نمی خوام از خودم تعریف کنمنقل قول:
ولی من همه بازی ها رو روی سخت ترین درجه بازی میکنم
چون توی این حالت بازی حالت واقعی بخودش میگیره...و دشمن ها واقعا از جون مایه میذارن
اینطوری خیلی بهم حال میده:31::40:
Printable View
نمی خوام از خودم تعریف کنمنقل قول:
ولی من همه بازی ها رو روی سخت ترین درجه بازی میکنم
چون توی این حالت بازی حالت واقعی بخودش میگیره...و دشمن ها واقعا از جون مایه میذارن
اینطوری خیلی بهم حال میده:31::40:
آره حق با شماست تو این مدت این چندتا بازی که اومده این از همه کوتاهتر بود. حتی cod 5 از این بازی طولانی تر بود. البته شاید چون اینقدر جذاب بود برامون زود گذشت و زود تموم شد.نقل قول:
کاش سخه 3 اون رو هم میساختن . بازی خفنیه
بله واقعا بی صبرانه منتظر بازی بعدی هستیم بعد اینکه وارهد دل همه کریسیس باز ها رو بدست آورد الان انتظارات خیلی بالا رفته فقط امیدوارم مثله سری COD یه ذره به مودها و Award ها بها بده و از این جور چیزا بذارهنقل قول:
من چرا نمی تونم بازی رو با نهایت گرافیکش بازی کنم ؟
وقتی میزارم رو آخرین گرافیک وقتی بازی لود میشه رو 99 درصد می مونه یا موقعی که می خواد وارد مرحله بشه ، صفحه سیاه میشه ، مشکل از کجاست ؟ فکر کنم مورد از سیستمم باشه .
دوست عزیز من بهت پیشنهاد می کنم به هیچ عنوان این کار رو نکنی که خیلی خطر داره شاید سیستمت منفجر هم بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر بخوای با نهایت گرافیک بازی کنی باید یه سیستم ultra high end داشته باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام نه بابا دیگه اونقدرا هم جذاب نبود به نظر من که بخوای درباره اش این طوری صحبت کنی :19: :19:نقل قول:
یعنی با سیستم من نمیشه این بازی رو با ته گرافیک اجرا کرد ؟ :18::41:نقل قول:
مگه چقدر گرافیک داره ؟؟؟؟
این سیستم منه :
Vga : Gtx280
ram : 4gig 1066
cpu : Intel q6600
mb : Rampage x48 asus
فکر نکنم بشه اجرا کردنقل قول:
یعنی با سیستم من نمیشه این بازی رو با ته گرافیک اجرا کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه چقدر گرافیک داره ؟؟؟؟
این سیستم منه :
Vga : Gtx280
ram : 4gig 1066
cpu : Intel q6600
mb : Rampage x48 asus
چون برای ته گرافیک باید بری ویستا و دایرت ایکس 10 , این بازی واقعا سنگینه
البته با سیستمهای پایینم سازگاره ولی ...
البته فکر نکنید چیز زیاد خفنیه ها ... هیچی نیست ، اصلا گرافیک نداره بازی ، من ویندوز قبلیم رو پاک کردم ، روی این مشکل داره ، در ضمن توی ویستا هم هستم ... ایشالله اگر اجرا شد چند تا شات میذارم ببینید ...نقل قول:
فکر نکنم بشه اجرا کرد
چون برای ته گرافیک باید بری ویستا و دایرت ایکس 10 , این بازی واقعا سنگینه
البته با سیستمهای پایینم سازگاره ولی ...
:18:نقل قول:
دوست عزیز از این بازی گرافیکی تر وجود خارجی نداره !!!! اخر گرافیکه !!! :5:
با اینکه نظر شما خیلی محترمه ولی خیلی دوست دارم بدونم شما به چه بازی میگید با گرافیک ؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز از این بازی گرافیکی تر وجود خارجی نداره !!!! اخر گرافیکه !!!
به کرایسیس از نوع Warhead [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با اینکه نظر شما خیلی محترمه ولی خیلی دوست دارم بدونم شما به چه بازی میگید با گرافیک ؟
نه شوخی کردم ، چرا جدی میگیرید ، پرگرافیکترین بازی هست که بازی کردم ، دلم میسوزه چرا اجرا نمیشه الان وگرنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر دو یا سه تای دیگه(ترجیحا 3 تا) از gtx280 بندازی کنار کارت و sli کنی و یه سی پی یوی core i 7 extreme بندازی کنارش شاید بشه یه فکری براش کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با چی میشه شات گذاشت ، من تونستم اجرا کنم ولی هرچی پرینت اسکرین میگیرم از صفحه ، صفحه سیاه هست ...
دکمه ی خاصی تو بازی نداره ؟
پسر چقدر اون قسمتش که گردو خاک میشه رو قطاری ...و اون قسمت که داره تنفس مصنوعی میده به رفیقش و کره ای رو تو اب خفه میکنه چقدر ادمو متاثر میکنه...فیلم هندی میشه و گریه میکنیم :d
دمت گرم آخر جکی!:22:نقل قول:
البته فکر نکنید چیز زیاد خفنیه ها ... هیچی نیست ، اصلا گرافیک نداره بازی
حسابی خندیدیم....:39:
خوب گردو خاک میشه چون هلی کوپتر بالا سرته :39:نقل قول:
کره ای هم میکشه چون یکی از بهترین دوستاش توسط کره ایها میمرن
نه بابا تنهایی گفتی ؟؟؟ حتما میجنگن چون جنگه اره؟؟ یا مثلا تیراندازی میکنی چون بهت تیر میزنن اره؟نقل قول:
خوب گردو خاک میشه چون هلی کوپتر بالا سرته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کره ای هم میکشه چون یکی از بهترین دوستاش توسط کره ایها میمرن
پسر خوب منظورم هلیکوپتر نبود...........
.
.
منظورم وقتی قطار وایمیسته همه جا پر از خاک میشه و موجودات فضایی بهت حمله میکنن
نهایت کیفیت بازی یا همون ماکسیمم گرافیک کلا واسه دکور هست و هیچ سیستم خانگی که محصول سال 2008 باشه نتونست روی اون درجه بازی رو بیاره و این اشکالی بود که سازنده بازی (آقای یرلی) هم به اون معترف شدند. البته میشه حدس زد که اینکار رو کردند شاید بخواند بعد از گذشت چند سال که سیستمهای خانگی بسیار پیشرفته تر خواهند شد اون موقع مردم بیان این بازی رو انجام بدند و روی ماکسیمم کیفیت البته چیز قابل توجیهی نیست و یه بازی باید با در نظر گرفته شدن Recomanded System باید اون گیم رو روی نهایت کیفیت بیاره. عجیبه که کریسیس وارهد رو نمیشه با هیچ سیستمی روی بیشترین کیفیت بازی کرد واگه کسی این ادعا رو بکنه فقط خالی بسته و حرف مفت زده
منظور از نهایت گرافیک چیه ؟ اینه که همه گزینه های گرافیک روی آخرین درجه باشند و ... ؟نقل قول:
نهایت کیفیت بازی یا همون ماکسیمم گرافیک کلا واسه دکور هست و هیچ سیستم خانگی که محصول سال 2008 باشه نتونست روی اون درجه بازی رو بیاره و این اشکالی بود که سازنده بازی (آقای یرلی) هم به اون معترف شدند. البته میشه حدس زد که اینکار رو کردند شاید بخواند بعد از گذشت چند سال که سیستمهای خانگی بسیار پیشرفته تر خواهند شد اون موقع مردم بیان این بازی رو انجام بدند و روی ماکسیمم کیفیت البته چیز قابل توجیهی نیست و یه بازی باید با در نظر گرفته شدن recomanded system باید اون گیم رو روی نهایت کیفیت بیاره. عجیبه که کریسیس وارهد رو نمیشه با هیچ سیستمی روی بیشترین کیفیت بازی کرد واگه کسی این ادعا رو بکنه فقط خالی بسته و حرف مفت زده
خوب اخه تا چند سال دیگه گرافیک کرایسیس پیش پا افتاده میشه نسبت به بازی های بعدی..مردم میرن اونا رو بازی میکنننقل قول:
نهایت کیفیت بازی یا همون ماکسیمم گرافیک کلا واسه دکور هست و هیچ سیستم خانگی که محصول سال 2008 باشه نتونست روی اون درجه بازی رو بیاره و این اشکالی بود که سازنده بازی (آقای یرلی) هم به اون معترف شدند. البته میشه حدس زد که اینکار رو کردند شاید بخواند بعد از گذشت چند سال که سیستمهای خانگی بسیار پیشرفته تر خواهند شد اون موقع مردم بیان این بازی رو انجام بدند و روی ماکسیمم کیفیت البته چیز قابل توجیهی نیست و یه بازی باید با در نظر گرفته شدن recomanded system باید اون گیم رو روی نهایت کیفیت بیاره. عجیبه که کریسیس وارهد رو نمیشه با هیچ سیستمی روی بیشترین کیفیت بازی کرد واگه کسی این ادعا رو بکنه فقط خالی بسته و حرف مفت زده
شما هر وقت تونستی با اخرین گرافیک اجراش کنی و این حرف رو زدید کاملا قبول دارم .نقل قول:
البته فکر نکنید چیز زیاد خفنیه ها ... هیچی نیست ، اصلا گرافیک نداره بازی ، من ویندوز قبلیم رو پاک کردم ، روی این مشکل داره ، در ضمن توی ویستا هم هستم ... ایشالله اگر اجرا شد چند تا شات میذارم ببینید ...
