ممنوننقل قول:
حالا با اين تفاصير يك مدلي از همين d link رو معرفي كنيد كه adsl2 رو هم ساپورت كنه.
با تشكر
Printable View
ممنوننقل قول:
حالا با اين تفاصير يك مدلي از همين d link رو معرفي كنيد كه adsl2 رو هم ساپورت كنه.
با تشكر
دوست من، تمام مودمهای D-Link که Lan رو ساپورت میکنه، +ADSL2 و هم ساپورت میکنه.نقل قول:
(مودم هایی منظورم بود که در 1 سال اخیر تولید شده اند. نه قدیمی ها)
قیمتشون هم چیزی حدود 45 تومن هست.
موفق باشید :40:
توضیح
(البته من خودم نخواستم به مدل خاصی اشاره کنم. چون D-Link، تنوع مدال زیادی داره و چندان فرقی هم باهم ندارند.)
شما اگه به بعضی از ISP ها زنگ بزنيد بدون اينکه اصراری به خريد مودم از اونها داشته باشند ،نقل قول:
ميگن با D-Link مشکل داريم ، به طور مثال به شرکت لايزر ميتونيد زنگ بزنيد و امتحان کنيد
وقتی ميخواهيد تو محدوده قيمت 40-50 هزينه کنيد به نظر من U.S.Rpbotics انتخاب بهتری هست
موفق باشيد
در مورد ساپورت کردن مهم ترین ویژگی VCI و VPI هست که می تونید از شرکت ارائه کننده بپرسین و نسبت به اعدادی که اعلام می کنن خرید کنید.
یه مارک هم هست به نام Level One که بیشتر شرکت ها مشکلی باهاش ندارن.
بیشتر مودم های جدید دیلینک ADSL+2 ساپورت می کنند.مانند 322T و 520 و.....
باسلام خدمت تمام دوستان خصوصا" cleeev عزیز دیروز رفتم همون نمایندگی شرکت صبانت تو شیراز که گفته بود ما از مودم USROBATICS پشتیبانی
نمی کنیم. به اونها گفتم که من مودم (..US) خریدم و مسئول اونجا گفت: که ما به هیچ عنوان از این مودم (..US) پشتیبانی نمی کنیم و شروع کرد به زدن حرف های الکی که پورت های این مودم استاندارد نیست و با شبکه ما سازگاری نداره! واین با سیستم صبانت شیراز سازگاری نداره و سرعت خیلی خیلی پایینه و این مودم چینی است و از این حرفهای بی ربطی که بیشترشون می زنند. :41:
و من هم رفتم یه نمایندگی دیگهپیدا کردم که خیلی آدم های کار درستی بودند و گفتند برامون مودم فرقی نمی کنه هر مودمی گرفته بگیر ولی خودمون هم مودم
(Fast Link) داریم. ولی به هر حال انتخاب مودم به خودت مربوط می شه و چون خودت هم می خواهی نصب کنی پول نصب که 15 تومان بود هم نمی خواد بدی و من هم قرارداد بستم. حال چون به غیر از من دو تا دیگه از دوستام هم به قول معروف ریش و قیچه رو دادند دستم و می خوام آبروداری کنم.من هم ریش و قیچه رو
می دم دست شما و می خوام یه راهنمایی کلیم کنی که با توجه به اینکه نمایندگی یه انفورماتیک گستر رو پیدا کردم اگر نظرت همین مودم (..US) هست چه مدلی و چه جوری شو بخرم. یا اگرپیشنهاده دیگه ای در مورد خرید مودم دیگه ای داری بم بگو چون می خوام از لحاظ مودم خیالم راحت بشه. راستی مودم خودشون
( FAST LINK) چه جور مودم ای است؟ ولی به هر حال هر چه تو بگی همون رو انجام می دم چون واقعا" به حرفات تو بازار کامپیوتر رسیدم. ببخشید که وقت تو گرفتم. انشاءالله بتونم یک جوری جبران کنم. باتشکر بسیار بسیار از شما دوست و دوستان عزیز.
