با سلام
خیلی از کلیپهای تو اینترنت فرمتش fly هست
ولی بعضی از فایلها با اینکه fly باز قابل پخش نیست و ارور میده...
Printable View
با سلام
خیلی از کلیپهای تو اینترنت فرمتش fly هست
ولی بعضی از فایلها با اینکه fly باز قابل پخش نیست و ارور میده...
برنامه پخش خودتون عوض کنیدببینیدبازم به همون صورت درمرحله آخرم فایل تصویری خودتون کانورت کنید:20:نقل قول:
دوست من منظورت FLV هست دیگه؟نقل قول:
شما پکیج K-Lite Mega Codec رو دانلود کن و نصب کن می تونی با همون مدیا پلیر کلاسیک فرمت های FLV رو تگاه کنی.
موفق باشی دوست من:11:
سلام
من با ویندوز سون کار میکنم اما واسه نگاه کردن فیلمها flash player میخواد دانلود میکنم اما نصب نمیشه لطفا کمکم کنید
دوست من موقع نصب چه اروری می ده؟نقل قول:
موفق باشی.:11:
برنامع تبدیل flv به vob یا mpg
كسي VLC پلير داره بزاره !
ممنون ميشم اخه فقط با اين برنامه ميتونيد ويديو هايي رو كه از يوتيوب گرفتي باز كنم !
مرسي !
دوست من شما از این برنامه استفاده کن ، رایگانه.نقل قول:
خدمت شما :
Freez Flv to AVI / MPEG / WMV Converter 1.6
موفق باشي:11:کد:http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Encoders-Converter-DIVX-Related/Freez-Flv-to-AVI-MPEG-WMV-Converter.shtml
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
بفرما :نقل قول:
VLC media player 1.1.11
کد:http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Video-Players/VideoLAN-Client.shtml
سلام
چه برنامه اي براي اجراي فايل هاي 3 جي پي !
پيشنهاد ميكنيد؟؟
ميخوام فايل هاي 3 جي پي رو با كيفيت صدا و تصوير بالا تري اجرا كنم !
اگه ميتونيد منو راهنمايي كني؟؟
!مرسي از دوستان !
سلام
یک نرم افزار میخوام که بدون اینکه ف ی ل ت ر ش کن وصل باشه بهش لینک ویدیو یوتیوبمو بدم واسم با سرعتبالا دانلود بکنه
ممنونتون میشم راهنماییم بکنین
" با نام او "نقل قول:
سلام خدمت شما دوست عزیز:11:
والا نرم افزاری که بدون همون که گفتی بخواد کار کنه من تا حالا ندیدم. اگر بخوای بدون همون(:27:آخه کلمه بهتر نبود؟؟؟؟!!!!:18:) دانلود کنی باید از طریق سایت ها فیلم ها رو بارگزاری کنی تو سرور اونا(همون سایت ها) بعد از اونجا دانلود کنی.
امیدوارم منظورم رو گرفته باشی.
اینم یه نمونه سایت ایرانی که خداییش خوبه و همون هم نیست:
کد:http://cyber-tube.ir/
ممنوننقل قول:
لطف کردی
منظورت و کامل و واضح فهمیدم
salam man 1 barname ---- bazi world of warcraft mikhastam kasi dare
az pathe 2.4.3 mesle gold ---- honor ---- damage ----
تو تاپیک پایین مطرح کنید :20:نقل قول:
نوشته شده توسط pesaremehrabooon86 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam barname h a c k world of warcraft mikhastam kasi nadare? mesle wowemu ----!
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
man ke to in page chizi peyda nakaradam age kasi chize dg e i dare bezare mamnon misham
این مخصوص بازی تو انجمن خودش مطرح کنیدهمونجا که لینکش گذاشتم.نقل قول:
نوشته شده توسط pesaremehrabooon86 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییه
دمتون گرم !!!
سلامنقل قول:
دوست عزیز اسپم پراکنی نکنید در انجمن
این دومین پست مشابه شما در این انجمن هست
مورد بعدی حتما برای شما اخطار رو در پی خواهد داشت
یه نرم افزار منشی تلفنی که خودش حرف بزنه میخوام.گوشیم ام نوکیا6220 هستش.
باتشکر
توتاپیک پایین مطرح کنید:20:نقل قول:
سلام دوستان یه نرم افزار می خوام که باهاش ویدئو ebit کنم (بیشتر می خوام قسمتی از ویدئو رو cut کنم و در یه قسمت دیگه از ویدئو بچسبونم) برای pc خواهشن یک برنامه با کاربری اسان معرفی کنید چون کار با برنامه های سخت رو بلد نیستم.
خیلی ممنون از دوستان
دوستان یه سوال دیگه
چه جوری ویدئو رو از you tube دانلود کنم؟ .. اخه هرچی میگردم لینک دانلود پیدا نمی کنم .. یعنی فقط میشه انلاین مشاهده کرد؟
واسه مورد اول ازبرنامه VideoPad Video Editor استفاده کنید برای مورد دوم هم از برنامه youtube downloader بطورمثال استفاده کنید :20:
کد:http://www.mediafire.com/?5mxazvzzm5x
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=496790&highlight=VideoPad+Video+Editor
خـــــــــــــــــیلی ممنون ولی فایل you tube downloder به صورت rar هست و رمز می خواد:41:نقل قول:
ازلینک پایین دان کنید .نقل قول:
کد:http://en.20uploads.com/upload/files/2011/december/YouTube-Downloader-3-5-rar.rar
یه نرم افزار خوب واسه تبدیل flv به Avi چی هست ؟
کیفیت رو بالا نگه داره
پیشنهاد من استفاده ازبرنامه Xilisoft FLV Converter یا که Pazera Free FLV to AVI Converter هستنقل قول:
کد:http://download.cnet.com/Pazera-Free-FLV-to-AVI-Converter/3000-2194_4-10786669.html
سلام
مرورگر من اپرا هست البته با فایرفاکس هم امتحان کردم همین مشکل هست
من وقتی در گوگل یه ویدئو را در یوتوب جستجو می کنم مانند لینک زیر
وقتی روی لینکش میرم و کلیک راست می کنم و copy link address را میزنم به جای اینکه لینک بالایی را بده به من این لینک زیر را میده
البته لینک زیر هم مربوط به همون ویدئو هست.اما من نیاز به لینک بالایی دارم.چه کار باید کرد؟این یک نمونه لینک بود و این مشکل با همه لینک ها هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز شما وقتی در گوگل این ویدئو رو سرچ میکنین ، خب طبیعتاً آدرس گوگل رو هم در لینک خواهی دید چرا که به اصطلاح عمل Redirect انجام میگیره . لینک رو اگر از همین سایت (P30World) باز کنیم خواهی دید که در ابتدا این عمل صورت می گیره.نقل قول:
البته اینجا جاش نیست ولی ، شما بدین صورت عمل کنید : [در مرورگر فایرفاکس]
همانطور که لینک در روبرو یا یا گاها زیر تصویر مشخص هست رو کپی کرده و ازش استفاده کنید .
خواهشا ادامه بحث در انجمن مربوط !
با سلام
دوستان لطفا" یه نرم افزار بهم معرفی کنید که توانایی دانلود از یوتیوب رو به همراه گزینه انتخاب فرمت داشته باشه (در کل بهترین و جامعترین نرم افزار دانلود از یوتیوب باشه) و ضمنا" مشکل پیلتر هم شاملش نشه.
سپاسگذارم
رضا
سلام خدمت شما:11:نقل قول:
متاسفانه فکر نمی کنم که برنامه ای باشه که از یوتیوب بخواد دانلود کنه و بسته نباشه.(از لحاظ فنی غیر ممکن میشه) اگر هم باشه باید برنامه ای باشه که به سرور های غیر از یوتیوب انتقال بده و بعد شما از سرورهای اون دانلود کنید.
که برای این کار سایت هایی زیادی هست که می تونید انتخاب فرمت هم داشته باشید. ولی بهترین هاشون بسته هست.
