شما گزینه Pereferences انتخاب کنید.بعد توی قسمت Subtitle processing ,نقل قول:
Multi-sub/etc رو انتخاب کنید.بعد از بالا Text to Speech.
حالا سه تا گزینه هست که میتونید تیک هاشون رو بزنید/بردارید.احتمالن مشکل حل میشه.
Printable View
شما گزینه Pereferences انتخاب کنید.بعد توی قسمت Subtitle processing ,نقل قول:
Multi-sub/etc رو انتخاب کنید.بعد از بالا Text to Speech.
حالا سه تا گزینه هست که میتونید تیک هاشون رو بزنید/بردارید.احتمالن مشکل حل میشه.
video renderer رو عوض کنید ببینید درست میشهنقل قول:
video advanced > video renderer
مثلا اگه روی overlay mixer هست روی vmr9 بذارید یا به عکس و البته بازم سوئیچ بین draw to ها رو در نظر بگیرید
قبلا در پست زیر توضیح داده بودمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با روش فوق زیرنویس بر روی حاشیه پایین تصویر به نمایش درمیاد و دیگه هیچوقت شاهد افت کیفیت تصویری زیرنویس نخواهید بود
موفق باشید
نتیجه داد خیلی ممنونم :10::11: از دوق مرگی به فشردن آیکن تشکر بسنده نکردم...نقل قول:
درود
من با گوشی ایفون فیلم که می گیرم روی گوشی که صدا داره ولی وقتی میریزم روی کامپیوتر
با پلیری مثل KMPlayer که اجراش می کنم ویدئو ها صدا نداره
K-Lite Codec Pack هم نصب هست
KMPlayer فرمت های wmv یا flv یا avi رو 90 درجه Rotate که می خوام بشه انجام نمیده
چطوری این دو مشکل رو حل کنم ؟
اگه با دیدن یکی از ویدئو ها خودتون امتحان کنید و می تونید بهتر مشکلم رو می فهمید یکی از کلیپ ها رو آپلود کنم ؟
سلام
من یه فیلم انگلیسی زبان دانلود کردم.زیر نویس فارسیشم جداگانه دانلود کردم.حالا که میخوام زیر نویس و بیارم پایین فیلم میاد اما فارسی نیست.
تنظیمات مربوط به زیر نویس کدوم قسمته؟کجا رو باید تنظیم کنم؟
برای انتخاب زیرنویس میتونی یه کلیک راست بزنی تو قسمت subtitle بعد load subtitle میتونی زیرنویس رو انتخاب کنی...نقل قول:
برای زبان فارسی هم f2 بزن سمت چپ قسمت subtitle processing بعد font style قسمت charset زبان رو arabic انتخاب کن....
سلام.دوستان یک سوال؟.......
در ویندوز سون چند فایل ویدیویی رو برای تست هم با kmp باز کردم هم با WMP ......احساس میکنم مدیا پلیر خیلی شفافتر و با وضوح بیشتری پخش میکنه......
ایا واقعا همین طوره؟.....و اگه هست چه طور میشه kmp رو به خوبی مدیا پلیر کرد؟
یه نکته دیگه.برای بعضی فایلها که جلو عقب میکنم لگ داره...یعنی وقتی جلو میزنم یا یهو تصویر تند میشه یا کند میشه یا لحظه ای مکث میکنه
من آخرین نسخه کا ام پلیر رو دارم رو سیستمم
ولی جدیدا بعضی فیلما و سریالایی رو که جدید دانلود میکنم میخوام با این نرم افزار ببینم فقط صداشونو پخش میکنه بدون تصویر(بیشتر ورژنای ام کی وی)
در حالی که همونا با ویندوز مدیا پلیر کلاسیک راحت پخش میشن
این ویژگی برمیگرده به انتخاب پردازشگر تصویری مورد استفاده توسط KM در سیستم شمانقل قول:
برای انتخاب بهترین پردازشگر تصویری پست زیر را مطالعه کنید
همچنین با قرار دادن کدک CoreAVC در بین کدک های اجرایی شاهد افزایش کیفیت فایلهای HD و MKV میشید
همانظور که در بالا عنوان کردم استفاده از پردازشگر تصویری مناسب در اجرای خوب فایلهای ویدیویی در یک سیستم نقش بسزایی دارهنقل قول:
با استفاده از راهنمای فوق پردازشگر تصویری مناسب خود رو پیدا کنید (باز آزمون و خطا می تونید بهترین رو برای خودتون پیدا کنید)
از کدک های CoreAVC هم استفاده کنید
در ضمن بنظرم کاربران KMPlayer باید به سمت PotPlayer کوچ کنند یا اینکه حداقل PotPlayer رو هم در کنار KM در سیستم خود نصب کنند
حتما میدونید که سازنده اصلی KM از پروژه KMplayer جدا شده و پلیر قدرتمندتر و سریعتر Pot رو منتشر کرده
من خودم در سیستمم هر دو پلیر رو دارم ولی سرعت اجرای PotPlayer بالاتره در ضمن فایلهایی که KM باهاش مشکل داره رو راحت Pot اجرا میکنه
موفق باشید
دوستان من یه DVD از یکی از فیلم هامو با استفاده از Any Video Converter به MKV تبدیل کردم ، حالا که MKV ـیشو باز می کنم با KM یا هر نرم افزار دیگه ای اصا منوی اول کار نمی کنه ! چون دی وی دی یه منو داشت برای انتخاب سکانس ها و ... . ولی اصا نمیشه بینش انتخاب کرد ! :| چه کنم ؟
سلام.می خواستم ببینم چطور میشه فیلم دو تکه رو با زیر نویس یک تکه دید.
من در این مواقع این کار رو می کنم :نقل قول:
تکه اول رو با زیرنویس می بینم
تکه دوم زیر نویس رو باز می کنم و بعد Alt + Y (برای resync کردنش)
بعد زمان تکه اول (دقیقه ضربدر 60 ) رو وارد می کنم و سه تا صفر جلوش می ذارم و یه منها هم کنارش و بعد Apply
این روش سه ثانیه بیشتر طول نمی کشه و جواب هم میده .
(خیلی مفصل توضیح دادم نه؟ :31:)
خب دوست عزیز وقتی یک دی وی دی رو ریپ میکنید برخی از امکانات دی وی دی مثل منوهاش ار کار میفتهنقل قول:
یه دیسک دی وی دی یا بلوری حاوی چندین فایل هستن تا چنین تنظیماتی در آنها صورت بگیره
وقتی شما ریپ میکنید یعنی اینکه صرفا فایل ویدیویی اش رو برمیدارید
بهمین خاطر کاربرانی که دنبال دی وی دی های کامل (بهمراه منو) هستن بجای دانلود DVDrip یا BRRip به دنبال نسخه های DVD-R هستن
سلام
جایی پیدا نکردم این سوالو بپرسم پس اینجا میپرسم
من فیلم اره 3 بعدی رو گرفتم گفتم لابد میشه تو مانیتور معمولی هم به صورت دو بعدی دید داداشمم led 3 بعدی داره اونم بدم سه بعدی ببینه بعد دانلود دیدم تصویر دو تایی هست راهی نیست بشه دو بعدی کرد معمولی بشه دید؟
یه فیلم dual audio دارم که وقتی صداش رو عوض میکنم سرعت پخش فیلم و صدا خیلی کند میشه و صدا بصورت بم درمیاد! ایراد از چیه؟
سلام
اين برنامه از ورژن 2.9 به 3.1 آپديت كردم
ديگه با زدن دكمه ESC كه برنامه بره كنار ساعت، كار نميكنه ( مخفي شدن)؟؟؟
ممنون
نسخه های جدید KMplayer قابلیت تبدیل فیلمهای سه بعدی به دو بعدی را دارند.نقل قول:
شما نسخه 3.3.0.33 plus را بگیر.
در قسمت تنظیمات سه بعدی گزینه 3d to 2d را بزن.
من هم با بعضی فیلمهای Dual Audio این مشکل را داشتم.نقل قول:
همیشه در این مواقع وقتی که صدا را روی گزینه دوم میگذارم و بعد از اینکه فیلم خراب شد، KMplayer را میبندم و بعد دوباره فیلم را اجرا میکنم و بطور خودکار صدای دوم فیلم پخش میشه.
اگر مشکلت اینطوری حل نشد، و اگر فیلمت MKV است، میتوانی با برنامه MKV Merge gui کلا صدای اول فیلمت را حذف کنی. اینطوری هم حجم فیلمت پایین میاد و هم به راحتی و بدون دردسر پخش میشه.
(البته به شرطی که صدای اولی را نخواهی! مثلا من فیلم زیاد دارم که هم روسی است و هم انگلیسی. که همه زبان های روسی را با همین برنامه حذف کردم و الان فقط انگلیسی است)
من نسخه 3.3.0.33 را دارم. با زدن ESC برنامه minimize میشه.نقل قول:
شما در تنظیمات preferences گزینه General و بعد گزینه key global control دکمه reset all key را بزن، ببین مشکلت حل میشه یا نه.
نقل قول:سلامنقل قول:
بله این از اشکالات km هست که فکر میکنم در نسخه های قدیمی نبوود ولی اگر فیلم رو Pause نکنید و در همون حالی که داره پخش میشه روی صدای دوم سوئیچ کنید این مشکل پیش نمیاد
ممنون از جوابتون ولي نشدنقل قول:
نميدونم منظورم متوجه شدي يا نه؟
منظورم اين برنامه اصلا روي نوار كنار استارت نباشد فقط بره كنار ساعت
ممنون
سلامنقل قول:
تیک minimize to system tray رو در این مسیر بزنید
options > preferences > general
با اون کارم درست نمیشه یعنی وقتی دوباره باز میکنم بازم با ژاپنی میادنقل قول:
امیدوارم راه ساده تری باشه اصلا وقت دنبال برنامه های دیکگه رفتنو ندارم
نه فرقی نداره پاوز کنیم یا نهنقل قول:
پس اگر حل نشد، همان حذف کردن صدای اول را پیشنهاد میدهم. بسیار ساده است و سریع. یعنی شما در عرض 2 دقیقه صدای اولی فیلم را حذف میکنی.نقل قول:
برنامه MKV Toolnix را بگیر و بعد برنامه MKV Merge GUI را اجرا کن. فیلم را باهاش باز کن و بعد در قسمت پایین که محتویات فیلم است، تیک صدای اول را بردار و فیلم را دوباره MUX کن.
میگم بیشتر از یکی دو دقیقه طول نمیکشه.
( حتما قبلش از فیلمت یک نسخه پشتیبان بگیر!)
سلام
در kmplayer زمانی که در فیلم های دوبله می خوام زبان اصلی رو با ctrl+x فعال کنم، تصویر و صدا بصورت اسلو موشن در میاد و هر کاری کردم نشد که مشکل رو حل کنم
راه حل حذف صدای اول که پست های قبلی گفته اید به دردم نمی خوره چون فیلم هام دوبله هستند با زبان اصلی و می خوام هر دو تاشو داشته باشم
آخرین نسخه k-lite ور نصبیدم بازم نشد
نسخه kmplayer 3.3.0.33 plus هست
ورژن بالایی مشکل داره؟ ورژن های قبلی هم همین مشکل رو داشته اند؟
++++
حل شدنقل قول:
کلید F2 را زده و بخش نشان داده شده را روی disable قرار می دهیم
++++
سلامنقل قول:
اگر ورژن 3.3 هست که پست قبلی رو ببینید
اگر ورژن های قبلی هست، F2 را بزنید و تیک نشان داده شده را بردارید
سه پست متوالی ادغام شدند. (smmn)
این کارو کردم ولی دست نشدنقل قول:
البته یه فیلم از همون دوبله ها داشتم با اون مشکل پیش نمیاد ولی اون کارتون ژاپنی که میخوام صداشو به انگلیسی تغییر بدم درست بشو نیست
تو ورژن های قبلی با توجه به سایز و رزلوشن هر ویدئو برنامه بزگ کوچیک میشد ولی این جدیده که ریختم اینجوری نمیشه...
چی کارش کنم عین قبلیا شه؟
سلام
من ورژن جدید km رو از سایت دانلود پیسی گرفتم
ولی تو اجرای فیلما(با هر فرمتی) صدا میاد ولی تصویر نیست در حالی که با نسخه ی قدیمی میومد
الانم یا jet audio اون فایلا میاد ولی من با km راحت ترم چیکار کنم؟
سلام
من یه چند روزی یه این قسمت تو استارت برام غیر فعال شده
یه بارم از نو نصب کردم ولی درست نشد
هیچکدوم از برنامه های دیگه هم اینطوری نشدن
چی کارش باید بکنم؟
ویندوز سون
ورژن 3.3
به نظرم با این درست شهنقل قول:
این عکس کدوم ورژنه؟نقل قول:
مال من 3.2 این گزینه رو نداره...
ســلام...
چطوري سريالي كه 4 قسمتش با هم هست ..ولي.. زيرنويس هر قسمت جداگانه هست رو باهم هماهنگ كنم..؟
ممنون...
نقل قول:
ورژن 3.3
این مسیرشه قاعدتا باید داشته باشه 3.2 هم
screen controls > start playback in > original size
خوب اقا این عکسه نصفش نیست...نقل قول:
گزینه از آخر دوومی بود تو منوی اسکرین که تو این عکس نبود...
ممنون...
درسته حق با شماستنقل قول:
ولی من با خودم گفتم حتما به بقیه ردیف ها هم یه نگاهی میندارید دیگه
که ننداختید البته :دی
باسلام فیلم های با فرمت mkv در kmp من پخش نمیشه لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
Codec نصب کردی؟نقل قول:
آره دوست من codec هم نصب کردم.
جواب نداد البته اگه تنظیمات خاصی نداشته باشه.
البته ویندوز من 7 هستش
تنظیمات که داره ولی شما همان default نصب کن. توصیه میکنم نسخه K-Lite Mega Codec Pack 9.4.0 را بگیر و نصب کن. بعد الان هیچ فیلم mkv پخش نمیشه و یا فیلم خاص؟ با بقیه نرم افزارها پخش میشه ؟