سلام
دوستان باتریش چطوره؟
چقدر شارژ نگه میداره؟
اگه بخوای مقایسه کنی با کدوم گوشی سونی اریکسون برابری میکنه؟
باتشکر
Printable View
سلام
دوستان باتریش چطوره؟
چقدر شارژ نگه میداره؟
اگه بخوای مقایسه کنی با کدوم گوشی سونی اریکسون برابری میکنه؟
باتشکر
قدرت فلشش از n95 8gb قویتره.نقل قول:
در کل مصرف باطری تو این گوشی به علت وجود داشتن امکانات قوی همچون دوربین 8 مگا پیکسلی زیاده.نقل قول:
نوشته شده توسط reza mohammad mahdi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگه بخواهی از دوربینش بیشتر استفاده کنی روزی دو بار باید شارژش کنی.
باطریهای سونی اریکسون دیرتر خالی میکنند و تو این مورد نمیتونم نظر بدم.(منظور باطریهای سونی اریکسون بهترند)
میشه گفت باطریش در حد همون n95 معمولیه که هر روز باید شارژش کنی.در مقایسه با n95 8gb هم بگم باطری n95 8gb به وضوح باطریش نسبت به i8510 خیلی دیرتر خالی میشه.درسته هر دو تا هم باطریشون 1200میلی امپره ولی باطری n95 8gb راضی کننده هست.
موفق باشی.
این رو هم بگم اگه اهل فیلم دیدن با گوشی هستی من یه بار باطریش رو در حالت پر امتحان کردم ببینم چند ساعت میتونه فیلم پخش کنه بعد از 3 ساعت فیلم دیدن بکوب باطری رسید به 3 خطه و فکر کنم باطریش راحت میتونه تا 4 یا 4.30 ساعت فیلم دیدنو ساپورت کنه.
در مورد عکس برداشتن هم بگم با برداشتن 70 تا عکس باطریش از پر رسید به 3 خطه.
با توجه به چیزایی که خودت گفتی باتری بدی هم نداره خیلی هم خوبه فکر کن 70 تا عکس با دوربین 8 مگا پیکسلی 3،4 ساعت فیلم نگاه کردن اینکه خودش کلیه!نقل قول:
نميشه کاري کرد که کيفيت صداي فيلمبرداريش amr نباشه؟؟ چون خيلي بده...
نوکيا صداي فيلمش AAC هست.
دوست عزیز در کل باطری این گوشی باید هر روز شارژش بشه.نقل قول:
دوستان در مورد کیفیت صدای ضبط شده موقع فیلیمبرداری هم لازم میدونم چند نکته بگم.
در کل صدای ضبط شده موقع فیلمبرداری میتونم بگم تو هیچ گوشی راضی کننده نیست.ولی من هم از n95 8gb و هم از i8510 تو یه موقعیت یکسان فیلمبرداری کردم و خواستم ببینم کیفیت صدای کدوم بهتره.تو این مورد درسته که هر دو تا هم ناراضی کننده بود ولی صدای ضبط شده تو n95 8gb به نسبت بهتر از i8510 بود.
موفق باشید.
راستی آنتن دهیش چطوره؟؟
با سلام خدمت عضوهاي گرامي . من يك مشكل بزرگ دارم كه هر كار ميكنم حل نميشه . وقتي با گوشي تو اتاق عكس مي گيرم عكس رو نوراني ميكنه . كيفيت عكس تو فضاي بيرون عاليه ولي داخل اتاق نوراني . خواهشا اگه چيزي مي دونين كمكم كنين - باتشكر - رفيع پور
سلام من باطري اين سه تا گوشي رو با هم در كارهاي مختلف امتحان كردم بي زحمت شما هم با گوشيت يه امتحان بكن ببينم مصرف باطري كدوم گوشي بهتره!!نقل قول:
نوع مصرف/ مدل گوشي*** N95 8G***N95 BL-6F ***n82 *** N95 BL-5F
موزيك (دقيقه) *************240******430*****500*********540
نمايش فيلم (دقيقه) ************45******95*****85*********115
GPS (دقيقه) ************140******280*****370*********420
مگه 8510 ضبط صداش به صورت 5.1 نبود؟ پس چی شد؟ فقط یه اسم بود؟!!!!!نقل قول:
ولی صدای ضبط شده تو n95 8gb به نسبت بهتر از i8510 بود.
منظورتون چیه؟نقل قول:
یعنی اگه تو یه روز تا اون حد باهاش کار نکنیم هم باز باید در انتهای همون روز شارژ بشه؟
البته اون سیستم پخش هستش نه ضبط !نقل قول:
مخلصیم .
بلخره باتریش خوبه یا نه؟من تا ماه آینده قراره بخرم.بخرم یا نه؟
در ضمن تویه عکسایی که از زیر باتری گرفته شده نوشته باتریش 1000 میلی آمپره!!!!!!!!!!!!!!!
کسایی که دارن تایید یا رد کنن.
ممنون
انتن دهی همانند گوشیهای نوکیا و سونی اریکسونه و بعضی ها که میگن گوشیهای سامسونگ انتن نمیده و ...همشون چرت و پرته.و در کل همه گوشیها از لحاظ انتن دهی یکی هستند.نقل قول:
در ضمن بگم هنگام مکالمه تلفنی صدا هم از نظر رفت و هم از نظر برگشت تو این گوشی عالیه .
اگه با گوشی زیاد کار نکنی و عکسهای زیادی ازش نگیری و روشنایی ال سی دی گوشی رو کم کنی(روشنایی ال سی دی این گوشی زیاده و به طبع مصرف باطری رو بالا میبره) و ... هر دو روز یک بار شارژ کافیه.نقل قول:
ولی اگه واقعا با گوشی زیاد عکس بگیری و ور بری و فیلیمبرداری کنی و بازی کردن و ... هر روز یک بار تا دو بار شارژش باید بکنی.
باطری گوشی نه خوبه و نه بد میشه گفت حالت متوسط داره.نقل قول:
دوست عزیز در کل کارایی باطری بستگی داره به استفاده شما از این گوشی.
در کل بگم که چون هم باطری n95 8gb و هم باطری i8510 هر دو تا هم 1200 میلی امپره باطری n95 8gb خیلی دیرتر از i8510 خالی میشه و در این مورد n95 8gb باطریش خیلی بهتر از i8510 هستش.
البته باید هم مصرف باطری این گوشی بیشتر باشه چون این گوشی به بهترین امکانات مجهز شده و سرعتش واقعا عالیه.
خدمت دوستان عرض کنم یکی از دوستام از این گوشی خیلی خوشش اومده و 4 روز قبل رفتیم براش یه دونه 16gb این گوشی رو بخریم اقا کل علاءالدین و مجتمع پایتخت رو به هم زدیم نتونستیم براش گیر بیاریم همشون 8gb بودن ولی راضی نشد و گفت باید 16gb باشه. امروز هم که دنبال این گوشی رفته بود و باز هم از 16gb خبری نبود و گفت 8gb میفروختن. و گفته بودن فعلا 16gb این گوشی وارد بازار ایران نمیشه.چون من الان هم xperia x1 و n95 8gb دارم گفت گوشی i8510 خودتو بفروش به من بالاخره بعد از یک ساعت بحث گوشی رو بهش فروختم. ولی باز هم اگه سوالی بود در خدمتم.
موفق باشید.
چند خریده بودی؟
چند فروختی؟
با سلام
بعد از دو هفته کسب اطلاعات در مورد گوشی i8510 مخصوصا در این پست بالاخره دیروز این گوشی رو از اهواز خریدم (با گارانتی 660) و فهمیدم که تمتم تعریف هایی که از این گوشی شده بود صحت داره و واقعا گوشی عالیه فقط سه تا مورد هست که اگر دوستان کمک کنند ممنون میشم 1-کد قفل گوشی چنده چون 12345 جواب نمیده.2-چطور میتونم auto keypad lock رو غیر فعال کنم و 3-فعال کردن قبلیت تشخیص لبخند و چشمک در دوربین این گوشی چگونه است
سلام دوست عزیز .
در مورد کد ، کد 00000000 هستش .
مخلصیم .
توی اهواز این گوشی پیدا شده خیلی عجیبه !!! اونم با این قیمت ! توی شهرستانهای که وضع سامسونگ خلیی بده !
ferizebele اگه ممکنه هر چه زودتر یه review از گوشی بذار و نظرتو خیلی صادقانه بگو...ممنون..
با تشکر از دوستان عزیز مخصوصا samsung & samsung_d600
در مورد فیلم برداری با 120 فرم در ثانیه که در این گوشی بصورت فیلم برداری حرکت آهسته انجام می شود یعنی 1/8 و 1/4 و این طور نیست که با 120 فریم فیلم گرفته و شما بتونید اون را در کامپیوتر با 30 فریم در ثانیه نگاه کنید
مهيار بايد يه سر بري اهواز ببيني چه گوشي هايي كه پيدا نميشه!نقل قول:
من p850 و G600 رو براحتي پيدا كردم!
يادمه جي 600 سياه سفيد بود! يعني رنگش سياه سفيد بود. طرف گفت هر رنگيش رو بخواي مي تونم برات جور كنم.البته خالي مي بست كه هر رنگيش رو داره اما مي تونست هر تعدادي رو قاچاق كنه.
در كل اهواز فقط B600 رو به خودش نديده كه اونم عذرش موجه هستش!:27:
8 گیگ ماکروتل 659000
8 گیگ متفرقه 610000
16 گیگ ندیدم
یه سوال کردم ولی جوابشو نگرفتم.
پشت گوشی نوشته باتریش 1000 میلی آمپره!!!!!!!!!!!!!!!!
کسایی که دارن تایید یا رد کنن.
ممنون.
سلامنقل قول:
اره نوشته 1000 امپر
روی جی 810 منم نوشته 1000 میلی آمپر . احتمالا مصرف گوشی 1000 میلی آمپر ولی باتری 120 میلی هستش !
آره پشت گوشی نوشته 1000 میلی آمپر ولی روی خود باطری چیزی از ظرفیت اون ننوشته
تازه اگه مصرف گوشی 1000 میلی آمپر و باطری اون 1200 میلی آمپر باشه یعنی گوشی کمی بیشتر از 1 ساعت کار میده که این طور نیست
اول اینکه چطوری میشه دورین جلویی گوشی رو فعال کرد چون خیلی بدرد میخوره حداقل جای آینه !!!
و دوم اینکه هر چه قدر توی گوشی گشتم نتونستم شماره گیری صوتی گوشی رو پیدا کنم همچنین هر کدام از تکمه ها رو بجز تکمه پاور 3 ثانیه فشار میدم عکس العملی نشون نمیدن
با سلام.
دوستان این مطالبی که در مورد باطری این گوشی میگم صرفا بخاطر راهنمایی شما هست و منظورم اینه که کسانی که این گوشی رو با پول 600 الی 650 تومن تهیه میکنند بعدا در مورد مصرف بیش از حد باطری تو این گوشی پشیمون نشوند.و بعدا گوشی رو با قیمت پایین نفروشند تا ضرر کنند.
وقتی گوشی رو خریدم حدود 18 ساعت گذاشتم شارژ بشه و وقتی شروع کردم باهاش کار کنم دیدم داره خطهای باطری رو قورت میده.که بد جوری خورد تو ذوقم اوایل فکر کردم باطری گوشیم فاسد در اومده چون داداشم یدونه دو سیم کارته سامسونگ داره و باطری اونم 1200 میلی امپره گرفتم انداختم رو موبایل تا ببینم که با باطری اون مشکل حل میشه ولی متاسفانه باز همون اش و کاسه بود.و در کل فهمیدم مصرف باطری این گوشی فوق العاده زیاده حتی این مساله رو به مایکروتل هم گفتم گفت مصرف باطری این گوشی زیاده.
درسته گوشی امکاناتش عالیه ولی چه فایده با کار کردن زیاد حتی روزی باید دو بار شارژش کنید.به نظر من این گوشی نمیتونه استند بای 310 ساعته داشته باشه چون اگه باهاش کار هم نمیکنی میبینی خطهای باطری رو کم میکنه.حالا نمیدونم ایا واقعا مصرف باطری این گوشی با اپدیت شدن حل میشه یا نه.
به نظر من سامسونگ باید روی این گوشی یک باطری 1500 میلی امپر میگذاشت چون مصرف باطری این گوشی واقعا زیاده و باطری 1200 میلی امپر جلوی این گوشی با این امکانات خیلی کم میاره.
در مورد سرعت شارژ شدن هم بگم سرعتش تو شارژ شدن به پای گوشیهای نوکیا نمیرسه و شارژش حدود 2.30 الی 3 ساعت طول میکشه.حتی مصرف بیش از حد باطری تو این گوشی باعث شده دوستان تو فرومهای دیگه هم در فکر فروش این گوشی باشند.حتی یکی از دلایلی که باعث شد خودم گوشی رو به دوستم بفروشم همین مصرف زیاد باطریش بود.
در کل بگم این گوشی امکاناتش عالیه ولی مصرف باطریش خیلی زیاده و برای کسانی که حوصله ندارند هر روز گوشی رو شارژ کنند خریدش توصیه نمیشه.
موفق باشید.
شاید با اپدیت مشکل باطریش حل بشه کمی تحمل کنید
خواهشا لطفا هر نوع امتحانی که لازمه انجام بدید....اعصابمون خورد شد....یه گوشی نمیاد که مشکلی نداشته باشه راحت بخریمش....تصمیم داشتم دیگه این گوشی رو بگیرم...ولی حالا..............
باتری 1200 میلی آمپر روی آی 8510 گذاشته شده چون سیمبین 9.3 داره و این سیستم عامل توی مصرف باتری تاثیر میذاره چون مصرف کمی داره . فکر کنم باید 1500 میلی میذاشت !
در مورد باطری دوستان درست میگن چون اگه گوشی فول شارژ هم باشه و از صبح چند دقیقه از دوربینش استفاده کنی و چند تا موزیک گوش بدی و مخصوصا از gps استفاده کنی شارژش به نصف میرسه
یکی دیگه از امکاناتی که گوشی داره اینه که اگه در حال پخش مزیک باشه اگه گوشی رو برعکس کنی pause میشه و اگه مجددا گوشی رو برعکس کنی play میشه
عجب پس به عبارتی باطری گوشی ................
از دوستانی که دارند تقاضا میکنم بیان و در مورد مصرف باطریشون نظرشون رو بگن
تا ما هم بفهمیم تکلیفمون چیه!!!!!!!!!!!!!
با این تفاصیر سامسونگ گند زده رفته.
اگر باتری یه گوشی دیگه مثل i900 رو روی این گوشی بندازیم چی میشه؟
(بر فرض اندازه باتریشون یکی باشه)