سلام اقا این شماره 565 قرار نیست درست بشه مردیم از بس با ابن اینترنت کم سرعت کار کردیم
Printable View
سلام اقا این شماره 565 قرار نیست درست بشه مردیم از بس با ابن اینترنت کم سرعت کار کردیم
شلام
بچه ها این جریان زیر خاک کردن سیمای تلفن چیه؟ نکنه خدای نکرده adslام...
سلام چرا کسی جواب منو نمیده
این شماره 565 کی درست میشه
و چه جوری و کجا باید برم شکایت کنم و اعتراض
خیلی ها همین مشکل رو دارن و دارن سال ها شکایت و دعوا و برو بیا می کنن ولی نتیجه نداشته.:13:نقل قول:
منم شنیدم مثل اینکه میخوان کلا ریشه adsl را تا اطلاع ثانوی بکنندنقل قول:
:31::41::20::13::46::5::19::10::8::18::27::21::11: :40::2::12::7::6::9::39:
سلام000000000اقا كسي ميدونه جه شركتي تو اصفهان روي dlc ----بمون adsl ميده؟
اصلا همجين جيزي ميشه؟
شمارم 434
دوستاني كه ميدونن0000بكن ميشه-00000نميشه؟0000بايد صبر كنم؟000000يا كلا دور adsl و بايد خط بكشم؟
نقل قول:
نهههههه:41:
من چند روزه سرعتم بد شده:41:
چرا میخوان این کارا بکنن؟؟:41:
ندا گستر همه dlc ها رو فعال کرده حتی ولی عصر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
یکی دوتا پیش شماره ماله فیضه. خوده جناب خاکپور گفت:19:
یعنی چی همه dlc ها؟؟؟
یعنی شماره 565 هم درست شده
اگه نه پس پستی که دادین اصلاح کنید!!!!
بچه ها وضعیت شبانه دانلود نداگستر تو اصفهان چه جوریه ؟
منطقه به منطقش فرق میکنه ؟
لطفا کامل توضیح بدید من خودم فعلا ایران گیت دارم
یه سوال هم از بچه های شاتلی و غیره
قضیه ------ های زیادش چیه ؟
وضعیت شبانه(کامل)
قضیه اینکه دزدی زیاد میشه از پهنای باند چیه؟
من قبلا سرویس آرت 1 شاتل داشتم سرعت دانلود با اون سرویس خیلی که خوب بود روی 16 بود.
این ماه سرویسم را به اکو تغییر دادم و سرعت دانلود خیلی که کم باشه روی 26 میاد!!!
میخواستم بدونم این سرعت دائمیه یا این چند وقته اینقدر سرعت اکو زیاد شده؟ چون من شنیده بودم که اکو کیفیتش خیلی از آرت پائین تره اما الان میبینم که کاملا برعکسه.
fیلترش مثل بقیه پاپ هاست!نقل قول:
دزدی از پهنای باند هم یه باگ هست که من خودم توی پیشگامان هم برام پیش اومده و صبا و پارس آنلاین رو هم دیدم شاکی بودن ازین موضوع. این دو تا موضوع به نظر من مثل بقیه ست.
صبا رو من دوستم داره ازش پرسیدم میگه اصلا سرعت ثابت نیست! بین 4 تا 110 متغیر!!! اما معمولا همون حدودی که سرویس گرفتی بهت سرعت میده.شما چقدر دانلود توی روز داری؟ چه سرعتی احتیاج داری؟ ...
من از 20 ام فکر کنم (دقیق نیست) سرعت اکو 128 ام شده بود 512.یعنی downstream شده بود 540! البته 29 ام سرویسم تموم شد و ریسک نکردم و به 512 تغییر سرویس دادم اما فکر کنم برای شما هم همین طور شده! حالا یا اتفاقی یا خودشون این کارو کردن! مواظب باش سریع تموم نکنی.نقل قول:
بعد از عید شاتل خیلی اوضاش خراب شده بود ولی الان خیلی خوب شده! اگرم کسی جدید بگیره 1 ماه مجانی میدن! با کارت تخفیف هم که 10 تومان تخفیف میدن! این واقعا عالیه!!! اگه کسی کارت خواست پ خ بزنه بهش بدم.
[quote=farshad86;3798441]fیلترش مثل بقیه پاپ هاست!
دزدی از پهنای باند هم یه باگ هست که من خودم توی پیشگامان هم برام پیش اومده و صبا و پارس آنلاین رو هم دیدم شاکی بودن ازین موضوع. این دو تا موضوع به نظر من مثل بقیه ست.
صبا رو من دوستم داره ازش پرسیدم میگه اصلا سرعت ثابت نیست! بین 4 تا 110 متغیر!!! اما معمولا همون حدودی که سرویس گرفتی بهت سرعت میده.شما چقدر دانلود توی روز داری؟ چه سرعتی احتیاج داری؟ ...
:39::39: یه باگ هست :27::27:
[QUOTE=puffi_vahshi;3799109]نه! یه دزدی ه برنامه ریزی شدس!نقل قول:
یادم نبود اسم پیشگامان رو اوردم شما شاکی میشی!!!
نقل قول:
سلام00000ندا كستر جند وقته كه راه انداخته؟
من تا 15 روز بيش كه زنك زدم كفتن نميشه
ندا كستر با مودم asus مشكلي نداره؟
لينك تعرفه هاي ندا كستر رو بهم ميدي؟
اوكي بهت زنك ميزنم
مثل اینکه کم کم بساط مشکلات dlc داره جمع میشه
به این 2 تا لینک که سر بزنید متوجه منظورم میشید
کد:http://jolfaonline.net/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=45
به غیر از مخابرات فیض و ردانی پور ،تعدادی مرکز دیگر هم مشکلشون بر طرف شدهکد:http://www.farataz.com/ShowNews.aspx?ID=9
خوشبختانه منطقه ولیعصر هم که خیلی ها منتظرش هستند را هم شامل میشه
من که درخواستم را به جناب masoudz دادم و به گفته ایشون جواب استعلام ok بوده و تو همین چند روزه خطم رانژه میشه
انشاء الله بعد از 4 سال انتظار،دوندگی ،نامه نگاری،صحبت کردن از آبدار چی مخابرات تا وزیر ارتباطات و...ما هم صاحب adsl میشیم.
سلام
اقاي masoudz من شمارم 434 000000رفتم تو سايت ندا كستر ولي شماره ي مارو جز شماره هايي كه ميتونن adsl بكيرن نزده بودن كه
نقل قول:
lمن شنیدم dlc خاتم را پیشگامان راه اندازی کرده یه تماس بگیر سوال کن:21:
آقا اگر کسی از بچه ها از پیشگامان استفاده میکنند (سرویس و قیمت و سرعت و کیفیت)را بگن
یه یک ماه دیگه قرار دادم با ایران گیت تموم میشه و هنوز تصمیم نگرفتم چه سرویسی بگیرم
شما فقط با پارس آنلاين بگيرين حرف نداره اينمم سايتشون فقط 1 كم گرون هستش البته براي تهراني ها خيلي ارزون
قيمت در تهران : 512 كيلو بايت 7500 تومان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در شهرستانها:128 كيلو بايت : 15000 تومان با ترافيك 3 gb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18:پارس آنلاین که خیلی گرون میده!!!!نقل قول:
شاتل که ADSL2 پلاس هست ارزونتره!!!:13:
البته پارس آنلاین ترافیکش زیاده:5:
ولی به نظر من تمامی این شرکتها نهایتاً یکی اند!
پیشگامان از لحاظ اقتصادی به صرفه تره تا پارس آنلاین:18:
مثلاً برای سرعت 256 ، 30 گیگ ترافیک میخوایم چیکار!!!!!:18:
من که از سرویس 1 مگ دارم روزا حدودن 100 الی 110 دانلود میکنم شبها هم که رایگانه حدود 60 الی 70نقل قول:
از کیفیتم راضیم در کل بهتره پارس هستش
برای قیمتها هم برو به این سایتکد:www.pnj.ir
565 چمران درست شده یا نه؟نقل قول:
dlc بود
نه قبلی ها راه اندازی کرده جالبه شمارها دارن همه عوض میشن اینها شماره های قبلی را تازه پشتیبانی میکنند و چون منطقه مستضعفی هست اصلا جوابگو نیستند
سلام بچه های باهال اصفهانی میخوام یه مشورت اساسی بهم بدین
ببینید الان پیشگامان سرویس 1 میگ رو داره میده 18 تومن و شاتل 512 رو 18 میده
از لحاظ کیفیت نمیدونم کدوم بهتره
کلا یه توضیح اساسی بدین ببینم کدوم رو باید بگیرم
نقل قول:
تا 1 ماه بيش كه زنك زدم بيشكامان كه كفتن نه00000حالا رو نميدونم
خانه اصفهان جز منطقه مخابراتيه خاتمه؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
فقط عشق اينو داري كه شمارتو تو تابيك بزاري؟
من كه مسيج دادم جوابمو تدادي اصلا
به درخواست یکی از دوستان این پست رو زدم:
در صورت اطلاع لطفا کمک کنید با تشکرنقل قول:
سلام بچه ها ، ببینید من می خوام از روی صبانت ( جلفا رایانه ) بیام روی شاتل . من مودمو از همونا گرفتم و مدل Corecess 3115 بعد آیا شاتل این موردم رو ساپورت میکنه ؟
و آیا می صرفه که عوض کنم ؟ پینگ و ایناش خوبه ؟ چون می خوام 512 بگیرم می خوام ببینم سرعت شبانش و سرعت معمولش هم چقدره
در کل اطلاعاتم در مورد شاتل زیاد نیست اگر میشه راهنماییم کنید
سلام
کسی از دوستان میدونه:
توی مرکز علامه مجلسی کدوم شرکتها adsl میدن؟
ممنون
سلام دوباره
کسی دیگه از دوستان میدونه:
پیش شماره 785 مرکز استقلال رو که از خطوط dlc هست، adsl روش فعال شده یا خیر؟
ممنون
سلامنقل قول:
اکثر شرکت ها تو این منطقه سرویس میدند که من شماره تلفن دو تاشون بهت میدم اگه خواستی باهاشون تماس بگیر
1.صبانت 6273730
2.شاتل 6612010
نقل قول:
من ساعت 1 شب مسيج دادم0000تو فردا صبحش جواب ميدادي0000بس فردا صبحش جواب ميدادي
3 روز بعدش جواب ميدادي
10 روز بعدش جواب ميدادي
تو اصلا جواب ندادي0000حتي نكفتي اوكي بي كيري ميكنم
بعدشم اصولا فكر كنم همون 3 رقم اول شماره كافي باشه0000بقيه شماره به دردت نميخورد كه ندادم
اصلا نخواستيم بابا
چه فایده اون خطایی که ما نیاز داریم فعال نیست.230-227 اموزشگاه داریم دنباله کارا کافی نتیم. اما چه فایده!:31::41:نقل قول:
با سلام
تلفن من در محدوده فیض است و می خواهم adsl با سرعت 128 به مدت 3 ماه بگیرم لطفا به من شرکتی چه ترافیک خوب با قیمت مناسب معرفی کنید در ضمن در مورد مودم مکانی چه کیفیت خوب و قیمت ارزان باشد معرفی کنید
سلام به همه
دوستان کسی می دونه ADSL کوی امام جعفر صادق (پیش شماره 673) کی راه اندازی می شه؟
سلام دوستان.
ما شهدا هستیم . پیش شمارمون هم :3373 هست.
یه سرویس که سرعت دانلودش خوب باشه (حدودا 20 KB ) و ترافیک هم حدودا 6 گیگ در ماه باشه چی بگیرم؟از کدوم شرکت بگیرم؟
حدودا چند میشه؟
نيازت براي بازيه ؟؟؟ ببين بيشكامان كه من دارم محدوديتش 2 كيكه سرعتش كه خودم دارم استفاده مي كنم 70 كيلوبايت ماكزيمومشه ! نصفه شب ها هم رايكانه ولي سرعتش به 40 تا كم ميشه ! ماهي 2 كيك محدوديت داره ولي 14600 بيشتر نيست ... كزينه ي خوبيه ! اما ping بالايي داره ! يك كلام زياد به درد بازي انلاين نميخوره ... ولي كارت رو راه مي ندازه !نقل قول:
من الان سرويس 128 ش رو دارم ولي در اصل 1mg داده ! مي توني سرويس 64 (اكه داشته باشه دقيق يادم نيست !) بكيري با حجم بيشتر ... در واقع از نظر سرعت و بروسينك كزينه ي خيلي خوبيه !
شماره تلفن و سایت پیشگامان چیه؟
ببینم اگه لایزر قر اومد و پیشگامان مناسب بود برم اونجا!
شنیدم پیشگامان 1m رو حدود 18 تومن میده درسته؟!!!
نه دوست عزیز.نقل قول:
برای بازی انلاین که نمیخوام.اصلا کی گفت بازی انلاین؟
من یه چیر میخوام که سرعت دانش 25 به بالا باشه.یعنی دیگه از 25 کمتر نشه.ترافیکش هم حداقل 3 گیگ باشه .
یعنی بیشتر سرعت برام مهمه.شب ها هم که دیگه رایگان باشه.
کسی میتونه گزینه ی مناسب+قیمتش رو بگه؟