینکه فروش cowon در کره قابل توجهه (cowon همیشه هوای کشور خودشون رو بیشتر داشته - این مثلاً بخاطر حس میهن دوستی که نیست! - بخاطر فروش خوب در اونجاست! - بخش قابل توجه فروش این مارک در همون منطقه اس) بنابراین لازم نیست اصل قضاوتمون روی فروش cowon خارج از کره باشه ؛ یا اینکه در نظر نگرفتن فروش جهانی رو یه نقص بدونیم ...
3. درسته که من مقایسه هام رو معمولا روی ماشین انجام میدم (!) ولی دیگه همه جا هم بکارش نبرید که جواب نمیده!.. این استراتژی مرسوم کمپانی های تولیدکننده پلیره که محصولات موفق رو سریع اپدیت می کنن : zen v و بعدش سریعا zen v plus ... یا zen stone و بعدش zen stone plus ... یا clix و بعد clix2 ... یا zv و بعدش zvm ... نانو چطوری انقدر فروش داره ؟ ظرف 4 سال اخیر ، سالی یکبار اپدیت شده !! .. سری ویدئوی apple هم به همین ترتیب بوده ...
اینا همه محصولاتی هستن که فاصله بین دو پسرعمو کمتر از یکسال بوده ؛ این یه تصادف نیست ، بلکه سیاست درست کمپانی واسه موفقیته ... در نظر بگیرید که انتقادی که من کردم ، صرفا در لحظه نوشتن پست به ذهنم نرسیده ؛ بلکه یه بحث عمومی بوده که مدتهاست مطرح شده و من هم موافقش هستم : cowon خودش به خودش ضربه زد (الان ظاهرا از iriver هم فروشش عقب افتاده حتی) ؛ وقتی دور و بر یه محصول اصطلاحا Hype وجود داره ، باید Hype رو نگه داری ، وگرنه فرداش که یه محصول خوب دیگه بیاد (که حتماً هم میاد) عرصه رو از دست میدی ...
کسی میدونه Cowon در کشورهای غربی هم بازارش پررونقه و طرفدار داره یا نه و قیمتای محصولاتش در اونجا چقدر با منطقه ما تفاوت داره؟
به نکات جالبی اشاره کردی. منظور من اینه که وقتی یه محصول ایراد و یا نقص قابل توجهی نداره آپدیت کردنش ضروری نیست. ممکنه یه مدل قدیمی بشه ولی قدیمی شدنش دلیل بر عقب موندگیش نیست.نقل قول:
مدل TAKE TWO (T2) تو ایران اومده
این مدل چند سال پیش تو ایران بود اوایل دوره ای که پارسونی کار میکرد (یادش بخیر خیلی قشنگ و جموجور بود) ولی الان دیگه نیستنقل قول:
یعنی اصلا نیستش
ولی به نظر من یکی از زیباترین پلیرهاییه که تا حالا ساخته شده.
خوب البته بنظرم جز اون دسته از پلیر هایی هست که فقط مخصوص صدا هست و خیلی چیز خوبی هم بود .... حیف که نیست ...
لطف داری ...نقل قول:
خیالت راحت باشه تقریبا همه اون مدلهایی که در پست قبلی ام اشاره کردن ، بسیار موفق و پرفروش و بدون نقص بودن ... همونطور که عرض کردم موقع اپگرید پلیر ، بحث "رفع نقص یا بهینه سازی" کمتر مطرحه و در عوض بحث "حفظ Hype" مهمه ... Hype یعنی هیجان ، فضا ، اتمسفر به نفع یه مدل خاص ... ما در یه جهان انحصارگرا زندگی می کنیم : یعنی رسانه ها ، مردم و فرهنگ معمولا بجای اینکه به سمت چیز بهتر/مهمتر برن ، به سمت چیز جدیدتر میرن ...
بنابراین کمپانی وظیفه اشه که حتی اگه محصولش بی عیبه (که مطمئنا D2 همینطور بوده) ، اون رو همچنان تروتازه نگه داره (کاری که apple خوب بلده انجام بده و البته واضح که base مالی اپل هم خیلی در این قضیه موثره) وگرنه مصرف کننده نهایی بی وفاس و متمایل به قدیمی/بی نقص نیست ... شما خودمون رو نبین که توی فوروم داریم بحث می کنیم ... متاسفانه ما نماینده 25-20 مصرف کننده نهایی دنیا هستیم ...
اووه .. این پائیز 85 تو بازار ایران گیر میومد .. اون موقع cowon هنوز به اسم iaudio شناخته می شد ... قیمت 1 گیگش 130 تومن بود که نسبت به قیمت های اون موقع که مثلا 1 گیگ حدود 100 تومن بود گرون بود ...نقل قول:
نخیر - متاسفانه در غرب (بخصوص امریکای شمالی) کمتر معروفه ... میشه سریع گفت که " خب معلومه - بخاطر اینه که اونا فقط آیپاد می خرن" ، اما دلیل اصلی اش اینه که cowon در زمینه بازاریابی/ توزیع /تبلیغ ضعیف عمل کرده ... توزیع کننده ها و فروشنده های cowon در کشوری مثل امریکا محدود و نه چندان معروف هستند ... تبلیغاتشون هم ضعیفه ... نتیجه اینکه من چند روز پیش جایی خوندم که حتی cowon در خود کره هم میدان رو به سامسونگ و iriver واگذار کرده ... یعنی در کشور خودش که همه می شناسنش سومه ؛ چه برسه به امریکا که ممکنه مردم بخاطر ضعف تبلیغات اسم مارک رو هم نشنیده باشننقل قول: