اگر براتون امکان داره سرویسهای آنتی ویروس را Disable کنید.(از طریق قسمت Services)
اگر نشد باید با Administrator مشکل را درمیان بگذارید.
Printable View
اگر براتون امکان داره سرویسهای آنتی ویروس را Disable کنید.(از طریق قسمت Services)
اگر نشد باید با Administrator مشکل را درمیان بگذارید.
اگر دامین ندارید که میتونید سرویس رو stop کنید و اگه دامین دارید با administrator کامپیوتر خودتون داخل همون کامپیوتر login کنید و بعد سرویس رو stop کنید. در ضمن پسورد پیش فرض uninstall که معمولا admin ها اونو عوض نمیکنن symantec هستش.
اگه منظورتون اینه که نسخه سرور آنتی ویروس رو نصب کردید بهترین راه آپدیت کردنش اینه که فایل با پسوند xdb رو برای ویروس دفینیشن بگیری و از این طریق آپدیت کنی. یعنی فایل رو تو پوشه sav که با نام vphome به اشتراک گذاشته شده کپی کنی و چند دقیقه صبر کنی. اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک راهنماش:
بتمن عزیز
ممنون که روی پچ کار می کنی.من هر روز میام اینجا سر می زنم شاید بالاخره پچ آماده بشه.
تلاشتو بکن.
سلام دوستان.
شرمنده که انقدر منتظر شدید. آخه داشتم روی کرک کار میکردم.
به احتمال زیاد کرک من روی سیستم شما جواب نمیده.به همین خاطره که از آپلودش اجتناب کردم.
شاید الان نا امید شدید و دلتون میخواد یه مشت بزنید تو صورت من.:31:
ولی من الان روی دو تا ویندوز نورتون را اکتیو کردم و بدون مشکل کار میکنه. پس شما هم میتونید این کارو بکنید.
به همین منظور شاید مجبور بشید دست به کارهای عجیب بزنید.مثل نصب مجدد NIS 2007 .
خوب لازم نیست همتون یه دفعه برید NIS 2008 نصب کنید بعد براتون دردسر بشه.
من برای انجام کار به حداقل یه نفر یا n نفر داوطلب نیاز دارم که اقدامات لازم را روی سیستمش انجام بده تا به جواب برسیم.
بعد میتونیم یه روش کلی ابداع کنیم تا همه ازش استفاده کنن.
اینم بگم تا زمانیکه این روش روی یک سیستم دیگه تست نشه و جواب نده همه اینها فقط تئوریه .
اما تنها دلخوشی ما که میتونیم بهش امیدوار باشیم اینه که روی سیستم من جواب داده.پس باید برای شما هم جواب بده.
حالا هر کس که داو طلبه بگه که از طریق پیغام خصوصی یا یاهو کارو شروع کنیم.داوطلب باید با حوصله و امیدوار باشه.مثل من که الان حداقل یک ماهه دارم روش کار میکنم.:31:
توجه : (ترجیحا سیستم فرد داوطلب سرحال باشه):10:
اینم بگم که زمان آزمایش زیاد طول نمیکشه چون من قبلا روشها و مسیرها رو بدست آوردم.:20:
همیشه از نورتون خوشم میومده .........
سلام.
خوب من تصمیم گرفتم Patch را برای آزمایش در اختیار دوستان داوطلب بذارم.:10:
ضمنا ترتیبی دادم که اگر آنتی ویروستون فعال نشد و از کار افتاد بتونید دوباره به حالت عادی برش گردونید.
این Patch حدود 20 تا ببخشید 6 تا دکمه داره که کار باهاشون ساده ست و شما باید به ترتیب از اونها استفاده کنید.:15:
برای اجرای این Patch باید شرایط زیر را رعایت کنید:
1-WindowsXP
2-Microsoft .Net Framework 2 or later
3-NortonInternet Security 2008
=====================
اول NIS08 را نصب کنید. بعد وارد Safe Mode شده و Patch را اجرا کنید.
روی گزینه Check Status کلیک کنید.بعد گزینه Backup فعال میشه و روش کلیک کنید تا نسخه پشتیبان از فایلهای ضروری تهیه بشه.(برنامه بسته میشه و باید دوباره بازش کنید)
بعد بذارید ببینم آهان دکمه Build را داریم که باید ازش استفاده کنید.
بعد از Build نوبت به دکمه Patch میرسه که کار اصلی را انجام میده.
=======================================
خوب کار تمومه.
اون دو تا دکمه آخری هم که کارشون معلومه.یکیش Restore هست.زمانی به کار میره که کرک روی سیستم شما جواب نداده و میخواهید به حالت عادی برگردید.
در استفاده از آخرین دکمه دقت کنید.فایلهای Backup شما را کامل پاک میکنه.سعی کنید به موقع از این گزینه استفاده کنید.
نکته: به احتمال 60 درصد عمل backup گیری را در حالت نرمال هم میتوانید انجام دهید.ولی بهتر است که به safe Mode بروید.
نکته: لازم نیست Patch را از مسیر خاصی اجرا کنید.خودش پیدا میکنه.
خلاصه من سعی خودمو کردم.اگر کار نکرد ببخشید:42::37:
راستی لینک برنامه رو داشت یادم می رفت:
کد:http://p30worldshare.persiangig.ir/document/NIS08/NIS.2008.Patch.rar
Size=1.25 MB
Password
دو تا علامت dollar قبل از کلمه p30world قرار دارن.نقل قول:
$$p30world
Batman عزيز من اين كركي را كه قرار داديد روي يك سيستم تست كردم.نتيجه را با عكس خدمت شما و دوستان قرار ميدهم.نتيجه اين شد كه بعد از كرك كردن (طبق دستورالعمل) متاسفانه كل محصول از كار افتاد و با استفاده از Patch و با استفاده از گزينه Restore (در حالت Safe Mode) مجدد همه چيز به حالت نرمال بازگشت.اين از تجربه كار من با اين كرك.
بعد از استفاده از كرك:
بعد از Restore كردن Backupي كه قبل از كرك كردن گرفته بودم:
تلاش بسيار خوبيه.اميدوارم به نتيجه مطلوب برسيد.
اگه منظورتون اینه که نسخه سرور آنتی ویروس رو نصب کردید بهترین راه آپدیت کردنش اینه که فایل با پسوند xdb رو برای ویروس دفینیشن بگیری و از این طریق آپدیت کنی. یعنی فایل رو تو پوشه sav که با نام vphome به اشتراک گذاشته شده کپی کنی و چند دقیقه صبر کنی. اینم لینکش:نقل قول:
اینم لینک راهنماش:
اگر دامین ندارید که میتونید سرویس رو stop کنید و اگه دامین دارید با administrator کامپیوتر خودتون (This Computer) داخل همون کامپیوتر login کنید و بعد سرویس رو stop کنید. در ضمن پسورد پیش فرض uninstall که معمولا admin ها اونو عوض نمیکنن symantec هستش.نقل قول:
سلام.
با تشکر از دوست عزیزمون جناب hamilton .خوب جای شکرکش باقیه که دوباره به حالت اول برگشت.
راستش من میدونم مشکل از کجاست که این اتفاق میفته.اتفاقا شب گذشته با یکی از دوستان هم چند ساعت روش کار کردیم.
موضوع اینه که احتمالا یکی از فایلهای آنتی ویروس باید حتما روی کامپیوتر خود شما تولید بشه و ازش استفاده بشه.
چون اون فایل از سیستم من به سیستم شما منتقل شده حاوی اطلاعات متفاوتی هست که آنتی ویروس بعد از چک کردن فایل متوجه این موضوع میشه و موتورش غیر فعال میشه.
من بازم روش کار میکنم. خودم روی یک سیستم دیگه تستش میکنم و نتیجه را اعلام میکنم.
به امید روزی که آنتی ویروس همه این شکلی بشه:
سلام .من اینو پیدا کردم کسی میدونه چیه؟
[HTML]http://rapidshare.com/files/96462903/norton_2008.exe.html[/HTML]
سلام TOD عزیز
اون لینک شما حاوی چند تا فایل بودکه همگی ویروس بودن.
سه تا از فایلها رو میشد دید ولی بقیه یا Hidden بودن یا بعد از اجرا تولید شدن.
خلاصه تو این لینک شما Backdoor وDownloader و Trojan Horse و چند تا چیز دیگه پیدا شد.
هنوز هم از یه جای نامشخص به سیستم حمله میشه!!!
فکر کنم لینک شما کار دست من داد.
دوستان به هیچ عنوان این لینک را دانلود نکنید.
ممنون Batman عزیز از خبر دهی.نقل قول:
سریع برو NOD32 رو نصب کن تا خرابکاری نشده :31: شوخی :46:
کسی user name , passwordهای جدیدو برای آپدیت نداره؟
والا NOD هم نتونست کاری بکنه. البته خودم اشتباه کردم. یعنی زود یکی از فایلها رو اجرا کردم.نقل قول:
(قبل از اجرا آنتی ویروس میتونه تشخیص بده و پاکشون کنه ولی بعد از اجرا نه)
دو تا dll تولید کرد که میخواست با سیستم بیگانه ارتباط برقرار کنه که فایر وال پیغام می داد.
از آخر اون دو تا dll را ردیابی کردم و به صورت دستی پاکشون کردم.الان همه چیز مثل اول شده:20:
بله اگر آنتی ویروس فعال باشه جلوی دانلود شدنش رو میگیره. البته بعضی آنتی ویروسها اجازه میدن فایل آلوده واردنقل قول:
سیستم بشه چون به صورت آرشیو است و بعد از خارج کردن از حالت فشرده آنها رو شناسایی میکنند. اما بعضی
آنتی ویروسها همون اول دانلود جلوی دانلود شدنش رو میگیرند و یا نمیگذارند دانلود تمام بشه و ارتباط را قطع میکنند.
منم خواستم امتحان بکنم :5: رفتم دانلود کردم اما با آنتی ویروس فعال. اما نگذاشت که دانلود تموم بشه.
سلام
من یه مشکل اساسی تو اکتیویت کرد نورتون 2007 برخورد کردم به این صورت که بعد از نصب و اومدن صفحه Phone Activation وقتی که با کی جن موجود Activation code شومصد رقمی رو می گیرم و توی نورتون پیست می کنم و Next می زنم می گه کد شما معتبر نیست یا همون Not valid .یه توضیح هم بدم که طبق دستوری که همراه فایل کرکه من کانکت نشدم.
حالا می خوام بدونم کسی راه حلی یا کرکی چیزی سراغ داره؟
(لطفا نگید برو کاسپر نصب کن چون واسه خودم نیست و یه جای دیگه ست و سیدی کاسپراسکای رو هم ندارم وهمینطور سرعت دانلود)
ممنون.
سلام.
نسخه دوم Norton 360 Version توسط Symantec عرضه شد.
البته اینم مثل بقیه محصولات 2008 آزمایشی هست و کرکی براش ساخته نشده.
تقدیم به علاقمندان::46:
Size=74.5 MBکد:http://spftrl.digitalriver.com/pub/symantec/tbyb/NAM/N360S200.exe
آقا نورتون فوق العادست ولی من جدیدا" به یه مشکل برخورد کردم و متاسفانه هنوز نتونسته کاری بکنه . اینترنت سکوریتی 2007 اورجینال دارم ولی...:41:
بتمن عزیز هم می خواست تقریبا همین کار رو بکنه.تفاوت عمده کار ایشون با شما اینه
که ایشون نورتون 2007 رو پاک می کرد و بعد نورتون 2008 می ریخت ولی شما 2008 رو
روی 2007 ریختید.جناب همیلتون از زحمتی که کشیدید ممنون.عالی بود.
راستی چطور نورتون رو از Tray ببندم و کلا ازش خارج شم که موقع بازی سرعت رو نگیره؟
با سلام.
روش دوستمون Hamilton کاملا درسته.(هم برای XP و هم ویستا)
البته با Uninstall کردن نسخه 2007 هم میشه نسخه 2008 را اکتیو کرد.ولی باید از یک سری فایلها Backup گرفته بشه که دردسر داره و بهتره اصلا نسخه 2007 را پاک نکنید(همونطور که دربالا گفته شد)
من هنوز هم دنبال راهی هستم که اصلا نیاز به نسخه های قبلی نداشته باشه.
من تا الان تو نستم کاری کنم که نسخه 2008 هر 15 روز یه بار تمدید بشه.متاسفانه بیشتر از این تقریبا امکان پذیر نیست . و این را هم من به سختی بهش رسیدم.
بعدا تکمیلش میکنم تا هر کس خواست استفاده کنه.:10:
================================================== ===
فعلا بهترین روش همین هست که دوستمون Hamilton گفت.(من اینو برای 2009 نگه داشته بودم:27:)
میتونید به از قسمت Computer Management سرویسهای آنتی ویروس را Disable کنید.نقل قول:
راستی چطور نورتون رو از Tray ببندم و کلا ازش خارج شم که موقع بازی سرعت رو نگیره؟
البته من اینکارو توصیه نمیکنم.
بهتره Auto Protect و بقیه قسمتها را از داخل تنظیمات خودش غیر فعال کنید.
سرعت نورتون 2008 چه جوریه؟
مثل قدیم هست؟
مرسی
نورتون 2008 خیلی سریع تر شده.چه در Startup ویندوز و چه در Scan و Auto protect.نقل قول:
من تا حالا از کسپر استفاده می کردم و بعد از راهی که همیلتون عزیز برای کرک پیشنهاد دادن
نورتون 2008 رو تست کردم.فوق العاده شده.به نظرم فقط کمی از کسپر سنگین تره.
یه مدتی باید تستش کنم.در ضمن راهی که همیلتون برای اکتیو کردن Nis 2008 ارائه کردن
دقیقا کار می کنه و عالی هست.من حتی اپدیت اتوماتیک هم کردم و هنوز فعال هست.
نورتون در اخرین تست ها هم رتبه خیلی خوبی رو اورده و باید بگم زمین تا اسمون با
نورتون 2005 فرق میکنه(آخه نورتون 2005 اون سال اصلا جالب نبود و سنگین بود)
به دوستان توصیه می کنم حتما نورتون 2008 رو تست کنن.
دوستان آموزش كرك جهت سهولت دسترسي كاربران در پست اول قرار گرفت تا جهت پيدا كردن آموزش كاربران محترم دچار سردرگمي نشوند.
سلام ... hamilton عزیز ، لطفآ همین فایل اصلی Norton Internet Security ورژن 2008 رو که خودتون دارید ، لینک دانلود اون رو بفرمایید ... خیلی ممنون ...
.
آموزش دوست عزيزم هميلتون را که در خصوص کرک محصولات Norton 2008 بود رو به صورت فايل PDF آمده کردم، تا دوستانی که ميخواهند براحتی دانلود واستفاده کنند...
کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Amoozesh/Norton%202008.rar
دوست عزيزم با توجه به اينكه مدت زيادي از دانلود اين برنامه در جهت بررسي براي كرك كردن ميگذره لينك دانلودش خاطرم نيست.ولي شما براحتي ميتونيد از اين سايت يا سايتهاي ديگه لينك دانلود نسخه Trial را پيدا كنيد.نقل قول:
Markus عزيز از شما بخاطر تهيه فايل PDF نيز تشكر ميكنم.نقل قول:
موفق باشيد.
با سلام
در فايل PDF كه توسط ماركوس عزيز تهيه شده است. نوشته شده است فروم پي سي دانلود
??!!!
كه بهتره تصحيح بشه
شرمنده! اشتباه شد، حتماً درست ميشه!نقل قول:
کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Amoozesh/Norton%202008.rar
یکی به من کمک کنه در کرک کردن Norton Internet Security 2007
این اموزش کرک کردن نورتون 2008 رو که تو صفحه اول هست ولی من نمیتونم نورتون 2007 رو نصب کنم یعنی برنامه نورتون 2007 من مثل اون اول اجرا سریال نمیخواد بعد از اینکه نصب شد ازم سریال میخواد که بعد از وارد کردن سریال (بدون اینکه به اینترنت وصل باشم) نکست که می زنم تصویر شماره 6 (در اموزش) میاد و یه پیغام میگه به اینترنت وصل شو که فقط اوکی میزنم و به اینترنت وصل نمیشم وپس از اون صفحه این صفحه میادکه اگه نکست بزنم صفحه اینترنت اکسپلورر باز میشه با یه ادرسنقل قول:
کد:http://aloneboy.parsehgig.com/123.jpg
به نظر شما مشکل از کجاست ؟
من این نورتون رو همراه با کرک از همین تاپیک دریافت کردم ادرسش هم:
لینک اول رو دریافت کردمکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2065042&postcount=710
Norton Antivirus 2008 Cracked 10 years License
Install Note
OK FIRST DISCONNECT FOR NETWORK
You Must Install Norton Antivirus 2007 old Version From here..
کد:http://rapidshare.com/files/98733422/_2007_Mohsen6558.rar
Ok Now Download Norton Antivirus 2008 from Here
کد:http://rapidshare.com/files/98733421/NAV08_Mohsen6558.rar
Very Important After Downloading
DISCONNECT FOR NETWORK.
AND D'ONT UNINSTALL THE OLD
VERSION FOR NORTON Antivirus 2007 BUT
INSTALL the new version on the old
Restart Your Computer And Press F8 and Choose Safe Mode
Go In your Desktop And Copy Dll for norton antivirus 2007 old version and paste him in C:/Program Files/Norton Antivirus
Ok now restart you pc
به طور قطع شما نسخه Trial را دانلود کردید. با ید نسخه Retail را دانلود کنید که قابلیت Phone Activation داشته باشه.نقل قول:
یکی به من کمک کنه در کرک کردن Norton Internet Security 2007
این اموزش کرک کردن نورتون 2008 رو که تو صفحه اول هست ولی من نمیتونم نورتون 2007 رو نصب کنم یعنی برنامه نورتون 2007 من مثل اون اول اجرا سریال نمیخواد بعد از اینکه نصب شد ازم سریال میخواد که بعد از وارد کردن سریال (بدون اینکه به اینترنت وصل باشم) نکست که می زنم تصویر شماره 6 (در اموزش) میاد و یه پیغام میگه به اینترنت وصل شو که فقط اوکی میزنم و به اینترنت وصل نمیشم وپس از اون صفحه این صفحه میاد
سلام هميلتون جان اين روش شما يه عيب داره اون هم اينه كه روي ويستا norton 2007 نصب نميشه
حالا براي ويستا من بايد چكار كنم
مرسي
Norton Internet Security 10.2.0.30 کاملا با ویستا سازگاره و نصب میشه.من خودم روی ویستا Ultimate تست کردم.روش جدید کرک هم روش جواب میده.نقل قول:
يك روشي وجود داره براي اينكه بشه برنامه هايي كه روي ويندوز XP نصب ميشن ولي قابليت نصب روي ويستا را ندارند را هم روي ويستا نصب كرد.من خودم زمانيكه از ويستا استفاده ميكردم يه درايور مودم داشتم كه فقط روي XP نصب ميشد و بهيچ وجه نميتونستم از ويستا به اينترنت وصل بشم.روي فايل Setup اين درايور كليك راست كردم و يك گزينه اي وجود داشت كه در واقع براي اجراي برنامه در محيط ويندوز XP بود.با اين ترفند تونستم آن درايور را در ويستا نصب و بدون هيچ مشكلي در ويستا استفاده كنم.شما هم يكبار اينكار را انجام بديد.اميدوارم بتونيد در محيط ويستا آنرا اجرا كنيد.وقتي تست كرديد خبرش رو بديد.نقل قول:
یه مشکل در نصب اینترنت سکوریتی 2008 پیش میاد و اونم اینه که یه چند ساعت کار میکنه بعد یهو همه گزینه ها از کار می افتند و قرمز میشند و پیغام Uninstall و Renistall میده . چیکار کنم. اینم بگم هان در 2007 هیچ مشکلی ندارم ولی تا 2008 رو نصب میکنم و یه چند ساعتی میرم تو اینترنت این اتفاق میافته . چیکار کنم؟
مشكل من اينه ورژن 2007 من با اين كه شما مي گيد فرق داره پس دوياره
بايد از اول 40 مگ دانلود كنم واي واي
هميلتون جان مرسي از راهنمايي شما امتحان مي كنم اگه جواب داد مي گم
ابتدا لازم می دانم از دوست عزیز hamilton به خاطر آموزششان تشکر کنم
در مورد نصب برنامه به دو مورد برخوردم که شاید برای بعضی از دوستان مهم باشد و در موقع نصب با آن مواجه شوند
من نورتون آنتی ویروس را نصب کردم و در قسمتی از نصب که دوستمان در پست اول و تصویر 14 آورده اند برای من چیزی نزدیک به 40 دقیقه طول کشید . البته این نکته را هم اضافه کنم که در هنگام نشان دادن تصویر 14 به سئوالی در مورد پاک کردن قرنطینه برنامه جواب مثبت دادم که فکر نمی کنم این مدت زمان برای این مورد باشد . البته بگم که سیستمم از نظر سی پی یو و رم با مشکلی مواجه نیست و سرعت سیستمم بالاست .
پس دوستان برای نصب این ورژن به صبر زیادی نیز احتیاج دارند
من تا به حال از نورتون 2007 استفاده می کردم و چیزی نزدیک به 200 روزه دیگر قابل استفاده بود و حالا با نصب ورژن 2008 این ورژن نیز به همان منوال در ادامه ورژن 2007 فقط 200 روز ریجستر شد است و به طور کلی از نظر ریجستر شدن تابع ورژن 2007 می باشد
البته بگم که من تنها 10 دقیقه است که نصب را به پایان رسانده ام و در حال آپدیت می باشم
باید برای مطمئن شدن از این کرک صبر کرد . شاید چند روز ...
موفق باشید
دوستان عزیز متاسفانه باید بگم که این کرک به هیچ عنوان ماندگار نیست و با بار دوم وصل شدن به اینترنت از کار می افتد
به دوستان پیشنهاد می کنم که به هیچ عنوان این روش کرک کردن را اجرا نکنند
متاسفم!