دستت درد نکنه ... خب شما وقتی که wine یا cedega رو اینستال کردی تنها کاری که باید میکردی این بودش که روی فایل ستاپ یه کلیک میکردی و بقیه چیز همش اتوماتیک انجام میشدش ، درسته ؟!نقل قول:
Printable View
دستت درد نکنه ... خب شما وقتی که wine یا cedega رو اینستال کردی تنها کاری که باید میکردی این بودش که روی فایل ستاپ یه کلیک میکردی و بقیه چیز همش اتوماتیک انجام میشدش ، درسته ؟!نقل قول:
رفقا از جوابتون ممنون حالا یه سوال دیگه. توی فرمی که من پر کردم برای آدرس دو تا فیلد داشت که هر کدومشون کاراکتر محدود قبول می کردن منم نصف آدرس رو بالا دادم و نصفش رو پائین به این شکل
تو بالایی: پلاک - کوچه - خیابان فرعی
تو پائینی: خیابان اصلی- میدان
نمی دونم درست دادم یا نه لطفا راهنمایی کنین
سلام دوست عزیز، کار به هم سادگی هست ولی در مورد wine برنامه ی شما باید در لیست برنامه های مورد ساپورت wine باشه، البته برای پشتیبانی بهتر، بهتره از terminal از wine استفاده کنید.نقل قول:
من تازه اومدم نمی دونم درباره مشکلم باید همین جا بنویسم یا نه؟
بعد از یکی دو ماه آخرش این سی دی های اوبونتو برام رسید.کلی ذوق کردم و رفتم آموزش نصبش رو هم پیدا کردم. شروع به نصب کردم که همون اول کاری بعد از انتخاب گزینه نصب با پیغام زیر مواجه شدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه یکی کمک کنه که هنوز شروع نکرده از لینوکس و اوبونتو دل زده نشم.
سلام
به متن پیغام توجه کنید
هنگام بوت سیستم از گزینه noapic استفاده کنید موقع لود شدن باید این عبارت رو وارد کنید
و در یک موقع مناسب بایوس مادربورد آپدیت کنید
از توجهتون ممنون.نقل قول:
ولی مشکل اینجاست که من هنوز هیچی درباره فرمانهای لینوکس یاد ندارم و نمی دونم چه طور از این گزینه استفاده کنم.مشکل فقط از BIOS است یا چیز دیگری هم می تواند باشد؟
شماره ششم مجله Full Circle منتشر شد.
مطالبی که در این شماره می خوانید:
کد:* Step-by-Step Ubuntu Feisty > Gutsy upgrade
* How-To : Run Photoshop plugins in GIMP, Set up Samba and Scribus pt.6.
* Top 5 - Racing Games.
* Interview with John Philips (Open Font Library).
* Letters, Q&A, MyDesktop and more!
دریافت مجله به زبان انگلیسی:
کد:http://dl.fullcirclemagazine.org/issue6_en.pdf
سلام به دوستان عزیز، متاسفانه بعد از سعی برای نصب فونت های مایکروسافت با عدم توانایی دریافت فایل `./andale32.exe از سایت مورد نظرش شدم، خواستم ببینم دوستان کسی فونتهای مایکروسافت رو برای خواندن فارسی نصب کرده(البته غیر از سی دی هما چون من دسیترسی به این سی دی ندارم) و اگر نصب کردید چگونه.
اگر غلطی هم اینجا هست ببخشید چون فقط یکسری حروف درهم فارسی می بینم من اینجا
ممنون
سلامنقل قول:
داخل فولدر home کاربر جاری فولدری درست کن با نام fonts. دقت کنید که اول اسم یک نقطه هست . و فونت ها رو از داخل پوشه fonts ویندوز یا جای دیگه اونجا کپی کنید . با یک بار آغاز مجدد سیستم عامل فونت ها نصب شده و قابل استفاده خواهد بود .
من با این دستور تمامی فونت های مورد نیازم رو نصب کردم و مشکلی هم نداشتم:
کد:sudo apt-get install ttf-farsiweb xfonts-intl-arabic xfonts-intl-european xfonts-intl-phonetic msttcorefonts
برای نصب فونت های مایکروسافت همین روشی که جناب Bayazee گفتند از همه بهتره.
قبل از اینکه CD بوت بشه احتمالا توی صفحه boot option داشته باشید noapic اونجا باید تایپ کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط Tracer
بازهم اگر سوالی بود دوستان ابونتوکار Bayazee - taia - Hosein-mec هستند
من هم همین دستور رو اجرا می کنم ولی خوب مشکل داره!نمی دوونم چرا!نقل قول:
در مورد راه حل Bayazee هم خوب من الان فونت های ویندوز رو از کجا گیر بیارم؟یک سرچ زدم ولی ۶۰۰ تا فونت بود که خوب من بخوام دانلود کنم باید ۶۰۰ تا فونت رو تک تک دانلود کنم! از دوستان اگه کسی ویندوز داره، فونت ها رو زیپ کنه و به من بده؟ممنون.
-------------------------------------------------------------------
font ها رو از یک کامپیوتر در دانشگاه کپی کردم.
ممنون
این فونت هایی که خودش با دستور sudo apt-get install msttcorefonts نصب کرده برات میذارم شاید به دردت بخوره :
کد:http://rapidshare.com/files/66978274/msttcorefonts.tar.gz
سلام
من تازه اوبونتو نصب کردم و یه مشکلی دارم اونم اینه که برای تنظیم سرعت refresh مانیتور فقط تو تنظیمات یک گزینه(60Hz) هست. چجوری میتونم سرعتش رو ببرم بالا ؟
یه مشکل دیگه اینکه موقع فعال کردن زبان فارسی وقتی تیک کنار Persian رو روشن میکنم بعد از Apply کردن خودش دوباره خاموش میشه .
ممنونم.
1- باید تنظیمات مربوط به xorg رو تغییر بدید
دفترچه مانیتورتون رو بردارید و از روش تنظیمات رو انجام بدید با این دستور:
توی اوبونتو اینجوریه:
dpkg-reconfigure xserver-xorg #
یه نفر لطف کنه درایور برای گرافیک 7600 gt رو برای ubuntu 7.10 بده ممنون میشم
بابا یکی جواب مارو بده لطفانقل قول:
دوست عزیز مشکلی نداره هر دو فیلد مربوط به یک آدرس هستند و شما درست عمل کردی.نقل قول:
------------------------------
حسین جان خیلی خیلی لطف کردی.نقل قول:
این فونت هایی که خودش با دستور sudo apt-get install msttcorefonts نصب کرده برات میذارم شاید به دردت بخوره
ممنون
با دستور زیرنقل قول:
و حتما در بخش restricted drivers گزینه ی مربوط به nvidia رو روشن کنید و بعد باکد:sudo apt-get install nvidia-glx-new
ببینید مشکل حل می شه؟کد:sudo nvidia-manager
من میخوام این برنامه رو نصب کنم نمیشه این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید قبل از نصب برنامه مخازن رسمی اوبونتو رو فعال کنی . مقاله زیر رو یه نگاهی بنداز :
کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/Repositories/UbuntuFeisty
آقا یکی لطف کنه لینک دانلود compiz-fusion رو به من بده
اگه مخازن اوبونتو رو کامل کردین از دستور sudo apt-get استفاده کنین .
سلامنقل قول:
ممنونم از کمک شما
اولا اینجا باید همه تنظیمات مربوط به گرافیک رو درست کنم که بلد نیستم.
دوما من تو قسمت Refresh speed محدوده 50-120 رو انتخاب کردم ولی باز هم 60 هرتز موند !
دوباره رفتم توش و اینبار Auto detect رو فعال کردم که دیگه مانیتورم از کار افتاد. من هم مجبور شدم دکمه ریست رو بزنم !
میشه کامل تر بگین ؟
خوب دستور رو اجرا کنین و هر جا که بلد نیستین اینتر رو بزنین . آخرهای برنامه میپرسه که می خوایی تنظیم رو ساده یا معمولی یا پیشرفته تنظیم کنی
معمولی یا همون medium رو انتخاب کن و اونی که ۷۵ هرتز هست رو انتخاب کن
البته قبلش x-server رو بیاری پایین بهتره
استپ میاره پایین که البته گنوم رو غیرفعال میشه بعد تنظیمان با استارت بیارش بالاکد:/etc/init.d/gdm stop
در هر صورت شما باید تنظیمات x سرور رو دستکاری کننید که اون دستور کار رو راحت تر می کنه
شما فقط باید قسمت مونیتور رو تغییر بدید
یا اینکه فایل etc/X11/xorg.conf/ رو باز کنید و مونیتورش رو بیارید و تنظیماتشو درست کنید
البته استفاده از دستور sudo aptitude بسیار بهتر هست چون dependency های موجود رو هم خودش برطرف می کنه.نقل قول:
نقل قول:
ولی من لینکش رو می خوام آخه باید از کافی نت دانلود کنم لینکش رو چجوری می تونم پیدا کنم ؟
دوست عزیز مسئله اینه که برای نصب compiz-fusion باید چندین بسته ( فایل ) نصب بشه , نه فقط یک بسته !!نقل قول:
توی سایت زیر در قسمت search ابتدا در جلوی عبارت Distribution باید تعیین کنی که از چه نسخه ای از اوبونتو استفاده می کنی ( gutsy , feisty , .... ) بعدش در کادر Keyword اسم بسته مورد نطرت رو وارد کن و search رو بزن. بعد از اینکه بسته مورد نطر رو پیدا کردی در پایین صفحه قسمت دانلود داره که با توجه به نوع سیستمت باید فایل مورد نطر رو دانلود کنی. در بالای قسمت دانلود هم پیش نیازی های اون بسته وجود داره که میتونی اون بسته ها رو به صورت جدا دانلود کنی. اول داخل سیستم خودت چک کن که چه بسته های برای نصب compiz-fusion لازمه .