گرافیک این بازی فوق العادس !!! باور نکردنیه !!!
نمیدونم شما رو چه حسایبی این حرفو میزنید .
اصلا نمیشه این بازی رو با حد اکثر گرافیک اجرا کرد ( به هیچ وجه فعلا )
به این زودیا گرافیکش پیش پا افتاده نمیشه . چون همینم کسی نمیتونه اجرا کنه چه برسه گرافیک بالاتر !!!نقل قول:
خوب اخه تا چند سال دیگه گرافیک کرایسیس پیش پا افتاده میشه نسبت به بازی های بعدی..مردم میرن اونا رو بازی میکنن
تائید میشه منظور من هم همین بود واگه بازی رو روی بالاترین درجه گرافیک بذاریم شاید سیستم های چند سال آینده بتونن اجرا کنننقل قول:
نه رفیق شایعه فرض کن ولی شنیدم وقتی روی نهایت گرافیک میذاری بازی رو چیزی شبیه فیلم واقعی میشه البته دور از ذهن نیست چون روی مینیمم هم که میذاری عین واقعیتهنقل قول:
بله همون کسی نمیتونه روی این درجه قرار بده بازی رو و سیستم های Ultra هم حریفش نشدندنقل قول:
خوب شما به من بگو چجوری از بازی شات بذارم ، من هم ثابت کنم دارم روی آخرین درجه گرافیک بازی می کنم.نقل قول:
بله همون کسی نمیتونه روی این درجه قرار بده بازی رو و سیستم های ultra هم حریفش نشدند
بابا غلط کردم ، به خدا شوخی کردم ....نقل قول:
شما هر وقت تونستی با اخرین گرافیک اجراش کنی و این حرف رو زدید کاملا قبول دارم .
گرافیک این بازی فوق العادس !!! باور نکردنیه !!!
نمیدونم شما رو چه حسایبی این حرفو میزنید .
اصلا نمیشه این بازی رو با حد اکثر گرافیک اجرا کرد ( به هیچ وجه فعلا )
پرینت اسکرین بزن:2: ولی روی آخرین درجه نمیتونی بازی رو انجام بدی احتمالا روی یکی مونده به آخری بازی می کنینقل قول:
من به شما اطمینان میدم دارم با نهایتش بازی می کنم ، یک درجه بعد از gamer ...نقل قول:
پرینت اسکرین بزن ولی روی آخرین درجه نمیتونی بازی رو انجام بدی احتمالا روی یکی مونده به آخری بازی می کنی
فقط مشکل اینجاست در هنگام paste صفحه سیاه رو نشون میده .
سلامنقل قول:
از این برنامه استفاده کنید برای screenshot از f10 استفاده کنید
کد:http://www.violence-unleashed.com/DL/Fraps2.9.7.rar
ببخشید که پا برهنه میام وست بحثتون:31:نقل قول:
ولی یه جورایی هم شما درست میگی هم دوستمون یعنی ایشون با این سیستم گردنکلفتشون:31: راحت می تونند بازی رو توی آخرین درحه بازی کنند فقط این وسط یه چیز می مونه که موتور گرافیک crysis به شدت بهش حساسه یعنی رزولوشن بله این real world واقعا وجود داره که می تونیدببینید ولی وقتی شما وقتی می تونید توی بازی این رو حس کنید که از یه مانیتور full hd و در رزولوشن بالای 2000 استفاده کنید که حتی gtx 280 هم در این حالت باید لنگ بندازه:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wow ...گرافیکش میشه مثل این عکس
من اول نمی دونستم که این عکس مال چیه...ولی حالا فهمیدم
حالا مانیتور fullhd توی بازار هست؟؟
من برم دوباره crysis رو نصب کنم
دوست عزیز کار نداره توی قسمت image گوگل یه سرج بزن تا بفهمی که چرا بهش می گن ابر گرافیک دنیای بازی:21:نقل قول:
بله همانطور که میدونید مانیتورهای hd طیف پیوسته تری از رنگها رو نسبت به مانیتورهای معمولی پوشش میدند خوب دلیلش هم همینه ولی خوب به فرض خریدی چجوری میخوای توی این رزولوشن فضایی اجراش کنی:13:نقل قول:
حالا مانیتور fullhd توی بازار هست؟؟
من برم دوباره crysis رو نصب کنم
خوب مگه نمیگی این مانیتورها این رزولوشن رو پشتیبانی می کنن؟؟!!
کارت گرافیکم رو هم عوض می کنم...
اینوطری میشه دیگه نه؟؟!!!
اقا اگه هم روی اخری تنظیم کنی با تیک اجرا میشه
من هم با این سیستمم میتونم ببرمش روی بالاترین ولی اصلا گرافیک واقعی رو نشون نمیده چون سیستمت اصلا توانایی شو نداره .
نقل قول:
منظورم اینه که حتی اگه gtx 280 هم داشته باشی بعید می دونم توی این رزولوشن بالای 15 فریم بگیری:18:
ابنجاها که کمتر کسی از این کارنهای بچه مایه داری:31:داره ولی یه سری به فرومهای خارجی بزن تا آمار دستت بیاد (بابا اصلا بحث توی این 5-4 تا پست آخر همینه!)...
سلام شاید بازی مورد داره چون سیستمی با مشخصات زیر هم
cpu:core 2 speed3Ghz
ram 4gig
video:9400gtx
نتونست جواب بده
دوستان سیو آخر بازی و مرحله 2 بع بعد رو می خواستم یا مرحله 2
یعنی شما میگی هیچکسی تا حالا نتونسته روی اخرین درجه گرافیک و بالاترین کیفیت تصویر بازی رو اجرا کنه؟
خوب اگه اینطوریه پس چرا بازی رو توی این حد ساختن که کسی نتونه اجرا کنه
خوب برای چند سال دیگه احتمالانقل قول:
یعنی شما میگی هیچکسی تا حالا نتونسته روی اخرین درجه گرافیک و بالاترین کیفیت تصویر بازی رو اجرا کنه؟
خوب اگه اینطوریه پس چرا بازی رو توی این حد ساختن که کسی نتونه اجرا کنه
نه عزیز بازی مشکل نداره . سیستم چند برابر این هم نمیتونه بالا بیاره گرافیکو !!نقل قول:
سلام شاید بازی مورد داره چون سیستمی با مشخصات زیر هم
cpu:core 2 speed3ghz
ram 4gig
video:9400gtx
نتونست جواب بده
اینم سه عدد شات از بازی که البته متاسفانه کیفیت تصاویر پایین هست ، درجه های گرافیک تا ته بالاست . کیفیت بالا عکس ها هم بود از صحنه های بهتر ولی حجمش زیاد بود با این سرعت اینترنت نتونستم آپ کنم ، ایشالله بعدا :
کد:http://i41.tinypic.com/2rz9sg8.jpg
کد:http://i43.tinypic.com/5txao7.jpg
کد:http://i43.tinypic.com/jux3bd.jpg
کد:http://i42.tinypic.com/35a65vc.jpg
کد:http://i42.tinypic.com/2n3qs8.jpg
کد:http://i39.tinypic.com/2m7z2uv.jpg