ببخشید من تازه کارم میشه ساده تر توضیح بدیننقل قول:
ببخشید من تازه کارم میشه ساده تر توضیح بدیننقل قول:
آخرین نسخه از Flash Player رو در پوشه FlashPlayer و با نام Setup.exe قرار دهید.نقل قول:
بعد کد زیر رو تو استارت آپ پروژتون قرار بدین.
File.Run(_SourceFolder.."\\FlashPlayer\\Setup.exe" , "/install", _SourceFolder.."\\FlashPlayer\\", SW_HIDE, true)
سلام
وقتی کلمه ای رو تایپ میکنم که کلمه ای رو سرچ کنم به ترتیب حروف الفبا داخل لیست باکس نمایش نمیده.
میخوام اگه حرف a رو تایپ کردم همه کلماتی که اولشون a هست داخل لیست باکس نمایش داده بشه.(مثل دیکشنری باشه).لطفا راهنمایی کنید.
سلام.میخواستم یه برنامه ای بنویسم که در در ستون اول چند عدد بصورت دستی وارد بشه و برنامه هر عدد رو در یک عدد ثابت دیگه که براش تعریف کردیم ضرب کنه و در ستون دوم نمایش بده.ممنون میشم راهنماییم کنید
آخرین نسخه از AMS رو دانلود کنید:
IndigoRose AutoPlay Media Studio 8.2.0.0 Retail
Passwordکد:http://dl.softsara.ir/software/autoplay_media_studio_8.2.0.0.rar
Serialsکد:softsara.ir
کد:AMS-RPUF6-L88D5-VCB1J-L7NDY
AMS-KLON8-S84D0-VUI1L-L5WER
سلام.نقل قول:
شما باید بر روی نتایج جستجو هم یه کنترلی انجام بدی.
به عنوان مثال ar در فیلد وارد شده، برای هر کدوم از نتایج جستجو میشه:کد:txtL = String.Length(txt);
resultcpr = String.Left(txt, txtL);
if resultcpr == name then
end
کافیه تمام مقادیر ستون اول رو بگیرید و به صورت یک به یک در عدد مورد نظر ضرب و در ستون دوم وارد کنید. یه همچین چیزی:نقل قول:
کد:mynum = 4;
gc = ListBox.GetCount("ListBox1");
if gc > 0 then
for g=1,gc do
TXT = ListBox.GetItemText("ListBox1", g);
nmr = String.ToNumber(TXT);
nmr = nmr*mynum;
ListBox.InsertItem("ListBox2", -1, nmr, nmr);
end
end
سلام
من چند تا سوال داشتم :
1) چطور میتونم یه اسکرول بار بسازم که هن توش متن باشه و هم دکمه و عکس که با جا به جا کردن اسکرول اون ها هم با متن جا به جا بشند و بشه روشون کلیک کرد؟یا این که دو تا کادر مجزا با یه اسکرول جا به جا بشن هم زمان...تو یکی دکمه ها باشن و تو یکی متن.
2) موقع اتوران میخوام اولین چیزی که بیاد این باشه که برنامه های فلش پلیر و کویک تایم نصب بشه ( بتونه بفهمه رو دستگاه نصب هست یا نه....اگرم نه بشه تو ران اولیه بگه که باید نصب کنن )
ممنون
سلام
چطور میشه یه آیتم(مثلا یه عکس) رو در برنامه ای که میسازیم درگ و دراپ کرد؟ و در یه قسمت دیگه برنامه قرار داد؟ آیا اینکار قابل انجامه؟
با تشکر
:n16::n16::n16:
سلام. بله قابل انجامه اما ساده نیست. شما باید از موقعیت ماوس مکان آبجکت رو تنظیم کنید. یه همچین پروژه ای قبلن نوشته شده. سرچ کنید شاید پیدا کنید.نقل قول:
برای سوال اول یه پلاگین به نام اسکرول بار هست که با اون می تونید انجام بدین.نقل قول:
برای سوال دوم هم از منوی Peoject گزینه Dependencoes و پیش نیازهاتون رو تعریف کنید. نصبش رو هم می تونید از همین بخش انجام بدین یا اگر می خواید مخفی باشه با خط فرمان. که البته اونم مشکلات خاص خودش رو داره.
درود بر شمانقل قول:
پوشه فلش پلیر دقیقا منظورتون کجاست؟داخل پروژه همچین پوشه ای نیست.