یک سایت ایرانی خیلی خوب هم هست که می تونید از اون استفاده کنید. آدرسش در بخش سرویس های دانلود و آپلود هست.
سوالی بود در خدمتم.:11:
ممنون دوست عزیزم پس باید از پیلترشکن استفاده کنم در عین حال لطفا" بفرمائید بهترین و جامعترین نرم افزار دانلود از یوتیوب کدوم نرم افزار هست.نقل قول:
ممنونم
من خودم وقتی هایی که مشکلی برای استفاده از پیل شکن نداشته باشم با استفاده از برنامه IDM فیلم هارو دانلود می کنم که خوبی هایی خاص خودش رو داره:نقل قول:
1. میتونی بزاری در ساعت مشخص شروع بشه.
2. لینک هم منقضی بشه خودش خودکار جایگزین میکنه.
3. بالاترین سرعت رو داره.
حالا برای وقت هایی که نمی خوام از پیل شکن برای دانلود استفاده کنم. از سایت هایی که مستقیم سازی می کنن استفاده می کنم. برای مثال:
معمولا سایت های لیچری که از پلاگین RapidLeech استفاده می کنن که پلاگین معروفی هم هست. مثل سایت:
بعدش انتقالش می دم تو سایت های ریموت آپلود مثل:کد:http://cyber-tube.ir/index.php
بعدش از اونجا بدون هر گونه مشکلی دانلود می کنم.کد:http://www.sharebees.com/
-----
البته این راه حلی بود برای شما من خودم به شخصه و بیشتر اوقات از همون راه حل اولی و با IDM استفاده می کنم.
امیدوارم مشکل حل شده باشه:20:
بازم سوالی بود در خدمتم:11:
تاپیک Internet download Manager
و آخرین ورژن کرک شده :
پـَس : soft*98.ir
موفق باشــی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میخواستم بدونم قویترین نرم افزار برای اجرای فایلهای FLV چیه؟
KMPlayer هم فکر میکنم نرم افزار مناسبی برای این نوع فایلهاست درسته؟
به نظرتون کدوم نرم افزار برای اجرای فایلهای تصویری بهتره، از این جهت که هم اکثر فرمتها رو ساپورت کنه و در عین قدرتمند بودن سبک هم باشه.
با تشکر
Kmplayer که خیلی خوبه ولی شما میتونی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم استفاده کنی.
فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هارو فراموش نکن.
ازبرنامه SPlayer یا که potplayer هم میتونید استفاده کنیدکه یکی برای سیستمی که کانفیگ چندان بالایی نداره:20:نقل قول:
سلام دوستان
یه سایت پزشکی هست که میخوام ازش ویدیو دانلود کنم اما نمیتونم هیچ جایی واسه کلیک واسه دانلود نداره حتی دانلود منیجر هم شناسایی نمیکنه
کسی میتونه کمک کنه بگه چجوری میتونم ویدیو ها رو دانلود کنم
اینم لینک سایته:
اگه برین تو این سایت یه سیری لینک ها هست رو هر کدوم کلیک کنید یه صفحه جاداگانه باز میکنه که خودش یه پلیر داره شروع میکنه به پلی کردن منم نمیتونم دانلودشون کنم کمکم کنید لطفا
سلام دوستان
خیلی اوقات پیش میاد تو سایت های مختلف ویدیو ببینیم بعد ازش خشمون میاد بخوایم دانلود کنیم در این صورت دو باز ازمون حجم کم میشه یه بار واسه دیدن یه بارهم واسه دانلود یه برنامه داشتم وقتی ویدیو میدیدم چه یوت.و.ب چه باقی سایت ها وقتی پخش میشد حالت این داشت که ذخیرش میکرد اگه میخواستیش یه جا سیوش میکردی دیگه دوبار حجم کم نمیکرد اما فقط با ie کار میکردالان هم اسمشو نمیدونم خاستم ییه نرم افزار با همین ویژگی بهم معرفی کنید که توی firefox و chrome هم جواب بده
با تشکر
لطفا اگه کسی میتونه کمک کنهنقل قول: