ممنون از پاسختون بازم منتظرم..
میگم در سری dv گرافیک 9600gt از نوع ddrii هست.. در سری hdx چی؟ ddriii هستن؟
Printable View
ممنون از پاسختون بازم منتظرم..
میگم در سری dv گرافیک 9600gt از نوع ddrii هست.. در سری hdx چی؟ ddriii هستن؟
فکر کنم چند صفحه پیش کامل توضیح داده بودم و گفته بودم استاندارد ترانسفر یکی هست ولی شکلش فرق میکنه ... نه ؟ :hmm:نقل قول:
کابل برقش یک آداپتور داره قیمت حدود 14000 تومن هست ... من پک کامل اتصال هارد یعنی آداپتور ( که کار power رو انجام میده ) + اتصالات هارد 2.5 اینچی e-sata حدود 25.000 تومان دیدم
در مورد قیمت هارد : بخش های دیگر تالار سخت افزار
شما که جواب دادید زحمت میکشیدید آدرس اون پستتون رو هم میدادید دیگهنقل قول:
حالا سوال من اینه بالاخره از طریق این پورت esata لپ تاپ میشه هارد های ساتای معمولی رو به لپ تاپ وصل کرد یا نه؟
کاربران گرامی ، golshahi و PSPMAN
بارها گفته شده که این محل بحث و تبادل نظر برای خرید و مشاوره و قیمت نیست ... و اینگونه پست ها پاک میشه
در صورت تکرار میرم برای اجرای قوانین ... لطفا قوانین بخش رو مطالعه کنید
نقل قول:
بله میشه ولی تبدیلش رو باید بخرید ... چون شکل پورت ها فرق میکنه ...
خواستم بدوم که راهی برای مشکل باطری وجود داره؟ (میشه باطری 9 سل را در 1135 استفاده کرد ؟)
سلام دوستان...
بله عزیز... میشه استفاده کرد... راه حل خوبیه...
Truly Yours...
سلام Raminop The Great عزیز
1135طرح داره یا مشکی ساده س؟
میشه یه عکس از لب تاپ خودتون بزارید
آقا یکی یه عکس از رنگ 1199 برام بزاره ممنون میشم
یه رنگ مسی پشت ویترین یکی دیدم نمیدونم همونه یا نه
در ضمن :
من تا دو ماهه دیگه کلی کارام میخوابه می صرفه واسه سری جدید صبر کنم
ممنون
دوست عزیز ادرس پست : پست 668 در همین تاپیکنقل قول:
آداپتور هارد معمولا کابل تبدیل ساتا و IDE به USB داره ;که میتونید هارد یا دی وی دی رام را به usb وصل کنید (بدون استفاده از e sata ) که قیمت این اداپتور با کابل 12 تا 14 هزار تومان است -شاید کابل تبدیل به e sata کمیاب یا گران باشد .
راستی از پدر آقای روانی که تصادف کرده بود چه خبر ؟
سرعت e-sata کجا و usb کجا !
سلام دوستان...
معذرت بابت تاخير...
نه طرح نداره... مشكي ساده اس... اما لوگو زيباي اچ پي به زيبايي روشن مي شه پشتش!
آقا اين سوال منم هست... اين سري 12 كي مي آد و به نظرتون چه فرقي مي كنن؟
Truly Yours...
سرعت e-sata دقیقا 4 برابر usb است !!
سلام
به نظرتون میصرفه برای سریه 12 که به گفته دوستمون cpu 2.6 دو ماه صبر کنم
اصلا اگه بیاد قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان اچ پی بازنقل قول:
سری 12 هم مثل سری 11 به بازار ایران هم میرسه اما یکی دو نکته به نظرم میرسه اولا در نظر داشته باشین که دلیل عوض شدن سری نوت بوکهای اچ پی عمدتا بخاطر تفاوت بارزی با مدلهای قبلی نیست چه بسا در بعضی مدلها فقط شماره مدل تغییر میکنه وسخت افزار واقعا تفاوتی نمیکنه این تفاوت بیشتر اینجاست که مثلا در سری 12 درایور سخت افزارها به روزتر هستن یا اگر باگ سخت افزاری خاصی گزارش شده باشه در سری جدید رفع میشه البته در سری 12 در بعضی مدلها سی پی یو های جدید اینتل نصب شده
نکته دوم راجع به سری جدید تحریمهای اقتصادی علیه ایران هست که در این تحریمها کمپانی hp تحت فشار زیادی قرار گرفته و از فروش مستقیم وغیر مستقیم محصولاتش به ایران منع شده نکته جالب اینه که در این تحریمها و براساس بخشنامه های کمپانی اچ پی به نمایندگان منطقه خاورمیانه این نمایندگان علاوه بر نوت بوک از فروش پرینتر هم به شرکتهای ایرانی منع شدند .به نظر میرسه با توجه به تقاضای زیاد پرینترهای اچ پی و ضمنا حاشیه سود کم پرینتر این قضیه روی قیمت پرینتر تاثیر قابل توجهی بزاره ولی روی نوت بوک به نظر من این تاثیر کم تر خواهد بود ولی فکر میکنم با توجه به اینکه شرکتهای ایرانی مجبور خواهند شد از واسطه های اماراتی خرید کنند یک افزایش قیمت 30 تا 40 هزار تومانی را خواهیم داشت
توصیه من به دوستان اینه که چون قیمت دلار پایینتر اومده و عملا زمزمه اومدن سری 12 هم هست الان میتونن خرید بهتری داشته باشند تا یکی دوماه آینده
موفق وپیروز باشید
من مدل 1135 15 اینچی گرفتم .در مقابل نوت بوکهای سونی از لحاظ صفحه نمابش تاریک نره و یکم هم محو تره
البته نشانه بی کیفیتی نیست و نوع کنتراست فرق داره انگار کنتراستش کمتره و شیشه ای ال سی دی یکم خاصیت انعکاس نور داره که اونم به تاریک دیده شدن کمک می کنه (مثل صفحه نوکیا ان81 یا 82)
ایا تنظیمات خاصی هم میشه نصبت به ال سی دی انجام داد؟پیشنهادی دارید؟!!
2مرکز فروشنده می گفت تو نوت بوکهای جدبد xp زدن سخت تره!!xp زدن اما رفته درایو اخر و گفتن چاره ای نیست!!گفتن کلا نمی توننین شما xp بزنین!!و اینکه هارد های e sata هم مشکل مباره تو xp زدن!!!
در این مورد نظرتون چیه؟
اگه ادم درایور هارو داشته باشه می تونه حتی xp و vista رو فرمت بکنه و xp بزنه تو c??
نقل قول:
سلام
مساله نصب اکس پی نیست مساله درایورهای سخت افزار هست نمیدونم تا حالا کسی روی سری dv5 اکس پی نصب کرده یا نه؟
بله بنده خودم نصب کردم و درایورهای آن 100 درصد موجوده ! هیچ مشکلی هم که در بالا ذکر شد نیست
من چقدر بگم : به حرف فروشنده ای که خودش رو بزاری نمی دونه گرافیک نوت بوک چی هست ، اعتماد نکنید
پيشاپيش عذر خواهي مي كنم كه اينجا مطرح مي كنم ولي جمله شما كمي قلقلك داد منو!نقل قول:
براي dv5 كه كارت صداش idt باشه درايور كارت صدا كه در xp و كنترل پنل xp اكولايزر فعال داشته باشه سراغ داريد؟ سپاسگزار لطفتون مي شم اگر محبت كنيد
من لپ تاپ رو با گارانتی طلایی خریدم و خدمات نرم افزاری و سخت افزاری برام تا یک سال رایگانه .واسه این حرفشونو نسبتا درست دونستم چون اگه خودم نصب می کردم براشون راحت تر و کم زحمت تر بود
انگار واسه این گفتن نمی تونی نصب بکنی چون اکس پی درایو ساتا رو نمی شناسه و باید با یه راه اندازی شناسایی کنه که فکر کردن بگن کلا نمی شه!!البته من فعلا بلد نیستن مراحل و نحوه شناساندن یا صحت حرفارو
مشکل ال سی دی هم تقریبا حل شده محو بودن به خاطر نامیزان بودن رزو لوشن بود و وقتی برنامه nvidia رو اجرا کردمو تنظیماتو چک کردم درست شد.
از ادرس همین فروم درایور ایکس پی واسه 1135 بود هم از سایت اچ پی دانلود کردم 2تا فایل بود (دقیقا واسه چین؟)و یه
بسته ی حدود120 مگابایتی از اعضا زحمت کشیده بودند گذاشته بودن دانلود کردم که اکثر درایور ها توش بود.اما واسه امتحان درایور کارت گرافیکو خواستم رو ایکس پی دئباره نصب کنم نشد انگار پیغامش ناهماهنگ بودن بود!!
اکس پی رو رو درایو اخر نصب کردن حتی به سونی هم خریدم با این اونو هم تو درایو اخر نصب کردن پرسیدم اخه چرا گفتن غیر از این نمیشه؟درسته؟
رجیستر جان ما هم فروشنده اچ پی هستیم و از کارت گرافیک سر در میارمنقل قول:
ولی زمانی که روی سریهای مثلا dv6899 اکس پی نصب میکردیم یکسری درایور مدلهای دیگه که تو سایت اچ پی بود مثلا dv25xx رو نصب میکردیم یعنی سریهایی که قبلا با اکس پی بود ودرایور اکس پی اون تو سایت اچ پی موجود بود ولی سریهای dv5 از اول با ویستا اومد و درایور اکس پی از اول باهاش ارائه نشد البته بعضی درایورها مثل گرافیک با نرم افزار nvidia نصب میشه ولی کارت صدا و وب کم که در dv5 تغییر کرده رو نمیدونم بهر صورت دوست من کار ما فروشنده ها مثل صندوقدار بانک هست کلی پول دستشون هست ولی یک حال حسابی نمیتونن باهاش بکنن(البته فروشنده داقون هم زیاد داریم که براشون فرق نمیکنه جوراب بفروشن یا نوت بوک) ما هم نوت بوک را ویندورش رو بالا میاریم وتحویل مشتری میدیم اگر وقت میشد که ریکاوریهاشو بسازم حتما یک تلاشی واسه نصب xp میکردم تا حالا که دستگاه کسی زیر دستم نیومده
بهر حال اگه میشه راهنمایی کنین که درایورهای اکس پی dv5 رو چه جوری پیدا کردین ممنون میشم
برای اینکه بحث ادامه پیدا نکنه ، توی جمله من دقت کنید و بفهمید منظورم همه فروشنده ها نیست ...!
ممنون
آقا بحث وبیخیال درایورهاش رو از کجا گیر آوردی؟نقل قول:
از این سری های dv کدوماشون بالاترین کانفیگ رو دارن ؟؟؟؟؟؟
فروم Notebookreview درایورهای صد در صد تست شده رو گذاشته ... خودم چند ماه پیش دانلود و نصب کردم :نقل قول:
آقا بحث وبیخیال درایورهاش رو از کجا گیر آوردی؟
forum.Notebookreview.com
این سایت خوبیه ... من هم عضوشم و خیلی ازش استفاده کردم ... میشه گفت فوق العاده ترین فروم نوت بوک در اینترنت هست
با سلام خدمت همه دوستان ...
من 2 روز پیش به همراه یکی از همکارام رفتیم پایتخت و من مدل DV5 1199ee رو خریدم ، رفیقم هم یه مدل Dell latitude e6500 خرید .
با توجه به اینکه تو این چند هفته من خیلی تحقیق کردم و بسیاری مطالب رو هم از این فروم و از اطلاعاتی که شما دوستان تو این فروم گذاشتید به دست آوردم ، خواستم از همه کسانی که وقت می گذارند و این اطلاعات رو در اختیار همه می گذارند تشکر کنم .
در مورد این مدل یعنی DV5 1199 باید بگم که واقعا مدلی با Performance بسیار بالاست ، و غیر از عمر کم باطری تقریبا هیج نقطه ضعف دیگه ای من توش نمی بینم . ( که البته همونطور که دوستان قبلا گفته اند با خرید یه باطری با ظرفیت بالاتر این مسئله هم قابل حله ) در مورد داغ کردن هم باید بگم تو محیطهای عادی (نصب هر نوع برنامه ، کار کردن در محیط ویندوز ، پخش فیلم و موزیک و ... ) اصلا محسوس نیست و در واقع اصلا داغ نمی کنه و حتی پس از ساعتها کار کردن متوالی بسیار روان کار می کنه. دوست ندارم اینجا تکرار مکررات کنم و مطالبی رو که قبلا در مورد اونها تو این تاپیک بحث شده رو دوباره بگم ، تنها نکته اضافه ای که می تونم به اون در اینجا اشاره کنم اینه که لنز Blue Ray بسیار قوی و مناسبی روی این دستگاه نصبه ولی DVD/CD Writer اون و در واقع لنز مربوط به DVD , CD نسبت به لپ تاپ های دیگه ضعیفتره . و ممکنه بعضی سی دی های خش دار رو نخونه .
در کل باید بگم که اگر این مدل رو بخرید مطمئن باشید که پشیمون نخواهید شد ...
از شما تشکر میکنم و به نظر من این خیلی کمک میکنه که آدم قبل از خرید نظر کسایی که اون دستگاه را خریدن رو بدونه حتی اگر تکراری باشهنقل قول:
راجع به dvd/cd من حرفتون رو قبول دارم البته نه اینکه ضعیف بودنش مختص مدل 1199 نیست من توی بعضی مدلهای دیگه هم به این ضعف بر خوردم جالب اینجاست که مثلا ممکنه یک سی دی توی یک دستگاه 1199 بخونه ولی تو یک دستگاه دیگه نخونه
سلام
بچه ها این سری dv5 یک سری مشکلات داره که تا نگیرین ،متوجه نمی شین ، مواظب باشین که دلچرکین نشین. من تا حالا شاید موفق به رایت 10 درصد از کل دی وی دی های رایت شده با دستگاهم شدم. رایت می شه ولی چیزی تو دستگاه خودم یا سایر کامپیوتر ها نشون نمی ده ، به عنوان dvd خام شناسایی می کنه ، جاش معلومه که رایت شده ولی چیزی نشون نمی ده ، تو کامپیوتر خونه هم کلی زور می زنه که بخوندش ولی باز می گه خالیه ، جالبه که روش رایت هم می شه ولی باز چیزی نشون نمی ده. اگر یک سرچی بزنید متوجه می شید که هارد و دی وی دی رایتر سری dv5 مشکل داره لااقل 1060 یا 1135 که دارن بقیه رو نمی دونم .
هاردش هم کلاً با نرم افزار ACRONIS مشکل دراه ، جالبه نه !! اینها رو از خودم در نیاوردم و یا مشکل خاص 1135 من نیست ، اگر تو اینترنت بگردید به وفور به مشکلات این سری پی می برید ! . ویندوز ایکس پی هم که می ریزی با بهترین و آپدیت ترین روشها و درایوار ها ، سرعت افتضاحه ( در حدی که دوست درای لپ تاپت خاموش بمونه ) . یعنی از ریختن ایکس پی پشیمون می شین وقتتون رو حروم نکنید و بی خودی دنبال درلیور ایکس پی نباشین . اصلاً این سیستم برای ایکس پی طراحی نشده . کلاً چند وقته که اصلاً باهاش حال نمی کنم ، موقع جی تی ای بازی کردن هم شر شر باید عرق بریزی از بس که گرم می کنه ، اینها رو نگفتم که دور هم شاد باشیم ها !! از ته ته دارم می سوزم که چرا با این پولی که دادم اینطوری داره حالم رو می گیره .
سلام نظر شما نا امید کننده ترین نظری بود که من تا حالا راجع به 1135 خونده بودم توی پست بالایی هم گفتم واقعا این رو قبول دارم که رایتر اچ پی ها واقعا بگیر نگیر داره حتی من مدلی رو داشتم (dv2855)که ریکاوری های خودش رو هم کپی نمیکرد متاسفانه گارانتی بین الملل اچ پی توی ایران وجود نداره و الا حتما رایترت رو عوض میکرد البته ما هم گاهی وقتها برای اینکه به مشتری حال بدیم یا مشتری خیلی گیر باشه رایتر رو براش عوض میکنیم ولی مشکل هارد یکم عجیبه چون واقعا هارد کامپیوتر حالیش نمیشه که با چه نرم افزاری مشکل داشته باشه به نظر من اشکال هارد رو باید یک ذره واضح تر بگی راجع به حرارت هم خوب درسته داغ میشه ولی من تا حالا یک مورد هم خرابی dv5 بخاطر حرارت نشنیدم به هر حال این دستگاه گرافیک بالایی داره وطبیعیه که تو بار پردازشی سنگین داغ بشه که فکر کنم با لپ تاپ کولر مساله حل بشه به هر حال فکر کنم برای حرارت زیادش باید با یک مارک دیگه با کانفیگ مشابه وبار پردازشی مشابه مقایسه کرد تا بشه اظهار نظر کرد باز به نظرم خوشحال باش که میتونی لااقل جی تی ای روش نصب کنینقل قول:
سلام دوستان...
مشكل بلو ري با سي دي و دي وي دي چيزه جديد يا مختص اچ پي ها نيست.... تمام اين درايور ها براي بلو راي طراحي شدن... خوب معلومه كه با سي دي يا دي وي دي كه واسش طراحي نشدن ضعيفتر از مختص ديوي دي ها هستن!...
مشكلات اين دوستمون با 1135 كاملا عجيبه! بنده هم 1135 دارم... ازش راضيام... ايكس پي ريختم و عالي كار مي كنه... تازه با ايكس پي باهاش جي تي اي بازي مي كنم و با يه كن بالا بردن پشت لپ تاپ كلي از حرارت دستگاه كم مي كنن! در ضمن فكر كنم اگر شما هم بريد روي كيس پي سي خود بشينيد و باهاش جي تي اي اجرا كنيد ديگه كار از عرق ريختن بگذره و... واقع بين باشيد!
Truly Yours...
این مشکل توی همه لپ تاپ ها مشاهده شده ... فکر نمی کنم مشکل از چیز دیگری جز اپتیک باشهنقل قول:
سلام
بچه ها این سری dv5 یک سری مشکلات داره که تا نگیرین ،متوجه نمی شین ، مواظب باشین که دلچرکین نشین. من تا حالا شاید موفق به رایت 10 درصد از کل دی وی دی های رایت شده با دستگاهم شدم. رایت می شه ولی چیزی تو دستگاه خودم یا سایر کامپیوتر ها نشون نمی ده ، به عنوان dvd خام شناسایی می کنه
خوب ، توی 1000 تا لپ تاپ یکی هم خراب در میاد ... شانس شما بوده متاسفانه
no problem has benn seen before ... مشکل اینطوری ندیدم ... چند روز پیش برای یکی از یوزرهام خودم پارتیشن بندی کردم با disk managerنقل قول:
هاردش هم کلاً با نرم افزار ACRONIS مشکل دراه ، جالبه نه !!
توی فروم اچ پی ذکر شده که مشکلی نیست و می تونید XP استفاده کنیدنقل قول:
اصلاً این سیستم برای ایکس پی طراحی نشده .
خوب ببینید ، همیشه یک لپ تاپ باید تست بشه و مشکلاتش توسط کاربران گزارش بشه تا اصلاح بشن .... شما یادم هست سری اول خریدید و این مشکلات توش بود
الان بهتر شده
یادمه سری اول AMD لپ تاپ های dv6000 افتضاح بودند اما توی سری آخر که من special خریدم ، هیچ مشکلی گزارش نشد
شما سونی داشتی چی می کردی ؟ همه می نالند از دستش ! چه قدیمی هاش چه جدیدهاش
یک نکته !
برای استفاده از ریکاوری باید ویندوز قبلی سیستمت همون ویندوزی باشه که می خوای ریکاورش کنی ، یعنی نمی شه ویندوز xp ریخته باشی و بعد بخوای ریکاور کنی تا ویستا اورجینال بیاد بالا. من اول ویستا home رو ریختم بعد ریکاوری کردم که درست شد. ولی مشکل دی وی دی رایتش فکر نمی کنم حل شده باشه . در مورد acronis هم فقط با نرم افزار بک آپش مشکل داره که پیغام می ده درایو بوت رو نمی تونم بشناسم. این مشکل خیلی از کسایی هست که dv5 دارن ، یک جا خوندم که " من آکرونیس بک آپ رو با آخرین ورژن خریدم ولی نمی تونم برای لپ تاپم استفاده کنم " که شرکت آکرونیس عذر خواهی کرده بود و تشکر کرده بود که نرم افزار اورجینالش رو خریده !!! شاید هم باز دارم سوتی می دم و خبر ندارم .
ولی به هر حال مشکل گرماش توی دراز مدت یعنی بعد 4 ساعت بازی مداوم می ره رو اعصاب ، من خوشم نمی یاد ولی با این قیمت و کانفیگ واقعاً کیس مناسبی هستش !
در مورد ویندوز ایکس پی هم واقعاً سرعت پایین بود ، شاید باز ایراد از درایور هام بود ولی همه چیز به غیر از ریموت شناسایی شده بود و کار می کرد ، اصلاً من با xp تونستم gta iv رو راحت بازی کنم ، ولی با ویستا 64 فریم به فریم می شد . رم تو ویستا 64 حدود یک و نیم گیگ پر بود و توی ویندوز بدون نرم افزار های جانبی 200 مگ پر بود و حسابی حال می داد ولی قفل می کرد ، پنجره ها موقع ماکزیمم شدن سیاه می شدن ، موقع تایپ گاهی اوقات گیر می کرد و....
رجیستر ، بدون افراد مفیدی مثل شما اینترنت بی معنی می شه ، آفرین ، ادامه بده . من تا لپ تاپ گرفتم p30world رو فراموش کردم !
اگه با یک لپ تاپ دل 4 ساغت جی تی ای بازی میکردی فکر نمیکنم چیزی ازش میموند بهر حال فکر کنم شما یکم دلچرکین شدین به نظر من لپ تاپتون رو با مارکهای مشابه با کانفیگ مشابه و توی نرم افزار مشابه امتحان کنین تا بهتر بتونی قضاوت کنینقل قول:
آقا منم وقتی دفعه اول می خواستم دی وی دی ریکاوری بگیرم میسوخت. بعد فهمیدم که چون دارم با ویژوال کار میکنم اینطوری اذیت میکنه. از اون موقع تا حالا هم هیچ مشکلی باهاش نداشتم. در همه ی شرایط درست رایت میزنه
اینجا تاپیک حل مشکلات نیست ، اما یک چیزی ...نقل قول:
در مورد ویندوز ایکس پی هم واقعاً سرعت پایین بود ، شاید باز ایراد از درایور هام بود ولی همه چیز به غیر از ریموت شناسایی شده بود و کار می کرد ،
شما که XP نصب کردی ، جدیدترین درایور اینتل و کنترلر چیپست یا intel matrix mass storage را برای ویندوزت گرفتی ؟ این خیلی مهمه و سرعت هارد را واقعا ارتقا میده
راستی من اصلاح کنم : بجز سری دل xps سری 1530 و 1730 و 2030 که هیچ مدل اچ پی و نوت بوک دیگری جلوی این مدل ها را نمی تواند بزندنقل قول:
اگه با یک لپ تاپ دل 4 ساغت جی تی ای بازی میکردی فکر نمیکنم چیزی ازش میموند بهر حال فکر کنم شما یکم دلچرکین شدین به نظر من لپ تاپتون رو با مارکهای مشابه با کانفیگ مشابه و توی نرم افزار مشابه امتحان کنین تا بهتر بتونی قضاوت کنی
xps برای گیم ساخته شده البته سری های بالایی
و همینطور مدلهای gs ایسوز و x توشیبا
دوستان مدل hp hdx 18 و hp hdx 16 تو بازار ایران پیدا میشن ؟
کانفیگشون چی هست و قیمت ؟
بسیار بسیار کم ... قیمت هم بالای 1.800 تا 3 میلیون هست
توی فاکس این هفته اصلا ندارمشون
قیمت ؟ در بخش مشاوره ... اینجا تاپیک بحث و تبادل نظر اچ پی هست .
سلام من امروز اولین پست خودم رو دارم در پی سی وورلد می نویسم چند روز بود که بین 1155 و 1199 سری dv5 گیر کرده بودم که امروز 1199 رو انتخاب کردم و امید وارم دوستان هم یه خوبش رو بخرن ولی خداییش بهتر از اچ پی پیدا نمیشه
سلام کسی هست عکس برنزی 1199 رو داشته باشه و اگه از نزدیک دیده نسبت به 1155 چط.ری هست
hp dv5-1199 رنگ دیگه ای هم ازش موجود هست و کلا رنگ های این سری dv5 چطوری هست
میشه یه سایت خوب برای درآوردن مشخصات کامل یک لپ تاپ معرفی کنی که همه چیز توش باشه و حد امکان سایت معروف و قایل تایید باشه و تمامی لپ تاپ ها توش معرفی بشن