سلام دوستان
من یه برنامه ساختم که توش یه صفحه وب رو باز میکنه
الان میخوام کاری کنم که وقتی رو اون صفحه وب کلیک کنی (web page) به صفحه بعدی برنامه بره (next page)
با دکمه میتونم این کارو بکنم ولی من میخوام رو سایت که کلیک میکنی صفحه بعدی رو باز کنه
ممنون میشم راهنمایی کنین یا کدش رو بذارین
:11:
دوباره متن رو بخونید. آخرین نسخه از Flash Player رو در پوشه FlashPlayer و با نام Setup.exe قرار دهید.نقل قول:
یعنی هر جای وب پیج که کلیک شد بره صفحه بعدی؟نقل قول:
آره ... هرجای وب سایت که کلیک شد بره صفحه بعدنقل قول:
میخوام آمار کلیک اون وب سایت بالا بره
و تا وقتی رو وب پیج کلیک نشه به صفحه بعدی نره
شما کدش رو میدونین؟
صفحه بعد اونوقت کجا هست؟ صفحه بعد اتوران یا صفحه بعد وب سایت؟
صفحه بعد اتوران ...نقل قول:
این وب سایت تو صفحه اول هستش که میخوام بعد از کلیک به صفحه دوم (اصلی) بره
شما باید موقعیت کرسر ماوس رو محاسبه کنید و در صورت کلیک در ناحیه تعیین شده تصمیم بگیرید که چه اتفاقی بیفته.نقل قول:
شرمنده آقا امید من هرکار کردم نتونستم این کارو بکنمنقل قول:
واسه همین یه دمو از پروژه (دقیقا تمام اندازه ها و ... مشابه نسخه اصلیه) رو گذاشتم که اگه امکانش هست شما خودتون کد رو بهش بدین
یا اینکه کد رو بذارین تا من به پروژه اضافه کنم
پیشاپیش ازتون ممنونم
[HTML]http://rodfile.ir/images/lphxkr7wu335ci9gqr1x.zip[/HTML]
شما می خواین در صفحه دوم روی بنر کلیک شه تا به صفحه سوم بره. درسته؟
یعنی در واقع می خواین کاربر رو مجبور به کلیک روی بنر کنین؟
سوال اینجاست که این بنر ثابته. یعنی هر کاربری در هر زمانی کلیک کنه یه صفحه باز میشه یا نوع ممکنه عوض شه؟
اگر عوض شه صفحات از روی یه سایت باز میشه یا نه متغیره؟
چون این روش که رو وب پیج کلیک شه (نه صرفن روی بنر) روش جالبی نیست. ولی اگه می خواین به همین روش کارتون پیش بره کد زیر رو تو ضفحه دوم و تو بخش On Mouse Button درج کنید.
کد:if (e_X > 10) and (e_X < 491) and (e_Y > 110) and (e_Y < 201) then
Page.Jump("Page3");
end
نقل قول:
آره میخوام کاربر مجبور باشه که روی بنر کلیک کنه
نه این بنر ثابت نیست... یعنی هر کاربر هر دفه با یه بنر جدید روبرو میشه که به یه سایت لینک داده میشه...در واقه این بنرها و سایت ها که واسه کاربر میاد 9 تا هستند.
در اصل بنر تبلیغات کلیکی هستش. که به ساید مقصد لینک داده میشه.
که این بنر تو یه وب سایت گذاشته شده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و آدرس همون وب سایت به برنامه داده شده
درضمن این کد رو گذاشتم ولی جواب نداد!!!
کد رو تو قسمت On Mouse Button گذاشتید؟
آره ولی کار نکرد!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر اساتید محترم P30World
دوستان عزیز من میخوام یه پروژه با AMS بسازم که بیشتر کارش با پخش کننده هست ...
میخوام یه پلیر در نرم افزار درست کنم که تمامی طراحی شو خودم انجام بدم ..
یک نمونه ساختم که در تصویر زیر میتوانید مشاهده بفرمائید / فقط چند موضوع هست که میخواستم بیشتر متوجه بشم ؟
در این پروژه نزدیک به 170 ترانه اسلامی و مداحی قرار خواهد گرفت که کاربر با کلیک بر روی هر خواننده و یا مداح در پنجره های لایت که در تصویر بالا مشاهده میکنید لیست ترانه ها و مداحی ها به مایش در میاد و کاربر با کلیک بر روی هر کدام از ترانه ها و یا مداحی ها در پلیر طراحی شده لود بشه ...
من تو این پروژه به جای اسلایدر خود نرم افزار از Progrees نرم افزار برای نوار پیشرفت میخوام استفاده کنم هر کاری کردم نتونستم برای اینکار پخش ترانه ها را با Progrees تنظیم کنم ...
ممنون میشم در این مورد راهنمایی بفرمائید ....
اینو تست کنید:نقل قول:
تو On Preload صفحه دو این کد رو بزارید:
تو On Loaded وب پیجتون هم این کدو بزارید.کد:ClickBanner = false;
تو On Navigate وب پیجتون هم این کدو بزارید.کد:ClickBanner = true;
کد:if (e_URL ~= "") and ClickBanner then
Page.Jump("Page3");
end
سلام. چیکار کردید که نشد؟ دقیقن چه مشکلی دارید؟ الگوریتم می خواید؟نقل قول:
من در این پروژه به جای اسلایدر نرم افزار از Progress استفاده کردم که زیباتر هستش ولی هر کاری کردم Progressبا ترانه ست نشد و پس از 10 ثانیه خودش به آخر میرسه و از اول شروع به پر شدن نوار پیشرفت میکنه ...نقل قول:
توی قسمت on show کد زیر را نوشتم :
در قسمت On Timer هم کد زیر را قرار داده ام !کد:
Audio.Load(CHANNEL_NARRATION, "AutoPlay\\Audio\\01 - Ali Zibaei (Takta) - Amooye Bacheha.mp3", false, false);
AudioProgress = 0
AudioLength = Audio.GetLength(CHANNEL_NARRATION);
AudioOnePercent = (AudioLength / 100)*1000
Page.StartTimer(AudioOnePercent, 1);
کد:
if e_ID==1 then AudioProgress = AudioProgress +1
Progress.StepIt("Progress1");
if AudioProgress>100 then
Page.StopTimer(1);
end
end
AudioLength / 100)*1000نقل قول:
میشه
AudioLength *10
به نظرتون این درصد پیشروی رو تعیین می کنه؟
:n13: :n02:
راست میگی ها .... :n08:
آخه من مبتدیم و زیاد وارد نیستم به همین خاطر چنین چیزهایی اتفاق میافته یگه ... ممنون میشم کد صحیح را برام قرار دهید ... ( البته توی پروژه بیشتر از 170 ترانه وجود خواهد داشت ... )
نقل قول:
آقا امید این کارم کردم ولی بازم جواب نداد
پروژه رو که واستون فرستادم ... میشه خودتون رو اون امتحان کنین ببینین جواب میده یا نه؟
سعید عزیز هر دو تا کد رو تست کردم که براتون گذاشتم. همینجوری که براتون کد ننوشتم.نقل قول:
شما تو صفحه دوم یه آدرسی به من بدین که بنرارو توش نشون میده، من پروژه رو کلن براتون آپ کنم.
ممکنه کداش با این آدرسی که گذاشتین متفاوت باشه. البته یه کم.
یه روش دیگه: یه Hotspot بسازین و همون قسمتی که بنر لود میشه فیکسش کنید وقتی روش کلیک شه خود به خود به صفحه بعد میره.
بعد شما می تونید این بنرارو به صورت عکس نشون بدین بجای وب پیج و با کلیک دستور باز کردن صفحه مورد نظر رو بدین.
نقل قول:
آقا امید سایتی که بنر روش هستش اینه:
من این روش دوم رو بلد نیستم ولی ب نظر خودتون هرکدوم بهتره رو انجامش بدین
ولی فکر کنم چون بنر باید از تو سایت لود بشه تو این روش دوم مشکل داشته باشه
بنرا ثابتن. یعنی مثلن 9 تا بنره که تصادفی نشون داده میشن یا نه ممکنه بعدن عوض شن؟
منظورتونو متوجه نمیشم ...نقل قول:
جای بنر ثابته ولی هم لینک بنر عوض میشه و هم آدرسی که به بنر داده شده...
یعنی در اصل مثل 9 تا بنر هستش که هر دفه یکی از بنرا لود میشه
تو این 2تا عکس هم جای بنر هم لینک بنر هم آدرس فایل بنر مشخصه
منظوم اینه که تعداد مشخصی بنر هست که هر کدوم هم لینک خودشون رو دارند یا نه مثلن امروز 9 تا بنره که تصادفی نشون داده میشن و مثلن هفته دیگه ممکنه بنرا و لینکهای اونا عوض بشن؟
نقل قول:
این دومی ک گفتین
امروز 9 تا بنر هستش که تصادفی نشون میده و ممکنه چند وقت بعد لینک و بنرا عوض بشه
متاسفانه AMS از این شیوه آدرس دهی که در بنرها استفاده شده، پشتیبانی نمی کنه. راه ساده ای هست که با کلیک بر روی کل وب آبجکت به صفحه بعد برید.
ببینید این خوبه
نقل قول:
داداش امید ازتون ممنونم
همینو میخواستم
واقعا ازتون ممنونم
خدا خیرت بده
:n16: