حق با شماست دوست عزیز سرعت ایرانسل چندی روزی میشه که افتضاح شده و همونطور که بعضی از دوستا هم کفتن فکر میکنم منطقه ای هم باشه و درباهر گوگل که هم خیلی جالبه برای من بعضی مواقع ارور اینکه سایت گوگل ق ی ل ت ر رو میده ... :41:نقل قول:
Printable View
حق با شماست دوست عزیز سرعت ایرانسل چندی روزی میشه که افتضاح شده و همونطور که بعضی از دوستا هم کفتن فکر میکنم منطقه ای هم باشه و درباهر گوگل که هم خیلی جالبه برای من بعضی مواقع ارور اینکه سایت گوگل ق ی ل ت ر رو میده ... :41:نقل قول:
برای من الان سرعت دانلود 25 هست ، ولی گوگل رو بد باز می کنه
خیلی قطعی داره! همیشه اینطوریه؟؟ :13:
چند وقته روی موبایلم استفاده میکنم خیلی قطعی داره کلا ضد حاله:13:
من شماره ایرانسل همراه اولم رو خریدم از خود ایرانسل به کسی داده بودم بعد زنگ زدم به ایرانسل برام سوزوند الان چند ماهی هست نرفتم بگیرم جدیدش رو. حالا امروز از یه شماره زنگ زدن میگن شماره ایرانسل همراه اولتون رو میخواین گفتم شما چطور شماره خودم رو به خودم میتونین بفروشین؟؟ چجوریه واقعا؟؟ چه بی در و پیکره؟!!!
یسری شماره ها رو یه مدت استفاده نکنی میسوزونه دوباره میفروشه! هرچی رندتر باشه زودتر این اتفاق براش میافته!نقل قول:
البته اینجا تایپک gprs ایرانسله!
(فقط حهت اطلاع )درباره سیمکارتهای ایرانسل اگه شما سه ماه ازش استفاده نکنید غیر فعال میشه و از مالکیت شما خارج خواهد شد ولی درباره سیم کارت جایزه این مهلت به یک ماه کاهش پیدا میکنه ...نقل قول:
براي من روز 8 دي کامل و روز 9 دي تا بعد ظهر قطع بود.براي شما هم اين طوري بود؟
مي خوام زنگ بزنم شاکي شم.پول بسته مي ديم دو روز قطعه.حداقل بگم دو روز اضافه کنن.از بس هيچي نمي گيم پررو شدن اين اپراتورها.
در این دو روز به خاطر یه سری مسائل اصلا کلا سرعت اینترنت در همه جای ایران پایین بود:31:نقل قول:
بسته های gprs ایرانسل هنوزم هست؟
نقل قول:
بله دوست عزیز میشه فعال کرد!
سلام ببخشید دوستانت سرعت GPRS ایرانسل واسه همه خرابه ؟
یه چند روزی میشه که سرعت ایرانسل ناپایدار شده البته سرعت کل شبکه اینترنت کشور هر روز داره بدتر میشه ...نقل قول:
معلوم نیست آخر و عاقبتمون چی میشه !! خدا بهمون رحم کنه :41:
دوستان چرا سرعت اینطوری شده اصلا سایت نمیشه باز کرد همین جا هم به زور تونستم باز کنم؟!!!!
افتضاح شده به تمام معناااااااااا!!!
از بس سرعت سرویس اینترنت همراه اپراتورا افتضاح شده این تاپیک هم بدجوری سوت و کور شده یادش به خیر قبلانا چه برو بیایی داشت:41:
سلام
لطفا راهنمائی کنید
برای استفاده از اینترنت اعتباری ایرانسل کدام کد را بزنیم که ارزون باشه و زود فعال بشود مرسی
سلام
من 11 هزار تومن شارژ ایرانسل خریدم (یه ده هزاری و یه هزارتومنی) و با شارژ شگفت انگیز فعالش کردم.... اما حالا که میخوام با این شارژه شگفت انگیز بسته ی gprs ده هزار تومنی بخرم میگه اعتبار کافی نیست چرا؟
سلامنقل قول:
با شارژ شگفت انگیز نمیشه طرح فعال کرد!
متاسفانه من نمیدونستم:41:نقل قول:
حالا این ده هزار تومن دیگه عمرا برنمیگرده؟ یعنی باید این ده هزار تومن رو مدت مقررش مصرف کنم؟ اگه تا پایان مهلتش تموم نشه کل پوله از بین میره؟
نقل قول:
اره دوست عزیز باید تا موعد مقرری که ایرانسل قرار داده شارژتون رو استفاده کنید و گرنه همش از بین میره! طرح که نمیشه زد فقط میشه برای مکالمه و اس ام اس استفاده کرد
نقل قول:
خیر برنمیگرده
باید طبق مورد مقرر مصرف بشه وگرنه تمام شارژ از بین میره!!
دوستان تو انجمن ir-tci یکی اینترنت رایگان ایرانسل میفروشه نامحدود. آیا حقیقت داره؟؟؟ میه یه ترفند هست و تضمینی میده. ولی 7000 تومان میگیره. آیا همچین امکانی وجود داره هنوز روی ایرانسل ؟
نقل قول:
بهتره به این حرف ها اعتماد نکنی!!!
تا حالا من خیلی از افراد رو در انجمن ir-tci دیدم که تایپیک میزنند به ادعا دارن که اینترنت رو رایگان می کنند که تمام تایپیک هاشون به دلیل دروغ بودن حذف شده!
دوستان دو سه روزه سرعت دانلود ایرانسل اومده پایین . واسه شماهم اینطوریه؟ سرعت بین 2 تا 5 kb شده در صورتیکه قبلا حدود 25kb بود
بله
من الان یکی دو ساعته دارم 7 - 9 مگ رو دانلود می کنم و هنوز تموم نشده:18::27:
دو گیگ به 10 تومان تازه اگه با موبایل وصل بشید باطری خراب میشه و مشکل آنتن دهی هم دارید و در حرکت هم نمیشه باید اول ثابت بشه بعد وصل شد.
خوب چرا adsl مخابرات وصل نمیشید ؟ یک گیگ 2500 با مالیاتش 2600 سرعت هم به جای 32 gprs میشه 256 که در اوج کارش همون 32 رو میده دیگه!
من یه وقتی از همین gprs استفاده میکردم با این مودم edgeها که نمیشد درست آنتن گرفت با موبایل وصل میشد و ب نرم افزار آنتنها رو عوض میکردم تا به بیشتری سرعت برسم و بعد گوشی رو هی جا به جا میکردم به حالت مناسب برسه. سر یکسال باطری نو از بین رفت چون دائم شارژ تموم میکرد. هر ماه هم 10 تومان با سرعت بد و نوسان دار. فقط نیمه شب ها گاهی تا 30 هم میرسید و روزها روی 5 کیلوبایت و حداکثر 12
بعضی وقتها هم از دستم در میرفت بسته تموم میشد بدون اینکه تایید بگیره میرفت سراق شارژ اصلی خط و آزاد کم میکرد در یک ربع یک کارت شارژ میخورد!
چت تعطیل. بعضی پورتها هم بسته. دائم هم هنگ میکرد.
رنگ edge هم ندیدیم هر جا رفتیم مینوشت به edge وصل شده ولی همون gprs بود.
الان وایرلس گرفتم ولی برای کسانی که ارزونتر میخوان adsl هم هست. وایرلس 15 تومانی یک گیگ هم هست. adsl گیگی 2500 میشه بدون هزینه رانژه. سرعتش هم جا تا جا داره ولی میتونید یک ماه تست کنید اگه خوب بود بگیرید.
مشکل ما اینه که میخواهیم از EDGE استفاده ADSL رو بکنیمنقل قول:
خوب این معلومه که EDGE پاسخگو نیست. GPRS برای انجام کار های سنگین نیست.
من الان یه ساله دارم از edge استفاده می کنم مشکل باتری هم نداشتم.نقل قول:
باطری خراب میشه
مغمولا تو جاده یا مترو این مشکل پیش میاد مگر نه تو شهر هیچ مشکلی نیست.نقل قول:
مشکل آنتن دهی هم دارید
شما وقتی که با تلفن صحبت می کنید حتما باید ثابت یه جا بیاستید تا بشه صحبت کرد؟نقل قول:
حرکت هم نمیشه باید اول ثابت بشه بعد وصل شد.
من خیلی وقت ها تو ماشین هم به راحتی از وب گردی کردم و مشکلی نداشتم.
تا اونجایی که یادم میاد یه گیگ تو adsl هم همون 5000 تومن بود.نقل قول:
یک گیگ 2500 با مالیاتش 2600
شما جایی رو می شناسید که با ماهی ده تومن adsl 256 اون هم با 2 گیگ ترافیک بده؟ تازه پول مودم هم هست.نقل قول:
سرعت هم به جای 32 gprs میشه 256 که در اوج کارش همون 32 رو میده دیگه!
edge برای دانلود اصلا ماسب نیست. برای وب گردی مخصوصا تو موبایل خوبه ولی برای دانلود نه.نقل قول:
هر ماه هم 10 تومان با سرعت بد و نوسان دار.
راستش من یکی که تا به حال رنگ gprs رو ندیدم و هر جا رفتم edge بوده.نقل قول:
رنگ edge هم ندیدیم هر جا رفتیم مینوشت به edge وصل شده ولی همون gprs بود.
من یکی که اون قدر معتاد اینترنت شدم که حتی adsl هم داشته باشم بازم edge می گیرم.
