آخه avast من رو گارانتی لپ تاپم نصب کرده بود ، البته نمیدونم کرک شده بود یا registration keys اش اصلی بود . این ورژن هست » avast 4.8 professionalنقل قول:
Printable View
آخه avast من رو گارانتی لپ تاپم نصب کرده بود ، البته نمیدونم کرک شده بود یا registration keys اش اصلی بود . این ورژن هست » avast 4.8 professionalنقل قول:
ورژن professional فایروال نداره ، پس مثل پیشنهاد این پست بعد از پاکسازی انجام بدید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نسخه اصل بوده که باید کد رو بهتون میداد.
قدرت دیتابیس professional با نسخه رایگانش یکیه ،در ضمن شما نسخه 5 رو نصب میکنید که بهتر از 4 هست. البته میتونی از گارانتی بپرسی ببینی بازم لایسنس میده یا نه اما همونطور که گفتم لازم نیست چون باید فاروال هم نصب کنید همون نسخه 5 رایگان بهترینه.
البته لایسنس برای professional نسخه 5 هم موجوده ولی نمیدونم جواب میده یا نه. لایسنس خواستید بگید چندتا بذارم شاید یکیش درست شه.
موفق باشید.
خوب ظاهرا چاره دیگه ای نداریم.نقل قول:
آقا حالا Avast Free رو نصبیدیم، حالا کدوم فایروال رو نصب کنم؟؟
ببینید یه چیزی باشه مثل آواست، سبک باشه، به هر کلیکی که میکنی گیر نده و آپدیتش هم راحت باشه و آپشن های خوبی هم واسه تنظیمات پورت ها و... داشته باشه.
دوستان چی پیشنهاد میکنن؟؟
راحت و مناسب می خواهید outpostنقل قول:
نسخه pro نصب کنید که دیگه سنگ تموم گذاشته باشید : دی
پس شد AVAST free + outpost
محتوای مخفی: !!!
البته میتونید به تاپیک دوم امضای من مراجعه کنید ببینید قدرت فایوال تا چه حد میتونه به امنیت سیستم کمک کنه.
اما چون مد نظر شما فقط راحتی بود outpost رو پیشنهاد دادم.
سوال دیگه در مرد فایروال ها داشید میتونید در تاپیک فاوال ها بپرسید
یا اگه در مورد outpost داشتید در تاپیک اختصاصیش.
موفق باشید.
لطفا لایسنس avast 5 بزارید قبلی ها همه از کار افتاد.
avast فایل های zip و rar نمی تونه چک کنه؟
این لایسنس احتمالا کار کنه
نه کار نکردنقل قول:
متاسفانه avast داره لایسنس های پخش شده رو بلوک میکنه ، پس فعلا نمیتونید از لایسنس استفاده کنید.نقل قول:
این پست یک کرک معرفی کردم ، کرکی هست که معروف شده و اکثرا ازش استفاده میکنند که اون هم دوستان گفتند برای اپدیت مشکل داره اما اگه مایل بودید تست کنید( من پیشنهاد نمیکنم )
پیشنهاد من این پست هست:
موفق باشید
دوست عزیز پیشنهاد من اینه که از نسخه رایگانش استفاده کنید. چون میزان آپدیت ها و دیتابیس برنامه در نسخه های رایگان و پولی یکسان هست و نسخه پولی فقط یک سری امکانات اضافی داره که شما همون امکانات رو می تونید با نصب یک فایروال رایگان به دست بیارید.
نقل قول:
داداش شما بغیر از اوست چی رو پیشنهاد میکنی فایروال هم داشته باشه بهترینی که خودت استفاده میکنی رو بگو
avast آنتی ویروسه خوبیه ، شما بیشتر به یک فایروال خوب نیاز دارید که پیشنهادم گفتم comodo و outpost . یکم تاپیک comodo رو بخونید خواستید تست کنید.نقل قول:
سلام آقا هرکی لایسنس جدید گیر اورد لطف کنه اینجا بزاره ممنون . 2 روزه انتی ویروس لایسنس رو تقلبی شناخته اپدیت نمیشه . اگه جدیدش اومد لطف کنین بزارین . من از روشی که دکتر هانی بال گذاشته بود رفتم واسه من جواب نداد.
باید بری آپدیت های آفلاین دانلود کنی فقط مقدار زیادی حجمش بالاست. یا پاکش کن آویرا نصب کن
افلاینش که حجمش خیلی بالاس . اویرام اصلا خوشم نمیاد یه بار نصب کردم دهنمو سرویس کرد . :11:نقل قول:
avast فایل های فشرده رو نمیتونه اسکن کنه ، حالا برای آپدیت نشدن باید از کافی نت کمک بگیری .
در مورد آویرا هم که من دارم استفاده میکنم مشکلی نداره . دهن من که سالمه البته از عکس آواتار شما معلومه چی به روزت آورده.
مشکل آویرا چیه؟؟
Avast Pro New License
http://www.mediafire.com/?c5vr849vij0z0c3
ممنون اما کارنمیکنه :20:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5544392&postcount=769
سلام.
می خواستم بدونم چه ورژنی از Comodo را باید نصب کن که همراه Avast امنیت سیستمم را زیادتر کنم؟
با تشکر.
خوب جديدترين ور»ن پسر خوبنقل قول:
فقط فایروال نصب کنید.نقل قول:
دقت کنید در هنگام نصب تیک نصب شدن انتی ویروس برداشته بشه.
AVAST + firewall comodo
موفق باشید
سلام
یه مشکلی دارم و اون اینه که وقتی avast 5 رو نصب کردم با فایر فاکس نمی تونم به اینترنت وصل شم.
کسی می تونه کمک کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود:نقل قول:
firewall ---> app rules
فایرفاکس رو پیدا کنید و دسترسیشو به اینترنت آزاد کنید.
موفق باشید
سلام
من نسخه avast Antivirus Pro 5.0.677 - Final رو بتازگي دانلود كردم و بعد نصب . از اين آنتي ويروس خوشم اومده .
سرعتش تو اسكن از نود و آويرا ، بنظرم بيشره .
لايسنس كار نميكنه ولي برنامه اكتيوه .
حالا ميخواستم اين آنتي ويروس رو موقتا" نصب كنم ، البته ميرم نسخه آزادش رو دانلود ميكنم تا بتونم راحت آپديتش كنم ، سوالي كه برام پيش اومده اينه كه :
1. فرق نسخه آزاد با Pro در چيه ؟ يعني نسخه آزاد جوابگوي كامپيوتر خانگي هستش ؟ كه بعد كنارش از OutPost بعنوان
فاير وال استفاده كنم .
2. آپديت ها رو از كجا بردارم ؟ ( براي استفاده مجدد ) . آويرا يه برنامه اي داره كه به راحتي ميشه از آپديتها يه فايل زيپ
درست كرد ، آوست چطور ؟ همچين برنامه اي داره ؟
( درمورد برداشتن آپديت توي پستهاي قبلي توضيحاتي رو خوندم ، ولي ظاهرا" با نسخه جديد هماهنگ نيست )
ممنون
سلام
مطالب زير مربوط به تجربه شخصيه ، اگه ايرادي توي مقايسه دوتا آنتي ويروس داشتم لطفا" راهنماييم كنيد.
نسخه رايگان avast 5.0.677 رو دانلود و نصب كردم . از لحاظ پيدا كردن ويروس هيچ فرقي با نسخه Pro نداره ،
حدود 400 ويروس رو براي اسكن گذاشتم كه نتيجه در هر دو يكي بود . ( بدون آپديت اوليه براي هردو )
از لحاظ امكانات ، هردو برابرند فقط نسخه Free دوتا گزينه عكس زير رو نداره :
فكر كنم علت رايگان بودنش بخاطر درآمديه كه از طريق گوگل عايدش ميشه : ( نظر شخصيه ، شايد هم اشتباه ميگم )
نسخه Free ، رجستر نبود ، به اينترنت وصل شدم تا رجستر بشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 671x361 و حجم آن 37 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرم زير رو پر كردم ، راحت بود :
برنامه رجستر شد ، البته يه 1 يا 2 دقيقه اي حالتي مثل هنگ كردن برنامه پيش اومد . بعد هم راستارت كردم .
تموم شد
راستي منتظر جواب سوالات پست قبلی هستم ( مقایسه توسط اساتیت و محل ذخیره آپدیت ) . ممنون
سلامنقل قول:
1. فرق نسخه آزاد با Pro در چيه ؟ يعني نسخه آزاد جوابگوي كامپيوتر خانگي هستش ؟ كه بعد كنارش از OutPost بعنوان
فاير وال استفاده كنم .
فرق نسخه های رایگان با پولی در داشتن فایروال هستش اما از نظر آنتی ویروس هیچ تفاوتی وجود نداره و برای استفاده در کامپیوترهای
خانگی بستگی به نوع کاربریتون داره اما به نظر من کاملا جوابگو هستش .
avast! Virus Definitions November 8, 2010
Date: 2010-11-08
Size: 28.8 MB
License: Freeware
Requires: Win All
http://download69.avast.com/iavs5x/vpsupd.exe
ممنون از پاسختون .نقل قول:
من رفتم تو سايتش و يه سري اطلاعات آوردم ، گفتم دوستان هم نگاهي كنند :
راستي نسخه Pro كه فايروال نداره ، ولي اختلاف Free و Pro تو عكساي زير بوضوح توضيح داده شده .