همین مودم u.sکه گرفتی جز بهترین برندهاست مودم خوبه می تونی از همین برا دوستات هم بخری
معذرت می خوام بهنام جان ، منطور بدی ندارم ، اما این لول وان رو دوستان حواسشون باشه ، اون موقعی که من دنبال مودم Asus 602 بودم، یکی این لول وان رو پیشنهاد داد ، ولی بعد که ته وتوش رو در آوردم ، بهم گفتن که این لول وان ، هیچ ربطی به ایسوس نداره و الکی خودش رو می چسبونه به ایسوس و به قیمت ایسوس می فروشه ، در حالی که هیچ ربطی به ایسوس ندارهنقل قول:
مرسی
یاحق :11:
مثل اینکه تاپیک ما قفل شد و باید بقیه قضیه رو توی این تاپیک بریم بینیم چی میشه لطفا کمک کنید.
جواب آقای درویش 1900
اره پشتیبانیش خوبه ولی بازم گرونه :d
من خودم کانفیگ کردم و مطمئنم درسته ولی بازم مشکل مک ادرس میگیره و هنوز هم چراغ Activity خاموشه!
مشکل من
نقل قول:
مشکل در مک ادرس مودم
اولش هی اذیت میکرد تا اینکه بردم دادم یارو کانفیکش کرد (پارس آنلاین) ولی دیروز دوباره قاط زد و اصلا دیگه چراغ Active (Activity )
روشن نمیشه نمیشه زنگ زدم پشتیبانی گفت اصلا Mac Address رو نمیشناسه حالا لطفا کمک کنید
آیا برای اینکار باید مک ادرس رو عوض کنم؟
آیا باید مک رو با قائده خاصی بچینم؟
ایا از انتی ویروس مودم هست؟
ایا از کانفیگش هست؟
دوستان لطفا کمک کنید!نقل قول:
از دوستان برای متشکرم
ولی کسی میتونه بگه چطور میتونم این ادرس مک رو دوباره درست کنم که از مرکز بتونه این ادرس رو دریاف کنه
لطفا خودتون یه راهکاری چیزی بزارید
ممنون
مودمای USRobotics و D-Link خوب و عالی هستن... از بین مودمای USRobotics مدلای 9112 (USR819112) و 9115 (USR819115) برای استفاده خونگی خوبن و هر دوشون 97 درصد عین همن و فقط قیافه شون فرق میکنه... هر دو روتر هستن با امکانات داخلی خوب و یه پورت USB و یه Ethernet یا همون Lan... قیمت 9112 بین 45 تا 50 هزار تومنه و 9115 حدود 50 هزار تومن...نقل قول:
9112 :
9115 :کد:http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9112&loc=mest
یه مدل دیگه هستش 9107 (USR819107) که یه سر و گردن از اون دو تا بالاتره و 4 پورت لن داره و یه USB و امکانات داخلی کمی بیشتری داره با قیمت حدود 65 هزار تومن...کد:http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9115&loc=mest
9107 :
یادتون باشه که USRobotics رو فقط با گارنتی "انفورماتیک گستر" (infogostar.com) و D-Link رو فقط با گارنتی "خدمات ایزی" (easyco.cc) بخرید...کد:http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9107&loc=mest
در مورد اون قضییه چینی بودنم باید بگم که همه اینا چینین... از Linksys و USR و D-link گرفته تا بقیه... ولی این اصلا چیز مهم و عجیبی نیست... چون شرکتا براشون صرف نداره تو کشورای خودشون که کارگرا حقوق زیادی میگیرن محصول بسازن میرن تو چین کارخونه میزنن و میسازن... ولی مهم ترین چیزا که تکنولوژی بالاتری از بقیه چیزا دارن و باید کیفیتشون حتما بالا باشه توی خود کشورای اصلی ساخته میشن مثلا USRobotics چیپ ها و پردازنده های مرکزی و قطعات اصلی رو در آمریکا میسازه میفرسته چین اونجا تو کارخونه خودش مونتاژ میکنن... D-Link هم همینطوره Linksys هم همینطور... همه محصولات دنیا اینجورین... از یخچال گرفته تا قطعات کامپیوتر...
در مورد اون مارکی که گفتی Fast Link من که تا حالا اسمی ازش نشنیدم... شرکتای اینترنت میرن مودمای ارزون و چینی و بی کیفیت که سود بیشتری دارن میخرن...
:8:
:20:
خب حالا چه اصراری است که دی لینک بگیرید !نقل قول:
خب شما ایسوس ای ام 602 تهیه کنید من ندیدم شرکتی با این مدل مشکل داشته باشه (البته فکر کنم پارس آنلاین یه ذره لوس کنه خودشو) با همه نوع سرویسی در ایران هم کار میکنه !
دوست عزیز درسته که Dlink مودمه خوبیه و زیاد شده همه میخرن ولی نمیشه گفت تو عالم شبکه حرف اولو میزنه:9:نقل قول:
Linksys که زیر شاخه شرکت Cisco هست حرف اول رو میزنه و محصولاتش فوق العادست هم از نظر کارایی و هم از نظر طراحی که بعضی مدلهاش خیلی خیلی زیباست:31:
من مودم Linksys خریدم مدل AM300 یه usb داره یه Ethernet و مودمه کامل و شیکی هست قیمتشم 60000 تومانه (هر چقد پول بدی همونقدر اش میخوری) البته اینم بگم تو ایران با این سرعتای مسخره مودم 25 تومنی هم جواب میده:5:راستی عکسشم اواتارمه
یا حق
بدلیل نگرفتن پاسخ در این صفحه نیز گزاشتم تا شاید مورد عنایت قرار گیرد!!
نقل قول:
مشکل در مک ادرس مودم
اولش هی اذیت میکرد تا اینکه بردم دادم یارو کانفیکش کرد (پارس آنلاین) ولی دیروز دوباره قاط زد و اصلا دیگه چراغ Active (Activity )
روشن نمیشه نمیشه زنگ زدم پشتیبانی گفت اصلا Mac Address رو نمیشناسه حالا لطفا کمک کنید
آیا برای اینکار باید مک ادرس رو عوض کنم؟
آیا باید مک رو با قائده خاصی بچینم؟
ایا از انتی ویروس مودم هست؟
ایا از کانفیگش هست؟
دوستان لطفا کمک کنید!نقل قول:
از دوستان برای متشکرم
ولی کسی میتونه بگه چطور میتونم این ادرس مک رو دوباره درست کنم که از مرکز بتونه این ادرس رو دریاف کنه
لطفا خودتون یه راهکاری چیزی بزارید
ممنون
من اصراري به دي لينك ندارم فقط ميخوام ارزون باشه همين...نقل قول:
من ميخوام يك مودم ارزون باشه كه دو تا pc بتونند به اينترنت وصل بشند. حالا يا مستقيم يا با شبكه (مستقيم خيلي بهتره). البته اگر اختلاف همچين مودمي بخاطر يك پورت اضافه 30 هزار تومن باشه براي من بصرفه تر هست كه از crossover استفاده كنم بين pc ها.
به احتمال زياد هم از داتك سروريس مي گيرم...
ممنون ميشم اسم مودم ارزون، خوب، سگ جون رو معرفي كنيد (اسم و مدل)
با تشكر :11:
به نظر من برو همین tp link رو بگیر که 32 یا 35 تومن هست
ممنون از لطفتون برای پاسخ!!
بردم یارو همونجا کانفیگش رو یه بار دیگه ست کرد
حالا کسی راهی برای پایین اوردن پینگ میشناسه؟!
چیییییییی میییییییییگییییییییییی؟؟؟ ؟ :18::18::18:نقل قول:
دوست عزیزم، پینگ فقط دست ISP هست. یوزر که نمیتونه پینگ رو تغییر بده!
موفق باشید :11:
تو یه جا یه راهکار دیدم الان لینکش یادم نیست گفتم شاید اینجا بدونن حالا اگه لینکش رو پیدا کردم اینجا هم میزارم
یه تست بذار ببینیم پینگت چنده ولی تا جایی که من میدونم پارس پینگش از شاتل خیلی کمترهنقل قول:
من چیزی در این مورد نگفتم که می چسبونه به ASUS و از این حرفا.نمی دونم شما چجوری این رو از حرف های من استخراج کردین.این جواب شما.نقل قول:
دوستی به مودم TP-Link اشاره کرد.جالب بدونی بعضی وقت ها هنگام تنظیم این مودم صفحه D-link باز می شه.این مودم یکی از مزخرفترین مودم هاست.من ار نصاب های صبا نت هستم.هر وقت یکی این مودم رو داشته من رو اذیت کرده.
من هیچ تعصبی نسبت به مارک ندارم.از روی تجربه حرف می زنم.بیشتر مودم ها هم چینی هستن کیفیت مطلوبی هم ندارند.
من تنها مودمی که بدون تعصب دوسش دارم Liknsys هست که برای Cisco هست . ساپورت خوب، نویز کم ،حرارت کم، تنظیم آسان و.... از مزایای این مودم هست.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه اساتید پی سی ورلد
بنده مشکلی که دارم این میباشد با اکانت شبانه چطور استفاده کنم؟؟؟
من از شرکت صبانت اکانت گرفتم
من الان LOCAL خود کارت شبکه که می سازد وصل میباشم
هر دفعه که دستگاه من روشن میباشد اتوماتیک به اینترنت وصل است
چطور می توانم مثل دیال آپ زمان کانکت و دیسکانت را دستی اعمال کنم.........
به طور مثال دو اکانت روزانه و شبانه دارم و بین این دو کانکشن سوییچ کنم ولی نمی شود
در ضمن کانکشن هایی که ساخته ام error 769 را می دهد و نمی دانم چطور مرتفع سازم
با تشکر.......
پینگ تو بازیهای مختلف متفاوته مثلا تو بازی GTA اکثرا روی 500 .600 . گاهی هم 800 به بالاست
توی کد4 هم متفاوته توی سرور های خوب ایرانی روی 160.200.400 متغییر است
و روی سرورهای خوب خارجی 200 . 350. 500 به بالا
البته بازم خیلی بهتره از این شاتله در ضمن اکانت من 64 هست :d
کانکشن توی مودم تعریف شده باید از بردبند به بریج تغییرش بدی بعد میتونی کانکت کنی.نقل قول:
بنده هم عرض کردم که ، قصد جسارت نداشتم ، فقط چیزی رو که باهاش برخودر کرده بودم ، عرض کردم تا دوستان حواسشون رو یه کم بیشتر جمع کنند ، همین ، من جسارت نمی کنم قربان :11:نقل قول:
آیدون عزیز هم گفتن ، باید توی کانفیگ بردبند بشه بریج ( برای تکمیل ) و بعد از اون ، با ساختن کانکشن دستی ، کانکت بشید ، اگه اون رو هم مشکل دارید ، یه فایل خشک و خالی هست تو تاپیک مقالات آموزشی .نقل قول:
سوالی بود ، بفرمایید
مرسی :46:
یا حق :11:
مودم U.S.Robotics
فقط يك مدل داره
يا مثل ايسوز مدل هاي مختلفي داره ؟
بعد از U.S.Robotics چه مودمي مناسبه ؟
اين مودم هاي دي لينك واقعا كسي تا به حال باهاش مشكلي داشته ؟
از نظر دامادمون که خودش یه isp تو رباط ایشون اصلا d link رو به من پیشنهاد نکرد گفت خوب نیست حالا دیگه بقیش با خودتون دیگه چی میخرید با چه بوجه ای اینم بگم که ایشون حرفه ای حرفه ای هستن کم کم یه چیزی حدود 4 یا 5 سال تو این کاره و بیش از ده یا 11 سال برنامه نویس هست
یکی از کاربر ها یک راهنما برای تنظیم گذاشته فکر کنم بخوانید خوب باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این مودم هم مثل اسوس و بقیه مدل های مختلفی داره ( هم برای DSL و هم برای Wireless )
از قدیم الایام که تو بازار فقط دو سه تا مودم بوود اسوس بهترین بوود
اونطور که شنیده میشه D-Link های اولیه مشکلی نداشتن ولی اهالی سخت افزار میگن که مودم های جدید این شرکت اکثرا مشکل دار و میشه گفت تقلبین !
سلام
من از يكي از نمايندگي هاي صبا نت اينترنت گرفتم . روز يكشنبه اومدن مودمم رو نصب كردن ولي تا الان اينترنتم وصل نشده . نمايندگي ميگه مشكل از مخابراتتونه . حالا كسي اينجا با پيش شماره 4410 يا 4411 يا 4412 يا 4413 از صبا اينترنت گرفته من ببينم ماله اونا هم مشكل داره ؟
يا فكر ميكنيد مشكل چيه ؟
اين ايسوز 604 و 602 فرق شون چيه ؟
asus 604 چهار پورت lan داره ، ولی 602 یه پورت lan . البته هر دو usb رو دارن! .. برای یه کامپیوتر، 602 کافیه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گارانتي اش مال كدوم شركته ؟نقل قول:
گارانتی خاصی نداشته از همون اول.. با گارانتی فروشنده میدن! البته اگه باشه اصلا! چون مثل اینکه الان خیلی کم پیدا میشه..نقل قول:
(پ.ن:اون 604 4تا Lan داره فکر کنم!)
asus 604 غیر از چهار لن اکسس پوینت هم داره لنها مهم نیست ولی هرکی میگیره برای وایرلسش میگیره نه برای 4 لن.ضمنا 604 یو اس بی ندارهنقل قول:
یه چیزی میگیا... مگه میشه یه شرکت با تجربه بیاد یه مدل از هر چی درست کنه...؟؟؟ اینجوری دیگه کاسبی نمیتونه بکنه که... باید طیفای مختلفو پوشش بده... تو لینک زیر یه سری از مودمای ADSL ش که تو خاور میانه هستن هستش (چون بعضی از مدلا منطقه ای هستن و ممکنه تو آمریکا باشن اینجا نباشن و یا برعکس) :نقل قول:
یه تاریخچه مختصر از USRobotics که خودم طی چیزایی که خوندم خلاصه مینویسم:کد:http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-menu.asp?loc=mest
شرکت USRobotics با اینکه الان هنوزم یه شرکته با اسم USRobotics ولی در واقع یکی از زیر مجموعه های شرکت معظم 3com هستش... USR سال 1976 توسط سه دانشجو تاسیس شد و تخصصش ساخت مودم های دایال آپ بود... اون موقعی که انفجار اینترنت صورت گرفت و یهو میزان استفاده از اینترنت رو به رشد چشمگیری گذاشت این شرکت یکی از بهترین های ساخت مودم بود و برای خودش میتاخت... طی اندک زمانی ارزش اون شرکت کوچیک به 30-50 میلیون دلار رسید و همینطور رشد کرد... سال 1997 شرکت معظم 3com شرکت USRobotics رو به قیمت 6 میلیارد دلار (که اون موقع پول خیلی زیادی برای یه شرکت کامپیوتری محسوب میشد) رو خرید و بعدشم Palm رو... الانم شرکت USRobotics به عنوان بخش شبکه و مودم های شرکت معظم 3com در شرکت و کارخونه اختصاصی فعالیت میکنه و یکی از سازندگان معتبر انواع مودم ها و تجهیزات شبکه در آمریکا و سراسر جهانه...
مطمئنی...؟؟؟ ولی فکر نکنم که مدت زمان خیلی طویلی باشه که شرکت ایسوس فیلش یاد شبکه کرده و زده تو این کار... در ضمن مگه شرکتایی مثل Cisco Systems (با مارک تجاری Linksys برای مودماش) مردن که ایسوس بخواد بهترین باشه...؟؟؟نقل قول:
در مورد D-Link م این شرکت با اینکه آسیاییه ولی کارش خوبه و جنس بد به بازار نمیده... اگه فرد خریدار برای خرید همینطوری الکی نره در مغازه و بگه من D-Link میخوام و یارو هم بهش یه تقلبی بندازه و قبلش یه تحقیقی بکنه سرش کلاه نمیره... مثلا همین که اجناس شرکت D-Link رو تو ایران فقط با گارانتی ایزی بگیرید... یا اینکه برید تو سایتش مدلا رو ببینید... چون من خودم تا حالا چندین بار مدلایی از D-Link تو بازار ایران دیدم که هیچ کسی تو دنیا از تولیدشون خبر نداشته :27:... خوب این تابلو هستش که تقلبیه...
ولی در مورد اینکه تو ایران خوب کار میکنه یا نه به خاطر بد بودن مودمای D-Link نیستش بلکه (اگه واقعا مشکلی باشه) به خاطر کیفیت پایین تجهیزات شرکتا تو مراکز مخابراتی و کیفیت داغون سیمای مسی تلفن میهن فول تکنولوژیمونه... :8:
خالی بسته برات... من همین الان دارم با پیش شماره 4413 باهاتون صحبت میکنم... الو... صدا میاد...؟؟؟ الو... اونجا شهرستان چی چی ورده..........؟؟؟؟نقل قول:
:20::8::19:
منظور بازار ايرانهنقل قول:
یه چیزی میگیا... مگه میشه یه شرکت با تجربه بیاد یه مدل از هر چی درست کنه...؟؟؟ اینجوری دیگه کاسبی نمیتونه بکنه که... باید طیفای مختلفو پوشش بده..
همه مارك هاي يك محصول مطمئنا توي ايران يافت نمي شود
خوب اونکه آره...نقل قول:
تا جایی که من میدونم مدلای 9112 و 9115 و 9107 و 9108 و 9113 ش رو شرکت انفورماتیک گستر وارد ایران کرده... البته سایت انفورماتیک گستر چند وقتیه که این لیستشو با قیمتشون به روز نکرده... حتی همین مدل 9115 رو هم ننوشته و من از دوستانی که خریدنش شنیدم که وارد کرده........
خب اين مدل هايي كه گفتي تفاوتشون چيه ؟نقل قول:
توي تعداد پورت ؟
محسن جان بهتره یه سر به این لینک بزنی ( مودمای DSL شرکت اسوس ) :
مدل 9115 مدل بروزتر نسبت به 9112 هست و تفاوت چندانی ندارهکد:http://www.asus.com/products.aspx?l1=13&l2=96
نقل قول:
اولا که منظور ما بازار ایرانه نه خارج
بعدش هم مدت زمانی که شما میگی 6 ماه پیش هست ولی من دو سال پیش رو میگم
زمانی که برا DSl فقط میتونستی D-Link و Asus رو پیدا کنی اونم نه مثل الان که تو هر بقالی پیدا میشه ، فقط شرکتا خودشون میدادن
آدم وقتی می خواد یه کاری رو انجام بده برای محکم کاری بدترین شرایط رو در نظر میگیره ( تقلبی بودن مودم های D-Link ) حالا شاید افراد باهوشی مثل شما سرشون کلاه نره !
اگه منظور ما از بد کار کردن قسمتی بوود که به مخابرات مربوط میشد حتما اونوقت مودمای دیگه هم این مشکل رو داشتن
منظور خود مودم هست نه مخابرات
تعداد پورت که زیاد فرقی نمیکنه... چون معمولا تو همه مودمای ADSL هم شرکتا تعدا پورت Ethernet یا همون لن از 4-5 تا بیشتر نمیشه چون این پورتای RJ-45 جای زیادی رو اشغال میکنن و اگه بخوان تعدادشون رو زیاد کنن نمیشه... به جاش امکانات داخلی و خارجی بیشتر میشن... مثل انواع و اقسام استانداردهای وایرلس و امکانات مربوطه و امکانات نرم افزاری داخلی مودم ها که تو مدلایی مثل 9112 و 9115 ابتدایی هستن و تو مدلای دیگه بسته به امکانات سخت افزاریشون پیشرفته تر و پیشرفته تر میشن و قابلیت های مدیریتی پیشرفته توشون قرار میگیرن... همه مودمای زیر روتر هم هستن... همه شونم پورت USB دارن...نقل قول:
به جز 9112 و 9115 که تقریبا عین همن بقیه امکانات و تجهیزات داخلی و خارجی و نرم افزاری شون بیشتر میشن که به همون میزانم قیمتشون بالتر میره... میتونی بری تو صفحات زیر امکاناتشون رو ببینی (به ترتیبی که نوشتم امکانات و قیمتشون بیشتر میشه به جز دو تا اولی) :
9112 :
9115 :کد:http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9112&page=specs&loc=mest
9107 :کد:http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9115&page=specs&loc=mest
9108 :کد:http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9107&page=specs&loc=mest
9113 :کد:http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9108&page=specs&loc=mest
:20:کد:http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9113&page=specs&loc=mest
پورت كه يك دونه بيشتر نياز ندارمنقل قول:
تعداد پورت که زیاد فرقی نمیکنه...
فقط مي خواستم بدونم توي بازار ايران كدومش هست ؟
كه نخوام بابت امكاناتي كه نياز ندارم
پول بيشتري بدم