Far Cry 2 Retail 1.01 Patch
42.30 MB
کد:http://www.fileshack.com/file_download.x/13229
Printable View
Far Cry 2 Retail 1.01 Patch
42.30 MB
کد:http://www.fileshack.com/file_download.x/13229
دوستان كسي نداشت داستان بازي رو؟؟ درضمن اون پچي كه حيوانات وحشي رو به بازي اضافه ميكنه رو از كجا بايد دانلود كنم؟؟
این پچ هنوز عرضه نشده ...:10:نقل قول:
سلام دوستان
من یه جای بازی مشکل دارم اگه بهتون بگم خندتون میگیره
اون اول بازی که میخواد از روی یه صندوق چوبی بپره من هر چی Space رو میزنم نمیتونه بپره :31:شما چطوری پریدین یعنی آیا باید کلید دیگری غیر از Space فشار دهیم ؟
اگه ميپره ولي نميتوني بري اون طرف كليد Shift رو همراه Space بزن تا با سرعت بپره . اگر هم كلا نميتوني بپري برو تو قسمت تنظيمان كنترل و تنظيمات رو به حالت اوليه در بيار.
نقل قول:
یه عکس بزار
آره شیفت رو گرفتم پرید
شخصیت اصلی بازی که مردنیه یه آدم سالم نبود جاش بذارن
نقل قول:
فکر کنم به علت بیماری این طوری ضعیف شده
دوستان یه راهنمایی ساده می خوام
تو Folder بازی چند و چه folder هایی هست؟
اسماشونو می گید
من بازي farcry2 رو نصبيدم موقع اجرا اين error رو ميده
your video card is old please update it
كارتم Geforce 7200 256 هستش
اگه بايد اپديت كنم نميدونم كجاس اگه شد لينك بزاريد
اين اختطار مربوط به كات گرافيك نيست بلكه مربوط به درايو كارت گرافيك هست . مال منم همين اخطار رو ميده . من اخرين درايوي رو كه داشتم نصب كردم ولي بازم همين اخطار رو داد و نميدونم كه اين بازي چه ورژني ار درايو كارت گرافيك رو ميخواد.نقل قول:
من بازي farcry2 رو نصبيدم موقع اجرا اين error رو ميده
your video card is old please update it
كارتم Geforce 7200 256 هستش
اگه بايد اپديت كنم نميدونم كجاس اگه شد لينك بزاريد
بازی اصلش 1 Dvd هست یا 2dvd?
همون 1 Dvd هستش.
مدل كارت شما چيه؟نقل قول:
کسی نبود این سوال رو جواب بده؟ بابا یه نگاه تو پی سی تون کنید دیگهنقل قول:
یه درخواست دیگه هم دارم میشه لینک فایل کرک رو بدین
می دونم جاش اینجا نیست ولی خیلی سریع لازم دارم
اقا من پچ رو دانلود کردم ولی وقتی نصبش کردم برای بازی کردن باید یه سریال بدم که بازی کار کنه ! وگرنه میگه بازی بی اعتباره !!!!
کسی نمیدونه چه کر کنم ؟
اینم لینک پچ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم : 42.3 MB
امکانات :
Fixed Dolby 5.1 support for most sound cards.
- Fixed mission objectives marker after a loading a save game.
- Fixed for difficulty level not changing health when updated.
- Fixed Jackal Tapes and Partner Tapes pages.
- Fixed Field Manuals not unlocking after game mode change.
- Fixed glider key remapping.
- Fixed keyboard controls remapping in single mode that didn't carry into multiplayer mode.
- Prevent a buddy from getting stuck when healing him while receiving damages.
- Fixed stats of favorite weapon not properly reset between loaded save games.
- Fixed the mortar moving the player through wall.
- When creating a dedicated server with PunkBuster enabled then close it to create another but this time with PunkBuster disabled, PunkBuster will still be considered ON, on this new server.
- Display server's IP address in lobby, beside the match’s name (for direct IP join to work)
- Fixed a problem where a player could get stuck (and couldn’t get killed) after pressing the interaction key while wounded and getting rescued by a teammate at the same time.
- Fixed vehicles not being respawned if they were never used.
- A ranked match that is already started will not be listed in the match list.
- Fixed users not being able to see a match if the host switched match mode after a rank. Prevent the host from changing the server setting in a Ranked Match through the console.
- Fixed a glitch that could make a player invisible to another.
- Improved match start conditions. Ranked games can now also start if the player max is attained and everybody but the host is ready.
- Fixed if a user has too many user maps and tries to enter the map rotation menu in a Player or Ranked match, he would get disconnected.
- Fixed incorrect check for negative values when adjusting diamond count.
- Fixed a problem where a player would render through objects if healing a wounded playing while being wounded at the same time.
- Fixed players with same name by using identifiers instead of names.
- Always validate the diamond pool after class upgrades, reset or rank up to avoid getting more diamonds than the player is supposed to for his rank.
- Fixed reload not being interrupted on the host when a client picks a weapon while reloading.
- Fixed crash when creating a LAN game without a network cable.
- Fixed a random crash when joining a game.
- Fixed to make sure game is minimized in order to show the website when clicking on ubi.com
- Fixed crash in editor when deleting many objects in very rapid succession.
- Fixed crash in editor during parsing of the map headers.
- Fixed a random crash that could happen when pressing ESC to cancel a Benchmark run.
- Added CPU Intensive benchmark test run.
- Allow launching the Dedicated Server Launcher in command line
اين پچ مال چيه؟نقل قول:
سلام
من اون در رو که پشت یک انباریه چطور باز کنم ؟
اضافه کردن حیوانات وحشی ...نقل قول:
سلام دوستان
بعد از چند روز بازی یه سری سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
یکی این که من این جای فروشگاه اسلجه رو گم کردم کجا می تونم پیداش کنم؟ و این فروشگاه گوشت فروشیه که اول توش بودیم و اسلحه داد
دوم این که بعضی وقتا این چمدونای الماس یه جاهاییه که دسترسی بهشون سخته. آیا کار خاصی باید بکنیم. مثلن من یه بار روی سر یه واگن قطار پیدا کردم که هر کاری می کنم نمی تونم برم بالاش.
سوم این که من با این تنظیمات بازی می کنم آیا برای سیستمم کم نیست؟ (درایور گرافیکم آپدیته)
رزولوشن رو که فرقی نمی کنه زیاد یا کم کنم گیر نمی کنه.
اما قسمت Overall رو باید رو High بذارم اگه بیشتر بذارم سرعتش کم میشه. Anti Aliasing هم حد اکثر رو 4 میذارم بیشتر بشه گیر می کنه.
اینم سیستم:
Core 2Quad6600
Geforce 9600 GSO
2*1Gig Kingmax 1066
ممنون که جواب میدید
سلام
من هر جا می رم همه می خوان من رو بکشن.قضیه چیه؟ آدم حوصلش سر می ره.البته فقط 8% بازی رو رفتم.
ولی هرچی ماموریت بهم دادن این بوده که برم تو یه منطقه که پر از آدمه و برم تو یه اتاق یا خونه که هزار نفر جلوش وایسادن.کل بازی همینجوریه؟آخه اینجوری که تکراری می شه.چه تو شب باشه چه صبح همه بیدارن و نزدیک شدن به در خونه بدون کشتن سخته.
یه مشکل دیگه که هست اینه که تو جاده خیلی ها کمپ زدن.آدم تا همشون رو نکشه نمی تونه با ماشین از اون قسمت رد شه.اینم خسته می کنه آدم رو چون تکرار داره.راهی هست که دوستانه از جلوشون رد شم و بهم تیر اندازی نکنن؟
من هر ماموریتی می گیرم این دختره زنگ می زنه کنسلش می کنه.راه دختره رو برم یا کاری که بهم گفتن انجام بدم؟
ببخشید که سوال هام زیاد شد.ممنون می شم کامل جواب بدید.
مرسی
نقل قول:
اونایی که بهت شلیک میکنن از دشمنان تو هستن
اکشن بازی تکراری هستش
بیشتر وقتها میتونی پنهانی رد بشی
دشمنان از گروه مخالف تو هستش
آقا کسی پچ بازی رو نگرفته ! یکی کمک کنه من پچ رو نصب کردم الا دیگه نمیتونم بازی کم سریال می خواد !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تاپیک درخواست سریال و کرک بگو بهت بدن!نقل قول:
آقا کسی پچ بازی رو نگرفته ! یکی کمک کنه من پچ رو نصب کردم الا دیگه نمیتونم بازی کم سریال می خواد !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من 8 در صدش رو رد کردم ولی دیگه مرحله ای نیست باید چیکار کنم؟؟؟؟/
بابد بری تو قسمت هایی از نقشه که بصورت علامت تعجب نارنجی هستش و ماموریت بگیری! مثل !gtaنقل قول:
سلام من 8 در صدش رو رد کردم ولی دیگه مرحله ای نیست باید چیکار کنم؟؟؟؟/
دوستان چرا هوش دشمنا در حد هویچ پخته هستش!!
بعضی وقتا میبینی که یکی از کنارت رد میشه بعد متوجه میشی که دشمنت هستش!
نه تیری میزنن و نه واکنشی نشون میدن!
سلام
من یه نکته ای رو تو این بازی متوجه شدم اونم اینه که تمام اسلحه ها و اتومبیل ها ساخت چین هستند. زیرا ماشینها با دوتا برخورد با چمن زود جوش میارن و خراب میشن. اسلحه ها هم که دیگه آخرشن. یه خشاب باشون شلیک کنی سر خشاب دوم گیر می کنه و دیگه شلیک نمیکنه. وقتی R رو می زنی که مثلا درست بشه . مثلا درست میشه ولی یه چند بار شلیک کنی کل سیستمش میریزه به هم و از جا در میره.
تا 12 در صد رفتم جلو ولی بهم حال نداد دارم پاکش میکنم کرایسیس خیلی از این بیشتر حال میده
با اون که تخیلی هست ولی جذابه
بعد این هوش مصنوعی که باید بگم اصلا هوشی در کار نیست بعد کلی شلیک تازه می فهمن بعد هم می خوان بلند شن نمی تونن و مثل فرفره دور خودشون می چرخن ماشین ها رو هم که پست بالا توضیح داده
این صحنه ها رو چند بار دیدم
این قسمت گیر کردن سلاح موقع شلیک رو فکر کنم که از روی gears of war گرفته باشن!(البته نه به این شدت و جزئیات زیاد)نقل قول:
سلام
من یه نکته ای رو تو این بازی متوجه شدم اونم اینه که تمام اسلحه ها و اتومبیل ها ساخت چین هستند. زیرا ماشینها با دوتا برخورد با چمن زود جوش میارن و خراب میشن. اسلحه ها هم که دیگه آخرشن. یه خشاب باشون شلیک کنی سر خشاب دوم گیر می کنه و دیگه شلیک نمیکنه. وقتی R رو می زنی که مثلا درست بشه . مثلا درست میشه ولی یه چند بار شلیک کنی کل سیستمش میریزه به هم و از جا در میره.
در کل کار جالبی هستش که سلاحی که زیاد ازش استفاده میکنی خراب بشه!
به نظر من اصلا بازی هیجان انگیزی نیستش و امتیازهایی هم که گرفته کافی هستش(اگه زیاد نباشه)!!
در ضمن بازی یه مشکل دیگه هم داره که وقتی با اسنایپ از فاصله دور به کسی شلیک میکنی بعضی وقتا که تیر به دشمنت میخوره بعد از چند لحظه مکث طرف خودشو میندازه زمین و می میره! مثل فیلم های حاجی سیدت رو کشتن : دی
سلام دوستان
من فارکرای رو نصب کردم
وقتی که بازی رو اجرا میکنم این خطا رو میده
your video card drivers are too old .please update them
lگرافیک من nvidia geforce 7200 با 512 مگابایت حافظه هست .رم هم یک گیگ هست . سی پی یو هم 3800 اینتل هست
آخرین درایور کارت گرافیک هم دانلود کردم و نصب کردم
ولی باز وقتی اجرا میکنم بعد از پیغام وقتی رو اون ok کنم وارد بازی میشود
بعد وسطای مرحله اول وقتی که میخواد از ایست بازرسی رد بشه نزدیک پل که رسید خود به خود از بازی میاد بیرون
نمیدونم چی کارش کنم
خواهش میکنم کمکم کنید
از زحمتاتون ممنونم
من كه با كلت راحت تر مي كشم تا با مسلسلاش!!!واقعا با مسلسل خيلي تير بايد بزنم تا بميرن.
head shotهم كه به سلامتي نداره
شما باید درایور کارتت رو بروز کنی لینک دانلود رو پایین میدم برو بگیر :نقل قول:
کد:http://us.download.nvidia.com/Windows/178.24/178.24_geforce_winxp_32bit_english_whql.exe
به سلامتی نصب کردم
من رو درجه سختی Infamous بازی میکنم(سخت ترین مود)
با این حال َAI دشمنان به شدت پایینه
بر و بر وایمیسن منو میبینن دور خودشون می چرخن هر از گاهی هم واسه خالی نبودن عریضه تیری شلیک میکنن
NPC هم که انگار تو این بازی نیست هر کی چشش به من میوفتده با ماشینم که باشه میاد دنبالم تا بجنگه
من تو پست 782 فقط یه سوال پرسیدم و یه کم از بازی گله کردم.ولی مثل اینکه همه دلشون از این بازی پره.دقیقا بعد پست من فقط از این بازی گله شده.
دوستان خواهشا زیاد از بدی های بازی نگید.چون کسانی که بازی رو دوست دارن هم می خوره تو ذوقشون.بازی با همه ی مشکلاتی که داره سرگرم کنندس.اگه به بعضی کمبود هاش توجه نکنید مطمئن باشید حوصلتون سر نمی ره.در ضمن نقاط قوتی هم داره.مثلا اگه شب برید به به قسمت و بخواید همه رو بکشید دیگه عمرا هیچ کس نمی بینتتون.حتی اگه مستقیم تو چشمتون نگاه کنه.من با این یه تیکش خیلی حال می کنم.یه خوبی دیگه ای هم که داره اینه که دشمنا الکی قایم نمی شن و مثل یه مرد می جنگن.واسه همین قسمت های خسته کننده ی بازی زود تموم می شه.
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط خدا کنه دیگه بهم گیر نده .
بازم میگم دستت درد نکنه .
نقل قول:
ممنون دوست عزیز .دانلود کردم
نصب هم کردم .الان وقتی بازی رو اجرا میکنم دیگه اون پیغامه نمیده
ولی هنوز وقتی که ایست بازرسی رو رد میکنه بعد از پل خود به خود از بازی میاد بیرون
ممکنه مشکل از سخت افزرام باشه یا جواب نده؟
ممنون که وقت گذاشتی
اگه میتونی این یکی هم حل کنید
ممنونم
دوستان بنده تازه بازی را نصب کردم!!!یکم رفتم راستی چرا نشانه اسلحه نداره !!!
وارد اپشن بازی بشو و cross air رو فعال کن.
درجه سختی بازی رو باید روی سومی یا پایین تر بذارید تو Game Option و بعد نشانه رو هم از همون جا فعال کنید !نقل قول:
دوستان بنده تازه بازی را نصب کردم!!!یکم رفتم راستی چرا نشانه اسلحه نداره !!!
من که بازی رو بعد از گذشت چیزی حدود 85 درصد پاک کردم . واقعا خسته کننده و تکراری هست . از این سر دنیا باید بری اون سر دنیا ماموریت انجام بدی . تازه بعضی وقتا داری میری به سمت ماموریت یکهو یک کوه جلوت سبز میشه که نمیشه ازش عبور کرد تازه متوجه میشی مسیرو اشتباه اومدی ....
من که با این بازی خسته کننده حال نکردم .... متنوع نیست ... این همه بازی کردیم 1 صحنه نداشت.....ههههههه ...
فقط GTA ... اینشالا که این جدیده هم یک چیزی تو مایه هاا پچ hot cofe داشته باشه ...
آقا يكي به منم درايور 8600gt روي ويندوز ويستا 32bit رو بده....اجرش با امام زمان!(كارت خودم ati4870 هستش و مشكلي ندارم ولي نميدونم چرا در مورد geforce مساله فرق ميكنه؟؟؟)
جالبه که ارشاد این بازی رو ممنوع کرد !