سلامنقل قول:
خب کنسولی ها رو مقایسه کن شما!
اون ها که هر دو نکست هست!:8:
Printable View
سلامنقل قول:
خب کنسولی ها رو مقایسه کن شما!
اون ها که هر دو نکست هست!:8:
نقل قول:
.................................................. .................................................. ..............
یه جوری میگی انگار دیگه ساکر تو کنسولها جایی نداره دیگه و تازه باید شروع کنه
حالا تو 2008 مشکلاتی داشت اما نه به کلی شکست بخوره .
.................................................. ...
اونقدر FIFA NEXT-GEN نکنید .حالم به هم میخورد . مگه چقد گرافیکش از ساکر بیشتره؟؟؟
به نظره در نورپردازی هم بهتر از ساکر است.
انگار دیگر ساکر را در کنسول محو کرده است.
.................................................. ......
از شما خواهش میکنم دیگر در این تاپیک نام فیفا را نیاورید.
.................................................
این تاپیک برای طرفداران PES هست اونم طرفدارایه دوآتیشه....
..................................................
نقل قول:
یعنی فیف پی سی از ساکر 2008 گرافیکش بیشتره؟
شما pes 2008 رو high بازی کردی ؟
..............................................
یه سوال: گرافیک fifa نسل بعد چند در صد از pes بیشتره؟%
دوست عزیز مگه دعوا داری!!!
ساکر با سیاست اشتباه کونامی در کنسول جایی نداره.من هر دوتا رو توxbox 360 elite دارم .فیفای pc قابل مقایسه با کنسول نیست .(دو ورزن کاملا متفاوت)نقل قول:
یه جوری میگی انگار دیگه ساکر تو کنسولها جایی نداره دیگه و تازه باید شروع کنه
حالا تو 2008 مشکلاتی داشت اما نه به کلی شکست بخوره .
.................................................. ...
اونقدر FIFA NEXT-GEN نکنید .حالم به هم میخورد . مگه چقد گرافیکش از ساکر بیشتره؟؟؟
به نظره در نورپردازی هم بهتر از ساکر است.
انگار دیگر ساکر را در کنسول محو کرده است.
از شما خواهش میکنم دیگر در این تاپیک نام فیفا را نیاورید.
.................................................
گرافیک فیفا 08 نکست قابل مقایسه با pes نیست.نور پردازی فیفا فوق العاده از pes بیشتره.در تمامی زمینه ها
چه کسی چنین حرفی زده.این تاپیک برای تمام گیمر ها هست.نقل قول:
200%نقل قول:
یه سوال: گرافیک fifa نسل بعد چند در صد از pes بیشتره؟%
فیفا تا 2007 بازنده به pes 6 بود اما این اخری بد جوری کارو خراب کرد و تمام کسانی که pes 2008 بازی می کنن با pc بازی می کنن و کنسولی ها همه fifa بازی می کنن.
من: یک طرفدار دو اتشه ی pes تا سال قبل.
ارمین خان برای حرفت دلیل دلری که این قدر محکم صحبت می کنی؟؟؟؟
من توی ماهواره یک سری مسابقات بازی های رایانه ای دیدم که در چندین کشور برگزار می شد
یک قسمتش مربوط به فوتبال بود......توی همه مسابقات از pes استفاده میشد و اصلا خبری از فیفا نبود
بعد شما میگی رو کنسول شکست خورده.....همه روی کنسول pes میزدن
این که هر دو رو تو کنسول تجربه کردم.دلیل محکم تر از این!!
و دلیل دیگه هم اینه که همه ی زمین و زمان تائید میکنن که فیفا تو کنسول بهتره.
سلامنقل قول:
پس چرا در مسابقات از PES استفاده میشه؟
قبول کنید که فیفا در مسابقات جهانی حرفی برای گفتن نداره
نداره؟پس چرا میگن فیفا رو کنسول خیلی خیلی بیشتر فروش داشته؟دلیل بهتر از این؟
سلامنقل قول:
اول خیلی ببخشید ازدوستان که من هی اسم این چیز! رو میارم!
ولی اصولا این طور هست که PES برای حرفه ای هاست و جامعه ی حرفه ای فوتبال باز! اون رو با تمام مشکلات اش با آغوش باز پذیراست نمونه اش خود من.
ولی FIFA برای کسانی هستش که به طور خیلی حرفه ای بازی فوتبال نمیکنند و کلا نمی خواهند زیاد سختی به خودشان بدهند و به فیفا بسنده میکنند وانگهی در آن بسیار هم حرفه ای شوند ولی باز هم PES یک شبیه ساز عالی فوتبال است و این که گرافیک نداره و فلان و فلان همش بهانه است فقط کافیه PES باز باشید این چیز ها همش بهانه است!
PES یک معنای جامع از شبیه سازی فوتبال ارائه میکند تمام.
اولن نمیخوام تو تاپیک پی ای اس از فیفا بگم
دومن نمیتونم همینطوری بذارم از فیفا بدی بگی.
شما میگید پی ای اس برای حرفه ایا هست.دلیل؟خیلیا مثل خود من هر 2 بازی رو انجام میدن.حالا اونی که هر 2 بازی رو انجام میده چی؟تکلیفش چیه؟بعدشم شما میگید فیفا برا اونایی هست که فوتبال آسون میخوان.چرا؟خدایی پی ای اس فوق العاده آسونه.خودتون که پی ای اس خورید بازی کنید.من اولین بار که این بازی رو روی درجه سختی کامل انجام دادم خودم بارسا بودم تیم مقابل رئال.4-0 زدم.حالا من باید سختی بکشم؟ولی وقتی فیفا بازی کردم اولین بار رو سخت ترین درجه 4-0 خوردم.نکته ی دیگه اینه:pes یک شبیه ساز عالی فوتبال است.این دیگه خیلی اشتباه.شما منیجر مود فیفا رو با مستر لیگ پی ای اس مقایسه کن.کودوم بیشتر به واقعیت شبیه هست؟تو مستر لیگ فقط بازیکنای کوچیک میان و تا آخر عمرت تو یه تیمی.ولی تو فیفا حتی اخراج هم میشی.اول فصل بهت میگن ازت چه انتظاری دارن.و میتونی بعد پایان فصل بری به یه تیم که سر مربی نیاز داره.
امیدوارم فهمیده باشی فیفا سر تره.
دوستان من دیگه هیچ حرفی از فیفا نمیزنم.فقط خواستم حرف حق رو بزنم.ببخشید بازم.
این قدر کل کل نکنید.به نظر من گیم پلی فیفا شبیه تره به نظر دوستم واسه pes .هر کس هر چی دوست داشت بازی می کنه.بحثو ادامه ندین که مسیر تاپیک عوض می شه.
سلام.
بهتره دیگه این بحث رو کشش ندید و همینجا تمومش کنید. چون تعصب نمیزاره هیچ کدوم از طرفین با منطقشون تصمیم بگیرن و در نتیجه درگیری پیش میاد. برای Pes بازها بهترین فوتبال همینه و برای Fifa بازها هم بهترین بازی فیفاست. پس بحث رو ادامه ندین، چون هیچ کس متقاعد نخواهد شد! :46:
خبری در مورد PES2008 و لیگ برتر ایران
شرکت "کونامي" با باشگاه ليورپول به توافق رسيد
ليگ برتر ايران در PES 2009؟سرويس: ورزشي - فوتبال[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1387/06/23
09-13-2008
08:32:04
8706-12908: كد خبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
باشگاه ليورپول براي مشارکت با شرکت کونامي ژاپن به توافق رسيد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شرکت Konami Digital Entertainment که عرضه کننده سري بازي هاي فوتبال Pro Evolution Soccer در جهان است اعلام کرد که در آخرين نسخه فوتبال خود با عنوان PES 2009 با سران باشگاه ليورپول به توافق رسيده است.
بر اساس اين توافق اين بازي ويديويي به عنوان بازي فوتبال رسمي باشگاه ليورپول شناخته مي شود. به اين ترتيب شرکت کونامي به عنوان شريک رسمي ليورپول حق استفاده از لوگوها، نشان ها و ساير موارد اين باشگاه را در تبليغ هاي بازي خود دارد.
همچنين لباس تيم، بازيکنان و نشان رسمي باشگاه ليورپول با کسب مجوز از اين باشگاه در سري جديد بازي هاي شرکت کونامي به صورت رسمي به چشم مي خورد.
پيش تر شايعه هايي مبني بر اينکه شرکت ژاپني با سران فدراسيون فوتبال ايران هم براي قرار دادن ليگ برتر ايران در PES 2009 مجوز رسمي دريافت کرده بود در سايتها و وبلاگهاي مربوط به اين بازيها به چشم مي خورد.
شرکت کونامي همچنين با اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) قراردادي 4 ساله به امضا رسانده است که بر اساس آن شرکت ژاپني مجوز رسمي براي قرار دادن رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا در بازي ويديويي جديدش را بدست آورده است.
انتهاي پيام
منبع::
کد:http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1196959
این خبر که مال عهد بوق هستش.:46:نقل قول:
در مورد لیگ ایران که فکر کنم احتمالش به 1 درصد هم نمیرسه
اگه بخواد لیسانس بگیره لیگهای معتبر تر از ایران وجود داره
از جمله خود همین لیگ ژاپن J League
--------------------------------------------------
ولی فکر کنم امسال کونامی بترکونه....امسال ساله کونامیه
من که فکر میکردم امسال فیفا یک کاری میکنه ولی .......
این عکس ها هم دلیلی برای اثبات
سلامنقل قول:
اون آرم خبر آرشیوی به اون بزرگی!
PES2008 از اون بزرگتر رو ندیدی رفیق؟:13:
نقل قول:
خبری در مورد PES2008 و لیگ برتر ایران
منظورم لیسانس گرفتن تیم لیورپول و چمپینز لیگ بود داداش.تازه هنوز هیچی معلوم نیست.امکان داره فیفا بهتر باشه.من موندم شما چجوری قبل از اومدن بازی دارید قضاوت میکنید؟این کارتون داره منو عصبانی میکنه.حداقل صبر کنید بازی بیاد بعد ازش بدی بگید.
سلامنقل قول:
دوست من هیچ فکر کردی جمله ی قرمز هم ممکنه ما طرفداری PES رو عصبی کنه؟:13:
شما اومدی تو تاپیک PES این حرف رو میزنی انتظار داری هیچ کس هیچی نگه؟و فیفا رو هم بهتر بدونه؟:19:
تو هم توجه کن.من گفتم امکان داره.نگفتم حتما.من قبل از انتشار بازی هیچ نظری نمیخوام بدم.فقط احتمالی میگم.
سلامنقل قول:
نظر = احتمال دادن!!!
دوست من ترجیح میدم سکوت کنم تا تاپیک منحرف نشه!:10:
دوستان کسی از لایسنس شدن لیگ انگلستان خبر داره (یه جا دیدم لایسنس نشده!):18:
به نظرم ندادن دمو از طرف KONAMI خیلی مشکوکه!:13:
چون همون طور که میدونید سخن گوی KONAMI وجود هر گونه دموی قابل بازی رو رد کرده:13:
دمو میتونست حد اقا من رو از نگرانی در بیاره:31:
منم ازت معذرت میخوام.کسی هم نگفت لیگ انگلیس لیسانس شده.فقط 4 تا تیم لیسانس شدن.و دمو هم خب شاید میخواد طرفداراشو سورپرایز کنه.من خیلی دوست دارم بازیشو زود تر ببینم.
کد:http://www.pesgaming.com/blog/wp-content/photos/LIVvsWE4.jpg
کد:http://www.pesgaming.com/blog/wp-content/photos/MANvsWE3.jpg
کد:http://www.pesgaming.com/blog/wp-content/photos/ENTER_LIVvsMAN02.jpg
کد:http://www.pesgaming.com/blog/wp-content/photos/LIVERPOOL_FCvsMANCHESTER_UN.jpg
کد:http://www.pesgaming.com/blog/wp-content/photos/LIVERPOOLvsMANCHESTER_UNITE.jpg
کد:http://www.pesgaming.com/blog/wp-content/photos/manchester_united_all_0828.jpg
کد:http://www.pesgaming.com/blog/wp-content/photos/liverpool_fcvsmanchester_united_08282.jpg
کد:http://www.pesgaming.com/blog/wp-content/photos/Liverpool_Team.jpg
کد:http://www.pesgaming.com/blog/wp-content/photos/CL_SPOvsBAR2_0908.jpg
کد:http://www.pesgaming.com/blog/wp-content/photos/LIVvsWE7.jpg
کد:http://www.pesgaming.com/blog/wp-content/photos/pes_2009_pro_evolution_soccer_20080911024327136.jpg
سلام
دوست من اگه میشه به صورت لینک تصویر قرار بدهید خیلی از دوستان از جمله خودم هنگام بازدی دچار مشکل میشن ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم به تاریخ انتشار خبر روی خبر گزاری نگاه کن...نقل قول:
6/23
نور پردازی ... نور پردازی !!!
کو من که تفاوتی نمی بینم با قبلی شاید بعضی جاها که خواستن هوا رو بعد از ظهر در بیارن یکم رنگهای طلایی یا قهوه ای در نور وجود داره ! خیلی مهمه این نور پردازیه !!!!
جرارد هم یکم سرو تنش با هم نمی خونه مخصوصا تویه اون عکسی که همه ی تیم کنار هم ایستادن جراردو نگاه کنید !
سلامنقل قول:
نور پردازی خوبه به انعکاس نور روی توپ تو عکس یکی مونده به آخر دقت کنید!:18:
بعضی عکس ها انگار مال 2008 هست !!:13:
نقل قول:
بعضي عكسها ماله 2008 هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...................
عكسهاي ساكر 8 رو با ساكر 9 از هر نظر مقايسه كن بعد اين حرف رو بزن
نورپردازي 9 از 8 خيلي بهتر شده و همچنين طراحي چهره بازيكنها....
.........................................
در مورد اينكه بعضيها ميگن تيمهاي انگليسي ليسانس نشدن بايد بگم مگه ميشه كونامي عكس بده بيرون از تيمهاي انگليسي بعد اونا ليسانس نشده باشن .
سره خودش كه كلاه نميزاره يا چرا...
مطمئن باشيد تو تيم ليورپول و منچستر ليسانس شدن و دو تيم چلسي و آرسنال هم در حال مذاكره هستند..
:exclamati تا انجام رسیدگی و اصلاح این تاپیک بسته میمونه.
سلام به همه کاربرای عزیز!
لطفا قبل از شروع دوباره فعالیت این تاپیک به مورد زیر توجه بشه...
در این تاپیک دیگه کسی اسم EA Sports و محصول این شرکت یعنی Fifa رو نیاره...
همچنین در تاپیک Fifa 09 انتظار این رو داریم کسی اسم Konami و محصول این شرکت یعنی Pes رو نیاره.
نتیجه این حرفها اینه که فقط و فقط (تاکید میشه) در مورد مباحث بازی صحبت بشه نه مقایسه بازی با بازی شرکت مقابل و کشوندن موضوع تاپیک به کنار!
همگی موفق باشین! :46:
سایت Gamingaccess بود شاید نسخه دمو بازی بیاد !!!
Ariel "The Master" Assassin Santarelli believes that the demo should be out around 3 weeks before the game, so we believe that Friday, September 26th COULD BE the day in which the demo comes out (unofficial tentative release date, rumors, nothing from Konami, but this is our guess). We expect the demo to come out first on Xbox Live, however, we hope the demo to be released in PC, PS3 and X360 in the same day.
So what do we expect from the demo?
According to the Master Assassin, we can expect the same engine from PES 2008, so hopefully, the faces, stadiums... will still work (with some minor tweaking to be done). Faces and kits are by far the most important aspect of the game editing, but if we are able to edit faces, kits, and stadiums, you can rest assured, this can be the best PES 2009 ever done.
The GamingAccess community has the best PES 2009 authors of the internet. If the format of the game continues to be the same (since we expect the gameplay to be the major improvement of this game) we could be heading for the best soccer PC game EVER create
اره من هم توی سایت خوندم......مثل این که کونامی هم میخواد نسخه دمو رو بده بیرون
مثل این که 16 اکتبر بود تاریخ عرضه دمو....اگه درست گفته باشم
شاید باشه :41:نقل قول:
16 اکتبر؟ مطمئنی؟نقل قول:
یعنی 1 ماه دیگه؟ دوستان که میگفتند در اکتبر بازی به بازار میاد!
پس خوده بازی کی میخواد بیاد؟
سلامنقل قول:
اول خوشحالم که این تاپیک دوباره جریان پیدا کرد:happy:
فاشیست جان شما تو کدوم سایت خوندی ما که دیدیم خبری نبود!:blink:
یکی از مقامات KONAMI هم اخیرا وجود هر گونه دمو ی قابل بازی رو انکار کرده بود!:exclamati
اینجا:نقل قول:
فاشیست جان شما تو کدوم سایت خوندی ما که دیدیم خبری نبود!:blink:
gaming access
اعتمادی به حرف سران نیست!!!نقل قول:
یکی از مقامات KONAMI هم اخیرا وجود هر گونه دمو ی قابل بازی رو انکار کرده بود!:exclamati
امروز 16 سپتامبره یعنی درست یه ماه دیگه می اد.یک روز قبل از عرضه ی نسخه ی اصلی .چنین چیزی ممکنه؟؟نقل قول:
16 اکتبر؟ مطمئنی؟
یعنی 1 ماه دیگه؟ دوستان که میگفتند در اکتبر بازی به بازار میاد!
پس خوده بازی کی میخواد بیاد؟
بازی فکر نکنم دمویی داشته باشه حداقل اینکه اگه میخواستن بدن تا الان خبرشو اعلام میکردن!!در ضمن دادن دمو درست یک روز قبل از عرضه نسخه اصلی یکمی محال هستش
سلام من هم به نوبه خودم خوشحاليم رو از دوباره باز شدن تاپيك ابراز ميكنم اميدوارم اين درس خوبي براي همه مون باشه بگذريم.
دمو منتشر نميشه شك نكنيد چون تاريخش هم مشكوكه هيچ آدم عاقلي يه روز مونده به انتشار نمياد دمو دانلود كنه مگه اين كه كونامي بخواد ضد حال بزنه و انتشار رو بخواد عقب بندازه و بخواد تو روز انتشار با دمو سر و تشو هم بياره و رفع رجوع كنه اينطوري كه البته اينا واقعا از كونامي بعيد هست چون واقعا كونامي بامرام هست
نه بابا.دمو نمیاد.کونامی هم خودش بازیشو به اندازه کافی دیر میده.بعد بیاد دیرتر هم بده؟محاله.یک خورده هم محال نیست خیلی محاله.به احتمال 99% این اشتباه.آقا همش افسانست.