نقل قول:
شما در My COmputer کزینه DVD ROM فعال هست براتون؟سخت افزار رو شناسایی کرده؟
اگر فعال هست نرم افزار رو پاک کنید و مجدد نصب کنید
Printable View
نقل قول:
شما در My COmputer کزینه DVD ROM فعال هست براتون؟سخت افزار رو شناسایی کرده؟
اگر فعال هست نرم افزار رو پاک کنید و مجدد نصب کنید
سلام
من از نرو 6 استفاده میکنم چون حجمش کمه و روسیستمم راحت میاد
حالا وقتی اسم فایل فارسی باشه نمتونم رایت کنم
چطوری مشکلو حل کنم
مشکل کاراکتر های فارسی در ورژن های پایین هست و در ورژن های بالاتر هم بعضا به چشم میخورهنقل قول:
شما یک بک آپ از دیتا بیس بگیری با زبان فارسی نام گذاری و رایت کرده باشی بعدا که بخوای درجای دیگه بهره برداری کنی دچار مشکل میشی
سلام
من یه مشکل دارم برای رایت DVD تصویری خواهشن اگه ممکنه راهنمایی کنید یه چند تا فایل دارم که داخل هر کدوم 2 تا فایل داره یکی با پسوند MOVE CLIP یکی هم فایل INFO با پسوند MOEG- TS
میخوام یه فایل تصویری DVD رایت کنم که رو دستگاه دی وی دی جواب بده ؟؟؟ خواهشن راهنمایی کنید نمیدونسم کجا سوالمو مطرح کنم :42:
راستی NERO 10 دارم
:41:
هیچکی اینجا نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علیک سلامنقل قول:
برای رایت فیلم و نشون دادن تو دستگاه از ابزار nero vision که، کنار ابزارهای nero هست رو استفاده کنید.
طریقه رایت دی وی دی های تصویری چجوریه؟
سلام این سویال شاید به نظر اماتوری بیاد ولی چون تا حالا انجام ندادم بلد نیستم چجوریه.
من می خوام دی وی دی های تصویری یعنی با فرم VOB رو با برنامه نرو 7.5 رایت کنم روی دی وی دی جوری که در دستگاه های دی وی دی پلیر معمولی قابلیت پخش داشته باشه چطور باید اینکارو انجام بدم؟
من همیشه دی وی دی یا سی دی که رایت می کنم به صورت دیتا یعنی فایل ها رو به صورت در هم بر هم رایت می کنم که البته فقط هم در کامپیوتر قابلیت پخش داره وای تا حالا دی وی دی تصویری رایت نکردم.
من یهخ فیلم رو با فرمت mkv با نرم افزار winaviconverter تبدیل کردم به فرمت دی وی دی و بعد از تبدیل دو تا پوشه تولید شده یکی به اسم AUDIO_TS و یکی هم VIDEO_TS
که داخل AUDIO_TS خالیه ولی داخل VIDEO_TS چند تا فایل هست که 4 تاش تصویریه و دو تاش هم با پسوند BUP.
که از تصویریها هم سه تاش خیلی کم حجمه و یکیش پرحجمه که فکر کنم تبدیل شده فیلم همون باشه که با kmplayer هم بازش کردم فیلم رو پخش کرد.
حالا با نرو چجوری رایتش کنم و کدوم فایل رو سلکت کنم که رایت بشه و داخل دستگاههای دی وی دی پلیر هم میذارم پخش بشه؟
و اگر سه چهار تا فیلم بود هم چجوری رایتشون کنم کنار هم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
تو nero که میری dvd video files هست میزنی بعد سمت چپ فک کنم دو تا پوشه به اسم VIDEO_TS و AUDIO_TS هست که میریزی توی اون همون فایل های vob رو بعد حله دیگه.نقل قول:
سلام
من نرو7 دارم
منو فارسی اش وجود داره ؟
نقل قول:
بعید میدونم چون زبان فارسی تو خود سایتش هم پکیجی نداره برای دانلود و یا شاید من اطلاع ندارم
من جدیدا Nero Burning ROM 10 رو دانلود کردم
نکته اول در Nero Burning ROM برای رایت فایلها بصورت دیتا گزینه ای تحت عنوان Data نداره
برای رایت فایلها بصورت دیتا همون گزینه اول یعنی ISO رو انتخاب کنیم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته دوم در Nero Burning ROM برنامه Nero Express موجود نیست. Nero Express در کدوم نسخه های نرو هستش؟بصورت مجزا هم منتشر میشه؟
چون در سایت های دانلود ، Nero Express 10 Lite Edition رو دیدم ولی در خود سایت نرو چنین چیزی ندیدم ... چنین برنامه ای قابل اعتماد هستش؟
ممنون
پایین همین عکسی که گذاشتید باید یک دکمه ای باشه به اسم Nero Experess روی اون بزنید وارد محیطش میشیدنقل قول:
شما اگر فقط انتظار رایت کردن از این نرم افزار دارید میتونید نسخه سبک و کم حجم Nero رو نصب کنید
مثل Nero 8 Micro
لینک صفحه دانلود :کد:http://www.tebyan.net/download/nero_8.3.6.0_micro_bonus_pack.1573.html
نه دوست عزیز، کل سایت نرو رو گشتم و فهمیدم Nero Experess از نسخه 10 از برنامه Nero Burning ROM برداشته شدهنقل قول:
Nero Experess در حال حاضر در Multimedia Suite و نسخه BackItUp & Burn موجوده
البته نرو یه برنامه رایگان سبک تحت عنوان Nero BurnLite منتشر کرد که شامل Nero Experess و Burning ROM و بخش های پایه ای رایت بودند
اما این برنامه چنان محدود و نا امن بود ( اقدام به نصب یک برنامه دیگر تبلغاتی برای خودش میکرد) که تمام کاربرانش رو ناراضی کرد
بهرحال شرکت نرو هم سریعا این نسخه برداشت و یک برنامه Nero Kwik Media رو جایگزینش کرد که چندان برای رایت نیست
اخه دنبال نسخه 10 میگردم یا یه برنامه رسمی منتشر شدهنقل قول:
شما اگر فقط انتظار رایت کردن از این نرم افزار دارید میتونید نسخه سبک و کم حجم Nero رو نصب کنید
مثل Nero 8 Micro
نقل قول:
جدیدترین نسخه ها در تاپیک زیر قابل دسترس هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دوستان من يك فايل اييميج با پسوند iso با حجم 4.8 گيگ دارم اما روي ديوي دي 4.7 گيگ رايت نميشه آيا راهي براي رايت آن روي يك يا دو تا از اين نوع دي وي دي است يا بايد حتما ديويدي با حجم بالاتر تهيه كرد؟
سلام.من وقتي سي دي يا دي وي دي با فرمتاي wma يا mov رايت ميكنم موقع پخش تو دي وي دي پلير صدا نداره.
وقتي هم كه فايلو براي رايت تو نرو add ميكنم حجمش نصف ميشه.
ميخواستم ببينم مشكل چيه؟
ممنون.
یا تبدیل کنید یا با nero vision رایت کنید ببینید چی میشه.نقل قول:
نقل قول:
قبلا تبديلش كردم ولي بازم صدا نداره.
هر دو بار هم با nero vision رايت كردم.
کمک کمک کمک بد بخت شدم
سلام خدمت همه مهندسین و متخصصین عزیز
خواهش میکنم کمک کنید این مشکل منو رفع کنید .
کسی میدونه چطور باید این پنجره رو موقع بوت برداشت :
من میخواستم یه سی دی مولتی بوت درست کنم یعنی چندتا نرم افزار رو داخل یه سی دی بصورت بوت در بیارم
تو یه سابت خوندم که Nero اینکارو میکنه به این صورت که Nero Burning Rom میریم و از سمت راست Cd boot رو انتخاب میکنیم
بعد یه جایی هست که باید مسیر Image نرم افزار رو بدیم و Nero خودش بصورت پیش فرض DosBootImage رو گذاشته
مشکل از اینجاست که من این گزینه رو تغییر ندادم و یادم رفت مسیر ایمیج رو بدم
و رفتم و 3 تا نرم افزار بوت رایت کردم وقتی سی دی بالا اومد با این مواجه شدم :
هر چی گشتم نرم افزار های خودم وپیدا نکردم اما اشتباهم اینجا بود که WWBMU رو اجرا کردم و رفتم اینجا :
اینم ریزتر :
نمیدونم چیکار کردم که دیگه هر وقت میخاد ویندوز بالا بیاد اون صفحه اولی میاد یه بار هم Y زدم دیدم بوت ویندوز رو پروند و مجبور شدم از قابلیت Repair Boot داخل DVD 7 درستش کنم
حالا کسی میدونه چطوری باید این پنجره رو برداشت .
تو رو خدا کمک کنید
سلام دوستان
راستش من یه مشکلی با نرم افزار نرو دارم اینکه فایل هایی که نامشون غیر انگلیسیه یا در نامشون حروف غیر انگلیسی به کار رفته مثل حروف فارسی و ترکی و روسی و ... رو با نام های غیر متعارف رایت می کنه نه همون نامی که دارن مثلا به شکل علامت سوال یا حروف خرچنگ قورباغه یا نامنظم.
گاهی حتی بعد از رایت می بینم اون فایلی که نامش بعد از رایت روی سی دی تغییر کرده حتی اجرا هم نمیشه مثلا اگر فایل ورد هست باز نمیشه یا اگر فایل صوتی و تصویری هست توسط پلیر ها خونده نمیشه!
لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم درست بشه؟
زبان ویندوزم درسته یعنی همه زبان ها روش نصبه مطمئن هستم ویندوزمم 7 هست.
ورژن نرو هم 7.5.7 هست.
با اشامپو تست کن ...
اگه می خواستم از اشامپو استفاده کنم که این تاپیکو نمیزدم!نقل قول:
می خوام از نرو استفاده کنم!!
ورژنهاي پايين تر از 8 نرو از زبان فارسي پشتيباني نمي كنن بايد نسخه نروتون از 8 به بالا باشهنقل قول:
ورژن نرو هم 7.5.7 هست.
آخه فقط فارسی نیست فکر کنم خیلی از زبان های دیگه باشه.نقل قول:
خودم امروز به شخصه مشکلم با رایت فایل ها با اسم ترکیه ای بود.
سلام به همه دوستان:10:
من چند روزیه ویندوز سیستمم را عوض کردم ولی یه مشکلی برای نصب نرم افزار Nero روی سیستم دارم
و اون مشکل اینکه هنگام نصب نرم افزار Nero این پیغام ظاهر میشه و اجازه نصب نرم افزار را نمیده:
ممنون میشم در حل این مشکل کمکم کنید :11:
پیغام میگه که فایل اجرایی شما مورد داره و آسیب دیده . قبلا با همین فایل نرو رو نصب کرده بودید؟
اخیرا سیستمتون به ویروسی که فایل های اجرایی رو آلوده میکنه ، مبتلا شده بود؟ شما با یه فایل اجرایی دیگه امتحان کن .
برای نصب نرو ، نرم افزارهای جانبی هم نیازه که اصولا فایل اجرایی نرو شامل اونا هم میشه مثله Microsoft Visual C , ....
به احتمال خیلی زیاد چون فایل شما آسیب دیده ، نرم افزار قادر به نصب اونا نیست و در نهایت نرو هم نصب نمیشه .
نقل قول:
ممنون از جوابتون
من قبلا با همین فایل نرم افزار را نصب میکردم ولی الان نمیتونم نصبش کنم حتی با فایلها و ورژنهای مختلف هم امتحان کردم ولی باز هم نشد
در ضمن قبل از عوض کردن ویندوز هیچ مشکلی با نصب نرو نداشتم
میشه بیشتر راهنمایی کنید که چیکار کنم؟
آیا لازمه دوباره ویندوزم را عوض کنم یا نه؟
تم ویندوز رو خودتون عوض کردین یا همینطوری بودش؟
احتمالا ویندوز از اون ویندوزهای دستکاری شده باشه ، پیشنهاد میدم ویندوز رو تغییر بدین .
ولی قبلش این نرم افزار رو هم نصب کنین ، اگه جواب نداد ویندوز عوض کنین .
از لینک زیر ، آخرین مورد که 3 مگ حجم داره رو دانلود کن :
کد:http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=8483
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
شما مطمئن شدی سیستمتون ویروسی نیست؟ ویروس کشی کردین؟
شما حتما نرم افزار زیر نصب کن و بعد از آپدیت یه اسکن باهاش بزن :
کد:http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
به احتمال زياد همون ويروسه
اگه مطمئن هستيد كه الان ويروس نداريد از روي cd برنامه رو نصب كنيد(cd اي كه از بيرون خريديد و مطمئن هستند كه تو سيستم هاي ديگه اجرا مي شه)
ممنون از جوابتوننقل قول:
متاسفانه من نتونستم این نرم افزار را دانلود کنم چون سایتش باز نمیشه
ویندوزی که من نصب کردم روی سیستمهای دیگه هم نصب شده و هیچ مشکلی با نرم افزار نرو نداره
در مورد ویروس هم غیر ممکنه که هیچ سیستمی ویروس نداشته باشه چند بار با نود اسکنش کردم
ولی چیزی نشون نداده
الان برای چندمین بار ویندوزم را عوض کردم ولی بازم مشکلم حل نشد
دیگه دارم دیوونه میشم و نمیدونم چیکار باید بکنم
تورا به خدا کمکم کنید :41:
:2::13:نقل قول:
چند بار با نود اسکنش کردم
با یه برنامه دیگه اسکن کنید همچنین این کارها رو بکنید
نقل قول:
سلام
مدتیه می خوام یه سری عکس رو روی دی وی دی رایت کنم که بتونم رو دستگاه خونگی نگاه کنم اما هر راهی رو رفتم نشد البته نروی مورد استفاده من 9 هست و مشکل دیگه ای هم که دارم اینه که تازه ویندوز عوض کردم
و نروی 9 رو نصب کردم سرعت رایت خیلی کم شده یعنی هر دی وی دی حدود 35 تا 40 دقیقه رایتش طول
میکشه. اگه کمک کنین این مشکلات رو بر طرف کنم ممنون میشم.
با تشکر بسیار :20:
چه دستگاهی؟ cd player یا dvd player ؟
در cd player تنها در صورتی می شه عکسها رو دید که به یه فایل ویدیوی تبدیل شده باشن
ولی در dvd player می شه با کپی ساده عکسها به سی دی اونها رو اون دستگاه ها دید
در ضمن نرو هم خودش امکاناتی رو برای این که فراهم می کنه که اگه شما تو قسمتهای مختلفش بگردی پیدا می کنی
مشکل می تونه از خراب بودن هارد, سیستم پایین کامپیوتر شما یا سرعت پایین رایت در برنامه باشه
سلامنقل قول:
متاسفانه من نتونستم هیچ کدوم از این برنامه ها را دانلود کنم البته به دلیل اینکه اینترنت تو اینجا با سوخت فسیلی کار میکنه
آیا میتونم این برنامه ها را از بیرون تهیه کنم یا باید دنبال راه دیگه باشم؟:41:
چرا نتونستی؟ برنامه ها که حجم چندانی ندارند همشون زیر 10 مگ هستند
من الان مجموع دانلود هام وقتی که از سوخت فسیلی استفاده می کردم شدن 2 تا DVD حالا شما با دانلود چندتا فایل مشکل داری:8:
از بیرون هم شاید بشه گیر آورد ولی ممکنه سخت باشه
البته می تونی از کافی نت اونها رو دانلود کنید
راه دیگه هم اینه که سی دی نرو رو از بیرون بخری و با اون برنامه رو نصب کنی و نتیجه رو اعلام کنی
نقل قول:
سلام
1. در دی وی دی پلیر 2. نرو رو زیرو رو کردم ولی نتونستم پیدا کنم
3.من قبل از نصب ویندوز جدید از نروی 6 استفاده میکردم . آیا مشکل میتونه از 1. ویندوز 2. نرو باشه
دیشب باز م رایت کردم و سرعت رو رو ماکزیمم گذاشتم ولی ....
به خدا دانلود ابن برنامه ها مکافاته :13:نقل قول:
من نرو را از روی سی دی هم نصب کردم هم ورژن 6 و 8 اما باز هم همین پیغام را داد
دیگه دارم دیوونه میشم :41:
یه خواهش ؟ البته با کلی شرمندگی از بابت اینکه این همه وقتتون را گرفتم
میشه یکی از این برنامه را برام ایمیل کنید؟
من خودم نرو ندارم ولی تو Ashampoo این امکان وجود داره
در ضمن تا اونجایی که من می دونم تو دی وی دی پلیرها می شه رایت عکسها به صورت دیتا اونها رو تو دستگاه دید
قبل از نصب ویندوز سرعت رایت شما خوب بود؟ سیستمتون پایین نیست که مثلا نرو رو نکشه؟
موقع رایت اون نوار پایینی که اسمش Buffer هست پره یا خالی؟
احتمالا نرو میوقع نصب فایلهاش رو اکستراکت می کنه به یه پوشه و بعد از اکستراکت هم ویروس میاد فایل رو آلوده می کنهنقل قول:
یه احتمال هم هست اینه که هارد شما بد سکتور پیدا کرده و باید با برنامه چک دیسک خود ویندوز یا HDD Regenerator اون رو اسکن کنی
یه راه دیگه ای هم هست اینه که شما سیستم رو با یه آنتی ویروس خوب و آپدیت اسکن بکنی
اگر این دوتا کار رو کردی و جواب نداد تنها چاره همون تاپیک هم هست.
همون اون لینکها مستقیم هستند شما چرا می خوای که اونها رو به شما میل کنم
شما که اول و آخر باید اونها رو دانلود بکنی حالا چه فرقی می کنه از کجا
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
کد:http://h10010.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00385199&lc=en&cc=nz&dlc=en