تو دبی سونی سری x هستش من میخوام بخرم اگه هست اسم فروشگاهش با قیمتشو بگید
Printable View
تو دبی سونی سری x هستش من میخوام بخرم اگه هست اسم فروشگاهش با قیمتشو بگید
من آمارشو تا 3 هفته پیش داشتم نیومده بود!نقل قول:
چه بد الانم تو سایت جامبو دیدم نیومده بود
من می خوام mp3/4 player و ضبط کننده صدا (برای ضبط صدای استاد در کلاس بخرم). قیمتش هم تا حداکثر 250. یه نمایندگی سونی به من گفت که برای اینها دو دستگاه جداگانه بگیر. ممنون می شم کسایی که دانش و تجربه دارند منو راهنمایی کنند که که چه مارک یا مارکایی بخرم.
به نظر من یه COWON D2 16GB بخر که مجبور نشی دو تا دستگاه همیشه با خودت حمل کنی.نقل قول:
منم COWON D2+ 16GB پیشنهاد میکنم از نظر کیفیت صدا واقعا عالیه و از نظر کیفیت ضبط صدا خیلی خوبه
یعنی از نظر ضبط صدا از محصولات قبلی Cowon یه سر و گردن بالاتره؟نقل قول:
ممنون از افرادی که راهنمایی کردند. میشه مارک و مدل های دیگه ای هم معرفی کنید تا بتونم مقایسه کنم؟نقل قول:
از دوستان کسی میدونه سری X سونی تو کدوم کشورها ریلیز رسمی شده؟
نقل قول:من کیفیت ضبط صدا برام خیلی مهمه، چون دارم میرم اروپا برای درس خوندن. می خوام صدای استادا رو ضبط کنم. به نظر شما بهتر نیست یه رکوردر سونی بخرم، پلیر هم جدا بخرم؟نقل قول:
این Cowon D2 ضبط صداش در حد رکوردر سونی هست؟ گارانتی اروپا داره؟
تقریبا در همه کشورها ظاهرا عرضه شده ... اول ژاپن بوده و بعدش امریکای شمالی و اروپا و آسیا ... آنلاین هم که فروش داره (آمازون و نیواگ و...)نقل قول:
این باید در آینده نزدیک به ایران هم بیاد ، سونی خاورمیانه که در موردش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرده و من از یکی دوتا نمایندگی سونی هم که پرسیدم میگفتن "اون mp4 ه (!) که توی مجله هم تبلیغ شده ، قرار یکی دو هفته دیگه بیاد ایران و بفروشیم"
نقل قول:نقل قول:پیشنهاد دوستان از این نظر که همزمان هر دو خواسته ات رو با هم داشته باشی ، معقول و درسته ... وانگهی قطعاً کیفیت ضبط یه ریکورد تخصصی بالاتر خواهد بود ... کارای سونی در این مورد تنوع و کیفیت خیلی خوبی دارن ؛ مثل سری u در بازه 100 تومن ...نقل قول:
* فراموش نشه که کارای cowon با فرمت wma ضبط می کنند ...
نه - در همون حد خواهد بود ... ضبط صدا یه ویژگی نیست که کمپانی ها مانور درونی روش بدن (یعنی بین محصولات خودشون) ...نقل قول:
همیشه از همه زودتر کمان رایانه میاره! امروز میرم اونجا ببینم چی میگن!نقل قول:
ممنون از جوابتون. من تصمیم گرفتم که یه رکوردر سونی بگیرم. سونی mp3/4 ضبط می کنه؟ شما کدوم سری u رو پیشنهاد می دین، تا قیمت حداکثر 170 تومن؟نقل قول:
ممنون می شم اگه یه mp3/4 player در حد 100 تومن که drag and drop باشه، زمان طولانی شارژ بمونه و کیفیت صدای خوب هم داشته باشه رو معرفی کنید.
براي اين كه فقط صدا ضبط كنيم بهنرين مارك كدومه؟سوني يا آيريور؟
سری u کلا یه مشخصات داره و فقط حافظه هاشون متفاوته ... فرض رو بر این گذاشتن که اگه یه نفر بخواد در کنار ریکوردر ، گاهی یه پلیر هم داشته باشه هم اقناع بشه ... ux91 باید 175 تومن باشه ... ولی اگه اون مقدار حافظه اضافی واسه ات مهم نیست و استفاده بعنوان mp3 player اولویتی نداره ، می تونی بری سراغ voice recorder های مدل بالاتر ؛ مثل Sx68 ... از نمایندگی های سونی سراغش رو بگیرنقل قول:
همه مدلهایی که داریم بحثشون رو می کنیم ، شرایط مدنظر شما رو دارن ...
Voice recorder های سونی مسلما کیفیت بهتری از mp3 player های iriver دارن ...نقل قول:
من E5o Iriver خریدم، 105 تومن. اینکه 52 ساعت شارژ می مونه خیلی برام جالب بود ولی فکر می کنم کیفیت پخش صداش بالا نیست. درست فکر می کنم؟ من نیاز به mp3/4 player ای داشتم که شارژ بالا داشته باشه و کیفیت صداش خوب باشه و تو رنج 100 تومن باشه. انتخابم خوب بوده؟
میتونستی I7 از cowon بگیری با فکر کنم 60 ساعت شارژ از نظر کیفیت هم خیلی بالاتر از ای ریور هستنقل قول:
به هر حال مبارکه چیزی که مهمه اینه که تو از مدلی که خریدی خوشت اومده
حالا دیگه خریدی اش و فرقی نداره اگه بگیم " عالیه" یا "بعد از این هم توصیه ، آخرش اینو خریدی؟" ... مبارکه ...نقل قول:
کیفیت پخش صداش خوبه ... گزینه های بهتری هم بود ولی این هم خوبه ...
انتخابت قطعاً بد نبوده ... اما احتمالا i7 گزینه بهتری بود ...
دوستان من ميخوام يه ركوردر بخرم (واسه استفاده در كلاس)
ايا سايتي وجود داره كه مشخصات ركوردر ها رو دقيقا مقايسه كرده باشه؟
بيشتر ميخوام بدونم مثلا فلان ركوردر تا چه فاصله اي ميتونه صدا رو با كيفيت خوب ضبط كنه...
(يه mp3 player دارم كه اونم ركورد ميكنه ولي تا 2 متر فاصله بگيري ازش ديگه صداش مفهوم نيست)
به نظر شما واسه خريد يه recorder خوب چقدر بايد هزينه كنم؟
اگه مدل خاصي مد نظرتونه ممنون ميشم معرفي كنيد.
مرسي
ویژگی های فنی ریکوردها دقیقا اون چیزی نیست که واسه مقایسه شون و تعیین اینکه کدوم بهتر یا بدتره مناسب باشه ...نقل قول:
حتی همین فاکتوری که ذکر کردی: فاصله بهینه واسه ضبط ... حتی در یه پلیر هم این فاصله متنوعه ... بسته به صدای زمینه (کلاس ساکت یا شلوغ) ، بسته بودن/باز بودن محیط (کلاس کوچک ، سالن بزرگ) ، فاصله تا منبع صدا (روی میزش، روی میزتون) فرق داره ... (تازه اگه فرض بگیریم هم اساتید می خوان با یه مقدار بلندی صدا حرف بزنن!)
اما کوتاه اینکه به نظر میاد اکثر دوستانی که واسه ضبط در کلاس می خوان یه ریکوردر داشته باشن ، با کارای متوسط و پایین سونی راضی بشن ... سری UX موجوده که قیمت حدود 100 تومن داره ... پایین تر هم اگه بخوای هم سونی یه مدل recorder داره و هم چندین پلیر خوب داریم که کیفیت ضبط صدای راضی کننده ای دارن (70 تا 100 تومن)...
بستگی داره به بودجه مورد نظر شما ... توصیه من سری ux هستش (100 تومن)
راستی به طور کلی sansa ها از ایپاد ها کیفیت صوتی بهتری دارند ؟
ارزش خرید دارند ؟ ..
فکر کنم چندین بار مطرح شد که صدای سانسا رو با کریتیو و cowon مقایسه می کنن، بنابراین واضحه که برتره ...نقل قول:
خوب ممنون فهمیدم حالا نظرت درباره
sansa slot radio چی هست ؟ ..برای کسی که موزیک میخواد فقط ...
البته تو این سری sansa slot چند نمونه دیگه هم داریم ولی ظاهرا slot radio از همشون بهتره !!
, اینکه از نظر کیفیت صوتی به صورت کلی از ایریور ها بهتر هستند نه ؟ ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولاً که این ایران گیر میاد؟ ثانیا- اصلا یه همچین مدلی به درد کاربری مرسوم نمی خوره و "استفاده-خاص" محسوب میشه ... باتری زیر متوسط / کیفیت صدای متوسط / حافظه داخلی نداره ظاهرا، و صرفا با کارت حافظه پخش می کنه ...نقل قول:
نهایتا اینکه بدرد کسی می خوره که حوصله/وقت/توان مدیریت فایل رو نداره و می تونه کارت های مخصوص این دستگاه رو که به فروش میرسه بخره (یه سری موسیقی آماده در کارت - که دیگه شما توان اعمال نظر روشون رو هم نداری) ... واسه همینه که بهش گفته میشه radio .. چون مثل رادیو می مونه که یه سری آهنگ پخش می کنه و شما هم فقط باید گوش بدی و کار دیگه ای از دستت برنمیاد (و مثلا جلو و عقب هم نمی تونی بکنی آهنگها رو!)
این سانسا به درد ایران نمیخوره
البته بستگی داره کدوم مدلش رو میگید این مدلش اره ولی مدل های خیلی خوبی هم داره این سانسا !!! ...
(من که فقط میخوام با Aurvana Live حال کنم همین :دی)
چرا؟ ... مگه ایران یا ایرانی ها چه نکته خاصی دارن؟ ... الان عملکرد سانسا در مدلهای پایین بسیار خوبه ، همونطور که سری E اش تونست در دامنه mid خیلی موفق باشه ، الان هم در دامنه قیمت low خیلی خوب کار کرده ... ایران به سختی گیر میاد وگرنه عالیه ..نقل قول:
نه منظورم اینکه وقتی مارک های دیگه تو ایران با نمایندگی هستش چرا بری مارکی بخری که سخت گیر میاد
منو که یادتون هستش(نه؟!ضایع شدیم رفتش:دی)
بعد از کلی دعوا با کیف پولم(:دی) موفق به بیشتر کردن بودجه شدم:5:
و الان چون کامپیوتر کمتر حوصله بازی کردن دارم به فکر PSP یا IPOD تاچ افتادم!(چه سلیقه ای دارم من!)
راستی PSP میتونه MP3 پخش کنه(از سونی بعیده نداشته باشه:دی)
من در کل نظرم IPOD هستش ولی یه مشکلی هستش!
هیچ اموزش بدرد بخوری برای بازی ریختن و اینا و یه چیز عجیب غریبی به نام جیلبرینگ(چه اسم مزخرفی:دی)نیافتم!
میشه یکی کمکم کنه که PSP رو انتخاب کنم یا IPOD(اگه اموزش کامل بازی ریختن و جیلبرینگ و انلاک وجود داشته باشه IPOD مرجعیت داره تو انتخابم:دی)
سلام دوست من شما اگه اطلاعات راجع به ایپادتاچ میخوای به تاپیکش سر بزن و پست اول رو بخون ×××
نه عزیزم من ساعت ها با پی اس پی موزیک و فیلم گوش میدم و میبینم !!! بازی هم میکنم عکس هم میبینم ...
وایرلس هم داشته باشی به راحتی میتونی بری توی صفحه بزرگش به وبگردی بپردازی و حالشو ببری ...
اما فرق ایپادتاچ اینه که :
برنامه های متنوع و خیلی جالبی داره صفحه ی تاچ 16 میلیون رنگ داره طراحی زیبا داره ...در ایپادتاچ بیشتر به سیستم عامل و برنامه و مرورگر و تاچ بودن پرداخته شده ...
در صورتی که در پی اس پی هم با خرید یک هدفون میتونی بترکونی !!! ...
حالا سوالی داری ؟ ...
من شنیده بودم کیفیت پخش موزیک PSP خوب نیست. فقط در حدی که یه چیزی باشه.
نه من psp دارم ایرفونه ep630 و xb سونی صداش عالیه
به نظرتون x-fi بهتره یا s9
قابل مقایسه نیستند. X-Fi کوچکتره و قیمتش به نسبت چیزی که هست یه مقدار بالاست که بیشتر به خاطر همین تکنولوژی X-Fi و هدفونی هست که همراهشه. البته قیمت اون مدلش که WiFi داره خب دیگه زیادی بالاست.نقل قول:
S9 صفحه ش بزرگتره و کیفیتش خیلی بالاتره. کیفیت صداش هم بهتره و باتریش بیشتر می مونه. اینترفیسش هم که دیگه نیاز به تعریف نداره.
اینا واسه دو نقطه نظر متفاوته ... آیا اولویت بندی هات رو مشخص کردی؟ ...نقل قول:
PSP ، از نظر تماشای ویدئو قدری بهتره؛ مدیریت فایل درش ساده تر(=سریعتر؛ نه لزوما کارآمدتر) ؛ در عوض برنامه های جانبی تاچ بسیار متنوع تره و سایز مناسب تری داره ... اگه میخوای بازی (به معنای واقعا game) بکنی PSP بهتره ... باتری تاچ بهتره ... حافظه ابتدایی تاچ برای اونایی که حافظه نیاز دارن مناسب تره (برای psp باید کارت بخری) ... تاچ صفحه لمسی داره که خب باز بحث سلیقه اس
نه- صداش خیلی خوبه ... بیشتر اینترفیس و مدیریت موزیکشه که حالت نسبتاً ابتدایی داره و اساسا پخش موسیقی یکی از قدرتهای اصلی اش نیست ...نقل قول:
s9 جزو محصولات بسیار موفق cowon بوده ... Xfi جزو محصولات عجیب creative ه که بعنوان یه کمپانی ای که معمولا اهل ریخت و پاش نیست معروفه (هدفون گرون قیمت و پروسس صوتی signature و امکانات بیسیم؟!) ...نقل قول:
اگه بخیر از نقطه نظر تفاوتها نگاه کنیم به قضیه: طرفداران تاچ، بلوتوث و تماشای ویدئو از s9 راضی خواهند بود ... و طرفداران فعالیت های تعاملی تر و اجتماعی به نظر میاد xfi راضی شون کنه (امکانات وایرلس - هدفون مناسب برای جاهای شلوغ - اسپیکر - اسلات کارت حافظه) ...
ولی اساساً دوتا انتخاب خیلی خوب هستند که به قصد وارد کردن کمپانی مربوطه به رقابت اتصالات بیسیم در نظر گرفته شدند ...
یعنی PSP در گیم از تاچ بهتره؟(تو یوتوب که من بازی ها رو دیدم تاچ خیلی شاخ بودش:دی)نقل قول:
اینا واسه دو نقطه نظر متفاوته ... آیا اولویت بندی هات رو مشخص کردی؟ ...
PSP ، از نظر تماشای ویدئو قدری بهتره؛ مدیریت فایل درش ساده تر(=سریعتر؛ نه لزوما کارآمدتر) ؛ در عوض برنامه های جانبی تاچ بسیار متنوع تره و سایز مناسب تری داره ... اگه میخوای بازی (به معنای واقعا game) بکنی PSP بهتره ... باتری تاچ بهتره ... حافظه ابتدایی تاچ برای اونایی که حافظه نیاز دارن مناسب تره (برای psp باید کارت بخری) ... تاچ صفحه لمسی داره که خب باز بحث سلیقه اس
اولویتم هم:!
بازی
صدا
کیفیت کار(یعنی راحت باشی باهاش که میگن مک خیلی راحته ولی مثل این که یه اهنگ ریختنش باید هفت خان رد بشی:دی!)
در کل نظر من تاچ هستش ولی PSP یه چیز خیلی خوبی هستش و نمیشه همین جوری ازش گذشت!
نظر شما چیه؟
اگه گیمری مثل من حتکا psp بگیر اصلا شک نکن بازیه psp رو با بازی های fun تاچ مقایسه نکن
یه psp بگیر یه پلیر کیریتیو هم بگیر
عزیزم خوب چرا کریتیو بگیره ؟ شما یه دفعه پی ای پی بگیر یه هدفون خوب هم بگیر یه مموری 4 یا 8 گیگ هم بگیر تموم !!!
من هم ایپادتاچ دارم هم پی اس پی کیفیت صداش کمتر از تاچ نیست پی اس پی !!! برای موزیک خوب هست پی اس پی !!! ....
بازی هاشم که خیلی خوبه !!! ...