من نمیدونم منظور شما چیه اما فکر کنم شما هم منظور من رو نفهمیدین.نقل قول:
اون دوستمون هم که میگه همش داره دانلود میکنه و اون یکی هم میگه قطعی داره و اون یکی هم میگه سرعت هی کم میشه یا نوسان داره ثابت نمیشه. من برای اونایی گفتم که مشکل دارن و البته همه مشکل دارن.
برادر adsl هم برای کارهای سنگین نیست. اینی که میدن برای کارهای روزانه کم هست تازه محدود هم هست. دیگه این چیه فکر کن gprs دیگه هیچی نیست فقط کار راه بندازه اونم بعضی وقتها.
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
دوست من اگه بسته ماهیانه فعال کرده باشی تا 2048 مگ حداکثر میتونید دانلود کنید. محدودیت ماهیانه 2 گیگ هست.نقل قول:
متوجه منظورتون نشدمنقل قول:
دوست من اگه بسته ماهیانه فعال کرده باشی تا 2048 مگ حداکثر میتونید دانلود کنید. محدودیت ماهیانه 2 گیگ هست.
من فقط یه پست گذاشتم کسی مشکل پیدا کرد بدونه چکار کنه وگرنه بقیه برن از همون gprs که دوست دارن استفاده کنن و واسه منم هیچ فرقی نمیکنه/
مشکل باطری هم پیدا میکنی مخصوصا اگه اینترنت گوشی رو منتقل کنی به سیستم یا از گوشی به عنوان مودم استفاده کنید. از تعمیر کار هم نپرسید وقتی ببینید گوشی رو باید زودتر شارژ کنید یا شارژر وصل کنید دائم سلولهاش خراب میشه. هر باطری طول عمر داره.نقل قول:
تو جاده اصلا نمیشه تمرکز داشت فقط به درد سرویسهای خودکار میخوره.نقل قول:
هر کسی میدونه وقتی در حرکتی دائم بین BTS ها سوئیچ میشی و بعضی وقتها میزان آنتن دهی کم میشه.نقل قول:
هر کسی میدونه اگه ثابت باشه بهتره با این تجهیزاتی که ما داریم.
خوشت باشه.:8:نقل قول:
اصلا مطلب من رو نخوندی علکی نقل قول کردی. من گفتم adslکه مخابرات میده.نقل قول:
این تجربه منه : شرکتهای خصوصی گرونتر میدن و هزینه رانژه و مالیات بیشتر هم میگیرن. شرکت خصوصی هم مودم رو بهت میفروشه هم هزینه راه اندازی میگیره هم باید پیش پرداخت کنی هم یه چیز اضافه تر از 4% حدود 15 درصد مالیات بهت میبندن (هر چی زورشون رسید) هم قطعی داره هم گیگ اضافه گرونتره. روی کارتاشون مینویسن یک گیگ 15 تومن ولی پات 30 تومن در میاد.
اولا من تبلیغ جایی رو نمیکنم فقط نظرم رو میدم.نقل قول:
adsl رو بالا گفتم چقدر در میاد پات ولی من تحقیق کردم اونجا که گفتم برجی یک گیگ میده به 2500 تازه اول استفاده میکنی بعد میاد رو قبضت و هزینه رانژه نداره و هزینه راه اندازیش همون پول مودمه که اگه داشته باشی خودت وصل میکنی و مالیاتش هم 100 تا تک تومنی هست.
پشتیبانیش هم زنگ زدم خیلی خوب صحبت میکرد و راهنمایی میکرد یک ربع واسه من حرف میزد توضیح میداد خودم خداحافظی کردم.
سرعتش هم میگن خوب بوده و الان هم مثل همه اینترنتهای دیگه یه کم افت کرده اما بازم بالاتر از gprs هست.
هر گیگ اضافه هم 2500 میده و همه کارهاش هم آنلاین هست با تلفن گویا هم هست اپراتور هم داره.
وایرلس یک گیگ یک ماهه 15 هزار تومان هم هست که اگه یک ساله ببندی مودم رایگان بهت میدن.
برای دانلود adsl و وایرلس حجمی هم خوب نیست چه برسه به edge/gprsنقل قول:
این موبایلی واسه وبگردی هم خوب نیست بیشتر وقتها. من که با نرم افزار مخصوص هی بین btsها جابه جا میشدم تا سرعت خوب بگیرم. بعضی ها سرعت دارن ولی قطعی زیاد و بعضی سرعت کم و قطعی کم./
سرویس حجمی رو طبق قانونی که گذاشتن اصلا نباید بفروشن باید نامحدود باشه.
واسه من همه جا مینوشت با edge وصل شده ولی همون gprs بود.نقل قول:
این تعریف درستی نیست.نقل قول:
adsl ثابته.
وایرلس رو میتونی ببری دنبالت با این مودم usb هاش
grps هم میتونی با موبال داشته باشی هم مودمش هست واسه usb ولی به درد کار نمیخوره.
----------
سرعت edge و gprs هم فرق میکنه ولی اینجا ها نه.
من کاری ندارم شما هر اینترنتی میخواهی استفاده کنید همشون به درد نمیخورن./
حرف من اینه واسه کسایی که فکر میکنن از شر دایالاپ راحت شدن و gprs خیلی خوبه سرعتش دو برابره و 10 تومن میدن یک ماه 2 گیگ دارن اینه که اگه ثابتن با پنج هزار و 200 تومن میتونن به جای مالیات 4 درصدی شارژ که 400 تومان میشه و 10 تومان خود شارژ برای ثبت بسته اینترنت بگیرن و بهتر.
و اگه در حرکتن وایرلس و وایمکس 15 تومانی هم هست هم تو خونه هم در حرکت میتونن استفاده کنن و انواع و اقسام مودم داره.
هدف اطلاع رسانی بود هر کی هر چی میخواد استفاده کنه همشون به درد کار حرفه ای نمیخورن.
هر چی پول بدی باز هم اینترنتی که میخواهی نداری.
تازه برای کاربارن خانگی تا 256 بیشتر نمیدن چقدر مسخره است باید کارت دانشجویی یا مجوز ببری تازه 512 بدن!!!!! بین 1000 نفر هم شیر میشه.. انگار نه انگار قانون اومده نامحدود باشه و 8 نفر روی یک خط باشن!! کلی هم اینترنت زیادی داریم خوب تقاضا نیست لابد که استنفاده نمیشه!!!!!:13:
میدونی یه چیزی گفته میشه بر اثر تکرار نهادینه میشه خوب این کم فروشی یا مسخره بازی ها سر مصرف کننده نهایی نهادینه شده یا همین دلال بازی ها یا گرونی ها اینا رفته تو خون مردم عادت شده.
خیلی سخته ما بتونیم سر یک پروژه 100 تومانی 1 میلیون بگیریم و نگیریم. آدم باید عابد و زاهد و چمیدونم خیلی تو این دوره زمونه خودش رو کنترل کنه همه مالش پاک و حلال باشه. طرف میبینه چیز گرون شد خوب اونم چزاش گرون میکنه. جنسارو 4 ماهه انبار کردن و اگه وارد میکنن با یوان وارد میکنن بعد با دلار بازار سیاه میفروشن!!!!!! اون به قیمت روز میگن ما بخواهیم جایگزین کنیم سرمایمون از بین میره. هر روز تا ظهر باید صبر کنیم قیمتا در بیاد!!!!!!! از طرف کی از طرف دلال بازار!! این فروشنده های ساده فکر میکنن جنس دیروز رو به قیمت روز بیشتر میفروشن سود میکنن واقعا در اشتباهن.
اینترنت هم از هر ...شده ای میخواهید بگیرید.
بهشت زهرا با تبلت با سیم کارت ایرانسل و وی پی ان چه سرعتی داشتم واقعا عالی بود :)))) ولی همه جا اینجوری بود خوب بود :))
دوستان سلام
گوشی من بعضی وقتا G هست بعضی وقتا هم E !
من می خواستم بدونم چطوری همش باید E باشه؟
اینم مورد به دلیل ابن هست که شما در مرزر 2 آنتن قرار دارید و این باعث میشه که یک بار آنتن شما E و یک باز G شود.
اگر گوشی نوکیا دارید میتونید از برنامه Fieldtest استفاده کنید.
با این وضعیت سرعت این اپراتورا و این چیزی که شما گفتی شاید حداقل کاربرا توی اون دنیا شاید سرعت خوبی داشته باشن :41: اینجاها که خبری از سرعت نیس :2:نقل قول:
دوستان سلام منطقه ما وایمکس ایرانسل پوشش نمیده میتونم مودم وایمکس بگیرم ولی بااین بسته ماهیانه gprs وصل بشم؟
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز این چیزی که شما میگید اصلا بع هیچ وجه امکان پذیر نیست.
وایمکس و GPRS تکنولوژِی خاص خودشون رو دارند و اصلا سیستمسون به هم مربوط نیست.
10 فروردین بود که یه بسته 1 ماهه gprs فعال کردم الان که کد اطلاع از حساب gprs رو زدم میگه اعتبار gprs شما 1997501 ریال میباشد و تا تاریخ 91/3/14 فرصت استفاده دارید !
قاطی کرده ؟
خوبه که !!!نقل قول:
یه دفه هم شده ایرانشل به نفع شما قاطی کرده :31: برای ما که برعکسش اتفاق افتاد پارسال :46:
منضورش ازریال همون گیگ خودمونه:31::27:نقل قول: