بگین که دقیقا از هر قسمت چه ایرادی میگیره.نقل قول:
Printable View
بگین که دقیقا از هر قسمت چه ایرادی میگیره.نقل قول:
با سلام من این كد را گرفتم ولی فعال نمیشه
و این پیغام رامیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين پيغام بيانگر اينه كه شما به اينترنت متصل نيستيد. شما براي فعال سازي اين كد دريافتي بايد به اينترنت متصل باشيد و در قسمت License بايد كد فعال سازي را در قسمت Activate Online وارد نماييد تا كاسپر به سرورهاي خود متصل شده و صحت و تاريخ اعتبار اين كد را مشخص كنه.نقل قول:
hamilton عزیز
این پیغام رو میده
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ممنون
موقع وارد کردن کد باید به اینترنت وصل باشید.وقتی وصلید این پیغام میاد ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
آره
من وصلم
دوستان تو سایت ست ست یه نفر هست که کلید یکساله kis رو میفروشه 14999 تومن تازه با سه روز اکانت رپید به عنوان هدیه ضمنا گفته کلید ها رو تا سه نفر میتونن استفاده کنن
به نظر شما بخرم مشکلی پیش نمیاد؟
البته فعلا که این 100 روزه رو گرفتم برا بعد میگم
قیمت فکر کنم مناسب باشه درسته؟(فقط میترسم بعد به مشکل بر بخورم هر چند خیلی ها هم ازش خریدن)
َشما تنظیمات پر و کسی کسپرسکی رو چک کنید (و موقتا غیرفعالش کنید)نقل قول:
چنانچه مشکل حل نشد پر و کسی را فعال کرده و با فیلطرشکن تست کنید
اصولا چنین فروشنده هایی مطمئن نیستندنقل قول:
چون اگر کلید شما بلاک شود ، مرجعی که بتوان پیگیر آن بود نیست
سلامم..دستت درد نكنه دوست عزيزنقل قول:
فعلن كه زده تا 220 روز ديگه اكتيو شد:10:
با تشکر از همیلتون گرامی به خاطر معرفی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم کلید 100 روزمو گرفتم
سلام.
آقا بعد از انجام ژانگولر بازی های گفته شده! پیغام زیر رو میده!!
کی هم ارسال نمیشه!!
To receive your free licence key, fill out the form below and it will be emailed to you within two hours. The email will be sent from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , so check your spam filter if the if you can’t find it in your inbox.
سلام
من كليد اكتيو رو از سايت گرفتم
ولي بعد از وارد كردن و اكتيو كردن
كسپر من غير فعال و به رنگ مشكي ميشه علت چيست
روی نوار قرمز رنگ بالای صفحه اصلی کلیک کنید و تمام پیغام هایی رو که داده بگید یا عکسشو بگذارید.نقل قول:
شما در كدام مرحله با اين پيغامي كه قرار داديد مواجه شديد؟آيا فرم اوليه و فرم دوم را مطابق تصويري كه در پست اول به عنوان نمونه قرار دادم پر كرديد؟نقل قول:
600Keys For Kaspersky
April 24 , 2009
http://rapidshare.com/files/225669989/Kasper_Keys.zip
سلامنقل قول:
اون پيغام
مربوط به اينه كه كي شما بلك شده
اينم عكس
عزیز جان من تمام مراحل رو به درستی طی کردم!نقل قول:
هم مرحله اول هم مرحله دوم!!
در آخرین قسمت این پیغام اومد!
سلام؛؛ من از طريق دو ايميل دو كُد صدروزه دريافت كرده ام آيا ميتوانم بعد ازاتمام صدروز از ديگري استفاده كنم؟
اين تصوير بيانگر اينست كه كاسپر شما هنوز فعال نشده است.شما براي فعال كردن محصول خود به آدرس زير برويد و سريال را وارد كنيد و كليد فعال سازي را دانلود كنيد.اين آدرس در واقع سريال شما را Key تبديل ميكنه:نقل قول:
کد:https://activation.kaspersky.com
100% ميتونيد پس از پايان 100 روز اول از كليد دوم استفاده نماييد.نقل قول:
شما با استفاده از يك آدرس ايميل ديگه مجدد اقدام به ثبت نام كنيد.نقل قول:
hamilton جام مطمئنی میشه بعد از صد روز از اون یکی کد استفاده کرد؟ مگه کد ها اعتباری نیست حالا اگه 10 تا توی یه روز بگیریم هموشن تا 100 روز دیگه چه استفاده بشه چه نشه باطل میشه مگه اینطوری نیست؟
اگه بشه که من امشب میرم چند درست میکنم ذخیره میزارم برا بعد
Keys for KIS and KAV
26 April
جدیدترین کی های محصولات کسپرسکی Kaspersky New Key / 26 April
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.speedshare.us/down.php?file=12612
دوست عزیز وقتی کلید 100 روزه میگیرید ( نه Key ) آنوقت از زمانی که اولین بار اکتیور کردید ، 100 روز آن شروع میشودنقل قول:
مثلا اگر امروز 100 روزه بگیرید و دو هفته بعد از آن استفاده کنید ، 100 روز آن از همان روزی که استفاده کردید شروع میشود
نه آن روزی که کلید را گرفتید
دوست عزیز یک کد براتون فرستادمنقل قول:
ممنوننقل قول:
درست شد
بدون هيچ مشكلي
فكر كنم تا يك مدت راحت باشيم
از شما به خاطر آموزش اين روش تشكر مي كنم :11:
من نمیتونم درخواست کد 100 روزه بدم . همش ارور میده شما نمیتوید کلید دیگه ای بگیرید در صورتیکه من اصلا تا به حال کلیدی نگرفتم.
دوستان اگر میتونید بیشترین تعداد ممکن کلید رو بگیرین و اینجا هم قرار بدید. ممنون میشم.
من که به 1 دونه 2 تا راضی نمیشم.
600 لایسنس جدید 2009 کسپراسکی !!!
600Key For Kaspersky 7 & 8 | All Working 100% | Non BlackListed | Rs Link
دانلود با حجم 600 کیلوبایت
من هم نمیتونم درخواست کد 100 روزه بدم . همش ارور میده شما نمیتوید کلید دیگه ای بگیرید در صورتیکه من یک بار گرفتم اما الان میلم را عوض می کنم و با یه میل دیگه میگم آیا میشه ؟
Sorry, you cannot request any more keys.
If you’re having problems with this process, email [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دوستان من هم یكبار كد گرفتم و كاسپر را فعال كردم حالا دیگه اجازه گرفتن كد جدید داده نمیشه! هر چند ایمیل جدید هم میدم. چه باید كرد؟
پیغام خطا اینه
Sorry, you cannot request any more keys.
If you’re having problems with this process, email [email]help@coverdisc.co.uk[/email
نقل قول:احتمالا ديگه سريال نميدن.نقل قول:
چرا مال من آپدین نمی شه ؟ کلید داره و فعال هم هست.وقتی هم کاسپرم بازه نمی تونم به نت وصل بشم. چرا ؟! ممنون
شما بر روی آیکن کسپرسکی در آیکن بار کلیک راست کرده و ببینید گزینه Block network traffic فعال نباشدنقل قول:
چنانچه مشکل از بخش فوق نبود بگویید از چه نسخه و کدام ورژن کسپرسکی استفاده میکنید ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟
ممنون از شما آقا مجید عزیز، بله یه برنامه دیگه نصب بود که پاک کردم و درست شد.
باسلامنقل قول:
دوست عزيزاگرممكن است اين فايل كليدهارادرسايتي ديگرآپلودكنيدچون چندوقته من هركارميكنم نميتوانم ازراپيدشيرچيزي دانلودكنم وهمش اين ارورراميدهد.
The download session has expired. Please click here to start the download again.
Possible reasons
نقل قول:
درود بيكران به همه دوستان خودم
جديدترين كليد هاي فعال به تاريخ امروز
داغ داغ
بدانلود و ببر به شرط فعاليت :33:
سلام
چند وقت پیش Kaspersky گفت که Keyت بلاک شده و چراغ قرمزش روشن شد
حالا هرچی key وارد میکنم با وجود اینکه پیام موفقت میده ولی باز اون چراغ قرمز سبز نمیشه و هنوز توی Status مینویسه key blocked ! چی کار کنم ؟
اكثر كليد وقتي اپديت ميكني از كار مي افته!!
يعني تمام كليدهايي كه استفاده كرديد و به كاسپر داديد در ليست سياه بوده.براي وارد كردن كليد جديد حتما كليد قبلي كه در ليست سياه قرار گرفته را حذف كنيد.نقل قول:
دوست عزیز باید اول اون کلیدهای قبلی رو Delete کنی بعد کلید جدید اضافه کنید.نقل قول:
سلام یعنی نمی تونیم دیگه key بگیریم؟
با این 100 روزه؟
خیر ، فعلا نمیشه کلید 100 روزه گرفتنقل قول: