سلام از کجا میتونم بفهمم که بسته رویایی فعال شده یا نه؟
Printable View
سلام از کجا میتونم بفهمم که بسته رویایی فعال شده یا نه؟
با سلامنقل قول:
معمولا بعد از تعیین نوع تعرفه و ارسال SMS خالی به شماره 8080 ، جوابیه ای مبنی بر فعال شدن و تاریخ انقضای بسته سفارشی دریافت میگردد.
منظورم این بود که مثلا من 5 روز پیش بسته رو فعال کردم ولی حالا فکر می کنم که غیر فعال شده الان چه طوری میتونم بفهمم؟نقل قول:
واسه من که اصلا سایت باز نمی کنه دیگه !! :41:
با سلامنقل قول:
شما باید خیلی محتاطانه عمل کنید. و همیشه در موقع دریافت SMS فعال سازی تاریخ انقضای آن را یادداشت کنید تا دوچار هزینه اضافی نگردید.
چون هنوز همراه اول سیستمی برای کاربرانش در نظر نگرفته است تا از انقضای بسته های رویائی خود آگاهی یابند.
چه از طریق اعضای خدمات غیر حضوری در سایت MCI.IR و یا از روش ارسال SMS
اینجانب هنوز 13 روز تا پایان بسته یک ماهه داشتم که هزینه دوباره 10 هزار تومانی در اثر اشکالات سیستم همراه اول در صورتحساب آمد.
ایرانسل هر چند هزینه هاش برابر پول خون شخص مصرف کننده میباشد, ولیکن سرویس دهی بهتری نسبت به همراه اول دارد
بخشید من بسته رویایی 1 رو فعال کردم اما دیدم اصلا کانکت نمی شم تحقیق کردم گفتن این منطقه تحت پوشش نیست حالا باید چجور غیر فعالش کنم
منم همین مشکلو دارم.لطفا کمک کنید
با سلامنقل قول:
یا در قسمت بازرسی و شکایات سایت و یا با شماره 09990 طرح مشکل فرمائید.
شما نمیدونید چه جوری میشه این اینترنت همراه اخرو فعال کرد؟برای من 20تا اس ام اس فعال شد اومد اما هر کاری میکنم نمیشه؟
اشتباه لطفاً حذف شود
از تمام کسانی که از بسته های اینترنت ایرانسل و یا همراه اول استفاده کرده اند یا می کننددعوت می شود در این نظر سنجی شرکت کنند و نتایج آن را مشاهده نمایند:
امتیاز دهی به بسته هایاینترنتی ایرانسل و همراه اول
لینک نظرسنجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن پست
با توجه به ورود خوب اپراتورهای تلفن همراه به اینترنت جی پی آر اس برای بسیاری کیفیت و سرعت آنها مورد سوال است و تاپیکهای متعددی در همین رابطه ایجاد شده است. به نظر می رسد بهترین راه استفاده از نتایج نظر سنجی می باشد. لطفا با توجه به نکات ذیل نظر دهید.
این نظر سنجی فقط بر اساس سرعت و کیفیت می باشد و به سایر جهات کاری ندارد.
امتیاز متوسط برای سرعت بین 5 تا 7 امتیاز خوب برای سرعت بین 7 تا 12 و امتیاز خیلی خوب برای سرعت بالای 13 کیلو بایت در ثانیه می باشد. طبیعی است برای سرعت زیر 5 کیلو بایت و یا تغییرهای زیاد سرعت به نحوی که بیشتر زیر 5 است امتیاز بد در نظر گرفته شده است.ضمنا ترکیب این نظر سنجی ایده شخصی بنده است و دلیلی بر بهترین بودن آن وجود ندارد. امیدوارم مورد استقبال قرار بگیرد.ضمنا از آنجایی که خیلی های امکان تست همزمان دو اپراتور را ندارند به نظرم نظر سنجی دو گزینه ای که دائر مدار ایرانسل و همراه اول باشد مفید نیست البته کسانی که هر دو را تجربه کرده اند می توانند دو گزینه را انتخاب کنند. نکته دیگر اینکه چون گوشی برخی افراد از قابلیت اج که در برخی نقاط وجود دارد ساپرت نمی کند و معمولا نهایت جی پی آر اس خیلی از گوشیهای بدون اج 48 کیلو بیت یعنی 6 کیلو بایت می باشد سرعت بین 5 تا 7 متوسط در نظر گرفته شده است.
لطفا کسانی که از بسته ها استفاده می کنند نظر بدهند چون در گذشته چون استقبال زیاد نبوده کیفیت واقغی آن مشخص نمی شود. لذا استفاده های قبلی را ملاک قرار ندهید.
من برای تشخیص سرعت لحظه ای خودتان برنامه دیو میتر را پیشنهاد می کنم .(dumeter)
سلام من هر کاری میکنم که درخواست ثبت نام بدم از دیروز سایت اصلا به مرحله دوم نمیره به 09990 هم زنگ زدم نیم ساعت پشت خط موندم کسی جواب نداد .
سلام
من هم به قسمت درخواست فعال سازی GPRS میرم ولی به صفحه 2 نمیره ! باید چکار کرد ؟! :19:
==============
خوب با sms حل شد!
بسته یکو گرفتم و گفت فعال شد . وقتی کانکتو میزنم فایلور میده ! با گوشی w810 se ...
09990 هم گرفتم میگه کارشناسامون رفتن خونشون :13:
==============
با خاموش و روشن کردن گوشی راه افتاد ! منطقه ما edge نداره سرعت 5k بیشتر نمیشه ...
کسی این بسته های رویایی رو تست کرده ؟
شنیدم میگن واسه خط های 912 ، مشکل داره و عین هزینه عادی می اندازه
منم همین مشکل رو دارم، به مرحله دوم نمیره. تو قسمت ثبت نام هم که شمارم رو وارد میکنم میگه دیتای شما فعال نیست، با 09990 تماس بگیرید، تماس هم که میگیم همش پشت خطم بعدشم یا قطع میشه یا میگه فعلا کارشناسامون مشغولن!نقل قول:
نقل قول:
چه اس ام اسی دوست عزیز؟ من که به 8008 اس ام اس دادم جواب اومد دیتای شما فعال نیست، به 8008 هم که میدم اصلا جواب نمیاد! بابا بازم صد رحمت به ایرانسل که با یه کد ساده همه چیش فعال میشه هم gprs هم mms.:13::13::13::13:
من به 8088 sms دادم برای فعال شدن gprs بعدشم از تو سایتشون رویایی یکو گرفتم بقیش با sms پیش رفت ...نقل قول:
با سلام
دوستانی که سعی در فعال کردن GPRS همراه اول (سیم کارت دائمی) را دارند؛ این مطلب را در نظر داشته باشند که برای غیر فعال کردن آن باید حضوراً با ارائه اصل کارت ملی و کپی کارت ملی و آخرین صورتحساب پرداختی به مرکز مخابرات تلفن ثابت مراجعه فرمایند.
چون بعد از دریافت بسته های رویائی و استفاده آن شاهد رقمهای نجومی در صورتحساب میان دوره ای خواهند بود. و مشکل آن چه حضورا در مرکز امور مشترکین و یا تماس با 09990 و مراجعه به بخش بازرسی سایت هم حل نخواهد شد!
چون این شیوه جدید خالی کردن جیب مشتریان و مشترکین همراه اول میباشد که اینجانب نیز در ابتدای فعال کردن GPRS و بسته های رویائی به آن مبتلا شدم و هنوز نتوانستم با تمامی تلاش مبلغ اضافه از دست رفته را باز گردانم.
با تشکر
من یک سیم اعتباری همراه اخر داشتم (دیکه قسم خوردم از اون استفاده نکنم)
این بسته فاجعه امیز ده تومنی فعال کردم ولی دیدم به جزء ده تومنه شارژ هم میدزده ان هم نزدیک 8 تومن
به نظر من همرا اخر به درد لای جرز هم نمیخوره:41:
انتن هم که نمیده جی پی ار اسش دانلودش بین 2 تا 5 کیلو مسخره نیست
زنده باد سرطان خودم :31:تا 30 کیلو لود داره تازه حداقل ادم میفهمه که چه بلایی سرش داره میاد با یک کد ساده فعال میشه وکلی دنک وفنک نداره
از تمام کسانی که تمایل دارند از نتایج نظر سنجی امتیاز دهی به بسته های اینترنتی ایرانسل و همراه اول اطلاع حاصل کنند و یا در آن شرکت کنند ، دعوت می شود به این تاپیک مراجعه نمایند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بسته مسته هاش ، غیر از پول خود بسته ، پول هم می اندازه جدا یا نه می تونیم تا پایان بسته مفت بهره ببریم ؟
سلام
این gprs همراه اول چجوری فعال میشه ؟ هر چی به 8088 sms میزنم فعال نمیشه ! از تو سایتش هم که میرم تو درخواست فعال سازی صفحه دومش نمیاد !
میتونم به طور دستی تنظیمش کنم ؟ گوشی هم 6700 اسلاید هست ...
سلام
از دیروز هر کاری می کنم اینترنت وصل نمیشه , انگار کلا gprs غیر فعال شده باشه . مثلا Nimbuzz که میرم فقط دنبال wireless میگرده , از gprs تعریف شده تو گوشی استفاده نمی کنه . چرا ؟
با سلام
ایا gprs همراه اول غیره فعال شده؟
من بسته شماره 3 را گرفتم یعنی 1 ماهه 1 روز کار کردم ولی دیگه کار نمیکنه.
گوشیم 3250 میباشد وصل کردم به pc کانکشن وصل میشه ولی صفحه مرورگرو باز نمیکنه
تو خود گوشی میزنه sorry error occoured:bad getway
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ایا کسی الان از gprs میتونه استفاده کنه؟؟؟؟؟؟؟؟/
yahoo id:masoudflasher
add me pleaz
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
با سلام
ایا gprs همراه اول با یاهو مسنجر مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من gprs وصل به pc همه سایتارو باز میکنه ولی یاهو مسنجر sign in نمیشه.
لطفا راهنمایی کنید
yahoo i [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] masoudflasher
فعلاً که هم سایتشان مشکل داردنقل قول:
و هم سیستم sms شان (8008)کد:http://www.mci.ir/web/guest/224
انگار افزایش تعداد مشترکین اینترنت همراه اول به دلیل تبلیغاتهای پیش از پخش فوتبالهای جام جهانی از تلویزیون کار دستشان داده و سیستمشان crash کرده است!؟
واسه منم قطعه.
پس اينا پول چيرو ميگيرن. 10 تومن ميگيرن هيچ سرويسي هم نميدن اين کلاه برداريه مطلق به صورت علني هستش هيچ کاري هم نميتونيم بکنيم.
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
واسه منم قطعه.
پس اينا پول چيرو ميگيرن. 10 تومن ميگيرن هيچ سرويسي هم نميدن اين کلاه برداريه مطلق به صورت علني هستش هيچ کاري هم نميتونيم بکنيم.
سرعت همراه اول چطوره ؟
ايرانسل که خيلی افتضاح شده ، روزيه اول خوب بود اما الان خيلی خيلی سرعتش افت کرده !
سلام سرعت همراه اول تو وب
خوبه ولي تو opera mini خيلي خيلي كمه ؛ جيكار كنم لطفا كمك كنيد
سلام دوستان این تنظیمات اتصال رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
سایت خودشون که پکیده یا میگه امکان دریافت دیتا نداری زنگ بزن اینجا یا فرم نمیاد. خلاصه میپیچونه
کسی تنظیمات دستیش برای سونی اریکسون رو میدونه؟
ممنون
آقا کسی نبود جواب ما رو بده؟
بچه ها من دیروز بالاخره موفق شدم GPRS ام رو فعال کنم
منتها هر کاری کردم این بخشی که تنظیمات برای گوشی رو میفرسته ارور میداد و نمیفرستاد
خلاصه دستی تنظیم کردم
ولی نمیدونم درست انجام دادم یا نه
سلام
من بسته رویاییم فعال شده ولی یوزر و پسورد ندارم.
اصلا وصل به اینترنت نمیتونم بشم.
سلام اقا اینجور که از خبرها معلوم فعلا همه سر کاریم هیچ کس نتونسته gprs در همراه اول فعال کنه اونایی هم که تونستن میگن سرعتش خیلی پایین .... من رفتم امور مشترکین یه فرم داد گفت اینو پر کن ولی فکر کنم سر کاریه .... یه گوهی خوردن خودشونم موندن توش ..:41:
من فعال کردم
خیلی ساده بود
فقط میبایست آدرسش رو وارد کنید برای اینترنت
برای وپ یه آی پی هم لازم داشت
ولی کلا گرونه
سرعتش هم دانلود کردم رو 14 اینا بود ولی زیره یه مگ برام تقریبا 600 تومن تموم شد!!!
والا من هیچ فرمی پر نکردم اکسس پوینت رو که زدم فعال شد 240 تومن هم استفاده کردم ازش !
منم هيج فرمي پر نكردم خود به خود فعاله؛ ولي ديكه غلط بكنم از اينترنت همراه اول استفاده كنم
بار اول حدود 5mb استفاده كردم ؛32000 تومن پول اينترنت اومد
بار دوم يه بسته نامحدود يه ماهه فعال كردم كه به جاي ده هزار ؛ بيست هزار تومن تو قبضم اومد و كاملا مطمئن هستم قبل از اون ازش استفاده نكردم؛
يه مشكل ديكه هم اينه كه با opera mini سرعت خيلي كند ميشه
از اين به بعد ديكه از همراه اول استفاده نميكنم و ايرانسل رو بهش ترجيح ميدم
خب نمیشه این تنظیمات دستی رو بگید ما هم فعال کنیم؟
با سلام
دوستان من جی پی ار اس ایرانسلو بدون هیچ مشکلی 1 هفته داشتم واستفاده میکردم الانم که 1 هفته ایرانسل تموم شده میخوام جی پی ار اس همراه اول امتحان کنم بسته 1 روزه رو فعال کردم و داخله گوشی راحت وصل میشه ولی وقتی که میخوام به کامپیوتر وصلش کنم کامپیوتر ارور 734 رو میده.در صورتی که ایرانسل هنوز راحت وصل میشه!!!!
ارور:
error734:the ppp linkcontorol protocol was terminated
++++++++++++++++++++++++++
وقتی با سیم کارت همراه اول به اینترنت وصل میشم....با این مدل گوشی Samsung STAR5233
با این Error مواجه میشم....DNS Failed .
مشکل از کجا میتونه باشه ....دوستان...
+...نماز روزتون قبول...+:11: