من چهار سرزمين رو سبز كردم. و وقتي به قصر مي رسم وتوي يكي از اون چهار فلش مي رم در اون سرزمين كه آبي رنگه نمي دونم چكار كنم ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد
Printable View
من چهار سرزمين رو سبز كردم. و وقتي به قصر مي رسم وتوي يكي از اون چهار فلش مي رم در اون سرزمين كه آبي رنگه نمي دونم چكار كنم ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد
شما برای باز کردن همه جا نیاز به 540 light seed دارید ... دارید این اندازه ؟
وقتی به اندازه کافی ذرات نور را جمع آوری کردین, مثلا برای بار اول 60 مورد, که لازمه حداقل دو مرحله را پاک و ذرات را جمع کنید, (دو مرحله اضافه رفتید) بعد بلافاصله به سمت معبد (Temple) برگردین و یکی از قدرتهای اورمزد را فعال کنید. در محیط خیالی (آبی رنگ) آموزش استفاده از اون پلتفرم باز شده رو می بینید. سپس به سمت مراحل باز شده (مرتبط به صفحات قدرت باز شده) برید.نقل قول:
1 _ فارسی صحبت میکنه با لحجه افغانی ! 2 _ خوب فارسی صحبت میکنه دیگه مثل این میمونه که شما بگید چرا دیالوگ هاش انگلیسی هست !!!نقل قول:
سلام
جان خودم نميدونم لطفا منو بفهمونيدم ، سه گانه ي قبلي رو هم بازي نكردم! :14:
تا اونجايي كه ميدونم تو نسخه هاي قبلي شاهزاده همون مرديه كه ما كنترلش ميكنيم اما تو اين نسخه Prince اليكا هست و ما يه دزد عياش ، فارسي هم اليكا صحبت ميكنه پس Persia هم اونه . در كل Prince of Persia همون اليكا هست ؟ يا فقط اسم بازي از نسخه هاي قبل مونده ؟ يا همين دزد عياش شاهزاده ي ايرانيه ؟ لطفا يه نفر منو از :24:در بياره
بله عزیزم همین دزد عیاشه !!!!!!!!!!نقل قول:
پس فکر کردی برای چی میگن بازیش افتضاح!!!!!!!!!
به خاطر همینه دیگه تازه هزاران هزار مشکل دیگه هم داره که به خاطر طرفداراش نمی نویسم.:20:
من هيچ آموزشي نديدم . دور و ور اون جاي آبي هم چيزي نيست كه برم البته بگم مدام روي صفحه مي نويسه كه دكمه ي eهمراه با موس را بزنم كه هرچقدر اين كارو مي كنم اتفاقي نمي افته .از راهنمايي هاتونم ممنونمنقل قول:
وای 5 خط نوشتم ولی پست ارسال نشد :19:نقل قول:
به طور خیلی خلاصه از پست قبلیم !! این نسخه یک مقدمه برای نسخه های بعدی است که در نسخه های بعدی حتما ابهامات برطرف میشه
از روي ديوار برو بعد از يه جايي آويزون ميشي وقتي اليكا هم اومد E رو بزن . جلوتر بازم بايد اين كارو بكني . در هر منطقه هم هر وقت از اينا ديدي و ازش آويزون شدي بايد E رو بزني .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با لهجه ی افغانی صحبت نمی کنه. شما هم اگر می خواستید انگلیسی صحبت کنید نمیتوانستید واضح صحبت کنید. و باز ubisoft شخص مناسبی را برای فارسی صحبت کردن انتخاب کرده.نقل قول:
دزد عیاش بودن نشانه افتضاح بودن نیست. داستان قبلی این پسره هنوز دقیق معلوم نشده. تازه از کجا اون 10000000 تا مشکلی که شما می گی اصلا مشکل حساب بشه؟ تو اصلا نسخه های اولیه PoP بازی کردی؟ داستانشونو می دونی؟ نه این سه گانه قبلیه.نقل قول:
بله عزیزم همین دزد عیاشه !!!!!!!!!!
پس فکر کردی برای چی میگن بازیش افتضاح!!!!!!!!!
به خاطر همینه دیگه تازه هزاران هزار مشکل دیگه هم داره که به خاطر طرفداراش نمی نویسم
داستان اولی داستان یک پسر ساده بود که عاشق پرنسس میشه ولی به خاطر دشمنی وزیر که اون هم پرنسس می خواسته اونو به سیاهچال میندازه و اونم فرار میکنه تا بتونه خیانت وزیرو به پادشاه ثابت کنه و ...
اونم از اول پرنس نبود. اینم هنوز داستان کاملش معلوم نشده
ولی تا جایی که من یادمه تو اولی(sands of time ) واقعا پرنس بود و سر یه مسئله ای شنهای زمان آزاد شد و بعدش تازه از دختره خوشش اومد.نقل قول:
برای همین میگم قبل از 3 گانه شن های زمان ! بازیش خیلی قدیمی تر از ایناست عزیز. اولین پرنس 1989. این ها همه نویسندشون یکیه :نقل قول:
نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
می خوای مشکلاشو بگم؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم دیگه همه بدونن بعدشم به خاطر طرفداراش نمی گم.
بله من هر 3 رو بازی کردم شماره یکش یادم نیست. شماره 2 باید دختره رو نجات بدی و بیاری تو کشورت و 3 هم وقتی بر میگرده میبینه جنگ شده که آخر باید اون یارو رو بکشی ( نخست وزیر بود یا وزیر بود نمی دونم بالاخره یکی بود )
شما واقعا این قسمت مسخره رو با اونا یکی می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟
در هر صورت واقعا مسخره بود این ورژن.
چند نمونه اشکال :
صدا گزاری که همه میگن اشکال داشت و دیدید که هرجایی می رفتید می گفت اورمازد و اهریمن مسخرشو در آورده بود.
داستان که واقعا اشکال داشت اصلا این چه داستانی بود که آدم رو خسته می کرد.
بازی اوایل خوب بود ولی بعدش خیلی تکراری شد و خسته کننده تازه بعدش باید همه جاشو 10 بار زیر و رو کنین تا Light Seed به دست بیاری.
همینطور گرافیک کارتونیش اصلا حال نمی داد.
شخصیتش بسیار افتضاح بود شخصیتی دله دزد و راهزن که تا آخرم همین بود. شماره های قبلی بسیار شخصیت خوبی داشت و اینقدر تیکه نمی پروند.
گفتم تیکه باید بگم که یوبی خواست که این بازی تیکه هاش بازیبازان رو بخندونه که اصلا با مزه نبود. همه چیز رو به مسخره گرفته بود و مسخره بازی میکرد.
و مهم ترین مشکل اینکه Game Over وجود نداشت!!!! که این باعث میشه که بازیکن بازی رو جدی نگیره و همینطور الکی برای خودش بازی کنه.
بازم بگم....
اینا غیر قابل انکار هستن و مشخص هست.
1 . گفتم نسخه اولیه یعنی مال سال 1989 نه سه گانه شن های زمان ! خوبه عکسشم زدم -
دلیل گفتن این مطلب : نویسنده کل داستان ها یک نفره . Jordan Mechner . شخصیت این داستانش شبیه شماره یک اصلیه. یعنی Prince of Persia 1989 . نه شن های زمان ! شما به احتمال زیاد نسل جونید بازی نکردید. داستان مال خودشه تازه هنوز از گذشته این فرد چیزیو رو نکرده به احتمال زید هنوز خیلی چیزهاست باید روشن بشه. ولی موافقم که شخصیت اول همچین مالی نیست و نپرداختن درست حسابی یک شاکال محسوب میشه اما داشتن تجربه از داستان های این فرد ممکن بود به همچین جایی ختم بشه.
2 . کی میگه صدا گزاری بده؟ مشکلش تو چیه؟ چیه می خوای بگه Undertaker ؟ زمزمه هایی که الیکا می کرد به جادوهاش ربط داشت و هیچ کس در هیچ کجای نت اینو اشکال نگرفته یا اینکه منظورتو درست بیان نکردی.
3 . داستان ناقص بود بهترین از این میشد موافقم اما خیلی ها راضی بودند ( منبع می خوای ریویو های حرفه ای تو نت هست )
4 . تکراری شدن باز درسته.
5 . گرافیک کارتونیش بسیار زیبا بود و تقریبا خیلی ها دوست داشتند چنانچه هم تو ریویو های بچه های خودمون می تونستی بخونی و هم رو ریوو های نت. بر می گرده به سلیقت.
6. آسون بودن بازی هم تنها ایرادی بود که میشه بهش گرفت. فقط برای کسانی که برای Achievement بازی روی کنسول ها تلاش می کردند مشکلی نبود ( الیکا در طول بازی کمتر از 100 بار شما را نجات بدهد )
در کل اینها سلیقه شخصی واضح شما بود که خیلی متشکریم فقط خواهش می کنم سلیقتون را فقط برای کسانی که می خوان بازیو بخرند توضیح بدید نه اینکه تحمیل کنید تا اونها هم بتونند قضاوت درستی بکنند.
:12:
اي كاش داستان پرنس ايراني رو (از همون اول)مي گفتيد البته اگه داريد :31:نقل قول:
صداگذاری عالی بود هیچ مشکلی نداشت شما خیال کردی یه ایرانی رو برداشتن تا به جای الیکا صحبت کنه که به لهجه ی فارسیش گیر میدی ؟نقل قول:
داستان اشکال نداشت فعلا ابهامات زیاده که با نسخه های بعدی رفع میشه بعدش هیچ وقت نمیگن داستان مشکل داره میگن داستان ضعیقه !!;)
بازی خیلی تکراری نبود چون تا می خواست تکراری بشه تموم می شد زیاد هم نیازی نبود دنبال لایت ها بگردیم چون فقط 540 در کل نیاز بود که تعداد کل لایت ها خیلی بیشتره
گرافیکش تونست سبک Cell Shade رو یک گام به جلو ببره من نمی دونم شما چرا اینطوری میگی گرافیک بازی هیچ مشکلی نداشت این شما هستی که باهاش حال نمی کنی این دو تا خیلی فرق داره ;)
در این زمینه تقریبا حق با شماست ولی باز هم بر میگرده به این که ما هیچی از داستان نمی دونیم فعلا
این بزرگترین مشکل بازی بود !
بازی که مشکل داشت نگید نه ولی نه به اندازه ای که دوستمان گفت. البته همه بعد از بازی کردن قسمت دو توقع شان بالا رفته.ولی به نظر من هم گرافیکش مشکلی نداشت و فقط دشمن ها کم و تکراری بودند.:46:نقل قول:
صدا گزاری عالی بوددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟نقل قول:
واستاااااااااااااااااااا حساب کن : کلمه های اورماز و اهریمن رو حساب کن توی بازی چند بار میگه ( ربطی به جادو نداره در مکالمه هاش ) ببین اگه 50 تومان برای هر کلمه نزاری ( به قول روزنامه ) میتونی کل خانوادتو پیتزا دعوت کنی ( بیشتر ) بعد اگه نشد ( همه رو گوش بدی ) من اینجا هرچی بخوای میدم :دی :31:
داستانش زد توی دل بازیکن واقعا زد .
این که دیگه مشخصه بازی دقیقا 4 تیکه ی اولش تکراری نبود بقیش همش یک حرکت بود هی بپر برو روی اون قدرت ها باز دوباره از رو دیوار رد شو و ... مخصوصا پیدا کردن لایت سید.
گرافیکش رو نگاه کن! کنار بدن پرنس سیاهی داره!! دقیقا مثل نقاشی اگه اونو حزف می کردن خوب میشد!!!
مسخره بازی و گیم آور هم که همه تاییدش کردن!!!
دشمنانشم فوق العاده تکراری بود .. اینو دیگه نمیشه انکار کرد همه یک نوع قدرت داشتند ( یا سیاه می شدند باید با الیکا می زدی یا یک نوع دیگه میشدن باید r میزدی و ... )
البته به کسی برنخوره من فقط میخواستم مشکلات رو بگم ( یه وقت فکر نکنین عصبانی شدما :دی )
در کل قبول کنید ضعف های بازی بیشتر از خوبی هاش بود ( من که جز گرافیکش خوبی ای ندیدم تازه اونم ... )
دوست عزیز بازی مگه بدون مشکل هست! در هر بازی که شما خوشت بیاد بیشتر مبوط به سلیقه هستش مخصوصا تو نسخه 2008 Prince of Persia ! (گرچه در اینکه بازی تو طراحی هنری خیلی خوب کار شده شکی نیست!) که اینو میشه تو ریویو های بازی مشهاده کرد که سایت گیم اسپات داده 8 و سایت IGN داده 9.3 و Eurogamer داده 6 که این معلوم میشه تو این بازی سلیقه خیلی تاثیر گذار هستش!
من تنها مشکلی که تو این بازی دیدم سادگی اون بود و همچنین اینکه پرنس اون صلابت گذشته رو نداشت و در بیشتر مراحل وابسته به حضور الیکا بود! که مورد دوم مشکل نمشه بهش گفت !
خلاصه اینکه بیخیالش : دی
سلام کسی save که همه غول ها رو زدی و 1000 تا light seed داشته باشی رو میزاره عالی میشه.(من ایرانیما از طرز نوشتنم تابلوئه)
اونوقت بازی کردنش چه لطفی داره؟ خوده این بازی با تمام قشنگی چند تا غول بیشتر نداره. یکی هم بیاد سیو آخر بازی رو بزاره . پس نقش شما این وسط چیه؟نقل قول:
شما معلومه داری نظرت رو تحمیل میکنی !نقل قول:
شما کلا مشکل با ضعف رو اشتباه میگیری ! مثل اینکه اون نقده خیلی روت تاثیر گذاشته ! این همه نقد وجود داره اونهایی که با دید مثبت بازی رو نقد کردن (خودم مثلا! ) برو بخون !
بازی داره روی اهریمن و... میگرده به نظر من اصلا این حرفو قبول ندارم دیالوگ های بازی متنوع بود به هر قسمتی که می رفتی از تاریخچه ی اون جا و... یا کلا یه چیز جدید بهت میگفت که اون وسط بالاخره باید به اهریمن یا اهورا ربط پیدا کنه یا نه ؟!!
تو دل من یکی که نزد !
سبک Cell Shade همینه یعنی نقاشی یا شبیه نقاشی !! اگه Afro Samurai رو دیده باشی اونم همین طوره کلا همه ی Cell Shade ها همینه !
ببینم شما ماریو بازی کردی ؟! اگه بازی کرده باشی ماریو هیچ غلطی جز پریدن نداره ! ولی ببین چقدر طرفدار داره تو دنیا به خاطر همین گیم پلی ساده اش ! حالا شما این همه کار میتونی اینجا بکنی !
دشمنان تکراری بود نه فوق العاده تکراری !!
کاملا معلومه شما قاطی کردی این پست رو زدی از سایز نوشته ها معلومه :31::31:
اصلا نمی تونم این رو قبول کنم !
نقل قول:
باشه آقا من تسلیم ولی آخرین چیز رو میخوام بگم : به پرنس های قبلی نمیرسید.
نه من قاطی نکردم فقط امروز قاطی کردم ( امضام )
در هر صورت بعضی مشکلات رو نمیشه انکار کرد من میترسم اگه بازم بگم کل تاپیک رو طرفدارانش روی سرم خراب کنن!!!!!!:31::31:
همینطور تازه بنم بشم!
چون همکار ها هم طرفدار این بازین :دی
بهرحال دیگه نمی گم شما می خواین هرچیزی بگین ولی از نظر عغلانی این بازی مشکل داره ( نه از نظر سلیقه )
یک چیز دیگه آخه برای این بازیه پر طرفدار باید سبک گرافیک Cell Shade بزارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در کل از دیدگاه من (منی که عشق پرنس هستم)بازی خوبی بود اما اون انتظاراتی رو که من از studio montreal داشتم رو براورده نکرد با اون همه مانوری که ubi روی پرنس داد ....
l
من تو Royal Gardens گیر کردم، حوضچه ی اولی رو درست کردم ولی دومی رو نمی تونم، لطفا کمک کنید؟
اونجا رو که نمیشه کمک کرد دوست عزیز...خودتون باید یکم وقت بذارید
خیلی سادست به محل خروجی های حوضچه ها دقت کنید. بیبینید که مایع از کجا وارد میشه و به کجا میره که کاملا مشخصه بعد دستگیره هارو بچرخونید. یه خورده وقت بزارید حتما موفق می شید.نقل قول:
نقل قول:
به پرنس 2 که نمیرسه و به بدی پرنس 3 هم نمیرسه !!!! البته اینیکه الیکا کمکت میکنه و با هم دشمناتو نابود میکنی و الیکا فارسی صحبت میکنه یه ایده جدید در pop بوده .
برای حل معمای طرف راست به این صورت عمل کنین: (اولین بار روبه رو میشین)نقل قول:
- دنده پایین, سمت راست رو یک مرتبه در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده بالا, سمت راست رو یک مرتبه و در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده پایین, سمت چپ رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده بالا, سمت چپ رو دو مرتبه و در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
من بازیو تمام کردم save رو میخوام که باهاش video هاشو باز کنم.کسی اگه داره بزارهنقل قول:
ببین این بدردت می خورهنقل قول:
کد:http://cyrusln.persiangig.com/GAME/Prince%20of%20Persia.7z
دوستانی که هنوز بازی رو تموم نکردن پست منو نخونن !
اخر بازی واقعا اخر ابهامات بود ! بعد اینکه اهریمن رو نابود کردم و دیدم اسم بر و بچه های استودیوی بازی رو نوشت گفتم حتما دیگه تموم شده اما اینطور نبود ! رفتم و الیکا رو روی اون تخت سنگی گذاشتم ، درخت های توی صحرا رو قطع کردم ، به داخل معبد رفتم و درختی که اهریمن رو توش زندانی کرده بودیم رو قطع کردم و اون نور رو گرفتم و بردم طرف الیکا و زنده کردمش .
الیکا پاشد و پرسید why? بعدش دوباره اهریمن ازاد شد و الیکا چار تا جمله خارجکی بلغور کرد و بازی تموم شد !!
کسی اطلاعات بیشتری در مورد این پایان عجیب داره که منو از یه سردرگمی نجات بده ؟
پ.ن : لهجه فارسی الیکا چقدر ضایع بود !
منم گیریدم
اونجایی که توی یه جایی هستی که یه چیزهای در هوا معلق هستن و باید بری پایین ولی تو پایین نمی تونی زیاد دوام بیاری
مثل اینکه باید یه چیزی رو فعال کنیم
چکار باید بکنم
نقل قول:
در آخر چون پرنس خودمون ایرانی هستش و عاشق الیکا خانم میشه و چون اونو دوست دار و از دست میده می خواد اون دوباره زنده بشه
تو پرنس 4 دسته joystick usb رو نمیشناسه کسی می دونه مشکل از کجاست
من همزمان pes بازی می کنم مشکل نداره ولی تو پرنس detect نمیشه !
با سلام
دوستان در مرحله palace rooms اليكا تبديل به 5 چهره ميشود چكار بايست كرد .
بطور اتفاقي كه بعضي از اينها را با شمشير ميزنم تبديل به سه چهره ميشود . روش خاصي دارد
از دوستاني كه بازي را به اتمام رسانده اند خواهشمندم راهنمايي نمايند
اونجا شما باید خودتو از اون بالا پرت کنی...وقتی داره می افته الیکای واقعی میاد نجاتت میده و می فهمی که کدومه...نقل قول:
آخر بازی چقدر وحشتناک تموم میشه
من وقتی آخرش الیکا رو دوباره زنده کردم و دیدم اهریمن از پشتمون اومد بیرون، یهو گفتم اینهمه زحمت به باد رفت؟
برای همین دوباره بازی رو لود کردم و این دفعه الیکا رو زنده نکردم، تا اهریمن آزاد نشه ولی عوضش کلی گریه کردم!:37:
الیکا رو زنده نکنی بازی کلا تموم نمیشه که !!نقل قول:
برای همین دوباره بازی رو لود کردم و این دفعه الیکا رو زنده نکردم، تا اهریمن آزاد نشه ولی عوضش کلی گریه کردم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]