برنامه عالی برای چک کردن انلاین بودن یک آیدی
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
برنامه عالی برای چک کردن انلاین بودن یک آیدی
دانلود:
اینم یه برنامه برای ÷اک کردن آکانت
به نام: D_A
download:
بوتر A-C-V
که میتونید باهاش وبکمم ببینید
در این قسمت آیدی که میخوایید وبشو ببینید رو باید بنویسید
اینم نمایی از قسمت بوتر این نرم افزار
و اینم نمایی کامل برنامه
DOWNLOAD:
Custom statuse Chenger
برای عوض کردن استاتوس استفاده میشه
دانلود:
این برنامه هم یک ÷سورد عوض کنه
دانلود:
یک بوتر خوب به نام:Y-N Bomb
download:
بوتر 50login
که با 50 تا آیدی لوگین میشه و 30 آ÷شن برای بوت داره
دانلود:
آقا لطفا بگيد چه طوري من بات هامو لگون كنم ؟
آموزش ؟!
[QUOTE=Speedi]آقا لطفا بگيد چه طوري من بات هامو لگون كنم ؟
آموزش ؟![/QUOTE
دوست عزیز دقیقا" متوجه نشدم منظورتون آیدیهای رو که برای بوت کردن استفاده مکنید روچطور لوگین کنید
با کدوم یکی از بوترها کار میکنید بنویسید تا توضیحشو براتون بدم
speedi جان اسم بوترت و منظور دقیقتو بگو تا راهنماییت کنم . چون نباید مشگلی باشه روی هر بوتری گزینه لوگین هست ÷س اگر مشگلی دارید بنویسید با کدومشون کار میکنید تا آموزش کامل در خصوص اون بوتر و همچنین کلی براتون بدم
بوتر No Name
این بوتر با یک آیدی لوگین میشه و 5 تا گزینه برای بوت داره
دانلود:
YAH_WARPED
اینم یک بوتر دیگه که مثل دوتای بالایی با 1 آیدی لوگین میشه
دانلود:
اقا من روي سيستم هاي ديگه امتحان كردم ميومد
در ضمن من ويندوزم و عوض كردم
یک بوتر جمعو جور و قوی به نام
L!m!ted Acce$$v2.0 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
download:
کامران جان وقتی روی یک سیستم دیگه جواب داده ÷س شما به احتمال قوی کارت اینترنتت رو از یک شرکت معتبر بگیر و بعد آنتی ویروستو آنیستال کن و امتحان کن به احتمال بسیار زیاد نتیجه میگیریو بعدش یه آنتی دیگه نصب کنو یه بار سیستمتو چک کن بعضی از برنامه ها ایجاد مشگل میکنن ببین این آخرا چه برنامهایی رو گرفتی . ضمن اینکه در کل چرا از چت کلاینت های دیگه استفاده نمیکنی با اوناام یه بار امتحان کن انشا.. نتیجه میگیرینقل قول:
نوشته شده توسط kamran_d12
50Cent-Lagger-v2
اینم از ورزن 2 این بوتر خوب که ورزن یکشو قبلا" براتون گزاشتم
دانلود:
این برنامه برای ویسی کشی استفاده میشه
به نام:MicFuckv4
download:
-W1CK3D-OWNAGE-F
این یک بوتر بسیار خوب و قوییه
دانلود:
كمك كمك
من نميتونم بوتر هاي شما رو باز كنم و استفاده كنم
Dll ها و بقيه فايل ها رو بايد جايي كپي كنم تا بشه استفاده كرد
وقتي فايل زيپ رو Extract ميكنم بايد چي كار كنم
مرسي و ممنون
یک بوتر خوب و قوی البته تمام بوتر هایی که براتون میزارم قوی و جداشدن ولی خوب بلاخره هر گلی یه بویی داره
APPLe2
download:
شما بعد از دانلود بوتر بايد تمامي محتواي اون رو در يك فلدر extract كني و بعدش بوتر رو باز كني...نقل قول:
نوشته شده توسط Mahmoud66
اگه سيستم شما به فايلي نياز داشته باشه مي گه كه مثلا MSWINSK.OCX كمه... اونوقت شما يا سرچ مي كني توي گوگل پيداش مي كني يا مياي اينجا درخواست مي دي...
بعد كه اون فايل رو دانلود كردي مي زاريش توي فلدر بوتر بعد بوتر رو بازش مي كني... بنگ... مي تركه! :laughing:
حالا مي توني بوت كني! ;)
دوست عزیز اصلا" چرا Extract می کنی کما اینکه فرقی نمی کنه ولی باید برام بنویسید اگه ارور میده چه اروری میده تا راهنماییت کنم ضمن اینکه بیشتر بوترها فایلهای کمکی میخوان که از روی اروری که میده میفهمیم و باید اون فایلهارو که در بیشتر مواقع ممکنه در فولدر خود برنامه باشه در system32 بریزید شما بفرمایید چه اروری میده تا کمکتون کنمنقل قول:
نوشته شده توسط Mahmoud66
بابا خوداتو شکر یهو ظاهر میشه و تا بیای بجنبی جواببو داده :blink: :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط *AshKaN*
هميشه همه و جا اين error رو ميده
جيگرتو من بخورم.... از اين به بعد شما جواب بده... :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
محمود... زدم تو خال ها؟
خوب اون فايل رو يك بار هم گزاشته بودم واسه دانلود اما الان هم باز لينكش رو مي زارم...
كاري كه گفتم رو بكني درست مي شه.
موفق باشي.
دیگه آخه من چیبگم از این بوتر
قدرت :فول
زیبایی :فول
تعدادآیدی برای لوگین:فول
سرعت لوگین:فول
یه نصیحت مجانی. اگه اینو دانلود نکردی با کسی توی چت روم کل نکن
لینک دانلود:
من آخه ديگه چي بگم
بعد ميان پشت سر پي سي ورد و بچه هاش صفحه ميذارن كه فلان و فلان
ساعت 3 نيمه شب جواب سوالت رو بگيري
جلل خالق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها مرسي و ممنون
داداشیه گلم آخه وقتی اوستا هست ما چیکارهایم توکه آسی توکه حرف نداری .بونر ÷ست قبلم هدیه ÷یشکش شما :wub:نقل قول:
نوشته شده توسط *AshKaN*
دوستان سلام
می تونین لطف کنین بگین که چه طور میشه اصلا با این بوتر ها کار کرد . من الان چند تاشو گرفتم ولی نمی دونم چه جوری باهاشون کار کنم . اغلب یه فایل server می سازند و نمی دونم این فایل رو باید برای طرف بفرستم یا خودم اجرا کنم . اگه میشه به طور کلی بوت رو توضیح دهید .
ان شاالله خیر جوونی تون ببینید که ملت رو کمک می کنید .
یادم رفت بگم در ادامه حرف قبلی ام اگه سخته تونه که بنویسید یه لینک بذارید ما یعنی من خودم می رم یاد می گیرم .
اگر ممکن است تکیه تان بر یک بوتر خاص قوی باشد که امثال من گیج نشوم . از تمامی عزیزانم ممنونم
اینی که تو می گی فکر کنم منظورت تروجان باشه ! نه بوتر ! که فایل سرور ....
دوست عزیز بوتر هیچ فایلی نمی سازه در کل آموزش کار با توجان وبوترها جندین بار توی همین تا÷یک گزاشته شده ولی با تمام اینها نحوه کار با بوترها را برای شما وبرخی از دوستان که در صفحات قبی درخواست کرده بودن مجددا" شرح میدمنقل قول:
نوشته شده توسط leranix
آموزش:
برای کار با یک بوتر قبل از هر چیز بایستی آیدی های خودتون رو در یک فایلی که در فولدر برنامه هست و اصولا" به نامBot.txt می باشد ذخیره کنید س÷س بوتر را اجرا نموده و گزینه load Bots را کلیک کنید و لیست بوترهایی که ذخیره کردهاید را باز خوانی کنید .لازم به دکر است که در برخی بوتر ها این گزینه وجود ندارد وشما بعد از اینکه ایدی های خود را ذخیره کردید و بوتر را اجرا نمدید آیدی ها اتوماتیک بالا میان .ولی بوتر هایی که این گزینه رو دارن این حسنو دارن که شما وقتی یک بار آیدی هاتون رو ذخیره کردید می تونید برای تمامی بوتر هایی که دارای این گزینه باشند ازش استفاده کنید بعد در زیز یا کنار این گزینه قسمتی هست که نوشته Bots و در جلوی آن یک فلش قرار داره که با فشردن فلش در زیره آن تعداد بوتر هایی که ذخیره کرده اید نمایان می شود که شما آخرین اون رو انتخاب میکنید بعد از اینکار ها بایستی گزینه login را کلیک کنید و منتظر بمانید تا آیدی های شما لوگین شود .حالا تنضیمات شما تمام شده و بوتر آماده کار ه :evil: در قسمتی که معمولا" نوشتهlamer آیدی قربانی را نوشته و یکی از آ÷شنهای بوت را انتخاب میکند و تمام :blink: ترکید
خداییش تا یکی گفت بالای چشت ابروست سریع نری بوترتو را بندازی و بمب آیدی منم که همین یوزر اینجامه تا مارو تو روم دیدی نگی بزار :laughing: .امیدوارم که این آموزش بدردتون خورده باشه موفق و معید باشید ;) .
شيطون! :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط Mahmoud66
به زودي خودت همه كاره اينجا مي شي.نقل قول:
داداشیه گلم آخه وقتی اوستا هست ما چیکارهایم توکه آسی توکه حرف نداری .بونر ÷ست قبلم هدیه ÷یشکش شما
اميد عزيز لطف كرد توضيح خوبي رو داد... اون هايي كه فايل سرور مي سازه تروجان ساز هستن نه بوتر... بوتر عملا خطر خاصي نداره.. فقط طرف رو از ياهو و در بعضي مواقع از اينترنت ميندازه بيرون!نقل قول:
دوستان سلام می تونین لطف کنین بگین که چه طور میشه اصلا با این بوتر ها کار کرد . من الان چند تاشو گرفتم ولی نمی دونم چه جوری باهاشون کار کنم . اغلب یه فایل server می سازند و نمی دونم این فایل رو باید برای طرف بفرستم یا خودم اجرا کنم . اگه میشه به طور کلی بوت رو توضیح دهید . ان شاالله خیر جوونی تون ببینید که ملت رو کمک می کنید .
شما دگمه اي داري براي ويرايش پست خودت در انجمن ها... از اون مي توني استفاده كني براي تغيير پست هات...نقل قول:
یادم رفت بگم در ادامه حرف قبلی ام اگه سخته تونه که بنویسید یه لینک بذارید ما یعنی من خودم می رم یاد می گیرم . اگر ممکن است تکیه تان بر یک بوتر خاص قوی باشد که امثال من گیج نشوم . از تمامی عزیزانم ممنونم
موفق باشيد. :)
[QUOTE=*AshKaN*]شيطون! :laughing:
به زودي خودت همه كاره اينجا مي شي.
اشکان داداش به جون امید تا تو هستی منم دلم به اینجا خوشه اگه یه روز نباشی میبوسمش و میبندمش میزارمش کنار :sad: وقتی میام تو وقتی چراغت سبز نیست انکار هیچی روی صفحه مانیتور نیست .مشتی باش :rolleye:
یک بوتر زیبا با آ÷شنهای بسیار قوی به نام:
31337Ownage
download:
شونصد تا بوتر اينجا هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما يه بوتر تست شده رو ورژن 7.5 و يا 7 به من كسي لينك ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرف تو پي ام هست نه چت روم البته
مرسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک بوتر قوی دیگه به نام:Armageddon IS UPon
download:
تو این ورژن 7.5 برای عوض کردن فونت باید کلا مسنجر رو ببندی و دوباره باز کنی کسی دیگه ای هم این مشکلو داره؟
دوست عزیزم وسرور گرامی تمامی این بوتر ها تست شدس و گرنه نمی زاشتیم مثلا" توی صفحه قبلی یدونه خوبش هست شما ببین چند تا آیدی داری بر اساس اون بوترتو انتخاب کن یا آگه دوست داشتی می تونی یه آیدی سازم لود کنی و ایدی زیاد بسازی و برای pm ,و chat room فرقی نمی کنه از گزینه های دیسکانکت یا pm و یا خیلی یای دیگه میتونی استفاده کنی .همشون جواب میدن . موفق باشینقل قول:
نوشته شده توسط MaFia