سلام
کسی بره اینترنت سکوریتی 5
کیجن یا سریال داره؟
من بخاطر نبود کیجن و یا سریال به نسخه Free روی آوردم ( بدون فایروال ) . هرچی هم کیجن و سریال غیر قانونی هست ، توسط سازنده غیر فعال شده یا اگر هم خود نرم افزار فعال باشه ، آپدیت نمیشه .
نسخه Free یکساله هست و براحتی هم آپدیت میشه ، از خود سایتش هم گرفتم .
در کنارش هم میتونید فایروال Comodo یا آنتی هکر Kaspersky Anti-Hacker v2.3 رو نصب کنید .
Comodo کمی سخته ولی کاسپر گزینه راحتتریه ، البته از لحاظ قدرت بپای کمودو نمیرسه .
منم سه ساعت گشتم هیچی پیدا نکردم . یعنی کیجن جدید نمیاد؟
سلام بر همه دوستان عزیز
یه شعار خوب داریم که میگه هیچ ارزانی بی علت نیست
من 5 انتی ویروس کسپر -ناد32-اواست -AVG-avira
به طور حرفه ای استفاده کردم وهمیشه اپدیت بودم
ولی اوایل که از اواست استفاده می کردم خوب بود ولی حالا با این که هروز اپدیت می کنم متاسفانه هم کامپیوتر خونه و هم لپ تاپم ویروسی شده
نوت بوکم که با این که اخرین ورژن اواست رو داره متسفانه نمیتونه به سرور وصل بشه واپدیت بشه و ویروس hidden fileرو گرفته
و سیستم خونه هم تو پروسس ها 12 svchost.exeداره که 8 تاشون ویروسن
به شما هم پیشنهاد می کنم از این انتی ویروس اشغال استفاده نکنید
بای
دوردنقل قول:
آنتی ویروس avast دیتابیس خوبی داره اما دیتابیس آنتی ویروس ها هیچ وقت نمیتونه 100 درصد ویروس هارو شناسایی کنه ، شما هر آنتی ویروسی خواستید نصب کنید و به به تاپیک دانلود ویروس مراجعه کنید ببینید میتونید 100 % ویروس هارو شناسایی کنید یا نه .
یکم تاپیک های تخصصی رو مطالعه کنید دستتون میاد با چه نرم افزار هایی نیاز شما می تونه بر طرف بشه.
موفق باشید
نقل قول:کد:http://www.mediafire.com/?c5vr849vij0z0c3
رفع مشکل از کار افتادن لایسنس های avast internet security و اکسپایر شدن لایسنس ها.
بهترین روش استفاده از avast internet security 5.xxx .
مراحل فعال سازی:
1) برنامه AVAST رو باز کنید سپس روی setting کلیک کنید.
2) از تنظیمات قسمت troubleshooting رو باز کنید.
3) در این پنجره تیک enable avast self defense رو بردارید.
4) برنامه رو ببنیدید.
5) تسک منیجر رو باز کنید پروسس های avst رو end کنید. ( 3 پروسس )
6) اگر پروسس هارو درست end کرده باشید برنامه از تسک بار خارج خواهد شد.
7) فایل پیوست شده زیر را دانلود و اجرا کنید.
8) حالا برنامه avast رو باز کنید و به قسمت maintenance avast بروید و subscription رو باز کنید.
9) به اینترنت متصل شوید و روی اکتیو تریال کلیک کنید.
10) برنامه بدون مشکل تا 30 روز اکتیو می شود که در پایان 30 روز با انجام این مراحل میتونید 30 روز دیگر از این برنامه استفاده کنید.
==============
==============
اسکن فایل و تایید سالم بودن در ویروس توتال:
=============
=============
موفق و پیروز باشید
drhaniball
11/11/2010
مهندس دستت درد نکنه ، ببین نسخه پرو ، چه قشنگی داره آپدیت میشه :نقل قول:
دکتر جان ... دست شما هم درد نکنه ، روش خوبی رو گفتید ، حتما" بزودی مورد استفاده قرار میگیره .
راستی چجوری آپدیت رو ذخیره کنیم .
ممنون
من که با این که رویه سیستمم نصبه و هر روز اپدیت می کنم ولی خیلی میترسم
چجوری av compar به این انتی ویروس نمره های مناسب داده ؟
راستی چند روز پیش هم سرورش هنگیده بود کلا سایتش هم نمیومد خیلی این بچه های چک مشکوکن
زوش بالا برای نسخه پرو هم جواب میده. اگه لایسنس نسخه پرو اکسپایر شد و لایسنس گیر نیاوردید میتونید استفاده کنید.نقل قول:
بک آپ گیری:
موفق باشید
با سلام به همگی.منAvast5.0.677 دارم هرکاریی هم که می کنم نمیتونم این انتی ویروس رو اپدیت کنم لطفا منو در زمینه اپدیت انتی ویروس راهنمایی کنید.