سلام.دوستان این PMP سیستم عامل هم داره یا نه و اگه داره چیه؟
ممنون ...
Printable View
سلام.دوستان این PMP سیستم عامل هم داره یا نه و اگه داره چیه؟
ممنون ...
بهرحال هر پلیری یه سیستم عاملی داره که مسوول مدیریت همه اعمال حیاتی اون دستگاهه و این مدل هم مستثنی نیست... مساله اینه که اغلب سیستم های پلیرها مخصوص هستش ... یعنی اگه هدف شما اینه که مثلا مشابه ipod touch قابلیت مانور داشته باشی و برنامه های جانبی واسه اش نصب کنی ... متاسفانه خیر - از این خبرها نیست ...نقل قول:
می تونی این دو پست من رو هم چک کنی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... که در مورد همین مساله اما در ارتباط با دو مارک دیگه چند جمله ای گفتم
ااااه.داشتم امیدوار میشدم ...نقل قول:
یعنی اگه هدف شما اینه که مثلا مشابه ipod touch قابلیت مانور داشته باشی و برنامه های جانبی واسه اش نصب کنی ... متاسفانه خیر - از این خبرها نیست ..
بیشترین چیزی که تو این دستگاه چشممو گرفته این قابلیتشه که میتونه تلفن همراه رو مدیریت کنه.(زنگ خوردنشو و .... رو میگم.)
اینجوری برا یه نفر مث من که میخواد یه پلیر و یه گوشی بخره عالی میشد...
کاشکی آیپاد هم اینطور قابلیتی رو داشت.
این هم یه مقایسه که Cnet انجام داده بین P3 و آیپاد تاچ :
(هیچ هدف خاصی ندارم و هدف فقط اطلاع رسانیه،خودمم میدونم اینجا کلوپ p2 هست ؛ پس لطفا" نزنین )
کد:http://reviews.cnet.com/4370-11399_7-781-101.html
سلام .
من یه مشکلی جدیدا با p2 دارم!
آهنگ که باهاش گوش میدم بعد از چند دقیقه یهو یه صدای خیلی گوش خراشی مثه صدای بوق ممتد میزنه و تا آهنگ رو جلو نبرم همینجوری بوقش ادامه داره!
چرا اینجوری شده ؟ چجوری درست میشه؟
بعضی از آهنگام اینجوری میشن
باید اول معاینه کنیم که مشکل دقیقا از چیه ... اون آهنگ های خاص ، همیشه اون مشکل رو دارن یا کاملاً تصادفیه ؟ ... یه جای خاص از آهنگ ها این مشکل پیش میاد یا تصادفیه ؟ ... هدفون دیگه و پلیر دیگه امتحان کردی (سر همون آهنگ ها) ؟نقل قول:
نه همیشه . هر آهنگی به طور اتفاقی و ناگهانی اون صدا رو پخش میکنن! تصادفیه ، آهنگ مشخصی نیست. با مدیا پلیر و اینا مشکلی نداره ، یعنی میدونم مشکل از آهنگ نیست . قبلا هم با همین p2 خیلی راحت و بدون اون صدا گوش دادم آهنگ هارو ولی جدیدا بعضی هاش به طور ناگهانی اون صدای بوق رو میزنه!!!نقل قول:
firmware رو دوباره بریز ... قطعاً وارد هستینقل قول:
سلام دوستان
من میخوام برم تهران کابل ام پی فور رو بخرم
میشه کمک کنید بگید برم کجا بگیرم یا نمایندگی کجاست
ممنون
اگه یادت باشه قبلاً هم در این مورد صحبت کردیم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست رو ببین .. زنگ زدی؟ ...نقل قول:
من می تونم الان آدرس 10 تا نمایندگی رو بهت بدم و شما هم شروع کنی سر زدن به یکی یکی شون و کلی زمان و هزینه ازت تلف بشه ... اما وقتی شماره تلفن موجوده و شما می تونی خیلی ساده تر و سریع تر به جواب برسی ، حتماً ازش استفاده کن ..
شرمندم میشه شماره تلفن رو بدی؟
رفیق خوبم ... دوبار لینک دادم برای تلفن ... ایشالا این بار دیگه کارت راه بیفته :نقل قول:
میری به این آدرس:
از روی نقشه ایران استان موردنظرت رو انتخاب میکنی و بعدش از صفحه ای که میاد، نمایندگی موردنظرت رو انتخاب می کنی که هم شماره تلفنش - آدرسش - اسمش و ... موجوده ..کد:http://samservice.com/agents/service/
قابل توجه دوستانی که دنبال مدلهای YP-P2 و YP-P3 هستند :
امروز از نمایندگی سامسونگ پرسیدم گفت که P3 نیومده (به نظر میاد این مدل هم اضافه شد به جمع مدلهایی که در بازار ایران نخواهیم دید) ... اما P2 همچنان موجوده و قیمت اش هم متاسفانه چندان جالب نیست .. 8 گیگ 175 تومن و 16 گیگ 290 تومن !!!! ... ازش پرسیدم چرا انقدر اختلاف قیمت بین دو حافظه زیاده ؟ .. جواب خاصی نداد.
با سلام
از دوستانی که این دستگاه رو دارن می خوام بدونم کیفیت ضبط صدای این دستگاه چقدر؟
برای ظبط کردن صدای استاد در کلاس درس بدرد می خوره؟؟ بهم پیشنهاد کردن Sony ICD-UX91
بخرم اما یک چیزی می خوام که امکانات پخشش بیشتر باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید.
البته با نصب firmware قابلیت ضبط صداش فعال میشه (نسخه 5.10 اگه اشتباه نکنم - صفحات قبلی ذکر شده).. اما بهرحال در مورد کیفیت بصورت mp3 با کیفیت 128 kbps ضبط می کنه که خوب و مناسبه ..نقل قول:
بهرحال این هم یه پلیره ، کیفیت ضبطش هم خوبه (و البته رقبای مشابه که با کیفیت معادل یا بهتر و قیمت پایین تر باشند هم موجوده - که البته جای بحث اش اینجا نیست) .. اما کیفیت ضبطش به یه مدل مخصوص ریکوردر مثل سری UX نمی رسه .
کیفیت ضبط صداش خوبه ولی برای ضبط صدا و بردن در کلاس فکر کنم یه دستگاهی بخری که حجم کمتری بگیره بهتر باشه چون P2یکم بزرگه برای ضبط صدا سختت میشه و اینکه همونطوری که جناب seymour گفتن باید یه نسخه ی fire wirare روش نصب کنی و همینجوری نمیشه صدا ضبط کرد .نقل قول:
راستی صدا رو یه سره ظبط میکنه چجوری میشه stop اش کرد موقع ضبط؟
منظورت همون قابلیت resume هستش؟ (که موقتاً متوقف کنه و بعد با فشار یه دکمه ادامه بده؟) --- نه، من هم با وجود چنین قابلیتی برخورده نکرده ام و احتمالاً نداره .. توی menu هاش موقع ضبط چنین چیزی نداری؟نقل قول:
این یه چیزی پیچیده ای هم نیست و باید نرم افزاری پیاده بشه.. اما خب بعضی پلیرها دارن و بعضی ها نه ... با توجه به اینکه اینها هم در مرحله دوم این قابلیت رو به پلیرشون اضافه کرده ان، عجیب نیست اگه منظور نشده باشه.
نقل قول:
سلام عزیز
نه واسه ظبط صدا خوب نیست، اصلا روش حساب نکن. یه مدل دیگه سامسونگ داره یه کم قدیمیه ولی مخصوص ظبط صداست. کیفیتش رو هم من شنیدم عالیه. دورو بر 80 هزار تومنه
میشه آهنگ یا عکسی از پی 2 به یه گوشی دیگه که جزو divice هاشه بلوتوث کرد؟ چجوری؟
من فقط تونستم از گوشی آهنگ و عکس بریزم روی پی 2 ولی برعکسش نشده!
خب توی P2 گزینه ای برای send داری یا نه؟ ...نقل قول:
نه ، همچین گزینه ای نیستنقل قول:
گفتم شاید باشه من پیدا نمیکنم یه جور خاصی باید بفرستم!
به هر حال اگه کسی میدونه بهم بگه
ممنون
از این جهت میگم که روی وب در مورد انتقال "از P2 به دستگاه های دیگه" صحبت شده و عملیه .. (مثلا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین که طرف دقیقا مشکلش برعکس توئه - یعنی میگه از P2 به دستگاه دیگه مشکل ندارم، اما برعکسش رو نمی تونم!!)نقل قول:
شاید با آپگرید firmware حل بشه .. جدیدترین نسخه اش رو داری؟
----------
پی نوشت: تصادفا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم در این رابطه دیدم .. پایین ویدئو هم متن حرفهای طرف هست .. چک اش کن.
نمیدونم ، من ندیده بودم!نقل قول:
اصن کلا نمیدونین روش انتقال فایل از پی 2 از طریف بلوتوث به موبایل چیه؟
اون طرف حتما گوشی رو جزو device های پی 2 اش نکرده که نتونسته چیزی از گوشی بریزه توی پی 2 ! شایدم فایر ویرشو نصب نکرده!
پی نوشت من رو دیدی؟ ... اون ویدئو رو حتماً ببین .. اگه هم حوصله نداری ، حداقل متن صحبت های طرف (که انتقال فایل از P2 به گوشی و device های دیگه رو توضیح میده) رو بخون--- زیر ویدئو یه گزینه هست به نام Video Transcript: More که کافیه روی more کلیک کنی تا متن صحبت هاش نمایش داده بشه.نقل قول:
من هرچی فایل mp4 میریزم روی پی 2 ام ساپرتش نمیکنه و نمایش نمیده توی پی 2 !
دلیلش چیه؟
مگه P2 می تونه فرمت MP4 رو بخونه؟ .. تا اونجا که من می دونم صرفاً از svi و wmv حمایت می کنه و عموماً باید convert انجام بدی.نقل قول:
البته svi صرفاً یه فرمت container هستش و شاید اگه پسوند بعضی فایل ها رو خودت دستی تغییر بده پخش شون کنه (البته باز پروفایل خاص می طلبه - ظاهراً باید xvid باشن و رزولوشن شون هم از حد خاصی تجاوز نکنه) ...
مطالعه بیشتر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونستم!!!نقل قول:
میشه چند تا لینک کم حجم تصویری که پی 2 میتونه بخونش ، هرچی که هست بذارین ؟
ممنون
من چیزی پیدا نکردم .. اگه نمونه ویدئو میخوای که از اون اول تو خودش حتماً چندتا بوده .. اگه هم ویدئوی جدید میخوای که شک دارم کسی بیاد و ویدئو تبدیل کنه و بعد روی وب بذاره برای دانلود .. منظورم اینه که دلیلی نداره ... حالا بازم من می گردم ...نقل قول:
من یه شارژر گوشی های چینی دارم که برای وصل شدن باید کابل usb بهش وصل کرد.می خواستم بدونم آیا میشه به p2 وصل کرد؟:21:
کلاً توصیه نمیشه که از شارژرهای متفرقه برای اتصال به پلیرها و گوشی های معتبر استفاده کنیم ... اما بهرحال چون بحث usb هستش که یه مختصات و استاندارد مرسومی داره، میتونی مشخصه های فنی شارژرهای اصل سامسونگ رو با این شارژر مقایسه کنی، و بعدش هم با احتیاط (و البته با مسوولیت خودت!) برای مدت های کوتاه تست اش کنی ... اگه دیدی خیلی داره گرم می کنه، بی خیال شو.نقل قول:
قیمت samsung p3 چقدره? :40:
در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه پاسخی دادم؛ امیدوارم بدرد بخوره .. لطفاً سوالات رو در چند تاپیک مطرح نکن .. ممنونم.نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشيد...
من تو يه دردسري افتادم....
mp4 player دوستم كه samsung yp-t9b 1 gb بود قرض گرفتم براي 1 روز كوهنوردي و متاسفانه گمش كردم....
حالا دوستم ميگه يا 1 دونه اينه خودش دست 2 يا نو فرقي نميكنه....يا 70 تومن بده....
من نميدونم الان 70 تومن بدم يا قيمت نوش چنده؟؟؟ دست 2 چنده؟؟؟ كجا ميفروشه..
چه كاري بكنم كمتر ضرر كردم؟؟
اولا که چقدر حیف .. اما خب کاریه که شده و ناراحتی فایده ای نداره ..نقل قول:
دوماً که این مدل نواش رو شاید (تکرار می کنم: شاید) بتونی گیر بیاری هنوز که باید بری بازار رضا یا پاساژ ایران، چندتا فروشگاهی که پلیر می فروشن رو سر بزنی .. (بخصوص فروشگاه انتهای راسته جنوبی بازار رضا که محصولات سامسونگ رو داره بپرس)... این مدل مدتهاست که کنار رفته و مدل بالاترش T10 اومده و بهرحال دست اولش باید حدود 100 تومن می بود اگه پیدا بشه .. به نظر من اگه 70 تومن رو بدی بهش هم وقت کمتری ازت تلف میشه، هم منصفانه اس .. احتمال اینکه دست دوم این رو پیدا کنی بسیار کمه ..
ولی بی ضرره اگه سری به این پاساژها بزنی و بعد روی این حرف من تصمیم بگیری
یک اتفاقی برای این پلیر من افتاده رفته روی اعصابم . یک لکی از داخل افتاده زیر lcd مثل لک آب نمی دونم از کجا همچین چیزی شده ؟ دوستان تا حالا از این موزد دیدن ؟
لک داخلی یا هرنوع عارضه ای که فیزیکی به نظر میاد، ولی معلوم نیست از کجا رفته پشت LCD.. انقدرها نادر نیست و گاه به گاه دیده میشه در اینطور دستگاه ها .. مساله اینه که از دست کاربر کاری برنمیاد .. یعنی یا باید باهاش بسازه یا ببردش گارانتی.. سامسونگ که گارانتی داره، ببرش اونجا.نقل قول:
از رو حس اکترونیکی(رشته تحصیلیم) تصمیم به باز کردن دستگه کردم اما چون جای هیچ پیچی ندیدم نظرم به طلق روی صفحه جلب بشد هنوز لبه های آن را با احتیاط کامل و لبه های نخن بالا نداده بودم که آن لک مذکور ناپدید شد :laughing: حدسم درست بود نوعی خیسی(یا عرق ) بود که با وارد شدن هوا از بین رفت.
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
هدفن خوب به جز این مدل فابریک برای این دستگاه چی پیشنهاد میکنید؟
قیمت های YP-P3 رو دارین؟
مگه p3 آخر اومد
من رو سایت دی جی کالا دیدم.
به سلامتی .. معمولاً این کار رو به کاربرها توصیه نمی کنیم .. چون خیلی وقتها نمی دونن دقیقاً دارن چی کار می کنن . اما شما خودت تسلط داشتی و حل شد.. احسنت.نقل قول:
//
توی تاپیک هایی که مربوط به هدفون هستند سوالت رو مطرح کن تا بحث کنیم روش .. بخصوص باید مشخص بشه که چقدر میخوای هزینه کنی..
نقل قول:من هم اونجا دیده ام و البته دوستی هم به من گفت که دیده شده..نقل قول:
در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند خطی توضیح داده ام.. شاید بدردت خورد.نقل قول: