نقل قول:
8.استفاده زیاد از منابع سیستمی
/[/]
اين حرفتون رو خنده دار ترين نظري ميدونم كه تا به حال شنيدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Outpost در تمام نقد رو بررسي هايي كه ازش شده به سبك بودن و كمترين استفاده از منابع سيستم معروفه.
يه سر بريد و نظراتي كه كاربراي Cnet نوشتن رو بخونيد ، همه از سبك بودن اين نرم افزار تعريف كردن.
کد:
http://download.cnet.com/Agnitum-Outpost-Security-Suite-Free/3000-18510_4-75328020.html#rateit
=====
اول روي سخنم با جناب santamove :
كاملا مشخصه كه شما رفتي فروم هاي خارجي Comodo رو با انگليسي دست و پا شكسته خوندي و به اضافه نظرات يكي دونفر از كاربراي طرفدار كمودو در همين فروم.
مثلا تو فرومهاي خارجي Comodo گفته بودن كه Outpost دروغ ميگه كه اولين سوييت امنيتي كامل هستش ، كه اگه يادتون باشه من جواب اون پس شما رو كامل دادم. متاسفانه افراد ناآگاه و متعصب هم توي فروم هاي خارجي هستن و هم ايراني.
اگر من ميام و از كمودو ايراد ميگرم ، حدود 6 ماه قبلا با نسخه قدميش كار كردم و حدود 3 ماه با نسخه شماره 5 كار كردم.
اما شما طرفدراي كمودو نهايتا 1 ساعت هم با اين نرم ازفرار كار نكرديد و باهاش آشنايي نداريد و نظراتي در موردش ميديد كه با 1 ساعت كار كردن ازش بدست آوردين !
خواهش ميكنم قبل از نظر دادن در مورد يه نرم افزار حداقل يك هفته با نرم افزار كار كنيد نه اينكه همينجوري بپريد و نظرات عجيب از اين طرف و اون طرف جمع كنيد و اينجا بزاريد.
====
سخن دوم با دوستاني كه تستهاي مختلف رو بر روي Outpost انجام ميدن.
دوستان در تستهاي كه از Outpost ميگرن اشتباهات فاحشي ميكنن كه من چندتا شو ميگم
1- حالت Automatic Rules Creation رو انتخاب ميكنن. در اين حالت Outpost حساسيتش به سيستم كم ميشه و تمام فايلهاي شما رو به عنوان نرم افزارهاي قابل اعتماد در نظر ميگيره. اين حالت بايد حتما خاموش بشه. ناگفته نمونه كه اين حالت در ساير نرم افزارهاي امنيتي مثل Comodo هم وجود داره ( با اسم Defense + learning Mode)
2- براي انجام تستها بايد HIPS نرم افزار رو در حالت Advanced قرار بديد. متاسفانه اكثر دوستان در حالت نرمال از Outpost تست ميگيرن.
3-دوستان براي تستها بايد كنترل امضاي هاي ديجيتالي فايلها رو خاموش كنن. بعضي از تستهايي كه اجرا ميشه از طرف شركتهاي امنيتي شناخته شده هستن كه داراي گواهي ديجيتال بر روي فايلهاشون هستن ، Outpos هم چون ميدونه كه اين فايل از يه شركت معتبر هستش ، براش محدوديت ايجاد نمكينه.
متاسفانه اين موارد رو بسياري از دوستان حتي حرفه اي هاي انجمن خودمون هم در تست هاي Outpost رعايت نميكنن.