آره. خود فندک مشکل داشته باشه و یه احتمال خیلی ضعیف که سوکتش دراومده باشه.نقل قول:
Printable View
آره. خود فندک مشکل داشته باشه و یه احتمال خیلی ضعیف که سوکتش دراومده باشه.نقل قول:
سلام چند روز پیش ساعت و ضبط ماشین ما ( پراید ) از کار افتاد
اتفاق خاصی هم نیافتاده بود فقط تو ماشین نشستیم و دیدم ساعت خاموشه و ضبط کار نمیکنه
به نظر شما مشکل از کجا می تونه باشه؟
فیوز فندک سوختهنقل قول:
سلام دوستان
یه مشکلی واسه پرشیای من پیش اومده چند وقته چراغ اب ماشین (به همراه استپ) روشن میشه بدون اینکه درجه امپر اب بالا بره (وسط هست) مدام هم روشن و خاموش میشه
بردم تعمیرگاه یارو گفت مشکل از رادیات هیت اما فکر کنم میخوایت کلا رادیات و باز کنه و پول بگیره
در کل مشکلی واسه ماشین ایجاد نکرده اما چون می خوام بفروشمش می خوام این چراغه روشن نشه
نمیدونم به این مساله ربط داره یا نه اما جدیدا بخاری ماشین هم (به جز زمانی که در حرکت هست) باد گرم نمی زنه
ممنون از کمکتون
یا ترموستات گیر کرده یا لوله های انتقال آب گرفته. شما فقط اول ترموستات رو سریعا تا کار دستت نداده عوض کن، هزینشم پایینه. اگه نتیجه نگرفتی قضیه یه کم پیچیده میشه که برات توضیح میدم.نقل قول:
سلام
یه مشکلی پیش اومده
مدل ماشین: پراید اواخر 84 زیمنس
دیروز از یه شیب تند پایین میومدم با دنده سنگین و ماشین حسابی گاز خورد. چند دقیقه بعد که رسیدم دیدم جلو ماشین دود بالا میاد. دقت کردم دیدم جایی که شمعها هستند دود با لا میاد. البته نسبت به قبل دیدم که انگار بیرون مخزن روغن بیشتر روغنی شده و تا محل شمعا رفته. حدس زدم شاید همین روغنها ست که گرم شدن و باعث دود کردن شده. در ضمن روغن را چک کردم نسبت به دوره های قبلی خیلی بیشتر سیاه شده است. البته موقع تعویضش هست اما سری قبلی - که همین روغن ریختم - اینقدر سیاه نشده بود.
آیا میتونه ربطی به تنظیم موتور و تمیز کزدن انژکتور و ... داشته باشه؟!
راهنمایی
واشر درب سوپاپ خرابه و باعث نشتی روغن از درب سوپاپ شده. بدید هم اونو عوض کنن هم اینکه یک بار فیلر گیری کنید.
حدود يك ماه پيش در هنگام رانندگي يك دفعه سخنگوي ماشين اعلام خطاي كم بودن روغن روداد و در حالي كه دماي آب پايين بود چراغ قرمزش روشن شد و در همين حين دور موتور پايين امد و ماشين خاموش شد.من بلافاصبه استارت كردم و ماشين در جا روشن شد.سطح روغ رو هم چك كردم مشكلي نداشت .در اين يك ماه حدود 300 كيلومتر تا به حال بدون هيچ مشكلي رانندگي كردم ولي هميشه ميترسم بازهم همين ايراد تكرار شود.
به نظر شما مشكل از كجاست؟ نرسيدن سوخت ؟ اي-سي -يو؟ و يا ...؟
سلام
یکی از آشنایان ما , یکسالی هست که پژو 405GLX گرفته. چند وقتیه که صدایی از ضبطش بلند نمیشه. روشن هست و دکمه ها کار میکنند اما هیچ صدایی ( نه از روی دیسک و نه رادیو ) در نمیاد ازش.
آیا مشکلشو خودمون میتونیم حل کنیم ؟ اگر بله , به چه صورت ؟
ممنون
مشکل میتونه از فشنگی روغن باشهنقل قول:
یا از ای سی یو
احتمالا از پشت رادیو سیم باند قطع شده یا سوکتش از جا در اومدهنقل قول:
باید بتونی با یه بلندگو یا اهم متر تست کنی اگه بلدی دست بزن اگه نه بیخیال ببر پیش برق کار
سلام
اتوموبیل 206 تیپ 2 کلاس 21 تولید 89 و 10500 تا کار کرده.
بردم برای تعویض روغن، 2.7 لیتر با ساکشن روغن کشید ( فیلتر روغن رو هم عوض کردم ) و 3.5 لیتر روغن توتال 7000 ریخت. ( نمایندگی ایران خودرو )
وقتی روغن رو با گیج روغن اندازه میگیرم ( در حالتی که ماشین سرده ) روغن از میزان حد اکثر حدود یک سانت بالا تره، به طرف گفتم گفت ما یه عمره کارمون اینه و همه ماشین ها رو همینجوری روغن میریزیم و مشکلی نداره، بردم یه جای دیگه گفت مشکلی نداره، بردم یه نمایندگی ایران خودروی دیگه نگاه کرد و گفت حد اکثر به اندازه یه استکان روغن توش زیاده که هیچ مشکلی بوجود نمیاره و از حد اقل تا حد اکثر روی گیج روغن یک لیتر هست.
از اگزوز ماشین هیچ دودی بیرون نمیاد. ولی وقتی میخوام ماشین رو پارک کنم و یکم ماشین رو عقب و جلو میکنم ( بعد از اینکه مسافت طولانیی رو با مشین رفته باشم و ماشین داغ باشه ) وقتی پنجره رو میدم پایین احساس میکنم بوی روغن ( بوی بخار روغن ) میاد.
آیا مشکلی وجود داره؟
-
-
-
مشکل دوم، وقتی A/C رو میزنم و کولر رو روشن میکنم و بعد از یه مدت A/C رو خاموش میکنم یه بوی خیلی بد مثل وقتی که آب بریزه روی فرش از کولر میاد بیرون، بردم ایران خودرو گفت چیزیش نیست و...!! بردم یه شرکت کار درست که کارش فقط کولر ماشینه، گفت از دریچه ورودی هوای زیر داشبورد پرز و گرد و خاک رفته لای صفحه های کولر و هر وقت رطوبت بهش میرسه مثل آب که بریزن رو فرش بو میده، گفت اگر بخواد درستش کنه نزدیک 150-200 هزار تومن خرج داره و باید کل داشبورد باز بشه و کولر تمیز بشه و گازش دوباره شارژ بشه و...، گفت بهتره با این بو بسازم و یه خشبو کننده بزنم زیر داشبورد که قابل تحمل تر بشه و زیاد حساس نباشم، گفت صرف نمیکنه بخوام این همه خرج از بین بردن این بو بکنم، حالا این بو داره خیلی اذیت میکنه، چیکار کنم؟ آیا اگر باد بگیرم توی سوراخ ورودی هوای زیر داشبورد ممکنه درست بشه یا بد تر تر میشه و فن و کولر و... رو هم داغون میکنه؟ ( وقتی از خوشبو کننده استفاده میکنم بوی گند کولر با بوی خوشبو کننده مخلوط میشه و بوی بدتری تولید میکنه!!
سلامنقل قول:
نمي دونم شما کولر گازی که تو خونه ها هست دیدین یا نه .
رادیاتوری که گاز سرد در اون هست و هوا با عبور از اون سرد و خشک میشه , یک فیلتر اسفنجی داره که نمیذاره کرد و خاک وارد اون رادیاتور بشه .
اگر اون رادیات کثیف بشه کولر موقع کار کردن بو میده درست همونطور که گفتین .
راهی هم نداره جز شستشوی رادیات با فشار قوی آب و مایع شستشو و یک برسِ نرم .
ماشین شما هم همینطوره و احتمالا این خاکها به کانالها هم رسیده .
راهی جز باز کردن و شستشو ی رادیات و کانالها نداره .
وقتی هم رادیات باز بشه دیگه گازش در میره و دوباره گاز میخواد .
اگر رفتین برا شستشو حتما بالا سرشون باشین تا از کارشون مطمئن بشین
سلام دوستان
بنده شمعها رو باز كردم و با یك برس سيمیِ نرم تميزشوش كردم و يكي از شمعها , فاصله ی الکترودش حدودِ دو میلیمتر بیشتر از بقیه بود تنظیمش کردم .
حالا با یه نیش گاز ماشین میخواد پرواز کنه مصرفِ سوخت هم 15% کم شده !!!
:20:
با سلام ! ماشین من سمند ال ایکس هست و یه مدت بود دور موتورش بالا پایین می رفت و بعد از مراجعه به مکانیک اسپر رو تعویض کرد اما الان نه تنها مشکلش حل نشده حس می کنم به شدت شتابش افت کرده و تو دنده های بالاتر گازش انگار قطع و وصل میشه !!! آیا شتاب و مشکل دور موتورش به استپر ربط داره ؟
می تونه ربط داشته باشه (استپر مطابق با همون دریچه گاز نباشه) می تونه انژکتور و یا حتی مدار الکترونیکی هم باشه. باید با دیاگ و به صورت مستقیم برسی بشه. ببرید یه نمایندگی معتبر. این معقولانه ترین کار ممکنه.نقل قول:
سلام
اگه ماشین رو تو سرپایینی خلاص کنیم و چند کیلومتر طی کنه برای ماشین ضرر داره البته ماشین خلاص باشه ماشین هم 405
چه ضرری داره ؟ البته به غیر از خطرش؟نقل قول:
چه خطری میتونه داشته باشه؟نقل قول:
:31::31:نقل قول:
خطر خوب معلومه دیگه خدایی نکرده اشکالی در سیستم ترمز ماشین پیش بیاد گرفتن ماشین کار خداست:31:
این کار میتونه خطری برای سیستم ترمز داشته باشه یا همینجوری یه چیزی میگی نقل قول:
ببخشید شما مشکلی داری با حرفای من؟ یعنی چی همینجوری یچیزی میگی؟:13:نقل قول:
اصلا بحث خطر یا ضرر برا سیستم ترمز یا ماشین نیست!
خطر برای خودتون! در صورتی که سیستم ترمز شما خدایی نکرده ایراد پیدا کنه و ماشین رو هم تویه دنده نزاشته باشین سرعت ماشین اگر در سراشیبی باشه غیر قابل کنترل میشه و در سراشیبی هم که نباشین کنترل ماشین خیلی سخت میشه و خدایی نکرده اگر بخواد خسارتی وارد بشه بسیار بیشتر از حالتی میشه ماشین تویه دنده باشه
سوء تفاهم نشه منظورم این بود که اگه ماشین خلاص باشه تاثیری روی ترمز داره یا نه . ممنون از جوابتون
دوستانی که در مورد خلاص کردن توی سر پایینی سوال دارین، منم مثل شما خیلی توی کف این مساله بودم.
اما یه کاری میگم شما هم بکنین، اونوقت به جواب سوالتون میرسین.
یه بار که ماشینتون روشن هست و یه مدتی هم کار کرده و دور موتور تنظیم هست، همینجوری که ماشین خلاص هست و وایسادین چند بار پشت سر هم و به شدت ترمز بگیرین.
خواهید دید که دور موتور میاد پایین.
مثلا توی روآی من از 1000 اومد روی 700، 800 اینجورا.
خب حالا فکر کنین مثلا با سرعت 100 تا توی سر پایینی، میخواین توی همون سرعت با این شدت ترمز بگیرین، دور موتورتون هم طبعا پایینترین حدش هست دیگه چون دنده خلاصه
چند درصد احتمال میدین ماشین خاموش بشه؟
بعد اگر خاموش بشه، ترمز دیگه کار نمیکنه دیگه.
OK؟ فهمیدین خطرش چیه؟
البته میگن ترمزت نمیدونم چوب میشه و این جریانات که اون هم جای خودش رو داره.
سلام دوستان
قبل از اینکه مشکلم رو توضیح بدم بگم که لطفا نگید گیربکس های پژو همینطوری هستن و صدا میدن. این صدایی که میخوام بگم، اون صدایی نیست که شما میگید. صدای گیربکس رو میدونم چه جوریه. البته اینم بگما، این مشکلی که من الان دارم شاید باز هم از گیربکس باشه ها، اما این صدایی که میده، اون صدایی نیست که میگن گیربکس های پژو این صدا رو میده. شاید اصلا این صدایی که میگم، از گیربکس نباشه.
خوب، حالا توضیح مشکل:
یه مدته که وقتی سرعتم حدود 90-100 که میرسه، صدای خاصی میاد. انگار که آب توی کتری داره میجوشه و صدای قل قل میده و در کتری رو تکون میده! دقیقا صدای در کتری و یا قابلمه میده! انگار در یه قابلمه داره تکون میخوره بخاطر قل قل کردن آب توش! از شانس بد من هروقت هم خواستم ببرم پیش مکانیک، دیگه صداش درنمیومد و ضایع میشدم. البته باید حدود 100 تا سرعت داشته باشم که معمولا مکانیکا نمیان واسه تست وقت بذارن و بریم اتوبان. به هر کدومشون گفتم، پیچونده. البته این بنده خدایی که آخرین بار رفته بودم پیشش، چندتا بزرگراه با هم رفتیم اما سرعتمون زیر 90 بود. شلوغ بودن بزرگراهها اما توی اون ساعت بزرگراه یادگار شمال به جنوبش خلوت بود اما هرچی بهش گفتم بریم شمال به جنوب یادگار، پیچوند. همش میگفت ماشینت عین ساعت داره کار میکنه! بعدش گفت بذار تست کنم شاید اون صدایی رو میگی که توی سرعت 110 از بعضی گیربکسا میاد بیرون! اگه اون باشه باید گیربکس بیاد پایین یا اینکه کلا عوض کنی گیربکسو! بعدش تست کرد گفت نه صدا نمیده!! اون لحظه بزرگراه خلوت شد و 110 هم رفتیم اما صدا نداد که نداد!! لعنتی هروقت خودم تنها هستم صدا میده، اما وقتی میبرم تعمیرگاه لج میکنه! دوستان، به نظر شما مشکل از کجاست؟ گیربکسه؟ موتوره؟ چیه؟ موتور ماشین من خداییش بهش فشار آنچنانی نیومده تا حالا، خیلی بی صدا کار میکنه. هرکی هم تا حالا نشسته تو ماشینم، چه دختر چه پسر، از بی صدا بودنش تعریف کرده. البته از وقتی این مشکل رو پیدا کردم، احساس میکنم صداش یه کم زیاد شده، بخصوص توی دنده های سنگین و موقعی که دارم شتاب میگیرم.
امکانش هست از دیسک و صفحه باشه مثلا؟ آخه یه بار توی 30000 کارکرد رفتم دیسک و صفحه عوض کردم چون مکانیکه میگفت دیسک و صفحه ات داغونه و این حرفا، در صورتی که آخه من خیلی توی کلاچ گرفتن و دنده عوض کردن رعایت میکنم و خیلی درست نیم کلاچ میکنم. آخه توی 30000 که دیسک و صفحه عوض نمیکنن. این مشکل من فکر میکنم بعد از عوض کردن دیسک و صفحه پیش اومد.. البته دقیقش اینطوری بود که یه بار توی جاده بودیم و فاصله بین ماشینا کم بود، ماشین جلویی زد رو ترمز و من اصلا حواسم جای دیگه بود ( :دی) محکم زدم به ماشین جلویی و همون لحظه جلوم یه دست انداز مسخره بود و افتادم توش جوری که جلوبندی به هم ریخت :دی مکانیکه کل جلوبندی رو به همراه گیربکس پیاده کرد و دوباره بست. البته انصافا خیلی تمیز بست. به نظرم از اولش هم بهتر شده! اما فکر کنم یه مشکلی واسه گیربکس یا دیسک و صفحه یا نمیدونم یه چیز دیگه ای بوجود اومده. آره. دقیقا بعد از اینکه واسه اولین بار گیربکسم اومد پایین این مشکل بوجود اومد. البته دل و روده ی گیربکسو نریخت بیرون، کلا خود گیربکس رو آورد پایین و دوباره بست، یعنی به توش کاری نداشت.
ماشین من: پژو 405 مدل 85
کارکرد: 57000
اینم اضافه کنم:
اون مکانیکی که جلوبندی رو آورد پایین، تعمیرگاه ایرانخودرو نبود. یعنی یه مکانیکی معمولی بود. اونی هم که دیسک و صفحه رو عوض کرد یه مکانیکی دیگه بود که چند ماه بعد از این مکانیکه بردم پیشش. اما اون آخریه که تست میگرفت، تعمیرگاه ایرانخودرو بود، مرکزی شماره 2، پل مدیریت.
دوستان گرامی، نظرتون درباره این تاپیک چیه؟ شبیه مشکل منه:
کد:http://www.-----------/vbulletin/showthread.php?61346-%D8%B5%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF-%D8%B5%D8%AF%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%84%DB%8C%DA%A9%D9%88%D9%BE%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-80
كسى نيست جواب بده؟ راستى، ميتونم گيربكس زانتيا 1800 سى سى رو بندازم رو پژو؟ روى PARS ELX كه گيربكس پژو داره، موتورش سواره، حالا عكس اين قضيه هم صادقه؟ يعنى ميتونم موتور JPL3 داشته باشم اما گيربكس زانتيا؟ راستى، قفل اتوماتيك درها ديگه عمل نميكنه. البته قفل مركز بطور دستى عمل ميكنه ها، اما اتوماتيك ديگه قفل نميكنه. پمپ در رو هم عوض كردم اما درست نشد. با دياگ درست ميشه؟
سلام
والا دوست عزیز نظر من رو بخواین صدا اصلا مربوط به اجزایه داخلی گیرباکس نمیشه! نظر من اینه که شما چون معمولا به سرعت 100 میرسی لرزش موتور و گیرباکس به یه حدی میرسه حالا ممکنه یچیزی بالایه گیرباکس پیش ماهک ها و... شل بسته شده که باعث لرزش میشه! چون صدایی که میگید به صداهایه مربوط به گیرباکس این روزها در پژو شبیه نیست مثلا اگه ناله میکرد یا سوت میکشید یچیزی! و چون میگی چنتا جایه ماشینت باز شده ممکنه جایی شل بسته شده یه آچار کشی کامل ببر ماشینو سینی زیر ماشین و...
در مورد دوم منظورتو واضحتر بگو یعنی با ریموت رویه سوییچ قفل مرکزی عمل نمیکنه؟ باتریشو چک کردی؟
در مورد گیرباکس هم آره میتونی گیرباکس زانتیا استوک سالم بندازی روش
توی سایت phalls چند نفر مشکل مشابه منو داشتن (صدای هلیکوپتر) و انگار با تعویض بلبرینگ پلوس درست شده.
قفل مرکز با ریموت عمل میکنه، با دکمه ی روی در هم عمل میکنه. منظورم قفل اتوماتیک بود. وقتی سوییچ رو میچرخوندم، بعد از چند ثانیه قفل مرکز بطور اتوماتیک عمل میکرد و درها رو قفل میکرد، اما دیگه عمل نمیکنه. پمپ در رو هم عوض کردم اما باز هم عمل نمیکنه. احتمالش هست که از توی ecu غیرفعال شده باشه؟ با دیاگ راه میفته؟
راستی اگه گیربکس هنگام پر کردن دنده 2 و 3 توی سربالایی زوزه بکشه (یه کم، نه زیاد)، چطور میشه برطرفش کرد؟ صداش یه جوری شده جدیدا و شاید اون زوزه ای که منظور شماست فرق میکنه. البته همیشه این صدا رو نداره، بعضی وقتا... بخصوص وقتی ماشین خیلی وقت باشه بلااستفاده مونده باشه، آخه کلا کم استفاده میکنم و از کارکرد ماشین بعد از 4 سال و نیم معلومه دیگه..
توی سایت phalls چند نفر مشکل مشابه منو داشتن (صدای هلیکوپتر) و انگار با تعویض بلبرینگ پلوس درست شده.
قفل مرکز با ریموت عمل میکنه، با دکمه ی روی در هم عمل میکنه. منظورم قفل اتوماتیک بود. وقتی سوییچ رو میچرخوندم، بعد از چند ثانیه قفل مرکز بطور اتوماتیک عمل میکرد و درها رو قفل میکرد، اما دیگه عمل نمیکنه. پمپ در رو هم عوض کردم اما باز هم عمل نمیکنه. احتمالش هست که از توی ecu غیرفعال شده باشه؟ با دیاگ راه میفته؟
راستی اگه گیربکس هنگام پر کردن دنده 2 و یا 3 توی سربالایی زوزه بکشه (یه کم، نه زیاد)، چطور میشه برطرفش کرد؟ صداش یه جوری شده جدیدا و شاید اون زوزه ای که منظور شماست فرق میکنه. البته همیشه این صدا رو نداره، بعضی وقتا... بخصوص وقتی ماشین خیلی وقت باشه بلااستفاده مونده باشه، آخه کلا کم استفاده میکنم و از کارکرد ماشین بعد از 4 سال و نیم معلومه دیگه..
دوست عزیز 405 که قفل اتوماتیک در رو بصورت فابریک نداره!
فقط با گذاشتن بعضی از مدل دزدگیرها میشه اینکارو کرد!
احتمالا ایراد از دزدگیره
چرا نداره بابا.. ماشین من که مدل 85 هست داره. تازه چند ماهه که از کار افتاده. قبلا خوبم کار میکرد. وقتی سوییچ میچرخوندم و استارت میزدم، بعد از چند ثانیه درها بطور اتوماتیک قفل میشدن. اتفاقا یه بار هم قبلا خراب شده بود که با تعویض پمپ در درست شد. پمپ در توی در سمت چپ جلو (راننده) است و تشکیل شده از یه مدار الکترونیکی که قیمتشم آخرین باری که عوض کردم فکر کنم حدود 10 هزار تومن بود (دقیق یادم نیست).
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
ضمنا من اصلا روی ماشینم دزدگیر وصل نکردم. منظورم از ریموت همون سوییچ ماشینه که روش دکمه قفل مرکز داره.
ماشین از صفری دسته خودتون بوده؟ والا من تا به حال یه مدل 84 داشتیم و یه مدل 87 هیچکدوم نداشتن و به عنوان یه آپشن که ایران خودرو هم ببنده من ندیدم تو لیستش!
البته چیز عجیبی نیست شاید هم ایرانخودرو رو بعضی مدل ها گذاشته باشه!
آره، صفر خریدم، از خود ایرانخودرو. واقعا ایرانخودرو یه شرکت عجیب غریبه.. احتمالا یه سری از این قطعات ته انبارش مونده بوده و گفته حروم نشه، اومده سوار کرده! :دی بزنم به تخته شاید شانس من خوب بوده، ضمن اینکه واقعا ماشینمم خوب کار میکنه و حتما میدونید ماشین خریدن تو ایران شانسیه دیگه.
سلام موتوری که به روغن سوزی بیافته علائمش چیه و خرج تعمیرش چقدر هست (پرشیا)
اولین نشونش خروج دود آبی رنگ از اگزوز هستش و کم شدن غیرطبیعی سطح روغن!نقل قول:
سیاه شدن بیش از حد روغن هم هست......
ضمن تاییدنقل قول:
پرشیا رو نمی دونم
ولی دوو چون کار کردم میدونم
دوو ماتیز از 500 تومن خرجش شروع میشه به بالا
پرشیا هم باید در همین حدود باشه
سلام
علتِ به روغن سوزی افتادنِ موتور :
* عوض نکردنِ به موقع روغن و فیلتر . همینقدر که رنگ روغن به قهوه ای بسیار تیره ی مایل به سیاه برسه باید عوض بشه . کسانی که فکر میکنند با تاخیر تعویض روغن و فیلتر , صرفه جوئی میکنند سخت در اشتباهند خصوصا اگر ماشینشون رو برای سالها میخوان نگه دارند .
به کیلومتر روی قوطی روغن هم کاری نداشته باشین . در شهر سه چهار روزی یکبار و در جاده هر 500کیلومتر وضع روغن رو چک کنین .
فیلتر هم باید یک در میان با روغن عوض بشه به شرطی که فیلتر اصلی باشه و روغن هم به موقع عوض بشه .
* بار و مسافر زیاد زدن به صورتی که مجبور بشین خیلی روی گاز فشار بدین تا ماشین راه بیافته .
* گازوندن . یعنی یکدفعه پا رو تا آخر رو گاز گذاشتن .
* رانندگی با سرعتِ زیاد برایِ مدتِ طولانی که باعث نارسائیِ روغن به رینگها میشه و باعث سایشِ دیواره ی سیلندر و روغن سوزی میشه .
* استفاده از فیلتر و روغنِ آشغال و بدرد نخور .
* بنزین غیر استاندارد با اکتان پایین و ترکیبِ غیر استاندارد .
* درست کار نکردنِ سیستم خنک کننده و بالا رفتن حرارتِ موتور . تو رادیاتور هرگز یک قطره آب هم نریزید وگرنه فاتحه ی موتور خونده هست و عمرش خیلی کوتاه میشه .
=================== ===== ===
علائم روغن سوزی
چرب شدن اگزوز
بویِ روغن سوخته ی دربِ مخزن روغن و گیج روغن
دود سفید یا آبی بسیار روشن
کم شدن روغن ( اگر از روغن ریزی نباشه )
بوی روغن سوخته از اگزوز
کم شدن قدرت موتور به علت گشاد شدن سیلندرها
بالا رفتن مصرف بنزین به علت کم قدرت شدن موتور و اجبار برای بیشتر گاز دادن .
زیاد شدنِ کمپرس در موقع باز کردنِ درب روغن در حالیکه ماشین روشن هست . بعضی وقتها به حدی میرسه که تا درب روغن رو باز میکنید , فشار کمپرس , درب روغن رو میپرونه بالا .
دوستان اگر کاتالیزور پراید رو باز کنم مشکلی برا موتور پیش میاد ؟ مدل پرایدم 85 هستش .
سلام
اتومبیل: 206 تیپ 2 سفارشی ( کلاس 21 ) سال 89
کارکرد: 15000 کیلو متر
مشکل: تنظیم ارتفاع صندلی راننده دیگه کار نمیکنه!
آخرین باری که دسته تنظیم ارتفاع رو کشیدم صندلی یه مقداری به سمت بالا و جلو پرید ( احساس کردم از دفعه های قبل بیشتر پرید! ) و الان دیگه دسته تنظیم ارتفاع رو که میکشم هیچ اتفاقی نمیفته! چیکار کنم؟