با ای تونز ریستور کردم درست شد ..الان ورژنش 3.1.3 هست...وقتی گوشی روشن میشه صفحه emergency call میاد و اصلا منوی گوشی بالا نمیاد چیکار کنم من؟:41:
با ای تونز ریستور کردم درست شد ..الان ورژنش 3.1.3 هست...وقتی گوشی روشن میشه صفحه emergency call میاد و اصلا منوی گوشی بالا نمیاد چیکار کنم من؟:41:
سلام دوستانه گلم چندتا سوال داشتم یکی اینکه من باتری گوشیم خالی زود خالی میکنه یعنی وقتی فول میشه باید پیغامی بده که باتری فول شده؟ یا اینکه همین که دیدیم پور شده باید از شارژ در بیاریم ؟ی راهنمایی بکنید چون داره میره رو اسبم باتریش:دی یعنی اگه باتریش مشکل داشت میتونم باتریشو عوض کنم ؟ یکی دیگه این که من میخام ورسیون گوشیم الان ۳ هاست میخام اونو به ۳.۱.۳ تغیر بدم میشه ی راهنمایی کنید که چجوری تغیر بدم که دچاره مشکل نشم؟ پیشاپیش ممنونم از راهنمایتون
وقتی فول شارژ یشه اون بالا روی باتری علامت یه پریز میاد یعنی که باتری فول شارژ شده.نقل قول:
وقتی فول میشه باید پیغامی بده که باتری فول شده؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید!!!
من iphone 3g 16gb با فریمور 3.1.3 دارم گوشی رو که روشن میکنم.. صفحه ایی میاد که عکس یه کابل و علامت سی دی و آی تونز هست!!!
سلام شما این برنامه رو دانلود کن
iH8sn0w - iREB V3
بعد گوشی رو ببر تو DFU مد برنامه رو اجرا کن بعد گزینه fix recovery mode loop رو بزن بعد پیغام میده yes رو بزن و بعد مدل دستگاهت رو انتخاب کن گوشی ریست میشه و میاد بالا.
نقل قول:
دوست عزیز من که نفهمیدم این نرم افزار چی کار میکنه..
ببینید من آیفون رو که گرفتم توش پر بازی های مضخرف بود زدم ریست دیفالت کردم که دیگه بالا نیومد....
بعد با آی تونز به اشتباه به فریمور اصلی 3.1.3 آپدیت شد ...
الان هم توی منوی گوشی نمیاد ...
لطفا راهنمایی کنید:11:
ببينيد راهش هموني بود كه گفتم بايد برنامه رو اجرا كني گوشي رو به DFU mode ببري بعد گزينه اي كه گفتم و بزني بعد گوشي ريست ميشه و مياد بالا و صفحه اصلي مياد كار سختي نيست خيلي ساده هستش.
یه عکس از باتری اصلی 3g میذارید ؟
دوستان از یکی از اسپیکر های پایین آیفون من صدا در میاد ... طبیعیه؟؟؟ iphone 3g
نقل قول:
:31:آیفون یه اسپیکر داره .
آره طبیعیه :10:
سلام دوستان ی سوال داشتم چطوری میشه theme iphone تغیر داد؟ اگه میشه بگین ممنون میشم
برنامه winterboard رو از سدیا نصب کن بعد تو سدیا هر تمی میخوای نصب کن بعد برو تو winterboard انتخابش کن بعد از برنامه بیا بیرون چند ثانیه صبر کن تا تم اعمال بشه.
فریم ویر 3.1.3 جیلبریک نمیشه ؟
نقل قول:
جیلبرک میشه ولی متاسفانه به دلیل آپدیت شدن بیس باند مودم آنلاک نمیشه!!!
همچین بلایی سر بنده اومد....البته قراره تا 5روز دیگه آنلاک ارائه بشه ....خدا کنه سر کاری نباشه..:41:
برای 3G های آنلاک فکتوری میشه براحتی جیلبرک کرد (اما برای لاک ها نمیشه چون فعلا آنلاک نخواهد شد)نقل قول:
برای 3Gs ها هم جیلبرک میشه و هم آنلاک فقط باید با برنامه Sn0wbreeze فریمور کاستوم بسازیر و با blackra1n جیلبرک کنید
از توی یه سی دی چندتا برنامه ipa روی کامپیوترم کپی کردم. جالبه که این فایلهای ipa براحتی با آیتونز نصب میشن...
میشه توضیحی بدین که این چه جور برنامه هایی هستن و میشه هر برنامه ipa رو که از اینترنت دانلود کرد براحتی با آیتونز روی آیفون Sync کرد؟
(همینطور که توی عکس هم میبینید برنامه توسط آیتونز شناخته شده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله تمام ipa هایی که دارید رو میشه نصب کرد اینها همون نرم افزار هایی هستن که تو فروشگاه اپل هست که کرک شدن مثلا همین برنامه ای که عکسش رو گذاشتی نرم افزار آفیش تو فروشگاه اپل فکر کنم 4دلار قیمتش باشه اینها کرک شده و مجانی هستن میتونی دانلود کنی و نصب کنی.
3GS های آنلاک فکتوری ای که از اول 3.1.3 بودن چی؟ اونا رو نمیشه کاری کرد؟نقل قول:
اینی که شما میگی درسته خودم هم به این موضوع واقفمنقل قول:
فکرکنم سوالو اشتباه مطرح کردم
منظورم این بود که یه چند باری من چندتا از بازی از اینترنت دانلود کردم با فرمت ipa ولی با آیتونز کار نمیکردن. میخام بدونم اونایی که با آیتونز کار میکنن با اونایی که کار نمیکنن چه فرقی دارن؟
سلام دوستان ی سوال داشتم چطوری میشه صدای زنگه عفونiphone رو تغیر داد ؟همینطور اینکه چجوری میشه بارنامهارو ریخت تو گوشی با itunes لطفآ ی آموزشی بدید ممنونم
راههایی هست برای تغییر صدای زنگ و SMS در تاپیک زیر در مورد SMS توضیح داده شده :
برای تغییر رینگتون میتونی از روش بالا استفاده کنی (البته خودم تا حالا امتحانش نکردم)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=372131
بعد از اینکه برنامه رو دانلود کردی از توی سربرگ Applications در آیتونز میتونی براحتی برنامه رو بر روی آیفون Sync کنی.
شاید اونایی که نصب نمیشه فایل ipa خراب یا درست کرک نشده وگرنه اکثرا نصب میشه
منظورت از بارنامها چی هست منوجه نشدم؟؟
منظورم اینه که بعضی ها توسط آیتونز شناخته نمیشه و فایل unknown یا zip شناخته میشه (البته فرمت ipa است ولی برنامه win zip اون رو میشناسه)نقل قول:
این فیلم رو ببینین كف كنینکد:http://hi-tech.mail.ru/news/misc/Android_iPhone.html
اندروید روی ایفون 3G
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
این فیلم رو ببینین كف كنینکد:http://hi-tech.mail.ru/news/misc/Android_iPhone.html
اندروید روی ایفون 3G
آقا این گوشی های 199 دلاری تو بازار ایران هم گیر میاد؟
من شنیدم باتری هاش رو عوض می کنن و چینی میزارن راسته؟
اون 199 با قرار داده و توی ایران معنی نداره!!نقل قول:
اینجا که میاد 3برابر میشه!:31: اگه بازش کنند که تابلو میشه....
دوستان محترم کلوب چون دیدم که انجمن آخرین قیمت آیفون خوب جون گرفته و مکان خوبی برای گرفتن قیمت شده تصمیم گرفتم همین تاپیکها رو برای آیپاد تاپ و آیپد درست کنم البته در نظرم بود که برای مک بوک هم بسازم ولی چون چندان از قیمتشون خبر ندارم فعلا به همین دوتا اکتفا کردم.
برای انتشار یا اطلاع از جدیدترین قیمتهای iPad و iPod Touch به تاپیکهای زیر مراجعه کنید لطفا...
آخرین قیمت آیپاد تاچ
آخرین قیمت اپل آیپدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4889313
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4889304
یه راه فوق العاده راحت برای دانلود برنامه های ipa پیدا کردم که میتونید از سایت زیر لینک ها رو ببینید.
وقتی دانلود میکنید یه فایل ipa هست که دبل کلیک میکنید و اتوماتیک آیتونز باز میشه و راحت برنامه رو Sync کنید.
مثلا برنامه زیر رو برای مثال دانلود کنید :کد:http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=iphone
دو تا لینک دانلود داره یکیش Zip هست و دیگری ipa هست و شما باید ipa رو دانلود کنید.
کد:http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=iphone&action=show&f_id=3474
وقتی گوشی را با آیتونز به کامپیوتر وصل میکنم و sync رو میزنم این پیغام رو میده:
this iphone"0912122054 iphone"is synced with another itunes library do you want to erase this iphone and sync with this itune library ?
گزینه هاش هم erase and sync و cancel
چرا این پیغام رو میده ؟
erase and synce رو بزنم گوشی رو پاک میکنه ؟
سوال دوم اینکه برای نصب بازی و برنامه روی گوشی باید چکار کنم ؟(frameware 3)
این اخطار برای اینه که شما از یه کامپیوتر دیگه برای ریختن فایل و برنامه از آیتونز به آیفون اقدام کردید.نقل قول:
اگر میخای اخطار نده باید همیشه از یه آیتونز سینک کنی (فقط یکی)
البته اگر اینترنت داری و چند تا کامپیوتر دارین میتونی از Home Sharing استفاده کنی.
erase and sync رو بزنی همه رو پاک میکنه و برنامه های روی کامپیوتر خودتو میزنه روی آیفون
باید از آیتونز بخری یا دانلود کنی
یا ipa دانلود کنی و با iphone pc suite بریزی روی آیفون
دوستان
ایفن من افتاد توی اب
و هرکاری می کنم روشن نمیشه؟
ایا میشه کاری انجام داد
باتشکر نیما
خیر . اگر زود از آب بیرون میاوردی و تو برنج میزاشتی رطوبتش رو جذب می کرد .
الان فقط باید بره تعمیر
ممنون از پاسخ شما
میشه ادرس بدید؟
وافعا تسلیت میگم از ته دل چون میدونم که چقدر احساس بدی دارین الاننقل قول:
اگر برای تعمیرات جایی مد نظرتون نیست به من پ خ بدین تا یه چند جای معتبر رو بهتون بگم
وقتی میخوام توی سیدیا یه برنامه (مثلا caller id fix) رو نصب کنم چندتا برنامه دیگه هم باهاش میخواد نصب بشه .
باید نصب بشه ؟
میشه کاری کرد که نصب نشه ؟ اگه نصبشون نکنم اشکال داره ؟
عکس رو هم ضمیمه کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر عکسو ببینید اسم یه سری از برنامه هام که قبلا نصب کردمو توی remove نوشته . چرا اینا رو میخواد پاک کنه ؟
درصورت نیاز به باز کردن اکانت آیتونز و گیفت کارت با من تماس بگیرین با تشکر
سلام به عزیزان APPLE
یکی از دوستان من یک Iphone 3g از کانادا خریده.
ولی هر کار می کنه آنتن نمی ده. اونجوری که من فهمیدم Lock هستش.
راهی هستش که بشه قفلش رو شکست و کاری کرد آنتن بده؟
ممنون راهنمایی کنید.
نصب اون برنامه ها لازم هست.نقل قول:
اگر توجه کنید، در صورت نصب نکردن caller id، بخواین برنامه های دیگه هم نصب کنین، اونا عکسرا به اینا نیاز دارن و نصب میکنن؛ کلا یه سری فایل هایی هستن که برنامه نویسا بصورت مشترک ازشون استفاده میکنن...
سلام دوستان آیفون باز
آقا برای این که میخوام یه آیفون کار کرده بخرم
میخوام بدونم چیا باید چک کنم ؟؟ کدی چیزی داره تست کنه؟
آنلاک و لاک چجوریه؟
سنسور چجوری تست میشه و هر چی لازمه چک کنم.
خواهشن زود کمکم کنید
ايفون نرم افزاري واسش مشكلي پيش نميادنقل قول:
ببين مدلش چيه
انلاك فكتوريه يا لاك
ضاهرشو ببين
باتنش معلوم نميشه
اگه سنسوره حركتيشو ميگه برو تويه يه عكش گوشيو بچرخون
قيمتش چنده؟مدلش با حافظشم ببين