کد:http://packages.ubuntu.com/
من لينوكسم بعد از اينكه تو منوي گراب انتخابش ميكنم آرم اوبونتو و اون درجه كه بايد پر بشه مياد و همينجوري بدون هيچ پيغام خطايي ميمونه !
از تو Recovery mode هم كه ميارمش روي پيغام Waiting for root file system گير ميفته.
حالا من چيكار كنم ؟
ممنونم.
بهد از اینكه از منوی گراب انتخاب كردی Alt+f1 رو بزنید و ببینید كدوم مرجله متوقف می شه . اگر امكانش بود متن آخرین خطا رو بنویسید و اینجا قرار بدید .
ممنونم ولی من گفتم پیغام Waiting for root file system میده و کار دیگه ای نمیکنه !
آخرین بار من به مشکل خوردم و دکمه ریست رو زدم ! فکر کنم مشکل خورده و file system رو میخواد اسکن کنه(من قبلا هم اینکار ور یک بار دیگه کرده بودم این طوری نشد !) حالا اینبار یه یک ربعی صبر میکنم اگه بالا نیومد شما بگید چجوری file system ro درست کنم .
بازم ممنونم.
آقا سلام ..
دوتا سوال .. ( تازه كاريم ديگه ! )
ببخشيد اگر جاي مناسب نداره و يا تكراريه //
1- تفاوت اينكه بعضي از دستورارت با Sudo شروع مي شوند و بعضي خير در چي هست ؟
2- براي Internet Connection Sharing بصورتيكه ويندوز اينترنت را فراهم آورد و اوبونتو از آن استفاده كند راه خاصي هست ؟ چون با طي مراحل متدوال به نتيجه اي نرسيدم /
ممنون از لطف دوستا ن ...
1. تفاوت دستورات sudo این هست که شما بعنوان root کار می کنید کاربر root توانایی هر تغییری را در سیستم دارد برای مثال عوض کردن فایلهای مهم یا حتی پاک کردن آنها، اضافه کردن و یا تغییر در پکیجهایی که بر روی سیستم هست، عموما بعد از دستور sudo از شما پسورد می خواهد.نقل قول:
2. از چه راهی می خواهید sharing داشته باشید wireless و یا LAN های ساده کابلی و یا راهی دیگر؟
سلام ..
ممنون از پاسخ شما .
درارتباط با سوال بعدي بايد عرض كنم كه دو سيستم را از طريق كابل كراس بهم متصل كردم.
طبق قاعده اي كه براي Sharing اينترنت بين دو ويندوز مرسوم هست پيش رفتم . ( ICS ) و در ادامه اوبونتو مي تونه از DHCP تعريف شده توسط سيستم ICS مشخصات شبكه را دريافت كنه اما Browser نمي تونه وب ببينه .
يه چند تا كلك هم بلد بوديم ، زديم .. منتها جواب نداد !
فکر کنم این دوتا راهنما بتونه کمکتون کنه :
کد:https://help.ubuntu.com/community/InternetConnectionSharing
http://www.ubuntugeek.com/sharing-internet-connection-in-ubuntu.html
حسين جان ..
اين دو موردي كه داديد هر دو مربوط ميشه به Config كردن خود اوبونتو بعنوان توزيع كننده اينترنت.
اما من اينجا Windows رو بعنوان توزيع كننده در نظر دارم و مي خوام اوبونتو از اينترنت Share شده برو روي ويندوز استفاده كنه .
مشكل اينجاست ..
سلام.امروز واسه من نسخه جديد اوبونتو و كوبونتو اومد.من هم هنوز نصب نكردم.لطف ميكنيد تفاوت اين دو نسخه رو بگيد .مرسي.
همینطوری درستهنقل قول:
# یاهو رو پیگ کنید ببینید جواب می ده؟
منطقا browser تون هم باید درست کار کنه
حالا اگر درست کار نمی کنه مشکل از به اشتراک گذاشتن اینترنت نیست (شاید مشکل از browser باشه)
با یکی دیگه امتحان کنید
تفاوت این دو نسخه در محیط های گرافیکی و دسکتاپشون هست. در مورد تفاوت های این دو دسکتاپ هم قبلا بحث شده:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1408611&postcount=365
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=141465