فک کنم درایورات با xp سازگار نیست. باید درایور مربوطه رو از سایت مربوطه، دانلود کنی.:31:نقل قول:
مدل لب تابت رو بگو بیشتر کمکت کنم.
فک کنم درایورات با xp سازگار نیست. باید درایور مربوطه رو از سایت مربوطه، دانلود کنی.:31:نقل قول:
مدل لب تابت رو بگو بیشتر کمکت کنم.
سلام.
من ایسر اسپایر 6920 دارم. میخوام اون رو ریکاوری کنم. چه جوری باید این کا رو انجام بدم؟
پارتیشن بندیم رو عوض کردم ولی درایو مخفیه هنوز هست.
ممنون.
کسی نبود جواب منو بده؟؟؟!!!!!!!!نقل قول:
سلام من لپتاپم Vaio Fw 120j هست، اومدم پارتیشن بندی کنم که وسطش گیر کرد و پرید!
البته درایو ریکاوری رو دست نزدم و سالم هست.
سیستم که داره بوت میشه F10 میزنم و میرم داخل recovery حتی بهش گفتم که Drive C رو برگردونه به حالت کارخونه ای، اما بعد اینکه فرمت میکنه و ریستارت میشه، بجای اینکه به گفته ی خودش شروع کنه به نصب ویندوز و برنامه های پیش فرض لپ تاپ، پیغام میده که :
یه سوال دیگه هم داشتم، چرا وقتی دکمه ی Delete رو میزنم وارد تنظیمات Bios نمیشه؟!کد:Interrupted operation: insert recovery cd or other recovery media and restart your pc
مدل dell vostroa860 .نقل قول:
سی دی نصبش ،هم برای ویستا و هم برای xp درایوراش وجود داره اما موقع نصب درایور مربوط در xp این مشکل پیش می یاد:41:
Vista Support نبود كه ......:41:نقل قول:
نقل قول:
خوب وقتی می خواهید ریکاوری کنید نیاز به دیسک ریکاوری دارید و بدون اون که نمیشه!
باید دیسک ریکاوری رو بگذارید و سپس سیستم رو REstart کنید.
در مورد تنظیمات بایوس هم مثل دسکتاپ ها نیست که با زدن کلید delete وارد تنظیماتش بشید.
برای این کار باید کلید های F2 یا F3 رو در هنگام بوت شدن بزنید
در کل بهترین و ساده ترین و حرفه ای ترین نرم افزار برای مدیریت هارد شما Acronis هست و هیچ مشکلی از کار کردن با این نرم افزار نخواهید داشت.
multi primary در لپ تاپ قابل استفاده است؟
تا اون جایی که من میدونم این مدل درایور های xp رو نمیده. :13:نقل قول:
ولی به هر حال مشکل از درایوراته اگه اینترنت سر حال داری دانلود کنشون.
حداقل یکی رو دانلود کن اگه کار کرد برو سراغ بقیه.
شرمنده من دیگه لینکی رو سراغ ندارم.نقل قول:
واقعیتش یه بار دانلود کردم ولی یادم نیست از کجا :41:
سلام دوستان
کل صفحات رو خوندم ولی نمیدونم چرا این مشکل من حل نمیشه یه لنوو گرفتم ویندوز نداشت با paragon پارتیشن های خودش رو یکی کردم الان شده یه پارتیشن ntfs 270 g بعد که میام extend کنم یه primary 7 meg میده که نمیشه تغییرش داد اضافش نمیتونم بکنم ؟
یه پارتیشن هم مونده 1گیگ که hide هست
error NTLDR is missing رو هر کاری میکنم نمیره یعنی با 98 هم بوت کردم format نمیکنه bad command میده ؟
فکر کنم قاط زدم و حسابی خراب کاری کردم :13:
:11:
ردیفش کردمنقل قول:
:11:
آقا روی لپ تاپ من مقدار حد اکثر shrink دقیقا 307 مگابایته که با همون مقدار هم وقتی میخوام کاری بکنم ارور میده.
اما حدود 100گیگ از هاردم خالیه!!!
مشکل چیه؟
با سلام..من یک مدل DV6-1203 خریدم..وقتی میخواستم DVD ریکاوری بسازم 2 گزینه وجود داشت که شامل:
RECOVERY DISK CREATION
و
RECOVERY MANAGER
بود...من به قسمت RECOVERY DISK CREATION رفتم و به ترتیب جلو رفت و ازم درخواست 3 عدد DVD کرد و حدود 45 دقیقه طول کشید و تمام شد..حالا سوال من اینه که قسمت دوم یعنی RECOVER MANGER مربوط به چی هست؟؟..نکه من اشتباه کردم و باید به این قسمت برم؟؟..چون الان درایو RECOVER ویندوز هم بیشتر از قبل اشغال شده؟؟؟
نه دوست عزیز کارت درست بود.نقل قول:
ریکاوری منیجر همون جوری که از اسمش پیداست برای مدیریت پارتیشن ریکاوری به کار میره.
ممنون از اموزشتون.............:20:
نقل قول:
من هم مثل شما این مشکل رو داشتم اما اگه یه کمی وقت می ذاشتی و صفحات قبلی رو می خوندی متوجه می شدی که راه حل هزار بار توضیح داده شده، اینجوری زودتر هم به نتیجه می رسیدی. راه حل استفاده از نسخه های Bootale نرم افزارهای Acronis Disk Director یا Paragon Disk Manager هستش.
سلام ،من ویندوز 7 نصب کردم،یک درایو 70 گیگ برای ویندوز دارم که میخواستم 2 قسمت کنم،ولی با paragon که کار کردم،دیدم 1 درایو 100 مگی دارم که نمیدونم برای چی هست،وقتی 70 گیگ رو نصف کردم وخواستم create کنم eror داد.راستی با برنامه خود ویندوز هم کار کردم که درایو جدید رو دینامیک می کرد ولی نمی خواهم درایوم داینامیک بشه . اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام دوستان،من به یک مشکل اساسی خوردم،لپ تاپ من 3 تا درایو داشت .با برنامه paragon خواستم 1 پارتیشن اضافه کنم که متوجه شدم 1 پارتیشن مخفی 100 مگی دارم.که هر 4 درایو praimery بودن.درایو ویندوز 70 گیگ بود که می خواستم 2 قسمت کنم ولی چون همه درایو هام primery بود نمی شد. درایو d = 70gig بود و درایو e درایو recovery ویندوز ویستا اورجینال بوده که البته الان ویندوز 7 نصب کردم.با برنامه paragon درایو d , recovery رو logical کردم که درایو های primery کم بشه ولی درایو recovery به e تبدیل شده و logical نمیشه ولی درایو d به logical تبدیل شده . الان وقتی میخواهم درایو recovery رو بازش کنم پیغام format میده .اگه کسی می دونه چطور میشه درایو recovery رو برگردونم ممنون میشم.البته درایو D هم دیگه primery نمیشه.با تشکر از همتون.
ميگم براي بك گرفتن از ويندوز ويستا و همچنين پارتيشن بندي لپ تاب ميشه از برنامه پارتيشن مجيك استفاده كرد يا نه؟؟؟
چرا کار خودتون رو سخت میکنین؟؟؟نقل قول:
با استفاده از Paragon Hard Disk Manager™ در محیط ویندوز به راحتی همه کارتون رو بکنین...بعد ری استارت و تمام...
نسخه بوت ایبیل واسه چیته؟
چرا مدیرهای انجمن این پستهای آشفته رو یکی نمیکنن؟
اگه 2ساعت وقت بذارین کل مشکلات خوانندگان حل میشه...
در پروفایل بنده مطرح کنید تا رسیدگی کنمنقل قول:
خود شما هم نباید اینجا مطرح میکردید
با تشکر
سلام.
دوستان من یه مشکل دارم و این هستش که هاردم رو از طریق paragon پارتیشن بندی کردم.
c=100
d=recovery
و دوتا درایو دیگه یکی 170و 180. هیچ مشکلی هم نداشتم.گفتم یه امتحان کنم ببینم اگه ویندوز رو از طریق درایو ریکاوری عوض کنم مشکلی پیش نمیاد.
من از این طریق ویندوز رو عوض کردم ویندوز هم کاملا نصب شد اما موقی که ویندوز می خواهد بالا بیاد بعد از wellcom که باید desktop بیاد یا reset میشه یا wizard نصب برنامه ها میاد.و از این دو حالت خارج نیست.تعویض ویندوز رو هم از طریق درایو ریکاوری و هم از طریق dvd های ریکاوری گزینه سومش یعنی System Recovery امتحان کردم و باز فایده نداشت.
مجبور شدم از dvd ریکاوری و گزینه چهارم یعنی reset factory استفاده کنم که مشکل حل شد اما درایو ها به حالت اول یعنی cو d برگشتن.
بنظر شما چی کار کنم که وقتی پارتیشن بندی رو انجام دادم و خواستم ویندوز رو از طزیق درایو ریکاوری یا گزینه سوم dvd ریکاوری عوض کنم این مشکل پیش نیاد. (بالا خره یه روزی لازم می شه ویندوز رو عوض کرد.)
( آخه از طریق این دو روش پارتیشن بندی که انجام دادیم دست نمی خوره)
ممنونم
با بکابی که روی دی وی دی برداشتی فاکتوری ریست کنی بر میگرده حالت اولنقل قول:
سلام دوستان
من از paragon خواستماستفاده کنم گزینه آخر که boot paragon فکر کنم بود رو انتخاب کردم بعد خودم سیستمو reset کردم اما ویندوز دیگه بالا نیومد:18:.یه پیغام عجیب :please insert boot disc in floppy drive اومد:41:هرکار کردم درست نشد.dvd recovery رو گذاشتم و repair windows 7 رو زدم اما باز درست نشد.مجبور شدم ویندوز 7 کرک شده نصب کنم:41:.در ضمن diriver ها هم نصب نمیشن رو این ویندوز.dvd های ریکاوری 3تا هستن.درسته یا اینکه اشتباه رایت کردم:41:؟مدل لپ تاپم vaio cw 14fx.خواهش می کنم بگید چیکار کنم؟
سلام دوستان
من از paragon خواستماستفاده کنم گزینه آخر که boot paragon فکر کنم بود رو انتخاب کردم بعد خودم سیستمو reset کردم اما ویندوز دیگه بالا نیومد:18:.یه پیغام عجیب :please insert boot disc in floppy drive اومد:41:هرکار کردم درست نشد.dvd recovery رو گذاشتم و repair windows 7 رو زدم اما باز درست نشد.مجبور شدم ویندوز 7 کرک شده نصب کنم:41:.در ضمن diriver ها هم نصب نمیشن رو این ویندوز.dvd های ریکاوری 3تا هستن.درسته یا اینکه اشتباه رایت کردم:41:؟مدل لپ تاپم vaio cw 14fx.خواهش می کنم بگید چیکار کنم؟
سلام دوستان
دوستان من چند روز پیش این پست رو دادم اما هنوز جوابی نگرفتم.هر راهی رو هم بگید امتحان کردم.نقل قول:
خواهشمندم اساتید محترم اگر راه حلی دارند دریغ نکنند .ممنونم
خوب با اين اوصاف راهش اينه كه يك ويندوز دستي نصب كنينقل قول:
با كل برنامه ها و درايورها
بعدبا اين روش ريكاوري جديد بسازي
سيستمت مشكل سخت افزاري نداره نترس
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=348778
ويندوز 7 داري كه!!!نقل قول:
پاراگون با ويندوز 7 مشكل داره و خرابش مي كنه
كارت دراومده
من بعد با Acronis Disk Director Suite كار كن
الان دیگه وقت نصب ویندوز پارتیشنو درست کردم.مشکلم الان اینه که ویندوز خود لپتاپو نمیتونم نصب کنم:41:این ویندوزیم که نصب کردم کارت گرافیکو نشناخته.جلوش نوشته unavailable.راهی هست؟نقل قول:
------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
من با همون برنامه Acronis نسخه بوت یه درایو 80GB Logical درست کردم.ولی این درایو رو توی my computer نشون نمیده.
در ضمن با disk management خود ویندوز ویستا میتونم روش کلیک راست کنم و open کنم.داخاش هم میره ولی مشکل اینه که توی my computer نشونش نمیده.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
من Dell Studio 1555 خریدم که به صورت پیش فرض VHB روش نصب بود
اومدم با نرم افزار Partition Magic 8.0 هاردمو که اول دارای دو درایو یکی درایو 20 گیگابایتی ریکاوری بود و دومی که درایو 450 گیگابایتی ویندوز بود (هر دو درایو از نوع Primary) پارتیشن بندی کنم که بعد از نصب نرم افزار با چندتا پیغام خطا مواجه شدم و بعد از اجرای برنامه Partition Magic سیستم قاطی کرد و ناچارن سیستم رو خاموش کردو و دوبازه که سیستم رو روشن کردم با دو گزینه مواجه شدم :
اولین گزینه Launch Startup Reapir (Recommended
دومین گزینه Start Windows Normally
گزینه دوم که کار نمی کنه یعنی وقتی گزینه دوم رو انتخاب می کنم سیستم ریستارت میشه :41:
و اما گزینه دوم که وقتی روی اون کلیک می کنم یه صفحه با نام System Recovery Options باز می شود که وقتی Next میزنم در صفحه بعدی در گزینه با نام های Load Drives و Next وجود داره که وقتی Load Drives رو می زنم نمی دونم باید چی رو Open کنم و Next رو هم که می زنم یک صفحه شبیه شکل زیر باز می شه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده دوستان با گوشیم عکس گرفتم خوب در نیومد .
گزینه اول میاد repair می کنه ولی دوباره هنگام بوت با همون دو گزینه اول مواجه میشم.
گزینه دوم و سوم میگه باید از صفحه قبل یک ویندوزی رو Open می کردی که من گفتم نمی دونستم باید چیرو open میکردم .
گزینه آخر هم که فکر کنم باید تقریبا یک دو سه ساعتی واستم تا recover کنه.
حالا عزیزان اهل فن یک نفر لطف کنه جواب منو بده بگه چیکار کنم .
راستی من سی دی اورجینال ویندوز وستا که موقع خرید تو جعبش بود رو هم تست کردم که دوباره ویندوز نصب کنم وقتی با بوت سی دی بالا مویومدم هنگام انتخاب درایو برای نصب ویندوز اون درایو 450 گیگی رو که انتخاب می کنم نمی زاره روش ویندوز نصب کتن ولی رو اون درایو recovery فعال بود که من دیگه اونو جرات نکردم روش ویندوز نصب کنم .
لطفا سریع دوستان جواب بدید کارم گیره یک شنبه سمینار دارم .
پیشاپیش ممنون :11:
با سلامكسي با Diskpart كار كرده؟ براي ويستا مشكلي ايجاد نميكنه؟ممنون
با سلام خدمت دوستان عزیز من دو تا سوال داشتم از دوستان بزرگوار خواش میکنم مرا راهنمایی کنن :
1 من میخوام سی دی ریکاوری از اینترنت برای لپ تاب dell تهیه کنم ولی نمیتونم از کجا میتونم تهیه کنم؟
2 من لپ تاب را به اینترنت وصل کردم ولی نمیتونم صفحه اینترنت را باز کنم علتش چیست؟
با تشکر
نقل قول:
شما باید اون درایو رو با فرمت FAT یا NTFS فرمت کنید تا نشون داده بشه :5:
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
یعنی کسی جواب سوال منو نمی دونه ؟ :sad:نقل قول: