نه همچین گزینه ای نیست ولی در قسمتapplication ستینگ گزینه ی FM radio هستش که 3 تا گزینه دارهنقل قول:
Printable View
نه همچین گزینه ای نیست ولی در قسمتapplication ستینگ گزینه ی FM radio هستش که 3 تا گزینه دارهنقل قول:
من که دروغ نمی گمنقل قول:
میخوای از این قسمتش عکس بگیرم بزارم !
آخه به عنوان سخت افزار روی گوشی نصبه اگر نرم افزار بود می گفتیم پاک شده ولی این خیلی عجیبه
به جون بچه ام امکان نداره !:18:نقل قول:
اول یه عکس از خود گوشیت بگیر لطفاً
دوستان عزیز، به نظر شما من الآن N85 رو بگیرم یا منتظر N85 8Mp باشم و یا منتظر ورود N97 به ایران باشم؟!
خواهشا یه راهنماییه کلی بکنید. در ضمن اینو بگم که دوربین توپ و صدای عالی و سرعت بالای گوشی واسم خیلی مهمه. من الآن N73 دارم و از سرعت ( خیلی پایینه ) و دوربینش ( تقریبا بده ) راضی نیستم. ولی از صداش راضیم که اینم نویز شدیدی داره :19: در نتیجه میخوام موبایل جدیدی که میگیرم، این معایب رو اصلا نداشته باشه.
ممنون میشم اگه کمکم کنید :20:
هست. بگرد پیدا می کنی.نقل قول:
نه همچین گزینه ای نیست
دوست عزیز اگه معایب و محاسن 85 رو میخوای من در پست های قبلی نوشتم . در کل گوشی خیلی خوبیهنقل قول:
اینم که میکی منتظر 86 یا 97 باشی به نظر من باید یه سال کامل منتظر باشی . چون تا اینا بیان بازار ایران و قیمت زیادشون بیاد پایین یه مدل دیگه ریلیز میشه بعد اون رو دوست داری :27:
فک کنم 86 و 97 اولش بالای 1 میلیون باشن و طول میکشه بیاد پایین و البته فرق بین 86 یا همون 85 8MB با 85 فقط و فقط دوربین . به نظر innov8 یا همین 85 رو که قیمتش اومده پایین بگیر و برای دفعه بعد منتظر گوشی های سری جدید باش :11:
اینم چند تا عکس بهتر از این نمیشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینید که fm trancmeitter وجود نداره
آقا دیدیم ، تا حالا واسم پیش نیومده . ببینم گوشیتو آپدیت نکردی ؟ ببین یه فرمتی بکن با 7370 اگه نشد آپدیت کن اگر نشد دیگه مجبوری فلش کنی . راستی فریمور گوشیت چنده ؟
:18:نقل قول:
عجب چشمهای تیزبینی داریها:31:
مهران جان از این به بعد خواستی از این کارا بکنی با برنامه اسکرین شات ازصفحه گوشیت عکس بگیر تا واضح باشه:46:
دوستان دیدید که اف ام ترنسفر وجود نداره
ورؤن فریمور گوشیم 11.047
کاستوم 11.047.53.1
rm 333
راستش منم همین مشکل رودارم با این تفاوت که عکس ها رو بعضی ها را تار میاره و بعضی هارو نشون نمیده مثل اینکه آیکن عکس رو ازوسط نصف کردی به نظر شما ممکنه رم سیروسی باشهنقل قول:
راستی این قضیه پشت بادمجونی ومشکی چیه در مورد gpsاش جطوری میتونم فعالش کنم
خوب چیکار کنیم؟نقل قول:
میره رو مخ بعضی موقع ها.
کسی از رفقا نمیدونه چیه مشکل؟
وقتی عکس نصفه دانلود بشه یا حجمش زیاد باشه گوشی از این کارا می کنه
آخه من نمی فهمم این سخت افزار گوشیه حتما باید باشهنقل قول:
نرم افزار نیست که پاک بشه یا با آپدیت اضافه بشه
درود بر دوستان,چرا نمی تونم برنامه بر روی گوشی نصب کنم ایا مشکل از سیستم امنیتی قوی گوشی است؟درضمن ایا راهی به غیر از هک کردن هست؟
بله درسته این مورد رو گوشیه منم صادقه ، در بعضی موارد که بیشتر رو گوشی کار انجام میشه تو گالری عکس رو load نمی کنه !! و همون آیکونی که شما گفتی میاد !! + اینکه مال من بعضی موقع ها میشه که نمی دونم چرا رو music player میره ولی آهنگ رو اجرا نمی کنه ؟! وباید از file man وا کرد!! کسی هم این مشکل من داره ؟ راه حلی چیزی ؟:2:نقل قول:
نه دوست عزیز می تونه باشه ! من N95 قبلا داشتم و شده بود که کلا music player و گالریم حذف شده بود ! و مجبور شدم به تنظیمات اصلی کارخانه برگردونم که درس شه . در ضمن حرف شمام متینه میتونه سخت افزاری باشه که اینم خیلی از نوکیا بعیده و 99% مورد نرم افزاری ولی دقیق نمیدونم چه جور حل میشهنقل قول:
بله ،به خاطر سیستم امنیتی جدید سیمبین هست و بدبختانه 85 کامل هک نمیشه ولی برای نصب برنامه ها مشکلی نیست فایل cer و key رو از دوستان بخاید یا از OPDA بگیرید و بی مشکل برنامه ها رو نصب کنید . در ضمن helloOX 4 هم کارتونو را میندازه و با rom patcher میشه یه کارایی کردنقل قول:
سلام
بالاخره منم خریدمش :5:
فقط یه مشکلی دارم, نمیدونم چطوری میتونم به پیامها و دفترچه تلفنم دسترسی پیدا کنم
البته توی کامپیوترم!
دی وی دیشو کامل نصب کردم پی سی سوییت نداشت ولی عوضش ovi suite داشت ولی با اونم نتونستم وارد قسمت پیامها یا مخاطبینم بشم!!!!!
برای گوشیهای قبلیم پی سی سوییتو که نصب میکردم یه درایو به اسم nokia phone browser به my computer اضافه میشد ولی ایندفه نشد!!!!! :41:
میشه یه کم راهنماییم کنین ؟؟؟ :19:
اکثر برنامه ها هنگام ساین کردن ارور میدهند:41: لطفا در مورد این برنامه ها بیشتر توضیح بدهید:20:نقل قول:
خوب پی سی سوئیت رو دانلود و نصب کن !نقل قول:
نقل قول:
یعنی همه شماها pc suite نصب کردین؟؟؟
اگه اینطوری بود که حتما داخل دی وی دیش میزاشتن !!!!!! :41:
بچه ها یک سوالی داشتم امروز که تو سایت جی سی ام رو نگاه میکردم برای n85 نوشته بود 85 مگابایت داخلی اما برای نوکیا n78 نوشته بود 76 مگابايت حافظه داخلی
96 مگابایت SDRAM
یعنی n78 از نظر حافظه و سرعت قویتره منظور از این sdram چی هست
منم با همون پی سی سوئیت کار میکنم
من ویندوزمو عوض کردمو یه بار دیگه دی وی دیشو کامل نصب کردم بعدش میخواستم pc suite رو از روی سی دی N95 برادرم نصب کنم ولی نمیشد!!!!!!!! :41:
ارور میداد که pc suite قبلا نصب شده !!!
در صورتی که همینطور که گفتم ویندوزمو تازه عوض کرده بودم و به غیر از چنتا نرم افزار که بهشون احتیاج داشتم هنوز هیچی روش نصب نکرده بودم!! :19:
help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :42:
نسخه 1.4 وجود نداره...و اگرم هست Fake هست...نقل قول:
به تاپیک HelloOX در بخش هک گوشی های موبایل مراجعه کنید.نقل قول:
شاد باشید:40:
legned عزیز درسته . منظورم همون 1.04 بود :31:نقل قول:
بعله...میدونم...ولی اون نسخه رو opda ریلیز نکرده...یه کاربر برداشته پچ installserver رو توی فایل sis گنجانده و ریلیز کرده...البته ممکنه کار بده ولی رسمی نیست...نقل قول:
شاد باشی:40:
legend جان درسته جاش نیست ولی یه سوال : کسی تا حالا تونسته 85 رو کاملا هک کنه ؟اگه هست ، چه جور ؟ با کدام روش ؟ من وقتی با همین helloOX 1.04 رو نصب میکنم اولا خیلی طول میکشه که مجبور میشم مرحله آخر کنسل کنم بعدم خودش rompatcher رو نصب نمیکنه و مجبورم جدا نصب کنم! + اینکه وقتی پچ هایی مثه c2z واسه تم افک رو فعال میکنم گوشی هنگ میکنه و مجبورم باطری رو بکشم بیرون ! می تونید یه راهنکاییم بکنید . راستی کسی تونسته بازی های ngage رو به صورت full crack ونه تریال رو 85 نصب کنه ؟ ممنونم اگه راهنمایم کنی :11:نقل قول:
آخرین ورژن رسمی 1.03 هست که تو این تاپیک هست:نقل قول:
همونجا تمام توضیحات داده شده...مشکلی داشتی تو همون تاپیک مطرح کن...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
N-Gage هم فعلا" فول روش اجرا نمیشه...ولی اگه قانونی بخری مشکلی نداره..
شاد باشی:40:
سلام. دوستان تا حالا این گوشی چه مشکلاتی داشته؟
ساخت کجاست؟
دوست عزیز در صفحات قبل کامل توضیح داده شده ، می تونید مرا جعه کنیدنقل قول:
ساخت فنلاندش که نیست و همه چین و تحت لیسانس نوکیای فنلانده - فنلاندشو باید بگی به یکی که میره اروپا تا واست بیراه . البته اینو بگم که هیچ فرقی نداره و با گارنتی معتبر مطمئن هست
یه سوال از تمامی دوستانی که N85 دارن : دوستان من چند وقتیه به یه مشکل خوردم ، اینکه تو رادیو و fm transmitter فرکانس از مقدار 88.10 پایین تر نمیاد و مقداری مثه 55.55 رو نه تو رادیو نه تو fm transmitter نمیشه وارد کرد (بر میگرده به همون مقدار 88.10)که روزای اول فک کنم اینتور نبودش + اینکه در هنگام استفاده در ماشین با کمی تغییر مکان و تکان به خش خش میفته و حتی وقتی یه ماشین دیگه از کنارمون رد میشه رادیو یا موسیقی اون رو به جای آهنگی که من با fm transmitter میفرستم، پخش میکنه !!! کسی از دوستان هست که بتونه راهنماییم کنه ؟
خواهشن اگه کسی چیزی به نظرش میرسه بگه ، بد جور گیرم ! راستی اون دوستی که گوشیش گذینه FM transmitter نداشت مشکلش حل شد ؟ حالا درکت می کنم به خدا ! D:
آیا ماله همه اینطوریه ؟ رو help گوشی هم مقدار 88.1 ذکر شده ! یکی از دوستان میگفتند که fm ایران رو همین بازست ! آیا صحت داره ؟
سلام من یه N85 دارم.اما برنامه نصب نمیشه! باید ساین کرد ؟ چطوری ؟ من تو خط نوکیا نبودم! چرا موقع نصب برنامه ها میگه certficated expired ??
واسه sisx.
thx
برای منم همینطوره به خاطر بازه فرکانسی موج fm هست
خش خش هم داره.من تو ماشین جلوی کیلومتر شمار میزارم(پراید) که هم صداش بهتر میشه هم دیگه خش خش نمیکنه